Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Φοβερό ατύχημα .

Λάθος κίνηση .

Η υποδοχή της λαμποργκίνη .

119 Η Unboxing μιας Lamborghini Reventon (17 φωτογραφίες)
39 Η Unboxing της Lamborghini Reventon (17 φωτογραφίες)
55 Το Unboxing της Lamborghini Reventon (17 φωτογραφίες)
75 Η Unboxing της Lamborghini Reventon (17 φωτογραφίες)
85 Η Unboxing της Lamborghini Reventon (17 φωτογραφίες)
105 Η Unboxing της Lamborghini Reventon (17 φωτογραφίες)
125 Η Unboxing της Lamborghini Reventon (17 φωτογραφίες)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Οι κορυφαίες γέφυρες στον κόσμο .


Γέφυρα του Λονδίνου

Εικόνα 34 Top 10 Amazing γέφυρες στον κόσμο

Leonard Π. Zakim Bunker Hill Bridge

Εικόνα 8 Top 10 Amazing γέφυρες στον κόσμο

Chesapeake Bay Bridge-σήραγγα

 Top 10 Amazing γέφυρες στον κόσμο

Γέφυρα του Μπρούκλιν

Εικόνα 92 Top 10 Amazing γέφυρες στον κόσμο

Golden Gate Bridge

Εικόνα 72 Top 10 Amazing γέφυρες στον κόσμο

Akashi Kaikyo Γέφυρα

Εικόνα 42 Top 10 Amazing γέφυρες στον κόσμο

Sunshine Skyway Bridge

 Top 10 Amazing γέφυρες στον κόσμο

Tower Bridge

Εικόνα 151 Top 10 Amazing γέφυρες στον κόσμο
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#To κάνεις λάθος .

nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-01
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-03
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-05
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-06
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-07
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-09
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-11
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-14
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-17
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Το γονίδιο της απιστίας .

apistia-386-1
Οι περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να χωρίσουν όταν αντιλαμβάνονται πως ο σύντροφός τους έχει ερωμένη. Εκείνος, ειδικά τον τελευταίο καιρό, μπορεί να δικαιολογήσει την απιστία του επικαλούμενος πρόσφατες έρευνες που αποδεικνύουν, αφενός, πως η πολυγαμία είναι «ελιξίριο ζωής» (οι άνδρες που έχουν περισσότερες συντρόφους ζουν κατά μέσο όρο πιο πολύ από τους μονογαμικούς) και, αφετέρου, ότι συγχωρούνται οι άπιστοι που έχουν το γονίδιο της απιστίας στο DNA τους. Μιλάμε για μια συγκεκριμένη γονιδιακή μετάλλαξη η οποία επηρεάζει την ορμόνη βαζοπρεσίνη που συνδέεται με την πλούσια ερωτική ζωή των ανδρών. 

Στο πλευρό τους βρίσκεται τον τελευταίο καιρό αμερικανίδα ψυχοθεραπεύτρια που πιστεύει πως οι μοιχοί είναι καλοί και ευγενικοί άνθρωποι που απλώς έκαναν ένα λάθος, ότι οι εξωσυζυγικές σχέσεις μπορεί να βοηθήσουν το γάμο βγάζοντάς τον από την αδράνεια (θεωρήστε την ως μια κρίσιμη αλλά απαραίτητη επέμβαση) και ακόμα πως όσοι παραστρατούν δεν θα πρέπει ποτέ να το παραδεχθούν, διότι η αλήθεια μπορεί να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στη σχέση τους. 

Εσύ πάντως, αν δεν θέλεις να μιλάς για διαζύγιο λίγο μετά το γάμο σου, ρίξε μια ματιά στα  χαρακτηριστικά των κατ’ εξακολούθηση άπιστων, έτσι όπως τα ξεχώρισαν πέντε αμερικανικές έρευνες, μεταξύ των οποίων και η μεγαλύτερη πανεπιστημιακή που έγινε ποτέ για την απιστία.  (Το να έχει ο σύντροφος σου μόνο δύο ή τρία από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν σημαίνει πως αυτόματα γίνεται και άπιστος.)

Γιατί το πρωκτικό σέξ είναι τόσο δημοφιλές ?

Έρευνα που σοκάρει: γιατί το πρωκτικό σεξ είναι τόσο δημοφιλές
λεπτομερέστερη έρευνα για τη σεξουαλική ζωή των Αμερικανών έχει γίνει πρόσφατα από τους ερευνητές του Ινστιτούτου Κίνσεϊ, στην Ιντιάνα, οι οποίοι και χρησιμοποιώντας ένα δείγμα 5.865 ανθρώπων, έδωσαν απαντήσεις στα πιο καίρια θέματα.

Εκείνο που εκπλήσσει ιδιαίτερα σε μία χώρα που θεωρείται αρκετά πουριτανή και μάλιστα έχει νόμους σε πολιτείες που ρυθμίζουν τη σεξουαλική συμπεριφορά, είναι πως η έρευνα έδειξε ότι οι πρωκτικές επαφές έχουν διπλασιαστεί και θεωρούνται πλέον απολύτως φυσιολογικές. Επιπλέον, όπως όλα δείχνουν είναι από τις πιο αγαπημένες μορφές σεξουαλικής επαφής. 

Πού οφείλεται όμως αυτό; «Αν πειραµατίζεσαι στο σεξ, μέσα στην τάση των γενικότερων πειραματισμών αργά ή γρήγορα φτάνεις εκεί», λέει ο δρ Σβαρτς αναφερόµενος στο πρωκτικό σεξ και ίσως να μην έχει και πολύ άδικο.

Το κρυμμένο αλάτι .


Το γεγονός ότι περίπου 1 στους 3 ενήλικες Έλληνες έχουν αρτηριακή πίεση πάνω από τα φυσιολογικά όρια, κάνει επιτακτική την παρέμβαση σε πληθυσμιακό επίπεδο, διότι η υπέρταση εκτός από παράγοντας κινδύνου καρδιαγγειακών νοσημάτων, έχει επίσης συσχετιστεί με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, δυσλειτουργία της αριστερής κοιλίας (καρδιά) καιυπερτασική αμφιβληστροειδοπάθεια (πάθηση στα μάτια).
Έχει υπολογιστεί, ότι η μείωση της συστολικής πίεσης κατά 5 mmHg επιφέρει μείωση της θνητότητας από αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια κατά 14%. Μάλιστα, έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι τα άτομα με υπέρταση που έπαιρναν λιγότερο από 1000mg νατρίου καθημερινά, κατάφεραν να ρίξουν την συστολική τους πίεση κατά 4mm Hg και τη διαστολική τους πίεση κατά 2.5mm Hg. Το νάτριο, μαζί με το σωματικό βάρος,επηρεάζουν ιδιαίτερα τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης. Ο οργανισμός Food Standard's Agency συστήνει ότι οι ενήλικες δεν πρέπει να καταναλώνουν περισσότερο από 6 γραμμάρια αλάτι την ημέρα που αντιστοιχούν σε 2.300 mg νατρίου, (περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού), αλλά εκτιμά ότι η μέση πρόσληψη στην πραγματικότητα φτάνει τα9 γραμμάρια. Ωστόσο, τα άτομα με καρδιακές παθήσεις, οι μεσήλικες και τα άτομα που ήδη έχουν υπέρταση δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 1500mg νατρίου.
Προτεινόμενες ποσότητες αλατιού για όλες τις ηλικίες, σύμφωνα με το διαιτολογικό σύλλογο της Αγγλίας:
 •  1 με 12 μηνών – 1γρ. αλάτι την ημέρα (0.4γρ. νάτριο)
 •   1 με 3 χρονών - 2γρ. αλάτι την ημέρα (0.8γρ. νάτριο)
 •   4 με 6 χρονών – 3γρ. αλάτι την ημέρα (1.2γρ. νάτριο) 
 •  7 με 10 χρονών – 5γρ. αλάτι την ημέρα (2γρ. νάτριο) 
 •  11 και άνω – 6γρ. αλάτι την ημέρα (2.4γρ. νάτριο) 
Το μεγάλο πρόβλημα προέρχεται όμως από το γεγονός ότι και αν ακόμα ο κόσμος σταματήσει να αλατίζει κατά το μαγείρεμα και να αλατίζει το φαγητό στο τραπέζι, η πρόσληψη νατρίου μπορεί να είναι ακόμα υψηλή. Περίπου τα ¾ του αλατιού που προσλαμβάνουμε, προέρχεται από επεξεργασμένα τρόφιμα. Οι ετικέτες τροφίμωνμπορούν να σώσουν ζωές, αν γνωρίζουμε πως να τις χειριστούμε. Διαβάζετε πάντοτε τα συστατικά σε κάθε προϊόν που αγοράζετε. Το αλάτι μπορεί να αναφερθεί και με τον όρο χλωριούχο νάτριο και είναι η πιο συνηθισμένη πηγή νατρίου στην διατροφή μας. Από την άλλη μπορεί να αναγνωρίσετε και άλλες ουσίες όπως το βενζοϊκό νάτριο, γλουταμινικό μονονάτριο (MSG), μαγειρική σόδα, που περιέχουν μεν νάτριο αλλά δεν είναι από τις πηγές που συνεισφέρεουν με μεγάλη βαρύτητα στην ημερήσια κατανάλωση νατρίου. Πιο συγκεκριμένα για τη χρήση τους:
 •  Το γλουταμινικό μονονάτριο, ένα καρύκευμα που χρησιμοποιείται στο σπίτι, σε εστιατόρια και σε πολλά συσκευασμένα τρόφιμα (κονσέρβες, κατεψυγμένα κ.λπ.). 
 •  Το Baking-Powder, που χρησιμοποιείται για την επιτάχυνση του φουσκώματος στο ψωμί και στο κέικ. 
 •  Το Διττανθρακικό Νάτριο, η μαγειρική σόδα, που χρησιμοποιείται κατά την παρασκευή ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και γλυκών. 
 •  Η Άλμη, που χρησιμοποιείται στην επεξεργασία τροφίμων για την εμπόδιση της ανάπτυξης βακτηρίων. Περιέχεται σε κονσέρβες, σε κατεψυγμένα τρόφιμα, σε τουρσιά κ.λπ. 
 •  Το Φωσφορικό Δινάτριο Άλας. Περιέχεται σε ορισμένα δημητριακά, καθώς και σε βιομηχανικά τυριά. 
 •  Το Αλγινικό Νάτριο, που προστίθεται στα σοκολατούχα γάλατα και στα παγωτά για να μαλακώσει την υφή τους. 
 •  Το Βενζοϊκό Νάτριο, που χρησιμοποιείται σαν συντηρητικό σε διάφορα παρασκευάσματα (dressings, αναψυκτικά). 
 •  Το Υδροξείδιο του Νατρίου ή καυστικό νάτριο, το οποίο χρησιμοποιείται στην επεξεργασία τροφίμων για να μαλακώσει τη φλούδα της ελιάς, του καλαμποκιού κ.λπ. 
 •  Το Προπιονικό Νάτριο, που χρησιμοποιείται για την παστερίωση τυριών και ορισμένων αρτοσκευασμάτων και κέικ, ώστε να εμποδιστεί η ανάπτυξη μούχλας. 
 •  Το Θειώδες Νάτριο, που χρησιμοποιείται για την λεύκανση ορισμένων φρούτων που χρειάζονται τεχνητό χρώμα (κεράσια μαρασκίνο, φρουί-γλασέ κ.λπ.) και ως συντηρητικό κάποιων ξηρών φρούτων (πχ. δαμάσκηνα). 
Το 90% της ημερήσιας κατανάλωσης αλατιού προέρχεται από τα τρόφιμα, ακόμη κι από πηγές που δεν τις «πιάνει» το μάτι μας. Έτσι, τα 100 γρ παστού ψαριού περιέχουν 5 γρ αλατιού, τα 100 γρ επεξεργασμένου κρέατος (μπέικον, λουκάνικο, ζαμπόν) 2-6 γρ, ενώ τα σνακς, όπως τα πατατάκια, τα γαριδάκια και οι αλατισμένοι ξηροί καρποί, περισσότερα από 5 γρ αλατιού ανά 100 γρ προϊόντος. Σημαντική πηγή νατρίου στη διατροφή μας είναι και το λευκό ψωμί, καθώς εκτιμάται ότι μόλις σε 3 φέτες καλύπτουμε την ημερήσια πρόσληψη αλατιού.
ΤρόφιμοΠεριεκτικότητα με νάτριο (mg)
1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως (25 γρ)540
1 μικρό φραντζολάκι ολικής αλέσεως (35 γρ)650
Ντοματοπολτός (120 γρ)500
1 αυγό βραστό140
Τσίπς πατάτας (25 γρ)550
Βούτυρο αλατισμένο (10 γρ)58
Μαργαρίνη soft (10 γρ)10
Γαρίδες βραστές (120 γρ)1590
Τόνος κονσέρβας (120 γρ)490
Σαρδέλες κονσέρβας (120 γρ)1080
Ελίες σε άρμη (20 γρ)1800
2 φέτες μπέικον (40 γρ)1890
1 μπιφτέκι (60 γρ)880
3 φέτες Σαλάμι (90 γρ)1850
Λουκάνικα χοιρινά (120 γρ)1050
Λουκάνικα Φρανκφούρτης (100 γρ)980
Τυρί τύπου cottage (25 γρ)450
Τυρί cheddar (25 γρ)610
Γάλα φρέσκο (230 γρ)50
Γιαούρτι σκέτο (200 γρ)40
Αμλυγδαλα ωμά χωρίς αλάτι (15 γρ)6
Αμύγδαλα ψημένα και αλατισμένα (25 γρ)440
Σος μπάρμπεκιου (10 γρ)815
Σός σόγιας (10 γρ) 733
Ζωμός κότας (10 γρ) 1030
Πολλοί διεθνείς οργανισμοί, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης, η Αμερικάνικη Καρδιολογική Εταιρεία αναγνωρίζουν ότι μια διατροφήπλούσια σε κάλιο βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης και μειώνει τον κίνδυνο εμφραγμάτων. Η αυξημένη πρόσληψη καλίου βοηθά στην αποβολή της περίσσειας νατρίου από το σώμα, φροντίζοντας την αρτηριακή πίεση. Τροφές πλούσιες σε κάλιο είναι τα φρούτα (οι μπανάνες περιέχουν 422mg Καλίου) και τα λαχανικά, το μαγειρεμένο κρέας και ψάρι, το γάλα (ημιάπαχο 366mg Καλίου/ποτήρι), το γιαούρτι ενώ κυκλοφορούν φυτικές μαργαρίνες καθώς και ειδικά ροφήματα φρούτων εμπλουτισμένα με κάλιο για να ενισχύσoυν την απέκκριση του νατρίου από το σώμα.
Αξίζει λοιπόν, να προσέχετε παραπάνω τις ετικέτες των τροφίμων ώστε να καταναλώνετε τροφές, που έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και να επιλέγετε εκείνες που έχουν παραπάνω κάλιο. Με τις παραπάνω αλλαγές στη διατροφή σας, αλλά και φροντίζοντας το σωματικό σας βάρος και παράλληλα έχοντας έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής θα δείτεθεαματικές αλλαγές στην πίεσή σας! Είναι απλά στο χέρι σας.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory