Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Κρυστάλλινα έντομα .

δροσερό φωτογραφία καταπληκτική όμορφη από κοντά τα έντομα φωτογραφίες (2)
δροσερό φωτογραφία καταπληκτική όμορφη από κοντά τα έντομα φωτογραφίες (1)
δροσερό φωτογραφία καταπληκτική όμορφη από κοντά τα έντομα φωτογραφίες (3)
δροσερό φωτογραφία καταπληκτική όμορφη από κοντά τα έντομα φωτογραφίες (4)
δροσερό φωτογραφία καταπληκτική όμορφη από κοντά τα έντομα φωτογραφίες (5)
δροσερό φωτογραφία καταπληκτική όμορφη από κοντά τα έντομα φωτογραφίες (6)
δροσερό φωτογραφία καταπληκτική όμορφη από κοντά τα έντομα φωτογραφίες (7)
δροσερό φωτογραφία καταπληκτική όμορφη από κοντά τα έντομα φωτογραφίες (8)
δροσερό φωτογραφία καταπληκτική όμορφη από κοντά τα έντομα φωτογραφίες (9)
δροσερό φωτογραφία καταπληκτική όμορφη από κοντά τα έντομα φωτογραφίες (10)
δροσερό φωτογραφία καταπληκτική όμορφη από κοντά τα έντομα φωτογραφίες (11)

Γάτα στεγνώνει το προσοπό της σε πετσέτα .

Χορός σε δρόμο της Βραζιλίας .

Βιβλία πραγματικά έργα τέχνης .

δροσερό καταπληκτικό υπέροχο έργο τέχνης φοβερό βιβλίο γλυπτά (6)
δροσερό καταπληκτικό υπέροχο έργο τέχνης φοβερό βιβλίο γλυπτά (1)
δροσερό καταπληκτικό υπέροχο έργο τέχνης φοβερό βιβλίο γλυπτά (2)
δροσερό καταπληκτικό υπέροχο έργο τέχνης φοβερό βιβλίο γλυπτά (3)
δροσερό καταπληκτικό υπέροχο έργο τέχνης φοβερό βιβλίο γλυπτά (4)
δροσερό καταπληκτικό υπέροχο έργο τέχνης φοβερό βιβλίο γλυπτά (5)
δροσερό καταπληκτικό υπέροχο έργο τέχνης φοβερό βιβλίο γλυπτά
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Κολλημένα ζώα σε περίεργες θέσεις .

ζώα κολλήσει 12 σε Ζώα Κόλλησε σε απροσδόκητες θέσεις
ζώα κολλήσει 14 σε Ζώα Κόλλησε σε απροσδόκητες θέσεις
ζώα κολλήσει 17 σε Ζώα Κόλλησε σε απροσδόκητες θέσεις
ζώα κολλήσει 18 σε Ζώα Κόλλησε σε απροσδόκητες θέσεις
ζώα κολλήσει 19 σε Ζώα Κόλλησε σε απροσδόκητες θέσεις
ζώα κολλήσει 22 σε Ζώα Κόλλησε σε απροσδόκητες θέσεις
ζώα κολλήσει 01 σε Ζώα Κόλλησε σε απροσδόκητες θέσεις
ζώα κολλήσει 15 σε Ζώα Κόλλησε σε απροσδόκητες θέσεις
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

14 τρόποι να αξιοποιήσετε τις φλούδες φρούτων και λαχανικών

14 τρόποι να αξιοποιήσετε τις φλούδες φρούτων και λαχανικών (2)

Σε εποχές κρίσης δεν πρέπει να πετάμε τίποτα. Και όταν λέμε τίποτα, εννοούμε απολύτως τίποτα… ακόμα και τις φλούδες από τα φρούτα και τα λαχανικά. Επειδή θεωρείτε ότι δεν τρώγονται, αυτό δε σημαίνει, ότι δε μπορούν να φανούν χρήσιμα. Αν είστε ακόμα δύσπιστοι, δείτε τους 14 καλύτερους τρόπους να χρησιμοποιήσετε όσα μέχρι σήμερα πετούσατε.
  • Στο σπίτι
Επίμονοι λεκέδες: Πριν ανοίξετε το ντουλάπι με τα καθαριστικά προϊόντα και πιάσετε στο χέρι σας το πιο αποτελεσματικό (και τοξικό συνήθως) δοκιμάστε λίγο λεμόνι. Ρίξτε λίγες σταγόνες, προσθέστε λίγο αλάτι ή μαγειρική σόδα και τρίψτε το λεκέ με τις φλούδες του λεμονιού. Προσοχή όμως με το τρίψιμο, ειδικά αν πρόκειται για ευαίσθητες επιφάνειες.
Τα κάνει αόρατα: Το παλιό, κλασικό κόλπο θα κάνει τις κούπες του καφέ σας να λαμποκοπούν. Λίγος πάγος, λίγο αλάτι, λίγες φλούδες λεμονιού μέσα στην κούπα και ένα λεπτάκι μετά οι κούπες αστράφτουν.
Καθαρίστε τον βραστήρα σας: Αντί να καθαρίζετε τον βραστήρα σας με χημικά, προσπαθήστε με μία πιο οικολογική μέθοδο, αυτή του λεμονιού. Βράστε νερό, τοποθετήστε μερικές (μέχρι πρότινος άχρηστες) φλούδες λεμονιού και αφήστε το για μία ώρα. Θυμηθείτε να το έχετε βγάλει από την πρίζα, για περισσότερη οικονομία. Ξεπλύνετε καλά και ο βραστήρας σας θα είναι πάλι σαν καινούριος. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με το θερμός σας.
Βάψτε τα υφάσματά σας: Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα ίδια υφάσματα σπίτι σας (ή αν θέλετε να αλλάξετε λίγο την γκαρνταρόμπα σας) μερικές φλούδες από ρόδι είναι η καλύτερη λύση. Χρησιμοποιήστε ένα δοχείο (το οποίο δεν βάφει και χωράει όλο το ύφασμα μέσα), γεμίστε το με ζεστό νερό και τις φλούδες του ροδιού. Σιγοβράστε το νερό και τις φλούδες την επόμενη μέρα και στη συνέχεια αφαιρέστε τες. Σιγοβράστε το υπόλοιπο μείγμα για μία ακόμα ώρα και αφήστε το ύφασμα να κρυώσει όλη τη νύχτα. Αφαιρέστε την επόμενη μέρα, ξεπλύνετε με κρύο νερό και είναι έτοιμο. Πριν επιχειρήσετε να βάψετε το αγαπημένο σας ρούχο βέβαια, κάντε μία πρόβα σε ένα παλιό ύφασμα, για κάθε ενδεχόμενο.
14 τρόποι να αξιοποιήσετε τις φλούδες φρούτων και λαχανικών (3)
  • Στο φαγητό
Εκχυλίσματα από εσπεριδοειδή: Λεμόνια, λάιμ, πορτοκάλια ή γκρέιπφρουτ είναι ιδανικά για να φτιάξετε τη δική σας αρωματική σκόνη για μαγείρεμα. Αφαιρέστε την ψίχα και αφήστε το υπόλοιπο να στεγνώσει για τρεις ή τέσσερις μέρες. Κατόπιν, βάλτε τη στο μπλέντερ, μέχρι να γίνει σκόνη. Φυλάξτε τη σε ένα καθαρό βάζο και χρησιμοποιήστε τη για να αρωματίσετε φαγητά, γλυκά ή το …σαλόνι σας. Το μείγμα της σκόνης, που έχετε ήδη φτιάξει μπορείτε να το προσθέσετε στη ζάχαρή σας για να την αρωματίσετε.
Πιπέρι με άρωμα λεμόνι: Ανακατέψτε τη σκόνη (που από ότι καταλάβατε επείγει να τη φτιάξετε, γιατί θα σας λύσει τα χέρια) με φρέσκο πιπέρι και προσθέστε τη στα φαγητά σας για έξτρα γεύση και άρωμα.
Λάδι με εσπεριδοειδή: Κοπανήστε τις φλούδες εσπεριδοειδών (αφαιρέστε την ψίχα πρώτα) σε ένα γουδί και προσθέστε λίγο λάδι. Τοποθετήστε το σε ένα βάζο με περισσότερο λάδι και αφήστε το για έξι ώρες. Μεταφέρετε το μείγμα σε μία καθαρή γυάλα και το αρωματικό σπιτικό σας λάδι είναι έτοιμο.
14 τρόποι να αξιοποιήσετε τις φλούδες φρούτων και λαχανικών (4)
Τραγανά τσιπς: Ανακατέψτε τις φλούδες από πατάτες με αρκετό χυμό λεμονιού και λάδι μέχρι να καλυφθούν τελείως. Απλώστε έπειτα τις φλούδες από τις πατάτες σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και μαγειρέψτε στην πιο υψηλή θερμοκρασία του φούρνου σας, για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αλατίστε και απολαύστε τα γευστικά τσιπς, που μόλις φτιάξατε. Θυμηθείτε πρώτα βέβαια, να έχετε πλύνει τις φλούδες αρκετά καλά. Και για όσους ακόμα απορούν, καλό είναι να γνωρίζετε, ότι οι φλούδες από τις πατάτες είναι εκείνες που περιέχουν τα θρεπτικά συστατικά.
Χυμός λαχανικών: Βράστε φλούδες από πατάτες, καρότα, κρεμμύδια μαζί με τα κοτσάνια από πράσα, μαϊντανό κλπ και φτιάξτε τον πιο γευστικό χυμό λαχανικών, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα φαγητά σας αντί για νερό. Προσθέτει περισσότερη γεύση και είναι πιο υγιεινός.
Μαλακώστε την μαύρη ζάχαρη: Αν κάθε φορά που ανοίγετε το βαζάκι της μαύρης (ή καστανής σας ζάχαρης) «παλεύετε» για μία κουταλιά, τότε μπορείτε να προσθέσετε λίγη φλούδα από λεμόνι, που θα κρατήσει την υγρασία και θα την αρωματίσει.
14 τρόποι να αξιοποιήσετε τις φλούδες φρούτων και λαχανικών (1)
  • Ομορφιά
Μάσκα μπανάνας: Πασπαλίστε με ζάχαρη τις φλούδες από μπανάνα (από την πλευρά της σάρκας) και τρίψτε το σώμα σας απαλά. Κάντε ένα ντους για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα και χαρείτε την απαλή σας επιδερμίδα.
Ανανεώστε το πρόσωπό σας: Για να τονώσετε το κουρασμένο δέρμα σας, τρίψτε φλούδες από πορτοκάλι ή γκρέιπφρουτ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και μετά ξεπλύνετε απαλά με χλιαρό νερό.
Ενυδάτωση: Τρίψτε το φλοιό του αβοκάντο στο πρόσωπό σας και προσφέρετέ του την πιο πλούσια ενυδάτωση.
Ανακουφίστε τα μάτια σας: Η μέθοδος με το αγγούρι στα μάτι είναι γνωστή. Πλέον, αντί να χαραμίσετε το αγγούρι, φάτε το, στη θέση του βάλτε φλούδες από πατάτες για 15 λεπτά και πείτε αντίο στα κουρασμένα μάτια.
Πηγή: clickatlife.gr


Τι πρέπει να ξέρετ για το τεστ ΠΑΠ .

Test Παπ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και βασικοί λόγοι για να μην το παραλείπεις ποτέ!

Ο γυναικολόγος δεν είναι εχθρός μας. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν όλες οι γυναίκες και τα κορίτσια μικρής ηλικίας. Από τη στιγμή που ξεκινάει η σεξουαλική επαφή είναι απαραίτητο να τον επισκέπτεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τι είναι όμως το τεστ Παπ και από ποιον ανακαλύφθηκε;
Η ανακάλυψη του τεστ Παπ ανήκει στον Έλληνα γιατρό και βιολόγο Γεώργιο Παπανικολάου.Το τεστ πρωτοεφαρμόστηκε το 1923 και από τότε εφαρμόζεται σε όλες τις γυναίκες ανα τον κόσμο, έχοντας σα σκοπό την έγκαιρη διάγνωση νεοπλασιών και τη σωτηρία των γυναικών από τη μάστιγα του καρκίνου. Το τεστ Παπ, είναι μια απλή κυτταρολογική εξέταση κατά την οποία ο γυναικολόγος εξετάζει τον τράχηλο της μήτρας. Στόχος του είναι να εξετάσει αν υπάρχουν μεταβολές στα κύτταρα που δεν οφείλονται σε ορμονικές αλλαγές ή στην ηλικία της γυναίκας. Η εξέταση δεν είναι ακριβή, είναι πολύ γρήγορη και φυσικά ανώδυνη. Θα πρέπει να επαναλαμβάνεται μία φορά το χρόνο, ώστε να προλαμβάνεται οποιαδήποτε ασθένεια, όπως για παράδειγμα: καρκίνο του τραχήλου και του κόλπου της μήτρας

Να θυμάστε όμως τα εξής: Θα πρέπει να απέχετε από τη σεξουαλική πράξη τουλάχιστον 2 με 3 μέρες από την ημέρα εξέτασης, γιατί κατά τη σεξουαλική πράξη δύναται να αλλοιωθούν τα κύτταρα ή να προκληθούν μικροτραυματισμοί.

Πότε πρέπει να κάνετε το πρώτο σας τεστ Παπ;
Το πρώτο τεστ Παπ πρέπει να το κάνετε 8 με 12 μήνες μετά την πρώτη σας σεξουαλική επαφή. Μην το παραλείπετε και μη φοβάστε το γυναικολόγο. Καλύτερα να προλάβετε κάτι παρά να μένετε στο σκοτάδι.

Γιατί είναι απαραίτητος ο έλεγχος;
Γιατί μέσω αυτού προστατευόμαστε από τον καρκίνο. Μέσα σε 12 μήνες, ένας υγιής οργανισμός με φυσιολογικά κύτταρα δε μπορεί να παρουσιάσει καρκινικά κύτταρα, καθώς αυτό χρειάζεται περισσότερο διάστημα. Όπως καταλαβαίνετε, αν ελέγχεστε κάθε χρόνο θα έχετε τον πλήρη έλεγχο της υγείας σας και θα προλάβετε το κακό στην αρχή του.

Επομένως κρατήστε το εξής: Κάθε χρόνο, κοντά στα γενέθλια σας κλείστε μια μέρα αφιερωμένη στην υγεία σας. Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από αυτό; Μην ξεχνάτε, Test Παπ ,λοιπόν, μία φορά το χρόνο

Σε ποιά χώρα θέλουν να απαγορέψουν τις γάτες ως κατοικίδια ?

Σε ποια χώρα θέλουν να απαγορεύσουν τις γάτες ως κατοικίδια;
Οι κάτοικοι της Νέας Ζηλανδίας είναι οι μεγαλύτεροι φαν των γατών ανά τον κόσμο, καθώς πάνω από το 48% των σπιτιών έχουν κι από μία γάτα σαν κατοικίδιο. Γιατί ξαφνικά αυτοί που λατρεύουν το γούνινο κατοικίδιο θέλουν να διώξουν τη γάτα από τη ζωή τους; Ο Gareth Morgan έφτιαξε μία ιστοσελίδα που λέγεται "Cats to Go", προκειμένου να διώξει τις γάτες με δικαιολογία πως σκοτώνουν πολύ.

"Πριν τις γάτες είχαμε πολλά διαφορετικά είδη πουλιών, ορνιθολόγοι μελετούσαν την πανίδα και υπήρχε ισορροπία. Σήμερα, οι γάτες τα κατέστρεψαν όλα, γι΄αυτό και προτείνω να τις κλείσουν οι ιδιοκτήτες τους στα σπίτια τους και να πάψουν να υιοθετούν καινούργιες", σχολίασε ο έξαλλος κύριος.

Ευτυχώς για τις γατούλες, μέχρι στιγμής ο κύριος Morgan δεν έχει πείσει κανέναν με τα αντι-γατίστικα αισθήματά του.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory