Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Δεν έπιασαν τα φρένα .

Οι ομορφότεροι πισινοί του κόσμου .

bb1
bb2
bb4
bb7
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Αλμα της συμφοράς .

Μόλις πήγανε για ένα ποτό .

μεθυσμένος 001 300x300 Μόλις πήγε σε ένα ποτό ...
μεθυσμένος 002 300x300 Μόλις πήγε σε ένα ποτό ...
μεθυσμένος 003 300x300 Μόλις πήγε σε ένα ποτό ...
μεθυσμένος 006 1 300x300 Μόλις πήγε σε ένα ποτό ...
μεθυσμένος 007 300x300 Μόλις πήγε σε ένα ποτό ...
μεθυσμένος 011 300x300 Μόλις πήγε σε ένα ποτό ...
μεθυσμένος 012 300x300 Μόλις πήγε σε ένα ποτό ...
μεθυσμένος 016 300x300 Μόλις πήγε σε ένα ποτό ...
μεθυσμένος 026 300x300 Μόλις πήγε σε ένα ποτό ...
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Η καταστροφή σπιτιών στην Κίνα .

0012 300x300 Η καταστροφή των σπιτιών στην Κίνα
0022 300x300 Η καταστροφή των σπιτιών στην Κίνα
0031 300x300 Η καταστροφή των σπιτιών στην Κίνα
0042 300x300 Η καταστροφή των σπιτιών στην Κίνα
0123 300x300 Η καταστροφή των σπιτιών στην Κίνα
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Εσέις τι τύπος κυτταρίτιδας είσαι ?

kitaritida

Ο πόλεµος κατά της κυτταρίτιδας έχει και φέτος κηρυχθεί, σε πείσµα της οικονοµικής κρίσης!  Ασκήσεις γυµναστικής, διατροφή και κρέµες έρχονται να σας απαλλάξουν από αυτή και να σας χαρίσουν όµορφο και λείο δέρµα. Αυτό το καλοκαίρι, η  «µάχη» γίνεται ευκολότερη, αν µάθετε ποιος είναι ο δικός σας τύπος κυτταρίτιδας και επιλέξετε τα κατάλληλα «όπλα» για την αντιµετωπίσετε!
Όσο η θερµοκρασία ανεβαίνει και τα ρούχα λιγοστεύουν, το άγχος των γυναικών κορυφώνεται: Πώς θα απαλλαχτούµε από την κυτταρίτιδα; Εννιά στις δέκα γυναίκες, ανεξαρτήτως σωµατικού βάρους, εµφανίζουν κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα συνήθως εµφανίζεται στους γλουτούς, στους µηρούς, στα µπράτσα, στην κοιλιά αλλά και στην εσωτερική πλευρά των γονάτων. Στην πραγµατικότητα πρόκειται για «στρώµατα» λίπους και νερού σταθεροποιηµένα µε υποδόριο ιστό, τα οποία συσσωρεύονται κάτω από το δέρµα, συνήθως στους µηρούς και στους γλουτούς και προκαλούν, ανάλογα µε την πυκνότητά τους, την όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Έχουµε λοιπόν τοπική αύξηση λίπους, κατακράτηση υγρών, κακή κυκλοφορία του αίµατος και της λέµφου και ορµονικές διαταραχές (εφηβεία, εγκυµοσύνη κ.λπ.).
Υπάρχουν τρεις βασικοί παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη της κυτταρίτιδας: η κληρονοµικότητα, η έλλειψη άσκησης και η κακή διατροφή. Η υπερκατανάλωση καφεΐνης, το τσιγάρο, το πολύ αλάτι και η πλούσια σε λιπαρά διατροφή, έχει αποδειχτεί ότι συµβάλλουν στην εµφάνιση της κυτταρίτιδας. Για την αντιµετώπισή της υπάρχουν λύσεις. Πώς όµως θα βρείτε ποια είναι η κατάλληλη για εσάς; Μπορείτε να την ανακαλύψετε, αναγνωρίζοντας πρώτα ποιος είναι ο δικός σας τύπος κυτταρίτιδας και επιλέγοντας στη συνέχεια, την κατάλληλη γι’ αυτόν τον τύπο µέθοδο αντιµετώπισης.
Γενικες διατροφικες οδηγιες
Η διατροφή είναι σηµαντικός παράγοντας για την αντιµετώπιση της κυτταρίτιδας. Επειδή η κυτταρίτιδα είναι µια µορφή λίπους, πρέπει να ελέγξουµε το διατροφικό λίπος.
  • Mειωµένη πρόσληψη λίπους και κυρίως ζωικού ή κορεσµένου λίπους. Είναι το λίπος που βρίσκεται σε λιπαρά κρέατα, τηγανητά, µαγιονέζα και κρέµα γάλακτος, αλλαντικά, ζωικά βούτυρα, αυγά, ολόπαχα γαλακτοκοµικά και τυροκοµικά προϊόντα. Τα κορεσµένα λίπη πρέπει να κατέχουν ένα ποσοστό λιγότερο από 10% στη διατροφή µας και είναι αυτά που συµβάλλουν στην ανάπτυξη της παχυσαρκίας, αλλά και άλλων παθολογικών καταστάσεων όπως χοληστερίνη, προβλήµατα καρδιάς κ.ά. Αυτά λοιπόν πρέπει να περιοριστούν και να κυριαρχούν τα µονοακόρεστα (ελαιόλαδο) και τα πολυακόρεστα (φυτικά λάδια, λιπαρά ψάρια), αλλά και αυτά σε ποσοστά 15% και 10% αντίστοιχα, και σε ποσότητες που να µην οδηγούν σε παχυσαρκία. Ακόµα θα πρέπει να αποφεύγεται η αύξηση του σωµατικού βάρους και η ανάπτυξη της παχυσαρκίας, που και τα δύο συµβάλλουν στην εµφάνιση και την επιδείνωση της κυτταρίτιδας.
  • Νερό. Θα πρέπει να υπάρχει καλή κατανάλωση νερού, παράλληλα µε τα γεύµατα της ηµέρας (και όχι µε τα γεύµατα), ώστε να λειτουργεί καλύτερα ο µεταβολισµός και τα διάφορα συστήµατα του σώµατος (π.χ. γαστρεντερικό). Το νερό είναι µία απαραίτητη ουσία, που παίζει καθοριστικό ρόλο στον ανθρώπινο µεταβολισµό όλων των βασικών θρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη). Η πρόσληψη του νερού πρέπει να είναι ανάλογη της πρόσληψης των θερµίδων (περίπου 1 ml νερού ανά 1 kcal θερµιδικής πρόσληψης). Η αναλογία αυτή δεν ισχύει, ασφαλώς, όταν έχουµε υψηλές θερµοκρασίες ή έντονη εφίδρωση π.χ. λόγω έντονης άσκησης.
  • Μειωµένη πρόσληψη απλών σακχάρων (υδατανθράκων). Πρέπει να περιοριστούν τα απλά σάκχαρα (π.χ. ζάχαρη), και να λαµβάνουµε την ενέργεια που µας δίνουν οι υδατάνθρακες από τις σύνθετες πηγές τους όπως φυτικές ίνες και αµυλούχες τροφές. Έτσι, η ενέργεια θα διοχετεύεται πιο αργά στο σώµα, θα «κρατάει» για πιο πολύ και θα συµβάλλει και στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου. Μην ξεχνάτε ότι η δυσκοιλιότητα συµβάλλει σε µεγάλο βαθµό στην εµφάνιση ή επιδείνωση της κυτταρίτιδας. Έτσι, θα πρέπει να υπάρχουν στη διατροφή σας άφθονα φρούτα και λαχανικά, δηµητριακά ολικής άλεσης και όσπρια.
Η ζάχαρη είναι µια µορφή υδατάνθρακα που βρίσκεται παντού και έχει άµεση σχέση µε την ανάπτυξη της κυτταρίτιδας. Δεν είναι µόνο τα γλυκά και όσες τροφές είναι φανερό ότι περιέχουν πολλά ζάχαρα λόγω γεύσης (µπισκότα, καραµέλες, πάστες, µέλι, µαρµελάδες). Δυστυχώς τα σάκχαρα βρίσκονται κρυµµένα σε πολλές τροφές: ψωµί, κονσερβοποιηµένα τρόφιµα, σάλτσες, κρασιά, γιαούρτια, ακόµα και σε τροφές που θεωρητικά δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά έχουν φρουκτόζη, που και αυτή διασπάται σε γλυκόζη.
Η ζάχαρη που παίρνουµε από τις τροφές ελευθερώνεται στο αίµα µε τη µορφή της γλυκόζης. Εποµένως η υπερβολική πρόσληψη ζάχαρης έχει ως συνέπεια τα αυξηµένα επίπεδα γλυκόζης στο αίµα. Τα απλά σάκχαρα (οι τροφές δηλαδή όπου η ζάχαρη βρίσκεται µε την κανονική της µορφή) απελευθερώνονται απότοµα και γρήγορα στην κυκλοφορία, µε αποτέλεσµα να προκαλούν απότοµη υπεργλυκαιµία. Αντίθετα, τα σύνθετα σάκχαρα ή τα αργής αποδέσµευσης σάκχαρα, προκαλούν πιο αργή και σταδιακή αύξηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίµα. Ο οργανισµός για τις διάφορες δραστηριότητές του απαιτεί κάποια ποσότητα γλυκόζης από τον οργανισµό. Όταν λοιπόν η φυσική µας δραστηριότητα και γενικά οι ενεργειακές µας ανάγκες καλύπτουν την προσλαµβανόµενη γλυκόζη, τότε καταναλώνεται όλη η υπάρχουσα γλυκόζη. Όταν όµως τα επίπεδα γλυκόζης είναι πολύ υψηλότερα από τις ανάγκες του οργανισµού σε ενέργεια, τότε έχουµε ποσότητα ανεκµετάλλευτης γλυκόζης (ενέργειας), που αποθηκεύεται. Η αποθήκευση γίνεται στο συκώτι και στους µύες αρχικά, και µετά µετατρέπεται σε λίπος στο λιπώδη και υποδόριο ιστό.
Συγκεκριµένα, η γλυκόζη ενώνεται µε τα ελεύθερα λιπαρά οξέα δηµιουργώντας τα τριγλυκερίδια, που αποτελούν αποθέµατα ενέργειας από τον οργανισµό, µε τη µορφή λίπους. Έτσι, έχουµε διόγκωση των λιπωδών κυττάρων και εµφάνιση της µορφής φλούδας πορτοκαλιού.
  • Αλάτι. Το αλάτι προκαλεί κατακράτηση υγρών. Έτσι, θα πρέπει να περιοριστούν οι αλµυρές τροφές, καθώς και η υπερβολική προσθήκη αλατιού στο φαγητό. Τροφές όπως παστά, κονσέρβες, πατατάκια, αλµυρά τυριά θα πρέπει να αποφεύγονται, ενώ θα πρέπει να ελέγχουµε την προσθήκη αλατιού κατά τη διάρκεια της µαγειρικής. Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στην κατανάλωση έτοιµου φαγητού ή φαγητού «fast food» αφού σε αυτά τα τρόφιµα η περιεκτικότητα σε αλάτι είναι υψηλή.
(ευχαριστούµε τον Κλινικό Διατροφολόγο κ. Χαρίλαο Δηµοσθενόπουλο).

Tι… τύπος είστε;
Οι ειδικοί έχουν περιγράψει 4 τύπους κυτταρίτιδας, ανάλογα µε το στάδιο στο οποίο βρίσκεται. Για να βρείτε το δικό σας τύπο, σταθείτε µπροστά από έναν ολόσωµο καθρέφτη. «Tσιµπώντας» τους γλουτούς σας θα παρατηρήσετε:
  • 1ος τύπος: µικρά λακκάκια στους γλουτούς, όταν τσιµπάτε το δέρµα
  • 2ος τύπος: µεγάλα λακκάκια στους γλουτούς, όταν τσιµπάτε το δέρµα
  • 3ος τύπος: µικρά λακκάκια στους γλουτούς, χωρίς να τσιµπήσετε το δέρµα
  • 4ος τύπος: µεγάλα λακκάκια στους γλουτούς, χωρίς να τσιµπήσετε το δέρµα
Οι θεραπείες κυτταρίτιδας µπορούν να είναι αποτελεσµατικές, µόνο όταν είναι κατάλληλες για την κάθε περίπτωση. Για παράδειγµα, εάν έχετε τον 3ο τύπο κυτταρίτιδας και προσπαθείτε να την εξαλείψετε µε µασάζ, δυστυχώς δε θα τα καταφέρετε εύκολα. Αντίθετα, εάν έχετε τον 1ο τύπο, τότε τα αποτελέσµατα του µασάζ θα σάς καταπλήξουν!
1ος τύπος
Η κυτταρίτιδα αυτή είναι η πιο εύκολη στην αντιµετώπισή της, καθώς το µόνο που χρειάζεται είναι απολέπιση και µασάζ στην περιοχή, ώστε να ενισχυθεί η κυκλοφορία του αίµατος. Αν, µάλιστα, η δουλειά σας είναι καθιστική, το πρόβληµα επιδεινώνεται. Το µόνο που έχετε να κάνετε, είναι κάθε φορά που είστε στο ντους, να χρησιµοποιείτε µια κρέµα απολέπισης για να αφαιρείτε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερµίδα και συγχρόνως να αυξάνετε την αποτελεσµατικότητα της κρέµας που θα χρησιµοποιήσετε στη συνέχεια. Απλώστε την, κάνοντας ταυτόχρονα ένα ελαφρύ µασάζ. Προτιµήσετε προϊόντα που περιέχουν συσφιγκτικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά, όπως το λευκό και το πράσινο τσάι, τα οποία θα ενυδατώσουν το δέρµα σας και θα κάνουν την επιδερµίδα σας πιο σφριγηλή.
Για να πετύχετε ακόµα πιο γρήγορα αποτελέσµατα, βελτιώστε τη διατροφή σας και γυµναστείτε. Συγκεκριµένα, αντικαταστήστε τη σοκολάτα µε φρούτα και λαχανικά και αποφύγετε την καθηµερινή κατανάλωση αλκοόλ. Πίνετε όσο περισσότερο νερό µπορείτε. Αν το γυµναστήριο δεν σας ενθουσιάζει, προσπαθήστε να περπατάτε τουλάχιστον για 30 λεπτά κάθε µέρα ή όσο περισσότερο µπορείτε. Έτσι θα βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίµατος και συγχρόνως θα τονώσετε τους γλουτούς σας.
2ος τύπος
Κι εσείς πρέπει να χρησιµοποιείτε καθηµερινά ένα προϊόν απολέπισης. Συνεχίστε µε ένα προϊόν σώµατος µε ενεργά συστατικά, όπως η καφεΐνη, που δρα κατά της κυτταρίτιδας, βοηθώντας την απορρόφηση του νερού από το σώµα και χαρίζοντας στο δέρµα µια πιο λεία µορφή. Ψάξτε στην ετικέτα για συστατικά που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίµατος, όπως κόκκινη πιπεριά και σηµύδα, για αποτέλεσµα που διαρκεί. Περιορίστε την κατανάλωση καφέ. Αντικαταστήστε τον µε λευκό τσάι ή άλλα βότανα. Ειδικά το λευκό τσάι είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.
3ος τύπος
Γι’ αυτό τον τύπο κυτταρίτιδας απαιτούνται πιο εξειδικευµένα προϊόντα. Ιδανικά για εσάς είναι όσα περιέχουν βιο-πεπτίδια, που ενισχύουν την παραγωγή του κολλαγόνου, µε συστατικά που τονώνουν και συσφίγγουν την επιδερµίδα. Για ακόµα καλύτερο αποτέλεσµα, δώστε επίσης προτεραιότητα στην απολέπιση και το µασάζ. Με την απολέπιση «ανοίγουν» οι πόροι του δέρµατος, ενώ µε το εντατικό µασάζ το προϊόν εισχωρεί πιο γρήγορα στην επιδερµίδα.
Από διατροφική άποψη, αντικαταστήστε τα µπισκότα και τα ανθυγιεινά σνακ µε φρούτα, όπως καρπούζι, πεπόνι, κεράσια κ.λπ. Η όψη της επιδερµίδας σας θα βελτιωθεί, ενώ συγχρόνως θα βελτιώσετε και τη λειτουργία του πεπτικού σας συστήµατος. Αντικαταστήστε τα παγωτά µε µαύρη σοκολάτα. Οι πολυφαινόλες που περιέχει το κακάο θα διασπάσουν τις τοξίνες που είναι αποθηκευµένες στους λιπώδεις ιστούς µηρών και γλουτών.
4ος τύπος
Για εσάς που ανήκετε στον 4ο τύπο κυτταρίτιδας, η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συνολική! Πρώτο βήµα θα πρέπει να είναι η γυµναστική και η σωστή διατροφή. Στη συνέχεια επιλέξτε προϊόντα που περιέχουν επιπλέον εργαλεία ή συµπληρώµατα (γλυκοζαµίνη, βιταµίνη Β, αντιφλεγµονώδη και αµινοξέα), καθώς και κρέµες µε πιο εντατική προσέγγιση.
Η καθηµερινή σας διατροφή θα πρέπει πλέον να βασίζεται στα φρούτα και στα λαχανικά. Αποφύγετε εντελώς τα επεξεργασµένα τρόφιµα, καθώς περιέχουν µεγάλες ποσότητες αλατιού και συντηρητικών, που επιδεινώνουν την κυτταρίτιδα. Για να έχετε ακόµα καλύτερα αποτελέσµατα, συµβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος. Αν για παράδειγµα προτείνει επάλειψη πρωί-βράδυ και καλό µασάζ, ακολουθήστε το για να «ανταµειφθείτε» γρηγορότερα!

Ποιά φαγητά αποφεύγουν οι διαιτολόγοι .

διατροφολόγος

Λευκό ψωμί, δημητριακά γεμάτα ζάχαρη, μπάρες δημητριακών, ανθρακούχα ροφήματα και έτοιμα φαγητά είναι μερικά μόνο από εκείνα, που αποφεύγουν οι διαιτολόγοι. Με απλά λόγια, όλα όσα δεν έχουν καμία απολύτως θρεπτική αξία. Ποια άλλα τρόφιμα δεν καταναλώνουν οι ειδικοί της διατροφής;
Hot Dogs
Τα hot dog, χωρίς αμφιβολία είναι τόσο γευστικά όσο και απαγορευτικά. Οι θερμιδικές …βόμβες που αποκαλούνται λουκάνικο και σάλτσες είναι γεμάτες «κακά» λίπη, που δεν προσφέρουν τίποτα θρεπτικό στον οργανισμό, παρά μόνο πρόσκαιρη ευχαρίστηση και μόνιμεςθερμίδες.
Τηγανητές πατάτες
Μπορεί οι σπιτικές να είναι σαφώς πιο …ελεγχόμενες στον τρόπο παρασκευής και στην ποσότητα του λαδιού, που θα χρησιμοποιήσετε, από ότι οι έτοιμες, αλλά οι τηγανητές πατάτεςδεν παύουν να είναι υδατάνθρακες με υψηλή θερμιδική αξία, χωρίς ιδιαίτερα θρεπτικά οφέλη για τον οργανισμό.
Αλκοόλ
Το αλκοόλ περιέχει 7 θερμίδες ανά γραμμάριο, κερδίζοντας επάξια τη δεύτερη θέση στην κατάταξη με τα πιο παχυντικά προϊόντα στη διατροφή. Ωστόσο, το πρόβλημα με το αλκοόλ δεν είναι μόνο η περιεκτικότητα σε θερμίδες αλλά η δυσλειτουργία, που δημιουργεί στον οργανισμό. Με απλά λόγια, το αλκοόλ παρεμβάλλεται στη διαδικασία καύσης του λίπους από τον οργανισμό. Όταν καταναλώνετε αλκοόλ, το σώμα προσπαθεί να μεταβολίσει τις θερμίδες του, διακόπτοντας στην ουσία όλες τις υπόλοιπες διαδικασίας καύσης λίπους και απορρόφησης θρεπτικών συστατικών. Το αποτέλεσμα είναι ο οργανισμός να «χαραμίζει» ενέργεια χωρίς να μπορεί να την αναπληρώσει φυσικά, από το αλκοόλ.
Αναψυκτικά
Όχι μόνο περιέχουν γλυκαντικές ουσίες, σε υπερβολική ποσότητα αλλά προσφέρουν απλόχερα θερμίδες. Ενδεικτικά αναφέρεται, ότι ένα αναψυκτικό τύπου κόλα περιέχει 40 γραμμάρια ζάχαρη και οι ειδικοί επιμένουν, ότι αυτή η ποσότητα ζάχαρης, δεν οδηγεί μόνο σε υπερβολική πρόσληψη θερμίδων αλλά είναι η αρχή για διάφορα προβλήματα υγείας. Αν βέβαια, είστε από εκείνους που δεν μπορούν να αντισταθούν, ένα ή δύο αναψυκτικά το μήνα αρκούν. Μία καλή εναλλακτική είναι το τσάι με άρωμα, που μπορεί να ξεγελάσει την όρεξή σας για αναψυκτικό.
Τεχνητά …χρώματα
Οτιδήποτε έχει μη φυσιολογικό χρώμα, θα έπρεπε σύμφωνα με τους ειδικούς να είναι απαγορευτικό για την διατροφή. Ροφήματα χρωματισμένα, όπως είναι τα έντονα γαλάζια και πορτοκαλί, είναι μία ένδειξη για να κρατηθείτε μακριά. Με απλά λόγια, μην καταναλώνετε οτιδήποτε έχει χρώμα που δεν θα βρείτε στη…φύση.
Διαιτητικά φαγητά
Οι περισσότεροι διαιτολόγοι έχουν ως αρχή, ότι το καλύτερο φαγητό είναι το πραγματικό φαγητό με τα απλά και αναγνωρίσιμα υλικά. Τα διαιτητικά, αν και πλασάρονται ως χαμηλής θερμιδικής αξίας, περιέχουν συστατικά, που δεν προσφέρουν καμία θρεπτική αξία στον άνθρωπο, δίνοντάς του, αντίθετα, «ψεύτικο» και κακής ποιότητας φαγητό, γεμάτο τεχνητές γεύσεις και χημικά επεξεργασμένα συστατικά. Ιδανικός τρόπος διατροφής είναι να καταναλώνετε «πραγματικό φαγητό» σε μικρότερες μερίδες, παρά μεγάλες ποσότητες τροφίμων που εγγυώνται «χαμηλές θερμίδες».
Επεξεργασμένα έλαια
Το φοινικέλαιο, ηλιέλαιο, καρυδέλαιο, σογιέλαιο κ.λπ, βρίσκονται στην πλειοψηφία των συσκευασμένων γλυκισμάτων, όπως είναι τα μπισκότα, τα τσουρέκια και τα κέικ, ενώ αποτελούν και βασικό στοιχείο στις μαργαρίνες και το γρήγορο φαγητό. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος από την συχνή κατανάλωση είναι οι καρδιαγγειακές παθήσεις, ενώ έρευνα του Πανεπιστημίου του Harvard, έδειξε ότι μόλις 7 γραμμάρια τέτοιων ελαίων τη μέρα, αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου κατά 50%. Στην ίδια λογική, από την κατανάλωση επεξεργασμένων ελαίων, αυξάνεται η «κακή χοληστερίνη» και μειώνεται ταυτόχρονα η «καλή» χοληστερίνη.
Κατεψυγμένα γεύματα
Τα κατεψυγμένα γεύματα είναι πλούσια σε επεξεργασμένα έλαια, γεγονός που κάνουν το φαγητό να φαίνεται πιο γευστικό αλλά στην ουσία να μην είναι. Ωστόσο, η ανύπαρκτη θρεπτική αξία των συγκεκριμένων τροφίμων, είναι ιδιαίτερα βλαβερή για την υγεία.

Τι θα έκανες σε έναν κόσμο χωρίς γυναίκες ?

women
Σίγουρα λέμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς τις γυναίκες, αλλά εμείς βρήκαμε 7 πράγματα που δεν θα χρειαζόταν πια να κάναμε αν εκείνες δεν υπήρχαν...

1. Μίνιμαλ διακόσμηση χωρίς φρου φρου και αρώματαΚανένας άντρας δεν θα κοίταζε το coffee table σκεπτόμενος τι ωραία που θα του πήγαινε ένα χαλάκι κάτω από το τραπέζι του σαλονιού. Τα χαλιά όπως και τα διακοσμητικά κεριά είναι καθαρά γυναικεία παρέμβαση στη διακόσμηση του ανδρικού σπιτιού! Στην πραγματικότητα ο μόνος άντρας που βρήκε αξία στα χαλιά είναι ο Αλαντίν! Και ακόμα κι αυτός κατέληξε να το χρησιμοποιεί για να εντυπωσιάσει μια γκόμενα!

2. Δεν θα είχες ένα Κοτόν Ντε Τουλεάρ στον καναπέ σουΟι άντρες προτιμούν τα πιτμπουλ, τα λαμπραντόρ, τα μπουλντόγκ. Τα σκυλιά δηλαδή που δείχνουν την δύναμη και την υπεροχή τους με την εμφάνιση τους. Εάν πάλι είσαι στη δεινή θέση να κατέχεις ένα μικρό, λευκό, τριχωτό σκυλάκι που έχει μπλε η ροζ κόκκαλο δεμένο στο λαιμό και δεν έχει να κάνει με γυναίκα τότε θα πρέπει να προσέξεις μήπως ο κτηνίατρος σου δεν σε ευνούχισε καταλάθος την τελευταία φορά που του πήγες το κατοικίδιο σου.

3. Δεν θα έβλεπες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Χιου Γκραντ Οι άντρες δεν συμπαθούν τον Χιου Γκραντ. Δεν τον θεωρούμε ούτε αυτόν ούτε την βρετανική προφορά του σε καμία περίπτωση γλυκό και χαριτωμένο. Αντιθέτως γλυκανάλατος και κρύος! Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι η μόνη στιγμή στην πορεία του που άξιζε ήταν ότι που απατούσε την πανέμορφη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με μία πόρνη! Εάν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, δεν θα είχε κάνει καριέρα ο Χιου...

4. Δεν θα χρειαζόταν να απολογείσαιΟι άντρες δεν χρειάζεται να ακούν την λέξη "συγγνώμη". Μπορεί να έχουν πλακωθεί με τον κολλητό τους το προηγούμενο βράδυ, αλλά το επόμενο πρωί θα είναι και πάλι μαζί, θα πίνουν καφέ και θα κοιτάνε γκόμενες. Είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα του ανδρικού κώδικα επικοινωνίας. Μια σφιχτή χειραψία και είναι όλα καλά. Καμία κακία και καμία γκρίνια. Και φυσικά δεν το κρατάει κανείς μανιάτικο για τον επόμενο καβγά...

5. Δεν θα μίλαγες στο τηλέφωνοΌπως δεν θέλουμε να λέμε την λέξη συγγνώμη, έτσι δεν θέλουμε να σπαταλάμε τον χρόνο μας ακούγοντας ανούσια πράγματα στο τηλέφωνο. Όπως για παράδειγμα πως πέρασε την ημέρα της, τι έπαθε στο μετρό, ποιον συνάντησε και γιατί εσύ ακούγεσαι λίγο μελαγχολικός στο τηλέφωνο και να καταλήγει να σε ρωτάει αν συμβαίνει κάτι μεταξύ σας! Απλώς βαρέθηκες να μιλάς μαζί της...Για μας η καλύτερη επικοινωνία είναι τα sms, λέμε αυτό που θέλουμε μέσα σε λίγες λέξεις. Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν ΄όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...

6. Δεν θα πήγαινες για brunch την Κυριακή, ενώ παίζει η ομάδα!Περιμένουμε πως και πως να περάσει η εβδομάδα και να έρθει η αγωνιστικη Κυριακή και εκείνη σου λέει ότι έχει κανονίσει brunch με τους φίλους σας και βέβαια θα πάτε! Δεν θα υπήρχε περίπτωση να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να βάλεις παντελόνι για να πας βόλτα, ειδικά την Κυριακή που έχει φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα. Εάν όντως το κάνεις τότε πάει να πει ότι βγαίνεις με μια γυναίκαι που κρατάει τα ηνία στην σχέση σας και σε κάνει ό,τι θέλει. 

7. Δεν θα έφευγες από το μπαρ πριν τις 12 Τίποτα καλό δεν συμβαίνει πριν τις 12 στα μπαρ! Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Έτσι λοιπόν εάν ένας άντρας φεύγει από το μπαρ νωρίς πάει να πει είτε ότι έχει μια γκόμενα που τον σέρνει να την πάει γιατί νύσταξε, είτε ότι είναι από τους τυχερούς που μόλις τσίμπησε κάποια και φέυγουν για άλλες περιπέτειες. Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, θα έμενε στο μπαρ και θα απολάμβανε το τρελό ξεφάντωμα μέχρι τις ππολύ πρωινές ώρες!

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory