Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Οι σέξυ πλάτες των γυναικών .

A-Sexy-Ράχες-32
Sexy-Ράχες-0
Sexy-Ράχες-2
Sexy-Ράχες-3
Sexy-Ράχες-5
Sexy-Ράχες-34
Sexy-Ράχες-8
Sexy-Ράχες-14
Sexy-Ράχες-31
Sexy-Ράχες-19
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Σκυλί κουρέας .

funny-κουρέας-σκύλος

Το κάνεις λάθος .

nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-01
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-03
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-04
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-05
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-06
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-09
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-10
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-15
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-21
nice_try_but_you_are_doing_it_wrong-25
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Το έφτιαξα προσωρινά .

This is Fixed for the Long Haul
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Η καθημερινότητα των αστυνομικών .


http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Βιολογικό ρολόι: Κάθε πράγμα στον καιρό τουΓυμναστήριο: Τις πρωινές ώρες 
Μπορεί να σας φαίνεται πολύ πιο εύκολο να πατήσετε το snooze στο ξυπνητήρι το πρωί, παρά να πάτε για προπόνηση στο γυμναστήριο, όμως σύμφωνα με έρευνες η πρωινή γυμναστική όχι μόνο βοηθάει περισσότερο στην μείωση του λίπους, αλλά βελτιώνει τη διάθεση και «τονώνει» την εγκεφαλική λειτουργία κατά τη διάρκεια της ημέρας με αποτέλεσμα να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Αφού σχολάσουμε από τη δουλειά, τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα για γυμναστική, καθώς το κεντρικό νευρικό μας σύστημα δείχνει σημάδια κόπωσης. 

Μεσημεριανό: Από τις δώδεκα μέχρι τη μία το μεσημέρι 
Μπορεί λόγω δουλειάς να έχουμε κάνει… άνω κάτω τις ώρες των γευμάτων μας, όμως σύμφωνα με τους ειδικούς η καλύτερη ώρα για να γευματίσουμε το μεσημέρι είναι μεταξύ δώδεκα και μία. «Μα, θα με πάρει ο ύπνος στη δουλειά!», θα πείτε. Δικαιολογημένα. Όμως αν κάνετε τις σωστές διατροφικές επιλογές, η υπνηλία που εμφανίζεται μετά το γεύμα μπορεί να περιοριστεί. Για την ακρίβεια, συνίσταται ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη (άπαχο κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι) συνοδεία λαχανικών ή ζυμαρικών ολικής άλεσης, επιλογές δηλαδή οι οποίες κρατάνε τα επίπεδα του ζαχάρου σε κανονικά επίπεδα. 

Βραδινό: Πριν τις οκτώ το βράδυ 
Όταν η… μαμά μας έλεγε να μην φάμε πριν κοιμηθούμε, εμείς πάντα παραπονιόμασταν, όμως σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Northwestern, η μαμά εν τέλει είχε δίκιο. Οι ερευνητές βρήκαν πως το σώμα μας τείνει να αποθηκεύει περισσότερο λίπος αν φάμε αργά το βράδυ πριν κοιμηθούμε, αφού έχουμε σαφέστατα λιγότερο χρόνο να «κάψουμε» τις θερμίδες που λάβαμε. Έτσι, συνιστούν να μας γίνει… συνήθειο το βραδινό γύρω στις 19.30, όχι μόνο για να μην αυξήσουμε το σωματικό μας βάρος, αλλά και για να έχουμε καλύτερη ποιότητα ύπνου. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το ποτό, η κατανάλωση φαγητού πριν τον ύπνο «υποχρεώνει» το σώμα μας να δουλεύει υπερωρίες για να πέψει την τροφή, με αποτέλεσμα ο βραδινός ύπνος να είναι τουλάχιστον ανήσυχος. 

Ύπνος: Από τις δώδεκα το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα 
Αν και ο καθένας μας έχει αποκτήσει με τον καιρό τις δικές του συνήθειες όσον αφορά τη ξεκούραση, παρ’ όλα αυτά οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η καλύτερη ώρα για έναν ήσυχο νυχτερινό ύπνο είναι αυτή κατά την οποία η ορμόνη κορτιζόλη βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο. Η ώρα αυτή είναι από τα μεσάνυχτα μέχρι τα χαράματα, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν οι απαραίτητες συνθήκες ησυχίας και έλλειψης φωτισμού. Παράλληλα, τις ώρες αυτές εκκρίνεται και η ορμόνη μελατονίνη, η οποία είναι και αυτή «υπεύθυνη» για έναν καλό και ήρεμο ύπνο. 

Δείτε εδώ μερικά tips για καλύτερο ύπνο

Δημιουργικές ιδέες: Πρωινές(;) ώρες 
Κατά κοινή ομολογία, οι πρωινές ώρες είναι για τους περισσότερους από εμάς η ιδανική περίοδος της ημέρας για να σκεφτούμε δημιουργικά, αφού το μυαλό είναι πιο «καθαρό». Τι λένε όμως οι έρευνες; Σε γενικές γραμμές, η πλειοψηφία των επιστημόνων συγκλίνει στο ότι από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δώδεκα το μεσημέρι η πνευματική μας διαύγεια κορυφώνεται. Υπάρχει όμως και ο αντίλογος.Πρόσφατη έρευνα έδειξε,  πως όσοι πίστευαν ότι το πρωί είναι η κατάλληλη ώρα για να σκεφτούν πιο καθαρά εν τέλει έπιασαν το peak της πνευματικής τους απόδοσης το απόγευμα, ενώ αντίθετα όσοι θεωρούσαν πως λειτουργούν καλύτερα τις απογευματινές ώρες, φάνηκαν να λειτουργούν πνευματικά καλύτερα το πρωί. Σε κάθε περίπτωση, η πνευματική εγρήγορση και η ικανότητα συγκέντρωσης φαίνεται να πέφτει κατακόρυφα μετά από ένα γεύμα. 

Tweeting: Από τις οκτώ μέχρι τις εννιά

Και όμως, έγινε έρευνα και για αυτό. Η καλύτερη ώρα για να χαζέψετε τις αναρτήσεις στο Twitter και παράλληλα να ξεκινήσετε χαρούμενα την ημέρα σας είναι μεταξύ οκτώ και εννιά το πρωί. Ο λόγος; Σύμφωνα με καθηγητές κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Cornwell , οι περισσότεροι χρήστες του δημοφιλούς social network έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να ποστάρουν ευφάνταστα και αστεία tweets εκείνες τις ώρες ή σε γενικές γραμμές μία με δύο ώρες μετά το πρωινό ξύπνημα. 

Αλκοόλ: Πέντε με επτά το απόγευμα 
Φαίνεται σύντομο ανέκδοτο, όμως οι προτεινόμενες ώρες για να καταναλώσετε το αγαπημένο σας cocktail είναι οι… απογευματινές. Μπορεί για τον περισσότερο κόσμο, η κατανάλωση αλκοόλ πριν τον ύπνο να τείνει να γίνει συνήθεια ή με αυτόν τον τρόπο να θεωρούν ότι θα αποκοιμηθούν ευκολότερα, όμως σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Kent State η κατανάλωση αλκοόλ πριν τον ύπνο είναι καταλυτική για την ποιότητά του. Σε κάθε περίπτωση το αλκοόλ δρα ως «ηρεμιστικό», όμως οι αρνητικές επιπτώσεις του στον ύπνο είναι σημαντικές, αφού το σώμα μας «δουλεύει» για να το απομακρύνει. Επομένως, όσο πιο νωρίς φύγει το αλκοόλ από τον οργανισμό σας, τόσο καλύτερος θα είναι και ο ύπνος σας.

30 συνήθειες που μας στέρησε η τεχνολογία


Το ανθρώπινο μυαλό, όμως, έχει την μοναδική ικανότητα να σβήνει τις δυσάρεστες αποχρώσεις των αναμνήσεων, κι έτσι ό,τι έγινε στο παρελθόν είναι αυτομάτως γλυκιά ανάμνηση. Όπως και οι τριάντα συνήθειες που ακολουθούν, οι οποίες είμαστε βέβαιοι πως δε λείπουν σε κανέναν –σχεδόν όσο βέβαιοι είμαστε ότι διαβάζοντας τις γραμμές που ακολουθούν, θα χαμογελάσετε. 

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, λοιπόν, εκτός του να γυρίζουμε τις «μασημένες» κασσέτες με το μολύβι, σταματήσαμε και: 
- Να γράφουμε τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές εκπομπές, και τις ταινίες που έδειχνε η τηλεόραση σε βιντεοκασέτες, πατώντας παύση στις διαφημίσεις και αγωνιώντας μην χάσουμε το πρώτο δευτερόλεπτο όταν θα τελείωνε το διαφημιστικό διάλειμμα. 

Να παίρνουμε το 131 για να μάθουμε το τηλέφωνο κάποιου –και να το κλείνουμε σχεδόν πάντα απογοητευμένοι, γιατί δεν ξέραμε πατρώνυμο/ πατρικό/ διεύθυνση κατοικίας/ ταχυδρομικό κώδικα. 

- Να χρησιμοποιούμε καρτοτηλέφωνα (και τηλέφωνα σε περίπτερα, παλιότερα). Και να συλλέγουμε τηλεκάρτες. 

- Να εμφανίζουμε φιλμ, και να εκπλησσόμαστε με τις πρώτες φωτογραφίες στο καθένα, οι οποίες ήταν τόσο παλιές που είχαμε ξεχάσει ότι τις τραβήξαμε. 

- Να πηγαίνουμε σε ταξιδιωτικά γραφεία για να κλείσουμε αεροπορικά εισιτήρια. 

Να παίρνουμε το 141 για να μάθουμε τι ώρα θα είναι στον επόμενο τόνο. Ο αριθμός τώρα έχει αλλάξει. Τον θυμάται κανείς; 

- Να αγοράζουμε φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσης στις διακοπές. Και να ενθουσιαζόμαστε με την δυνατότητα της υποβρύχιας λήψης, σε κάποιες από αυτές. 

- Να γράφουμε χειρόγραφα σημειώματα και γράμματα. 

Να γράφουμε κασέτες με «ξένα διάφορα» και «ελληνικά», για να τις χαρίσουμε σε φίλους και να τις ακούσουμε σε πάρτι. 

- Να γράφουμε τα ονόματα των φίλων μας, και τα τηλέφωνά τους, σε όμορφες ατζέντες, που όταν γέμιζαν παίρναμε μεγαλύτερες και αντιγράφαμε στο χέρι όλα τα τηλέφωνα και τα ονόματα από την αρχή. 

- Να κοιτάμε τον χάρτη πριν ή κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής. 

- Να κατεβάζουμε από το πιο ψηλό ράφι έναν σκονισμένο τόμο της εγκυκλοπαίδειας, για να βρούμε μια πληροφορία. 

- Να συμβουλευόμαστε τον Χρυσό Οδηγό. Στη χάρτινη εκδοχή του. 

Να ξέρουμε απέξω τα τηλέφωνα όλων των φίλων μας. 

- Να στέλνουμε φαξ. 

- Να έχουμε «φίλους δι’ αλληλογραφίας». 

- Να έχουμε συλλογή από CD δίπλα στο CD player (ή συλλογή βινυλίων δίπλα στο πικάπ). 

- Να βάζουμε τις φωτογραφίες μας στη σειρά, μέσα στις πλαστικές θήκες των άλμπουμ. 

Να φροντίζουμε να είμαστε σπίτι συγκεκριμένη ώρα, για να μην χάσουμε το νέο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς. 

- Να πλένουμε τα πιο αγαπημένα μας ρούχα στο χέρι, γιατί φοβόμαστε μην χαλάσουν στο πλυντήριο. 

- Να στέλνουμε καρτ-ποστάλ από τα ταξίδια μας. 

- Να κρατάμε τυπωμένους λογαριασμούς και τραπεζικά έγγραφα. 

- Να τηλεφωνούμε στο λιμεναρχείο για να ρωτήσουμε τι ώρα φεύγει το πλοίο. 

- Να δίνουμε ραντεβού συγκεκριμένη ώρα σε συγκεκριμένο σημείο («στη γωνία έξω από το σινεμά, κάτω από την πινακίδα») για να μη χαθούμε. 

- Να στέλνουμε εικονομηνύματα. 

- Να γράφουμε ευχετήριες κάρτες. 

Να πηγαίνουμε σε video club, και να ρωτάμε τον υπάλληλο –τον οποίο ξέρουμε με το μικρό του όνομα– για τις καινούριες ταινίες. 

- Να τρέχουμε βρεγμένοι από το μπάνιο για να απαντήσουμε στο σταθερό τηλέφωνο, χωρίς να ξέρουμε ποιος καλεί. 

- Να αγοράζουμε ξένο Τύπο από τα περίπτερα στο Κολωνάκι. 

- Να περιμένουμε να βραδιάσει για να συνδεθούμε στο internet, γιατί η νυχτερινή χρέωση είναι φθηνότερη. 

- Να τσεκάρουμε τα e-mail μας σε internet café στο εξωτερικό. 

Έχουμε εννέα χρόνια ζωής για να ερωτευτούμε και να διασκεδάσουμε

Έχουμε εννέα χρόνια ζωής για να ερωτευτούμε και να διασκεδάσουμεΤα ωφέλιμα χρόνια που απομένουν κατά μέσο όρο στον κάθε άνθρωπο για να χαλαρώσει, να ερωτευτεί, να δει τον κόσμο και να ακολουθήσει τα πάθη του υπολόγισε η εταιρεία παροχής βοηθητικών υπηρεσιών Exec. Τα αποτελέσματα αν αφαιρεθούν τα χρόνια που απαιτούνται για να κάνει κάποιος όλα όσα «πρέπει» να κάνει, είναι απογοητευτικά, αφού σύμφωνα με την εταιρεία τα «χαλαρά» χρόνια κάποιου φτάνουν μετά βίας τα εννέα.

Κι αυτό γιατί αν υποθέσουμε ότι κάποιος θα ζήσει κατά μέσο όρο 78 χρόνια, σύμφωνα με το γράφημα που παρουσιάζει η εταιρεία αφιερώνει περίπου το 1/3 αυτού του χρόνου στον ύπνο και περίπου 31.000 ώρες για σπουδές. Στο γράφημα προστίθεται και ο χρόνος που περνάει κανείς κολλημένος στην κίνηση ή δουλεύοντας. Αυτός φτάνει τους δώδεκα μήνες και τα δέκα χρόνια κατά μέσο όρο αντίστοιχα. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το πόσα χρόνια ξοδεύει κανείς βλέποντας τηλεόραση ή καθισμένος μπροστά στον υπολογιστή, τα οποία φτάνουν τα εννιά.

Βέβαια, πριν βιαστείτε να απογοητευτείτε, η εταιρεία Exec δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να ανταλλάξει το χρόνο με χρήμα. Που σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα φροντίσει τα παιδιά για σας ή θα βάλει τη μπουγάδα που τόσο πολύ βαριέστε να κάνετε. Όλα αυτά βέβαια με το αζημίωτο. Καθώς όπως λέει και το σοφό ρητό ο χρόνος είναι χρήμα, που σημαίνει ότι για κάθε ώρα ο βοηθός που θα προσλάβετε θα πληρώνεται με 25 δολάρια.

Η εταιρεία έχει για έδρα της το Σαν Φρανσίσκο και στόχος είναι η επέκταση και σε άλλες πόλεις.
http://www.newsbeast.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory