Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Ασυνήθιστα κρεβάτια .

δημιουργική beds15
δημιουργική beds14
δημιουργική beds13
δημιουργική beds11
δημιουργική beds10
δημιουργική beds08
δημιουργική beds04
δημιουργική beds02
δημιουργική beds01
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Αυτοκίνητο μόνο για κινέζους .

wolkswagen china01
wolkswagen china02
wolkswagen china03
wolkswagen china04
wolkswagen china05
wolkswagen china06
wolkswagen china09
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Ο έρωτας θέλει προσοχή .

πορτοφολάδες love01
πορτοφολάδες love02
πορτοφολάδες love03
πορτοφολάδες love04
πορτοφολάδες love05
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Φάρσες στους φίλους σας .

δροσερό pranks34
δροσερό pranks35
δροσερό pranks31
δροσερό pranks29
δροσερό pranks24
δροσερό pranks25
δροσερό pranks18
δροσερό pranks16
δροσερό pranks15
δροσερό pranks11
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Προσοχή στο παρκάρισμα .

σκληρή asphalt01
σκληρή asphalt02
σκληρή asphalt03
σκληρή asphalt04
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Πως αδυνατίζει το χιόνι ?

Πώς αδυνατίζει...το χιόνι; (1)

Η εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει με χιόνια και θα συνεχίσει με ακόμα …περισσότερα. Η θερμοκρασία πέφτει αισθητά και αντί να παραπονιέστε για το τσουχτερό κρύο, εκμεταλλευτείτε το για να… χάσετε κιλά.
Μία μέρα στα χιόνια είναι αναμφίβολα μία ευχάριστη δραστηριότητα, αλλά γνωρίζετε ότι, μαζί με τον χιονάνθρωπο, που σύντομα θα λιώσει, μπορείτε και εσείς να…λιώσετε το λίπος σας;
  • Χιονοπόλεμος τώρα
Γίνετε ανταγωνιστικοί όσο δεν πάει και ξεκινήστε να ετοιμάζετε τις χιονόμπαλές σας. Αφού τις ρίξετε …χωρίς έλεος στους φίλους σας, καλύτερα να αρχίσετε να τρέχετε. Όλο αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι, έστω και 15 λεπτά θα σας έχει αποζημιώσει με 130 θερμίδες λιγότερες.
  • Φορέστε τα παγοπέδιλά
Εάν είστε από εκείνους, που λατρεύουν να κάνουν φιγούρες και να γλιστρούν πάνω στον πάγο, σίγουρα γνωρίζετε τη χαρά, αλλά και την κούραση, που αποφέρει μία τέτοια δραστηριότητα. Αν πάλι δεν έχετε βάλει ποτέ σας παγοπέδιλα, ήρθε η ώρα να γίνετε τολμηροί και δεν θα χάσετε, αφού με 45 λεπτά τέτοιας άσκησης θα έχετε αποβάλλει περισσότερες από 350 θερμίδες.
  • Γλιστράωωωω
Αν πάλι σας αρέσει απλά να γλιστράτε πάνω στο χιόνι, αδράξτε την ευκαιρία των ημερών και ξεχυθείτε στις βουνοκορφές. Μία ώρα «γλίστρας» μπορεί να διώξει από πάνω σας περισσότερες από 400 θερμίδες.
  • Ώρα για χιονάνθρωπο
Πώς αδυνατίζει...το χιόνι; (2)
Πρώτα πρέπει να σκύβετε για να μαζεύετε το χιόνι, μετά να σηκώνεστε, να το τοποθετείτε, να το πιέζετε για να σχηματίσετε έναν ωραίο χιονάνθρωπο και έπειτα πάλι από την αρχή. Όπως αντιλαμβάνεστε, όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί κόπο και ιδρώτα, άρα καταναλώνετε ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα, αν χρειαστείτε μία ώρα για να χτίσετε τον δικό σας χιονάνθρωπο, να είστε σίγουροι, ότι θα «κάψετε» κάτι παραπάνω από 285 θερμίδες.
  • Φτυαρίστε και λίγο
Για την εξαιρετική περίπτωση, που το χιόνι έχει πέσει σε τέτοιο βαθμό, που χρειάζεται να το φτυαρίσετε για να ανοίξετε τον δρόμο έξω από την πόρτα σας, μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί εδώ πρόκειται για πραγματική απώλεια θερμίδων. Σκεφτείτε μόνο ότι μισή ώρα φτυάρισμα ισούται με περισσότερες από 200 θερμίδες και παράλληλη μυϊκή ενδυνάμωση στα χέρια και τα πόδια. Και μην ξεχνάτε και τον ανοιχτό δρόμο. Προσέξτε όμως να χρησιμοποιείτε σωστά το φτυάρι, για να αποφύγετε τραυματισμούς στην πλάτη σας.
  • Χιονισμένα αγγελάκια
Πώς αδυνατίζει...το χιόνι; (3)
Στην περίπτωση βέβαια, που είστε πιο…στατικοί, απλά ξαπλώστε στο κατάλευκο χιόνι και ανοιγοκλείστε τα πόδια και τα χέρια σας. Η γνωστή κίνηση, με την οποία δημιουργείτε κάτι σαν φτερά αγγέλων στο χιόνι, μπορεί να μην περιλαμβάνεται στα …έντυπα των γυμναστηρίων, ως η καλύτερη προπόνηση, αλλά θα σας κάνει να γελάσετε και θυμηθείτε ότι το γέλιο «καίει» περίπου μία θερμίδα το λεπτό.
  • Κόψτε ξύλα
Επειδή βέβαια υπάρχουν πάντα εκείνοι, που αγαπούν το χιόνι αλλά προτιμούν να το χαίρονται από τη ζεστασιά του τζακιού τους, η λύση είναι μία: κόψτε τα ξύλα σας. Τα 20 λεπτά, που χρειάζεστε για να σκίστε τα ξύλα σας σε μικρότερα κομμάτια, σας απαλλάσσουν από 150 θερμίδες.
Πηγή: clickatlife.gr

Το πιο χαμογελαστό ζώο στον κόσμο .

Το πιο ευτυχισμένο ζώο στον κόσμο (8)

Το quokka είναι ένα χαριτωμένο μαρσιποφόρο που ζει κυρίως σε ένα μικρό νησάκι της δυτικής Αυστραλίας και έχει μέγεθος γάτας…
Το πιο ευτυχισμένο ζώο στον κόσμο (3)
Πρόκειται ουσιαστικά για το πιο ευτυχισμένο είδος ζώου στον κόσμο, αφού είναι πάντα χαμογελαστά!
Το πιο ευτυχισμένο ζώο στον κόσμο (2)

Επικίνδυνος κομήτης πλησιάζει την γή .

Επικίνδυνος «επισκέπτης» πλησιάζει στη Γη

Ο αστεροειδής Άποφις, που υπάρχει μια μικρή πιθανότητα κάποτε να πέσει πάνω στον πλανήτη μας, κάνει σήμερα Τετάρτη ένα σχετικά κοντινό πέρασμα από τη Γη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αστρονόμους να τον μελετήσουν καλύτερα και να υπολογίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την μελλοντική τροχιά του.
Παράλληλα, νέες επιστημονικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι εξωκομήτες (δηλαδή οι κομήτες σε άλλα αστρικά συστήματα του γαλαξία μας) είναι εξίσου άφθονοι με τους εξωπλανήτες.
Ο διαμέτρου 300 μέτρων Άποφις έχει μικρές πιθανότητες να διασταυρωθεί με τη Γη το 2036, σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις των επιστημόνων της NASA, που έχουν αναθεωρήσει τον προηγούμενο υπολογισμό για το 2029.
Αν και αρχικά οι πιθανότητες πρόσκρουσης είχαν θεωρηθεί ασυνήθιστα μεγάλες (από μία στις 45 έως μία στις 300), στη συνέχεια οι νέες μετρήσεις των αστρονόμων μείωσαν δραματικά αυτές τις πιθανότητες, αλλά δεν τις εκμηδένισαν.
Έτσι, ο κίνδυνος από τον Άποφι για τη Γη, αν και πολύ μικρός, παραμένει ακόμα ένα ανοιχτό ζήτημα, εξ ου και η ανάγκη για νέες βελτιωμένες παρατηρήσεις της τροχιάς του.
Ο αστεροειδής παραμένει στον κατάλογο των «δυνητικά επικίνδυνων αστεροειδών» που καταρτίζει η Διεθνής Αστρονομική Ένωση.
Ο Άποφις ανήκει στην οικογένεια των αστεροειδών Άτεν που δεν ανήκουν στην πολυσύχναστη ζώνη των αστεροειδών μεταξύ του Άρη και του Δία.
Επειδή η τροχιά του τον φέρνει συχνά κοντά στον Ήλιο, τα γήινα τηλεσκόπια «τυφλώνονται» και δεν μπορούν να τον παρακολουθήσουν καλά.
Ο αστεροειδής θα εμφανιστεί για λίγο στο νυχτερινό ουρανό την Τετάρτη και μια σειρά από οπτικά τηλεσκόπια και ραδιοτηλεσκόπια θα τον παρακολουθήσουν.
Η διέλευσή του θα γίνει σε απόσταση περίπου 14,5 εκατ. χιλιομέτρων από τη Γη (συγκριτικά, η Σελήνη απέχει 385.000 χλμ).
Όμως το 2029 αναμένεται να περάσει πολύ πιο κοντά, μόλις στα 30.000 χλμ. από τον πλανήτη μας, πιο κοντά και από τους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους που βρίσκονται σε ύψος 36.000 χλμ.
Οι αστρονόμοι θα αναζητήσουν απαντήσεις σε δύο σημαντικά ερωτήματα, που αφορούν τη μάζα του και τον τρόπο περιστροφής του, καθώς και τα δύο επηρεάζουν την τροχιά του και τους μαθηματικούς υπολογισμούς σχετικά με αυτήν στο μέλλον.
Εκτός όμως από τους αστεροειδείς, μια δυνητική πηγή κινδύνου για τη Γη είναι και οι περαστικοί κομήτες.
Νέες επιστημονικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι εξωκομήτες είναι πιθανότατα τόσο κοινοί όσο και οι εξωπλανήτες στο σύμπαν.
Οι αστρονόμοι του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ, με επικεφαλής τον Μπάρι Γουέλς, όπως ανακοίνωσαν στο συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρίας, ανακάλυψαν έξι πιθανούς κομήτες γύρω από μακρινά άστρα, με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου ΜακΝτόναλντ του Τέξας.
Οι κομήτες βρίσκονται γύρω από νεαρά άστρα ηλικίας περίπου 5 εκατ. ετών.
Σύμφωνα με την κυρίαρχη θεωρία, οι κομήτες αποτελούν προϊόν των αρχικών σταδίων σχηματισμού ενός ηλιακού συστήματος, όταν ο δίσκος διαστρικής σκόνης γύρω από ένα νεογέννητο άστρο, υπό την επίδραση της βαρύτητας, συμπυκνώνεται σταδιακά σε βράχους, μετά σε κομήτες, σε πρωτοπλανήτες και, τελικά, σε πλανήτες.
Η ανίχνευση των κομητών, που συνήθως είναι «βρώμικες χιονόμπαλες» με διάμετρο 5 έως 20 χιλιομέτρων, αν και έχουν τεράστια ουρά, είναι συχνά πολύ δύσκολη.
Πηγή: ΑΜΠΕ


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory