Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Αν έχετε μικρό γραφείο , πως θα δουλέψετε με την συναδερφό σας .

καλύτερες φωτογραφίες υπερχείλιση 2012
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Βραζιλιάνικο φεις - μπουκ .











http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Παράξενες ταμπέλες .

παράξενα οδικά σήματα
παράξενα οδικά σήματα
παράξενα οδικά σήματα
παράξενα οδικά σήματα
παράξενα οδικά σήματα
παράξενα οδικά σήματα
παράξενα οδικά σήματα

Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι .

Περίεργο φαινόμενο στο χιόνι .

φαινόμενο το χιόνι
Περίεργο χιόνι
Περίεργο φαινόμενο
Περίεργο φαινόμενο χιόνι
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Νόστιμα φαγητά με μπύρα .

Νοστιμίστε το φαγητό σας με... μπύρα (1)

Πολλές φορές στο μαγείρεμα υπάρχει το συστατικό εκείνο, το οποίο μπορεί να «απογειώσει» ένα πιάτο, ένα στοιχείο–έκπληξη. Σε ό,τι αφορά στις προτάσεις που ακολουθούν, αυτό είναι η αγαπημένη μας μπύρα…
1. Για ένα πιο «μερακλήδικο» ψωμί που θα συνοδεύσει τέλεια το δείπνο σας, αντικαταστήστε το νερό που προσθέτετε στην βάση του ψωμιού με μπύρα, όχι όμως ελαφριά, αλλά από τις πλούσιες και «δυνατές». Ενδεικτικά, κινηθείτε με βάση τις παρακάτω αναλογίες: 4 κούπες αλεύρι, 1/4 της κούπας ζάχαρη, 2 κουταλιές της σούπας μπέικινγκ πάουντερ, 1 μπουκάλι μπύρας, 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι, 2 χτυπημένα αυγά.
2. Για να φτιάξετε μία γρήγορη μαρινάτα για χοιρινό φιλέτο, αναμείξτε σκούρα μπύρα, μελάσα, βότανα και μπαχαρικά, κρεμμύδι, σκόρδο και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
3. Για νόστιμη μαρινάτα για μπριζόλα, συνδυάστε μισό μπουκάλι μπύρας, 1 κονσέρβα ψιλοκομμένες πιπεριές jalapeño με τα σπόρια τους και 2 κουταλιές της σούπας σόγια σος. Ρίξτε μέσα τα ψιλοκομμένα κομμάτια της μπριζόλας (περίπου 700 γραμμάρια) και μαρινάρετε για 4 έως 8 ώρες. Μπορείτε να ψήσετε ή και να τηγανίσετε το κρέας και να το σερβίρετε με ψιλοκομμένα κρεμμύδια και πιπεριές.
Νοστιμίστε το φαγητό σας με... μπύρα (2)
4. Για μύδια στον ατμό όπως τα απολαμβάνουν στο Βέλγιο, σιγοβράστε τα μύδια σε καλυμμένη κατσαρόλα με μπύρα lager ή ale (αποφύγετε τις σκούρες), ζωμό, ψιλοκομμένες ντομάτες, σκόρδο, κρεμμύδι και φρέσκο μαϊντανό.
5. Για ένα ιδιαίτερα γευστικό συνοδευτικό πιάτο με καλαμπόκι, σιγοβράστε το καλαμπόκι μέσα σε μπύρα για 2 λεπτά, στη συνέχεια αφού το στραγγίξετε, ανακατέψτε με το βούτυρο και τα καρυκεύματα.
6. Για να «βαθύνετε» τη γεύση της σάλτσας σας, προσθέστε μισό μπουκάλι μπύρα στο ζωμό των αγαπημένων σας συνταγών.
Νοστιμίστε το φαγητό σας με... μπύρα (3)
7. Για τέλειο κοτόπουλο, αναμειγνύετε μισό μπουκάλι μπύρα με χυμό ντομάτας. Προσθέτετε το κοτόπουλο -στήθος ή μπούτι- και μαρινάρετε στο ψυγείο για 4 έως 8 ώρες. Ψήστε το κοτόπουλο (κατά προτίμηση στη σχάρα) με κομμένα κρεμμυδάκια και πιπεριές με σπόρια. Ψιλοκόψτε το κοτόπουλο και τα λαχανικά και σερβίρετε μαζί με ζεστές tortillas.
8. Για έναν ευχάριστο γευστικό τόνο στις βραστές γαρίδες, αντικαταστήστε το νερό βρασίματος με μπύρα. Αναμείξτε μισό μπουκάλι μπύρα, μία κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμόνι, 4 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο, 3 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο πιπέρι. Προσθέστε τις γαρίδες, καλύψτε τις με το μείγμα της μπύρας και σιγοβράστε μέχρι οι γαρίδες να πάρουν το χαρακτηριστικό «ροζ» χρώμα.
9. Για «μεθυσμένο» χοιρινό, σιγοβράστε το χοιρινό μέσα σε μπύρα. Κόψτε το σε κομματάκια και βάλτε το στο «τσουκάλι» με κρεμμύδια, τσίλι, κύμινο, αλάτι, καθώς και φρέσκο ψιλοκομμένο πιπέρι. Αφήστε τα να πάρουν μία βράση και στη συνέχεια χαμηλώστε τη φωτιά, καλύψτε και σιγοβράστε μέχρι το χοιρινό να είναι τόσο μαλακό, που να κόβεται με το πιρούνι.
Νοστιμίστε το φαγητό σας με... μπύρα (4)
10. Τέλος, για έναν τόνο ξεχωριστής γεύσης στο τηγανητό σας ψάρι, προσθέστε στο κουρκούτι και λίγο ζύθο. Στην Ελλάδα ακολουθούμε συχνά αυτή την μέθοδο και πετυχαίνουμε νοστιμότατα κολοκυθάκια, μελιτζάνες κ.α. στο τηγάνι. Για παράδειγμα, αναμείξτε 1 1/2 κούπα αλεύρι για κάθε χρήση, μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι, ¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι και ένα μπουκάλι μπύρα. Βουτήξτε τα λαχανικά ή το ψάρι που θέλετε να τηγανίσετε μέσα στο μείγμα, περάστε το από το τηγάνι και… θα γλείφετε τα δάχτυλά σας.
Πηγή: clickatlife.gr

Διώξτε τα κιλά των γιορτών .

Αποτοξίνωση τώρα: πώς να διώξετε τα κιλά των γιορτών (1)

Φάγατε τους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, τη γαλοπούλα και ό,τι άλλο περιέχει το γιορτινό μενού και επειδή όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν, έφτασε η ώρα του απολογισμού. Πριν ανεβείτε στη ζυγαριά, για να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις του τύπου «ποια δίαιτα πρέπει να κάνω τώρα;», δείτε τον οδηγό της…γευστικής αποτοξίνωσης για την μετά-γιορτών εποχή.
  • Στοπ στους υδατάνθρακες
Μία από τις μεγαλύτερες διατροφικές αλλαγές στις γιορτές είναι η υπερβολική πρόσληψη υδατανθράκων, κυρίως από τη ζάχαρη που περιέχουν τα γλυκά, τα οποία όλοι τιμούν δεόντως τις μέρες, που πέρασαν. Για να επιστρέψετε στους κανονικούς ρυθμούς, πρέπει αρχικά να περιορίσετε την κατανάλωση των γλυκισμάτων, προκειμένου να επανέλθουν τα επίπεδα της γλυκόζης στα φυσιολογικά τους όρια.
Tην ίδια…μοίρα, πρέπει να έχει και η κατανάλωση ψωμιού και αρτοσκευασμάτων, τα οποία (δυστυχώς) έχει έρθει η ώρα να αποχωριστείτε. Και επειδή δεν είναι και εύκολη υπόθεση, κάντε το σταθερά, αντικαθιστώντας τις τροφές, που περιέχουν λευκό αλεύρι και ζάχαρη, με άλλες, που έχουν μαύρη ακατέργαστη ζάχαρη και αλεύρι ολικής άλεσης.
  • Περισσότερα λαχανικά
Αποτοξίνωση τώρα: πώς να διώξετε τα κιλά των γιορτών (2)
Τα γιορτινά τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν φημίζονται για τις πλούσιες σαλάτες τους, ωστόσο έχει πλέον πρέπει να συμπεριλάβετε στο καθημερινό σας μενού τους παλιούς καλούς φίλους: τα λαχανικά. Επιπλέον, επειδή οι περισσότεροι αυτές τις μέρες επιλέγουν έναν κουραμπιέ (ή και περισσότερους) για σνακ αντί για ένα φρούτο, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε σιγά σιγά να επιστρέφετε στις παλιές καλές συνήθειες.
  • Μικρογεύματα
Μπορεί τις ημέρες των γιορτών, το τσιμπολόγημα και τα πλούσια γεύματα να έχουν την τιμητική τους, αλλά για να αποτοξινωθεί ο οργανισμός, χρειάζεστε μικρά καθημερινά γεύματα. Οι ημέρες της γεμάτης τραπεζαρίας με κάθε λογής λιχουδιά έχουν περάσει και εσείς πρέπει να προσαρμόσετε το…στομάχι σας, προκειμένου να μπορέσετε να ελέγξετε τις λιγούρες και κυρίως να μην υποκύψετε σ’ αυτές.
Αποτοξίνωση τώρα: πώς να διώξετε τα κιλά των γιορτών (4)
  • Θυμάστε το νερό;
Για να αποτοξινωθεί ο οργανισμός σας χρειάζεται νερό…πολύ νερό. Τις προηγούμενες μέρες είχατε συνηθίσει σε αλκοολούχα ποτά, ανθρακούχα ροφήματα και άλλα «απαγορευμένα», αλλά τώρα το σώμα σας χρειάζεται ενυδάτωση και ενέργεια, για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.
Αν βέβαια είστε από εκείνους, που αδυνατούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές αμέσως, επιλέξτε να καταναλώσετε τσάι χωρίς ζάχαρη, που περιέχει και αντιοξειδωτικά στοιχεία. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε έναν φυσικό φρουτοχυμό το πρωί και έναν χυμό λαχανικών το απόγευμα, που θα σας προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε.
  • Θα πάρετε ένα…ελαιόλαδο;
Για να αποβάλλετε ομαλά τις τοξίνες από τον οργανισμό σας, υπάρχει η κλασική (και δοκιμασμένη) μέθοδος του ελαιολάδου. Μερικές κουταλιές ωμού παρθένου ελαιολάδου, το απόγευμα διασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία του ήπατος και συμβάλλουν στην απομάκρυνση της χολής. Για τους πιο …γκουρμέ τύπους, μισή κούπα καστορέλαιο μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για την αντιμετώπιση εντερικών προβλημάτων, αν και αυτό δεν έχει ακόμα κάποια επιστημονική απόδειξη.
  • Τα…απαγορευμένα
Αποτοξίνωση τώρα: πώς να διώξετε τα κιλά των γιορτών (3)
Αλκοόλ, καφεΐνη, κόκκινο κρέας και βούτυρα πλέον μπαίνουν στα ντουλάπια (τα οποία και… σφραγίζονται, καλού κακού). Προσπαθήστε να επικεντρώσετε τις διατροφικές σας επιλογές σε τρόφιμα με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, όπως είναι το αγγούρι, το λάχανο, το σέλερι και το μαρούλι. Το γκρέιπφρουτ επίσης είναι μία πολύ καλή επιλογή, καθώς περιέχει πεπτικά ένζυμα, ενώ για καλύτερα αποτελέσματα αποφύγετε δημητριακά με γλουτένη, οστρακοειδή και επεξεργασμένα τρόφιμα.
  • Να είστε ρεαλιστές
Βέβαια για να μπορέσετε να εφαρμόσετε, με τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τις νέες διατροφικές αλλαγές και να επαναφέρετε τον οργανισμό σας στα καθημερινά (εκτός γιορτινής περιόδου) επίπεδα, πρέπει πάνω από όλα να είστε ρεαλιστές.
Κάντε ένα πλάνο, το οποίο θα βασίζεται σε έναν ισορροπημένο και υγιή τρόπο ζωής, με την τακτική άσκηση σε πρώτο πλάνο και σύντομα θα δείτε αποτελέσματα. Πάνω από όλα, όμως θυμηθείτε ότι χρειάζεται χρόνος για να αποτοξινωθείτε από τις κραιπάλες των γιορτών και να μπορέσετε τελικά να χάσετε αλλά και να διατηρήσετε το επιθυμητό βάρος.
Πηγή: clickatlife.gr

Ανθρωποι ύποπτοι για την μετάδοση των ιών .

6 άνθρωποι «συνήθεις ύποπτοι» για την μετάδοση των ιών (3)

Τα μικρόβια και οι ιοί παραμονεύουν παντού και ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, «ταξιδεύουν» από άνθρωπο σε άνθρωπο και πριν το καταλάβετε, η γρίπη σας…χτυπά την πόρτα. Ποιες είναι οι κατηγορίες ανθρώπων, που είναι οι …συνήθεις ύποπτοι για τη μετάδοσή τους;
Ο βήχας και το φτέρνισμα είναι ο πιο κοινός τρόπος, μετάδοσης των μικροβίων και των ιών και δυστυχώς δεν είναι εύκολο να τα αποφύγετε. Μπορείτε όμως να αναγνωρίσετε τους ανθρώπους που φέρουν τα…σημάδια.
  • Ο ταμίας
Σίγουρα δε μπορείτε να αποφύγετε τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, για παράδειγμα, αλλά δυστυχώς ο ταμίας είναι ένας από τους βασικούς υπόπτους για τη μετάδοση μικροβίων. Αν ο ταμίας είναι άρρωστος, μπορεί να μεταφέρει τον ιό, καθώς ακουμπά διάφορα πράγματα κατά τη διάρκεια της βάρδιας του. Η γρίπη μπορεί να μεταδοθεί με την επαφή από τα χέρια στο στόμα, κάνοντας τη μετάδοση του ιού ακόμα πιο εύκολη.
Ένας τρόπος για να μειώσετε τις πιθανότητες της μετάδοσης είναι να χρησιμοποιείτε συχνά τα ειδικά μαντιλάκια αποστείρωσης, τα οποία μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας. Καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιήσετε μάλιστα και αμέσως μόλις πάρετε τα…ρέστα.
6 άνθρωποι «συνήθεις ύποπτοι» για την μετάδοση των ιών (6)
  • Ο συνάδελφος
Το ασανσέρ μπορεί να είναι ένα πολύ καλό μέσο…μεταφοράς όχι μόνο των συναδέλφων αλλά και διαφόρων ιών και μικροβίων. Καλό θα ήταν να επιλέγετε τις σκάλες, για παν ενδεχόμενο. Εξάλλου, οι κλειστοί περιορισμένοι χώροι, όπως είναι συνήθως το εργασιακό περιβάλλον, ευνοούν την ανάπτυξη και μετάδοση μικροβίων, καθώς πολλά από τα αντικείμενα περνάνε από χέρι σε χέρι.
Επιπλέον, η εισπνοή αιωρούμενων σταγονιδίων μπορεί να σας κάνει να αρρωστήσετε, αλλά αυτή δεν είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν βήχουν ή φτερνίζονται, τοποθετούν ευγενικά το χέρι μπροστά στο στόμα τους. Ιδανικός τρόπος προφύλαξης είναι ένα απολυμαντικό και η συχνή πλύση των χεριών σας.
6 άνθρωποι «συνήθεις ύποπτοι» για την μετάδοση των ιών (5)
  • Το αφεντικό
Αν το αφεντικό σας είναι άρρωστο, κρατήστε…αποστάσεις. Ιδιαίτερα σε συσκέψεις, όπου ο χώρος είναι μικρός και όλοι κάθονται σε ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους, είναι πολύ εύκολο να κολλήσετε κάποιο μικρόβιο, χωρίς καν να το καταλάβετε.
Για να αποφύγετε να μολυνθείτε, καλό θα ήταν να μην στέκεστε σε κοντινή απόσταση από το άτομο, που νοσεί, αλλά εάν δεν μπορείτε να το αποφύγετε αυτό, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε άμεσα, μετά το meeting τον κανόνα του «απολυμαντικού υγρού».
6 άνθρωποι «συνήθεις ύποπτοι» για την μετάδοση των ιών (4)
  • Τα μικρά παιδιά
Τα μικρά παιδιά είναι από τους συνήθεις υπόπτους για τη μετάδοση ιών και μικροβίων και ο λόγος είναι φυσικά ότι, δεν τηρούν απόλυτα τους κανόνες προστασίας και υγιεινής.
Είναι φυσικό τα παιδιά να μην σκέφτονται να τοποθετήσουν το χέρι τους, όταν για παράδειγμα βήχουν ή φτερνίζονται ή φυσούν τη μύτη τους. Αυτές είναι τακτικές ευγένειας, που αποκτά κανείς όσο μεγαλώνει. Βέβαια, το παράδοξο στις μικρές ηλικίες είναι ότι, ένα παιδί έχει περισσότερες πιθανότητες να «κολλήσει» μία αρρώστια από κάποιο άλλο παιδί, του ίδιου όμως φύλου.
Δυστυχώς, στην περίπτωση των παιδιών είναι δύσκολο να αποφύγετε ή και να προλάβετε την μετάδοση των ιών. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να φροντίστε για παράδειγμα, εάν έχετε παιδιά, να πλένουν συχνά τα χέρια τους και να χρησιμοποιούν τα ειδικά μαντιλάκια απολύμανσης των χεριών.
6 άνθρωποι «συνήθεις ύποπτοι» για την μετάδοση των ιών (2)
  • Ο σύντροφος
Το να μοιράζεται κανείς τα πάντα με τον σύντροφό του δηλώνει σίγουρα ευτυχία. Αλλά, επειδή μαζί με τα καλά έρχονται και τα άσχημα, ένας σύντροφος με γρίπη, μπορεί πολύ εύκολα να σας …μοιράσει και τα μικρόβιά του, δεδομένου ότι κοιμόσαστε μαζί, μοιράζεστε τον ίδιο χώρο και χρησιμοποιείτε τα ίδια αντικείμενα στο σπίτι.
Σε μία τέτοια περίπτωση, καλό θα ήταν να καθαρίζετε τις επιφάνειες του σπιτιού αρκετά συχνά, να αποφεύγετε να τρώτε από το ίδιο πιρούνι και να πίνετε από το ίδιο ποτήρι και να κοιμόσαστε σε ξεχωριστά κρεβάτια, για τις ημέρες, που ο ιός καραδοκεί.
6 άνθρωποι «συνήθεις ύποπτοι» για την μετάδοση των ιών (1)
  • Η αεροσυνοδός
Τα αεροπλάνα κυριαρχούν στη λίστα με τους «συνήθεις υπόπτους» για τη μετάδοση ιών και μικροβίων. Το ερμητικά κλειστό περιβάλλον αποτελεί ιδανικό μέρος για την ανάπτυξη και κυρίως μετάδοση του ιού της γρίπης, για παράδειγμα, ειδικά εξαιτίας της επανακυκλοφορίας του αέρα στην καμπίνα του αεροπλάνου.
Σπουδαίο ρόλο βέβαια, παίζει και ο παράγοντας της αφής, που θεωρείται ο μεγαλύτερο ένοχος. Για να μειώσετε την έκθεσή σας, φροντίστε να κάνετε τακτική χρήση των απολυμαντικών χεριών, καθαρίζοντας και τα μπράτσα της θέσης στην οποία θα καθίσετε, για μεγαλύτερη προστασία. Εάν πάλι, είστε εσείς που έχετε αρρωστήσει, καλό θα ήταν να μην ταξιδέψετε μέχρις ότου να θεραπευθείτε πλήρως.
Πηγή: clickatlife.gr

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory