Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Ο 24ΩΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΕΞ


. Πρωινό Σεξ / Αυστραλία
Εκεί ο ήλιος ανατέλλει στις 4.45, γι’ αυτό η ερωτική διάθεση στις 6.00 δεν είναι και τόσο παράλογη. Γιατί σε συμφέρει: η σεξουαλική σου διέγερση κορυφώνεται το πρωί, γεγονός που την καθιστά ιδανική στιγμή για ένα στα γρήγορα. Δεν πειράζει αν αργήσεις πέντε λεπτά στο γραφείο. «Οι Αυστραλοί θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους» λέει η Morrissey. «Δεν είναι εργασιομανής λαός».
2. Απογευματινό Σεξ / Αγγλία
Το απογευματινό τσάι έχει μετατραπεί σε απογευματινή απόλαυση. «Οι Βρετανίδες είναι τόσο ρομποτικές, που τα Σαββατοκύριακα θα ξυπνήσουν, θα κάνουν το ένα, θα κάνουν το άλλο και θα κάνουν ένα απογευματινό διάλειμμα για τσάι» λέει η Cox. Τότε είναι η ευκαιρία σου. «Οταν αλλάζετε κάτι στη ρουτίνα σας, ακόμα και την ώρα της ημέρας, ο εγκέφαλός σας πιστεύει ότι δεν το έχετε ξανακάνει και το θεωρεί ενδιαφέρον» λέει η Cox. Αυτό κρατάει το σεξ ζωντανό στη σχέση σας.
3. Βραδινό Σεξ / Ισπανία
Στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν το σεξ ως επιδόρπιο. Ωστόσο, στην Ισπανία, για παράδειγμα, το αντιμετωπίζουν ως ορεκτικό. «Τρώμε βραδινό πολύ αργά, κατά τις 22.00» λέει η Molinuevo. «Μετά τη δουλειά και πριν από το δείπνο, γύρω στις 19.00 ή 20.00, βγαίνουμε με φίλους για κρασί και τάπας. Τότε ανεβαίνει η λίμπιντο». Βγες με την κοπέλα σου μετά τη δουλειά για ένα ποτό και μετά πηγαίνετε σπίτι για σεξ.
4. Μεταμεσονύκτιο Σεξ / Τουρκία
Στην Τουρκία κάνουν αργά σεξ, περισσότερο για ευκολία παρά για απόλαυση. «Τα ζευγάρια στην Τουρκία πρέπει να περιμένουν τα παιδιά τους να πάνε για ύπνο πριν κάνουν σεξ» λέει ο Mehmet Sungur, σεξοθεραπευτής στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό σημαίνει ότι συχνά κάνουν σιωπηλό σεξ, χωρίς θορύβους. Γι’ αυτούς είναι αναγκαιότητα, για σένα μπορεί να γίνει πρωτοτυπία: «Πες της ότι θα την τιμωρήσεις -ας πούμε δαγκώνοντάς την- αν κάνει φασαρία» λέει η Engler. «Μετά προσπάθησε να την κάνεις να μην αντέχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory