Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Τις πρώτες πρωινές ώρες .

nature01 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
nature02 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
nature04 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
nature05 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
nature07 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
nature08 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
nature09 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
nature11 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
nature12 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
nature13 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
nature15 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
nature20 τις πρώτες πρωινές ώρες (35 pics)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Δυνατά κορίτσια .

μυϊκή girls02 Μυϊκή Κορίτσια (64 pics)
μυϊκή girls05 Μυϊκή Κορίτσια (64 pics)
μυϊκή girls06 Μυϊκή Κορίτσια (64 pics)
μυϊκή girls07 Μυϊκή Κορίτσια (64 pics)
μυϊκή girls08 Μυϊκή Κορίτσια (64 pics)
μυϊκή girls09 Μυϊκή Κορίτσια (64 pics)
μυϊκή girls10 Μυϊκή Κορίτσια (64 pics)
μυϊκή girls11 Μυϊκή Κορίτσια (64 pics)
μυϊκή girls13 Μυϊκή Κορίτσια (64 pics)
μυϊκή girls14 Μυϊκή Κορίτσια (64 pics)
μυϊκή girls15 Μυϊκή Κορίτσια (64 pics)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Απόλυτη βλακεία .

Αράχνη με περίεργα χρώμματα .

Peacock spider01 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider02 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider03 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider04 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider05 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider06 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider07 Peacock Spider (8 pics)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Τα κορίτσια της Σουηδίας στα κλαμπ .

Σουηδική κορίτσια
Σουηδική κορίτσια
Σουηδική κορίτσια
Σουηδική κορίτσια
Σουηδική κορίτσια
Σουηδική κορίτσια
Σουηδική κορίτσια
Σουηδική κορίτσια
Σουηδική κορίτσια
Σουηδική κορίτσια
Σουηδικά κορίτσια
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Πως να χωρίσετε με την γυναίκα σας .

Θέλετε να αδυνατίσετε ?

Θέλετε να αδυνατίσετε; Να γράφετε όρθιοι

Αν είστε εργαζόμενοι γραφείου και θέλετε να αδυνατίσετε δίχως δίαιτα, φροντίστε να γράφετε όρθιοι επί 3 ώρες την ημέρα, συνιστά ένας κορυφαίος βρετανός ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης.
Όπως λέει ο αθλητικός φυσιολόγος δρ Τζων Μπάκλυ, λέκτορας Εφηρμοσμένης Επιστήμης της Ασκήσεως στην Υγεία και επικεφαλής του Προγράμματος Καρδιοαγγειακής Αποκατάστασης στο Πανεπιστήμιο του Τσέστερ, τρεις ώρες πρόσθετης ορθοστασίας την ημέρα μπορούν να μας απαλλάσσουν ετησίως από τουλάχιστον 3,6 κιλά λίπος!
Αυτό οφείλεται στο ότι ο μέσος άνθρωπος καίει 144 θερμίδες ανά τρίωρο που βρίσκεται σε όρθια θέση. Όποιος διαθέτει περιττά κιλά, καίει ακόμα περισσότερες θερμίδες, άρα θα χάσει ακόμα περισσότερα κιλά.
Για τους εργαζόμενους γραφείου αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήσουν γραφεία υψηλότερα από τα συμβατικά, τα οποία θα τους επιτρέπουν να γράφουν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους όρθιοι.
Ο δρ Μπάκλυ τονίζει ότι η πρόσθετη ορθοστασία δεν θα μειώσει μόνο το σωματικό βάρος μας, αλλά θα βελτιώσει κιόλας την κυκλοφορία του αίματος.
«Οι περισσότεροι εργαζόμενοι κάθονται στη δουλειά, μετά κάθονται στο αυτοκίνητο και στο τέλος κάθονται μπροστά στην τηλεόρασή τους, με συνέπεια να ελαττώνουν τον μεταβολικό τους ρυθμό στο μηδέν», δήλωσε.
«Αυτό είναι αφύσικο. Οι άνθρωποι είναι σχεδιασμένοι να στέκονται όρθιοι και να κινούνται», πρόσθεσε.
Ο δρ Μπάκλυ είναι ένας από τους ειδικούς που συμμετέχουν σε ομάδα εργασίας του βρετανικού υπουργείου Υγείας, επιφορτισμένη να βρει τρόπους για την καταπολέμηση της επιδημίας της παχυσαρκίας.
Ολοένα περισσότερες μελέτες συσχετίζουν την πολύωρη ακινησία με προβλήματα που κυμαίνονται από την παχυσαρκία και τον διαβήτη έως την καρδιοπάθεια, τον καρκίνο και τον πρόωρο θάνατο.
Μία από αυτές, που διεξήχθη στην Αυστραλία, έδειξε πως όσοι περνούν 11 ή περισσότερες ώρες την ημέρα καθισμένοι, διατρέχουν κατά 40% υψηλότερο κίνδυνο θανάτου μέσα σε μία τριετία έναντι όσων κάθονται επί λιγότερες από 4 ώρες την ημέρα.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Που μας βοηθά το διάβασμα .

Διάβασμα: Τα 5 μεγαλύτερα οφέλη για την υγεία μας

Ακόμη και αν το πρόγραμμά είναι φορτωμένο αξίζει τον κόπο να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για διάβασμα. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι έχετε τουλάχιστον 5 καλούς λόγους για να το πράξετε.
  • 1. Εκπαιδεύει τον εγκέφαλο μας
Ένα από τα οφέλη της ανάγνωσης βιβλίων είναι ότι βοηθάει τον εγκέφαλό μας να λειτουργεί σωστά. Το διάβασμα αποτελεί μια καλή άσκηση για το μυαλό και το νου μας. Μπορεί να βοηθήσει τον εγκέφαλο μας να εκτελεί όλες τις λειτουργίες του πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν διαβάζουμε, αναγκάζουμε το μυαλό μας να σκέφτεται περισσότερο και αυτό μπορεί να μας κάνει πιο οξυδερκείς. Αλλά για να εξασκήσετε τον εγκέφαλό σας με το διάβασμα, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι πρέπει να διαβάζετε βιβλία σε τακτική βάση.
  • 2. Προσφέρει ανακούφιση από το στρες
Το άγχος αποτελεί ένα παράγοντα κινδύνου που προδιαθέτει σε διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις, όπως οι καρδιακές παθήσεις. Το διάβασμα όμως μας δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσουμε και να περιορίσουμε το άγχος. Ειδικά η ανάγνωση βιβλίων φαντασίας πριν τον ύπνο, σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί μια δραστηριότητα που μας χαλαρώνει και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε ο,τι μας στρεσάρει. Η μέθοδος αυτή μάλιστα θεωρείται πολύ αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του άγχους.
  • 3. Βοηθάει στην πρόληψη της άνοιας
Σύμφωνα με τους ειδικούς το διάβασμα μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου του Αλτσχάιμερ. Με το ουσιαστικό και προσεκτικό διάβασμα ενός εντύπου ή βιβλίου, βελτιώνεται αμέσως η ποιότητα του εγκεφαλικού ιστού. Κατά την ανάγνωση, ο εγκέφαλος τονώνεται και διεγείρεται. Η διέγερση αυτή που προκαλείται στον εγκέφαλό μας από τη μελέτη, αν συμβαίνει τακτικά, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη εγκεφαλικών διαταραχών συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Αλτσχάιμερ.
  • 4. Καταπολεμά την αϋπνία
Το διάβασμα μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε την αϋπνία και να υιοθετήσουμε υγιείς συνήθειες ύπνου. Αν έχετε συνηθίσει να διαβάζετε βιβλία πριν κοιμηθείτε, τότε η συνήθεια αυτή συμβάλλει στη ρύθμιση του βιολογικού ρολογιού του σώματος σας και στέλνει το σήμα στον εγκέφαλο ότι ήρθε η ώρα να κοιμηθεί. Το διάβασμα λοιπόν μπορεί να σας βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο να κοιμηθείτε ήσυχα και να ξυπνήσετε ανανεωμένοι το πρωί.
  • 5. Βοηθάει στη συγκέντρωση
Οι άνθρωποι που αγαπούν να διαβάζουν εκπαιδεύουν το μυαλό τους να συγκεντρώνεται και να εστιάζει πιο εύκολα. Ο τακτικός αναγνώστης βιβλίων αποκτά σταδιακά την ικανότητα να έχει πλήρη προσοχή σε ο,τι κάνει, αλλά και να σκέφτεται πρακτικά, με αποτελεσματικό και αντικειμενικό τρόπο. Αναπτύσσει επίσης την ικανότητα λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων.
Πηγή: pathfinder.gr


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory