Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Πως πλένουν τα κορίτσια το καλοκαίρι τα αυτοκινητά τους .

σέξι κορίτσια μπικίνι πλυντήρια αυτοκινήτων 35 Λίγα μπικίνι επενδυμένα κορίτσια έχουν πλυντήρια cuz τελευταία φορά που κοίταξα αυτό είναι Merica (35 Φωτογραφίες)
σέξι κορίτσια μπικίνι πλυντήρια αυτοκινήτων 34 Λίγα μπικίνι επενδυμένα κορίτσια έχουν πλυντήρια cuz τελευταία φορά που κοίταξα αυτό είναι Merica (35 Φωτογραφίες)
σέξι μπικίνι πλυντήρια αυτοκινήτων κορίτσια 33 Λίγα μπικίνι επενδυμένα κορίτσια έχουν πλυντήρια cuz τελευταία φορά που κοίταξα αυτό είναι Merica (35 Φωτογραφίες)
σέξι μπικίνι πλυντήρια αυτοκινήτων κορίτσια 31 Λίγα μπικίνι επενδυμένα κορίτσια έχουν πλυντήρια cuz τελευταία φορά που κοίταξα αυτό είναι Merica (35 Φωτογραφίες)
σέξι μπικίνι κορίτσια πλυντήρια αυτοκινήτων 30 A λίγα μπικίνι επενδυμένα κορίτσια έχουν πλυντήρια cuz τελευταία φορά που κοίταξα αυτό είναι Merica (35 Φωτογραφίες)
σέξι κορίτσια μπικίνι πλυντήρια αυτοκινήτων 26 Α λίγα μπικίνι επενδυμένα κορίτσια έχουν πλυντήρια cuz τελευταία φορά που κοίταξα αυτό είναι Merica (35 Φωτογραφίες)
σέξι κορίτσια μπικίνι πλυντήρια αυτοκινήτων 23 Α λίγα μπικίνι επενδυμένα κορίτσια έχουν πλυντήρια cuz τελευταία φορά που κοίταξα αυτό είναι Merica (35 Φωτογραφίες)
σέξι κορίτσια μπικίνι πλυντήρια αυτοκινήτων 19 Α λίγα μπικίνι επενδυμένα κορίτσια έχουν πλυντήρια cuz τελευταία φορά που κοίταξα αυτό είναι Merica (35 Φωτογραφίες)
σέξι μπικίνι πλυντήρια αυτοκινήτων κορίτσια 15 Α λίγα μπικίνι επενδυμένα κορίτσια έχουν πλυντήρια cuz τελευταία φορά που κοίταξα αυτό είναι Merica (35 Φωτογραφίες)
σέξι μπικίνι πλυντήρια αυτοκινήτων κορίτσια 13 Α λίγα μπικίνι επενδυμένα κορίτσια έχουν πλυντήρια cuz τελευταία φορά που κοίταξα αυτό είναι Merica (35 Φωτογραφίες)
σέξι μπικίνι κορίτσια πλυντήρια 0 A λίγα μπικίνι επενδυμένα κορίτσια έχουν πλυντήρια cuz τελευταία φορά που κοίταξα αυτό είναι Merica (35 Φωτογραφίες)

Ατυχία .

έπος αποτυγχάνει 19 F * ck (27 Φωτογραφίες)
έπος αποτυγχάνει 4 F * ck (27 Φωτογραφίες)
επική αποτύχει 0 F * ck (27 Φωτογραφίες)
έπος αποτυγχάνει 2 F * ck (27 Φωτογραφίες)
επική αποτύχει 5 F * ck (27 Φωτογραφίες)
επική αποτύχει 6 F * ck (27 Φωτογραφίες)
έπος αποτυγχάνει 7 F * ck (27 Φωτογραφίες)
έπος αποτυγχάνει 12 F * ck (27 Φωτογραφίες)
έπος αποτυγχάνει 20 F * ck (27 Φωτογραφίες)

Μην καπνίζετε .

601621_384969124906502_406091629_n_20121007_004417

Το άγγιγμα της Διάνοιας .

ιδιοφυία
ιδιοφυία
ιδιοφυία
ιδιοφυία
ιδιοφυία
ιδιοφυία
ιδιοφυία
ιδιοφυία
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Αποφάσισαν να ζήσουν στην εξοχή .

http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Ποιά είναι η πιο αποτελεσματική δίαιατα .

5 «γιατί» δε χάνετε κιλά (2)

Η καλύτερη δίαιτα, σύμφωνα με τους ειδικούς αλλά και με τους επίδοξους …αδύνατους, πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: να είναι σχετικά εύκολη να την ακολουθήσει κανείς, να είναι θρεπτική, ασφαλής και αποτελεσματική στην απώλεια κιλών, χωρίς να προκαλεί προβλήματα υγείας. Ποια είναι αυτή;
Σύμφωνα με τη Huffington Post, η οποία δημοσίευσε τη σχετική έρευνα, υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικές δίαιτες, από τις οποίες πλέον ο καθένας μπορεί να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει. Ωστόσο οι 12 που ξεχώρισαν είναι οι εξής:
 • 1. DASH
Στην πρώτη θέση της κατάταξης, βρίσκεται η δίαιτα DASH, η συντομογραφία της Dietary Approaches to Stop Hypertention, σε απλά ελληνικά δηλαδή, οι διατροφικές προσεγγίσεις απέναντι στην καταπολέμηση της υπέρτασης. Η συγκεκριμένη δίαιτα δημιουργήθηκε αρχικά για την καταπολέμηση της υψηλής πίεσης και όχι για απώλεια κιλών. Αλλά σύντομα κατάφερε να κερδίσει τους ειδικούς, οι οποίοι επεσήμαναν τη θρεπτική της πληρότητα, την ασφάλεια στη διατροφή, την ικανότητα να εμποδίζει ή να ελέγχει τα επίπεδα του διαβήτη και να συμβάλλει γενικότερα στην καλύτερη υγεία. Κάπως έτσι κατάφερε να γίνει η νούμερο ένα δίαιτα.
 • 2. Με θεραπευτικές αλλαγές
Η δίαιτα TLC, συντομογραφία των θεραπευτικών Αλλαγών στον τρόπο ζωής, είναι ένα στερεό πλάνο διατροφής, που ανέπτυξε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Υγείας. Δεν έχει σημαντικές αδυναμίες και είναι αρκετά ωφέλιμη για την καρδιοαγγειακή υγεία. Οι ειδικοί μάλιστα την περιγράφουν ως «πολύ υγιεινή, πλήρης και ασφαλής διατροφή». Το μόνο «δύσκολο» κομμάτι είναι ότι, απαιτεί καθαρά προσωπική προσέγγιση σε σχέση με τις μαζικές δίαιτες, που κυκλοφορούν κατά καιρούς.
5 «γιατί» δε χάνετε κιλά (1)
 • 3. Mayo Clinic
Η δίαιτα της Mayo Clinic είναι αρκετά ισορροπημένη και επικεντρώνεται κυρίως στις αλλαγές των κακών συνηθειών, που έχει κάποιος στη ζωή του και στον υγιεινότερο τρόπο διατροφής. Είναι αρκετά θρεπτική και ασφαλής και λειτουργεί σαν εργαλείο κατά του διαβήτη. Οι ειδικοί τη θεωρούν ιδιαίτερα αποτελεσματική για την απώλεια κιλών.
 • 4. Μεσογειακή δίαιτα
Με έμφαση στα φρούτα, τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, το ψάρι και άλλα θρεπτικά τρόφιμα της ίδιας της φύσης, η μεσογειακή δίαιτα κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις της έρευνας. Οι εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων δε, είναι αρκετά θετικές για τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης διατροφικής επιλογής έναντι αρκετών άλλων.
 • 5. Η flexitarian δίαιτα
Η δίαιτα flexitarian, που από το όνομα και μόνο προϊδεάζει για ποικιλία, δίνει έμφαση στα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά και τις φυτικές πρωτεΐνες. Πρόκειται για μία έξυπνη και υγιεινή επιλογή, καθώς περιλαμβάνει υψηλά ποσοστά θρεπτικής πληρότητας, είναι εύκολη να την ακολουθήσει κάποιος και έχει αποτελέσματα στην απώλεια αλλά και διατήρηση του βάρους σε βάθος χρόνου.
5 «γιατί» δε χάνετε κιλά (5)
 • 6. Ογκομετρική δίαιτα
Η ογκομετρική δίαιτα υπερέχει των …ανταγωνιστών της σε αρκετές κατηγορίες. Είναι ιδιαίτερα ασφαλής και θρεπτική και οι ειδικοί τονίζουν ότι, είναι πολύ ευεργετική για την καρδιά και τη μείωση του διαβήτη. Πρόκειται για ένα διατροφικό πλάνο, από το οποίο όλη η οικογένεια μπορεί να ωφεληθεί.
 • 7. Παραδοσιακή ασιατική
Η παραδοσιακή ασιατική δίαιτα είναι μία λογική επιλογή για ένα πρότυπο διατροφής, με απώλεια βάρους. Οι ειδικοί επισημαίνουν την υψηλή διατροφική της αξία και την ασφάλεια, αλλά αμφιβάλλουν ακόμα για το αν μπορεί να παράσχει αποτελέσματα σε μακροπρόθεσμο διάστημα.
 • 8. Η δίαιτα των χορτοφάγων
Ως μια σωστή διατροφική επιλογή…πλασάρεται και η χορτοφαγική δίαιτα. Είναι ιδανική για τη γρήγορη απώλεια κιλών και προσφέρει βοήθεια απέναντι στα καρδιολογικά προβλήματα, ως μια ολοκληρωμένη και θρεπτική επιλογή, που είναι και οι πιο σημαντικοί παράγοντες.
5 «γιατί» δε χάνετε κιλά (4)
 • 9. Η αντιφλεγμονώδης δίαιτα
Αν και από το όνομά της και μόνο, ακούγεται υγιεινή, η αντιφλεγμονώδης δίαιτα, κατά τους ειδικούς, είναι αναίτια περίπλοκη και έχει έλλειψη σαφών στοιχείων, που μπορούν να ορίσουν την αποτελεσματικότητά της. Ενώ πολλοί μπορούν να επωφεληθούν, υιοθετώντας την κατανάλωση των φρούτων και των λαχανικών, που περιέχει, δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν ότι, η συγκεκριμένη δίαιτα μειώνει τις φλεγμονές στον οργανισμό και παράλληλα εγγυάται την απώλεια κιλών, όπως υποστηρίζει.
 • 10. Nutrisystem
Η δίαιτα, που προϊδεάζει ως το ιδανικό σύστημα θρεπτικής διατροφής, είναι αρκετά ασφαλής, πιο εύκολη από άλλες και έχει μικρές θρεπτικές ελλείψεις, σύμφωνα με τους ειδικούς. Ωστόσο απέχει αρκετά από το να είναι η ιδανική απέναντι στα καρδιολογικά προβλήματα.
 • 11. Vegan
Στο σύνολό τους, οι ειδικοί είναι αρκετά χλιαροί αναφορικά με τη δίαιτα των vegan, που στην ουσία είναι αυστηροί χορτοφάγοι, οι οποίο όμως δεν καταναλώνουν κανένα απολύτως ζωικό παράγωγο. Είναι εξαιρετικά περιοριστική, χωρίς να παρέχει μερικά από τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά, ωστόσο θεωρείται μία καλή επιλογή απέναντι στη μείωση του διαβήτη και την αντιμετώπιση καρδιολογικών παθήσεων.
5 «γιατί» δε χάνετε κιλά (3)
 • 12. Η «ωμή» δίαιτα
Οι ειδικοί αποδέχονται ότι, η δίαιτα των ωμών τροφίμων, δηλαδή του ακατέργαστου φαγητού, μπορεί να εγγυηθεί την απώλεια βάρους αλλά σε επίπεδο θρεπτικότητας, θεωρούν ότι είναι αδύνατο να συμπεριληφθεί στις διατροφικές επιλογές, που προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο και υγιεινό πρόγραμμα με ασφάλεια. Για να την ακολουθήσει κάποιος, χρειάζεται εντατική προσπάθεια και γνώση, ενώ την ίδια στιγμή, υπάρχουν άλλες δίαιτες που εγγυώνται την ίδια απώλεια βάρους με λιγότερες δυσκολίες.
Πηγή: clickatlife.gr

Αν έχεις τύχη .

Συμβουλές για μασάζ στο σπίτι .

Συμβουλές για μασάζ στο σπίτι
Όσο περνάει ο καιρός, με λύπη διαπιστώνουμε ότι όλο και λιγότερο χρόνο έχουμε για να ξεκουραστούμε. Προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις με τους γύρω μας, προβλήματα στη δουλειά μας, απαιτήσεις απ’ όλους και στη μέση εμείς να προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα και να ικανοποιήσουμε τους πάντες.

Το stress έχει γίνει συνώνυμο της καθημερινότητας και με αγωνία αναζητούμε κάποιες στιγμές χαλάρωσης, για να πάρουμε μια ανάσα.
Εμείς σας προτείνουμε μια λύση γι’ αυτή την κατάσταση. Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ευεργετικού μασάζ στο σπίτι και απολαύστε το με την ψυχή σας.

Η κούραση της ημέρας, συνήθως επιβαρύνει τους μύες του αυχένα και της πλάτης.

Το μασάζ βοηθά στην εξουδετέρωση της πίεσης που υφίστανται αυτές οι περιοχές. Επιπλέον είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιωθεί η αυτοσυγκέντρωσή μας, ο ύπνος μας, να αναζωογονήσουμε την ενέργειά μας και να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας. Δοκιμάστε λοιπόν κάποιες απλές και εύκολες κινήσεις και απολαύστε το στο σπίτι σας:

1. Αρχίστε με μαλακές κινήσεις των χεριών από το χαμηλό μέρος της πλάτης, προς τα επάνω προς το λαιμό και μετά στην πλάτη και κάτω πάλι. Ασκώντας πάντα μικρή πίεση, κάνουμε αυτές τις κινήσεις για να απλώσουμε το κατάλληλο λάδι που χρησιμοποιούμε για το μασάζ. Πάντα ξεκινάτε με μαλακές κινήσεις και ανεβοκατεβαίνετε για να απλωθεί παντού και ομοιόμορφα το λάδι.

2. Μετακινήστε τα χέρια σας από το λαιμό προς τα κάτω, ασκώντας σταδιακά σταθερή πίεση στην σπονδυλική στήλη, προσέχοντας πάντα να μην βάζετε όλη την πίεση άμεσα στη σπονδυλική στήλη.

3. Με τα χέρια επάνω, στην περιοχή του αυχένα, επικεντρωθείτε στην κορυφή των ώμων,και ζυμώστε τους μυς, εναλλάσσοντας, τον δεξιό ώμο και τον αριστερό. Με τους αντίχειρες, τρίψτε κατά μήκος της ωμοπλάτης, από τον ώμο μέχρι τη βάση του αυχένα και επιστροφή πάλι. Επαναλάβετε τρεις φορές σε κάθε πλευρά.

4. Έπειτα, γλιστρήστε τα χέρια σας γύρω από την ωμοπλάτη (στην περιοχή του τραπεζοειδή μυ, από την σπονδυλική στήλη μέχρι τον ώμο) με περιστρεφόμενες κυκλικές κινήσεις, ασκώντας πίεση. Επαναλάβετε αυτές τις κινήσεις τρεις φορές και στις δύο πλευρές.

5. Μετακινήστε τα χέρια σας από επάνω προς τα κάτω κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, και κατόπιν απλώστε τις κινήσεις σας σε αντίθετες κατευθύνσεις γύρω από την ωμοπλάτη. Επαναλάβετε τρεις φορές.

6. Επαναλάβετε τι μαλακές κινήσεις που ξεκινήσατε και ακολουθήστε όλο το πρόγραμμα αυτό για τρεις φορές.

Βασικές αρχές του μασάζ
- Δεν πιέζετε δυνατά τη σπονδυλική στήλη
- Μειώνετε την πίεση στις περιοχές που υπάρχουν οστά και ποτέ δεν κάνουμε μασάζ σε περιοχές με μώλωπες

- Να προσέχετε όταν χρησιμοποιείτε έλαια αρωματοθεραπείας, και να θυμάστε ότι πρέπει πάντα να αναμιχθούν με ένα βασικό έλαιο για μασάζ
- Τελειώνοντας το μασάζ, θυμηθείτε να πιείτε κάποιο χυμό ή νερό, και αποφύγετε τα οινοπνευματώδη ποτά.
- Για πόνους στα κόκαλα, είναι καλό να απευθυνθείτε σε κάποιο φυσιοθεραπευτή και να μην αρκεστείτε στο μασάζ.

Πηγή: fe-mail.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory