Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Το ταχύτερο ερπυστριοφόρο όχημα στον κόσμο .

Γρηγορότερος 1154 ερπυστριοφόρο όχημα στον κόσμο (20 φωτογραφίες)
Γρηγορότερος 2103 ερπυστριοφόρο όχημα στον κόσμο (20 φωτογραφίες)
Ταχύτερος ερπυστριοφόρο όχημα 545 στον κόσμο (20 φωτογραφίες)
Ταχύτερος ερπυστριοφόρο όχημα 641 στον κόσμο (20 φωτογραφίες)
Ταχύτερος ερπυστριοφόρο όχημα 741 στον κόσμο (20 φωτογραφίες)
Γρηγορότερος 1530 ερπυστριοφόρο όχημα στον κόσμο (20 φωτογραφίες)
Γρηγορότερος 1725 ερπυστριοφόρο όχημα στον κόσμο (20 φωτογραφίες)
Γρηγορότερος 2021 ερπυστριοφόρο όχημα στον κόσμο (20 φωτογραφίες)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Liquid Gold: πιο ακριβό κοκτέιλ στον κόσμοΣπάνιες ιστορικές φωτογραφίες .

1140 45 Σπάνιες Ιστορικές Φωτογραφίες με περιγραφές (45 φωτογραφίες)
278 45 Σπάνιες Ιστορικές Φωτογραφίες με περιγραφές (45 φωτογραφίες)
536 45 Σπάνιες Ιστορικές Φωτογραφίες με περιγραφές (45 φωτογραφίες)
634 45 Σπάνιες Ιστορικές Φωτογραφίες με περιγραφές (45 φωτογραφίες)
1032 45 Σπάνιες Ιστορικές Φωτογραφίες με περιγραφές (45 φωτογραφίες)
1229 45 Σπάνιες Ιστορικές Φωτογραφίες με περιγραφές (45 φωτογραφίες)
Ουίνστον Τσόρτσιλ σε ένα μαγιό, 1922. 
1817 45 Σπάνιες Ιστορικές Φωτογραφίες με περιγραφές (45 φωτογραφίες)
Η πραγματική κάρτα επιβίβασης για Τιτανικού. 
2118 45 Σπάνιες Ιστορικές Φωτογραφίες με περιγραφές (45 φωτογραφίες)
Η ακόλουθη φωτογραφία είναι πιστεύεται ότι είναι η τελευταία φωτογραφία που λήφθηκε ποτέ του Τιτανικού πριν βυθιστεί τον Απρίλιο του 1912. 
2610 45 Σπάνιες Ιστορικές Φωτογραφίες με περιγραφές (45 φωτογραφίες)
Joseph Goebbels την ημέρα του γάμου του. Ο Χίτλερ ήταν κουμπάρος του και μπορεί να δει κανείς πίσω του σε μια καμπαρντίνα και καπέλο. 
3213 45 Σπάνιες Ιστορικές Φωτογραφίες με περιγραφές (45 φωτογραφίες)
Σαμουράι. ~ 1860 -. 1880 
375 45 Σπάνιες Ιστορικές Φωτογραφίες με περιγραφές (45 φωτογραφίες)

Το ανεπίλυτο αίνιγμα του μαζοχισμού και ο ορισμός του απόλυτου Έρωτα
Υπάρχουν πολλοί ορισμοί του έρωτα. Όχι του χλιαρού είδους που φαντασιώνεται η πλειοψηφία των καλλίπυγων ελληνίδων λόγω έλλειψης σοβαρών καθοδηγητών, αλλά του πραγματικού, ακόμη και νοσηρού, βγαλμένου από τις πιο μαύρες σελίδες του ευρωπαϊκού μεταρομαντισμού.
Από αυτούς τους ορισμούς ξεχωρίζουν τέσσερις, συναφείς και απόλυτα συμπληρωματικοί:
«Ο φτερωτός θεός, αν δεν είναι σκληρός, δεν είναι τίποτα» (του Λεοπόλδου φον Ζάχερ-Μάζοχ, δημιουργού της Αφροδίτης με τις Γούνες, ο οποίος έδωσε άθελά του το όνομά του στο ψυχοπαθολογικό αίνιγμα του μαζοχισμού)

«Έρωτας είναι να δίνεις αυτό που δεν έχεις σε κάποιον που δεν το θέλει» (του συνήθους υπόπτου Ζακ Λακάν)

«ο έρωτας μόνο ως διαστροφή μπορεί να οριστεί» (του δικού μας Γιώργου Χειμωνά)

και

«Έρωτας είναι το "δάκρυ" από αίμα που σταλάζει στην άκρη της ουράς του μαστιγίου» (του γράφοντος που μόλις τον σκαρφίστηκε)

Παραθέτω μερικές σειρές υψηλής πορνογραφίας από την Αφροδίτη με τις γούνες του Ζάχερ-Μάζοχ, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν ούτε μία άσεμνη περιγραφή σεξουαλικής σκηνής:Τότε έβαλα μπρος στο τραπέζι την εικόνα, στηρίζοντάς τη σ' ένα βιβλίο και την κοίταζα. Η ψυχρή φιλαρέσκεια που τύλιγε τις χάρες της στις γούνες η υπέροχη γυναίκα, η αυστηρότητα κι η λιτότητα, που λάμπανε στο χλωμό της πρόσωπο, με συναρπάζανε και με τρομάζανε ταυτόχρονα. Πήρα τη πένα μου κι έγραψα από πίσω, τις παρακάτω λέξεις:
"Τί ευτυχία ν' αγαπάς και ν' αγαπιέσαι! και δε συγκρίνεται με την ωμήν ευδαιμονία όταν λατρεύουμε μια γυναίκα, που μας κάνει παιγνίδι, όταν γινόμαστε δούλοι ενός όμορφου τυράννου, που μας ποδοπατάει ανελέητα κάτω απ' τα πόδια του. Έτσι έγινε με τον Σαμψών, τον ήρωα, τον κολοσσό, που αφέθηκε στα χέρια της Δαλιδάς, που τονε πρόδωσε και τονε ξαναπρόδωσε και μπρος της οι Φιλισταίοι τον έδεσαν και του βγάλανε τα μάτια, κείνα που απολαμβάνανε την όμορφη προδότρια, μεθυσμένος από έρωτα, μέχρι

9 χτυπήματα σε μία τρύπα .

Αλλαγή ελαστικών στην μέση ανατολή .

Τα αίτια των κρίσεων πανικού

Τα αίτια των κρίσεων πανικού
Ένας στους 20 ενήλικες, αλλά και σημαντικό ποσοστό παιδιών και εφήβων, αναπτύσσουν κρίσεις πανικού, μια περίεργη, αγχώδη συμπτωματολογία, με ηχηρά συμπτώματα τρόμου, δύσπνοιας, αίσθησης αποπροσανατολισμού ή λιποθυμίας, ακόμη και φόβο θανάτου. Οι κρίσεις πανικού μπορεί να καταστρέψουν την ποιότητα ζωής του ανθρώπου, να τον εμποδίσουν να εργαστεί ή να διατηρήσει απλές κοινωνικές σχέσεις. Και δυστυχώς, δεν είναι λίγα τα άτομα που εκδηλώνουν κρίσεις πανικού σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση.

Η κλινική παρατήρηση μας δείχνει ότι η διαταραχή πανικού πλήττει περίπου το 4% του πληθυσμού και κυρίως τις γυναίκες. Μπορεί, όμως, να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, ακόμη και σε παιδιά. Πρέπει να επισημάνουμε, βέβαια, ότι αν κάποιος είχε μια κρίση πανικού στη ζωή του αυτό δεν σημαίνει ότι θα αναπτύξει την διαταραχή. Αλλά όσοι έχουν την διαταραχή πανικού είναι σημαντικό να ζητήσουν επαγγελματική βοήθεια.

Κατά τη διάρκεια της κρίσης, η οποία έρχεται απροειδοποίητα, μπορεί να αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά, να ιδρώνετε, τα χέρια σας να τρέμουν, να νιώθετε αδύναμοι, ζαλισμένοι, έτοιμοι να λιποθυμήσετε. Μπορεί ακόμα να αισθανθείτε πόνους στο στήθος, ίλιγγο, αίσθημα του μη πραγματικού και ότι χάνετε τον έλεγχο. Η λανθασμένη ερμηνεία που ίσως θα δώσετε εκείνη την στιγμή του πανικού είναι ότι θα πάθετε καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό, ότι πεθαίνετε ή ότι θα τρελαθείτε.

Η διάρκεια των κρίσεων 

Αυτές οι κρίσεις διαρκούν από 1-2 λεπτά, μερικές φορές και 10 και σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσουν μία ώρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από μια τέτοια κρίση είναι πολύ πιθανό να αναπτύξετε τον φόβο ότι θα ξαναζήσετε αυτή την εμπειρία αναπτύσσοντας έτσι ένα προσδοκόμενο άγχος για το που και πότε θα ξαναπάθετε την κρίση.

Πολλοί ασθενείς με συχνές κρίσεις πανικού αναφέρουν ότι το πιο οδυνηρό σύμπτωμα είναι η αίσθηση έλλειψης οξυγόνου. Και πράγματι, η αναπνοή παίζει σημαντικό ρόλο στις κρίσεις πανικού, καθώς ορισμένοι ασθενείς αναπτύσσουν κατά την διάρκεια των κρίσεων υπεραερισμό, δηλαδή αναπνέουν υπερβολικά πολύ. Ο υπεραερισμός επηρεάζει τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακος στο αίμα, δηλαδή αλλάζει την χημική σύσταση του αίματος. Η αλλαγή αυτή, εν τούτοις, ευθύνεται για την ανάπτυξη πολλών εκ των συμπτωμάτων των κρίσεων, όπως το «φτερούγισμα» της καρδιάς, τα τσιμπήματα στα άκρα και οι ίλιγγοι. Και πάλι πρόκειται για φαύλο κύκλο, οι οποίες οδηγούν σε κρίσεις πανικού.

Τα αίτια των κρίσεων πανικού

Τα ακριβή αίτια της διαταραχής πανικού δεν έχουν ολοκληρωτικά κατανοηθεί. Η διαταραχή πανικού μπορεί να προκαλείται από προβλήματα στα επίπεδα των χημικών ουσιών του εγκεφάλου κατά τη διαδικασία επεξεργασίας των πληροφοριών. Έχει αναφερθεί επίσης και η γενετική προδιάθεση. Παιδιά των οποίων οι γονείς παρουσίαζαν διαταραχή πανικού, έχουν 8 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να εκδηλώσουν και αυτά την ίδια διαταραχή. Επιπλέον, Καταστάσεις υψηλής έντασης στρες, όπως η απώλεια μιας σχέσης, μπορεί να είναι το έναυσμα για συμπτώματα διαταραχής πανικού. Με τη συγκεκριμένη διαταραχή έχουν επίσης συνδεθεί και το ψυχικό τραύμα στην παιδική ηλικία, ενώ, παρόλο που είναι σπάνιο, έχουν συνδεθεί με την διαταραχή πανικού και κάποιες παθήσεις, όπως ο υπερθυρεοειδισμός, ή προβλήματα καρδιάς.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας

Αν έχετε συχνές κρίσεις πανικού θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για έγκυρη διάγνωση. Σε δεύτερη φάση πρέπει να μετρήσετε το άγχος σας, κάτι που γίνεται με ειδικές διαγνωστικές κλίμακες στα κατάλληλα ιατρικά κέντρα.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι να αντιμετωπίσετε τις κρίσεις πανικού με τη λογική και όχι με το συναίσθημα και φυσικά να συζητήσετε με τον ειδικό τη μορφή της θεραπείας που σας ταιριάζει. Δηλαδή, ψυχοθεραπεία ή φαρμακευτική αγωγή ή συνδυασμό και των δύο.

Η ψυχοθεραπεία

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση της διαταραχής, τόσο βραχυχρόνια όσο και μακροχρόνια, είναι η λεγόμενη «ψυχολογία προσωπικών δημιουργημάτων». Πρόκειται για μια εξελιγμένη μέθοδο ψυχοθεραπείας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο ψυχοθεραπευτής προσπαθεί να διδάξει στον ασθενή τι ακριβώς σημαίνουν τα συμπτώματα του και συχνά τον πιέζει να τα αναπτύξει υπό επιτήρηση. 

Στη συνέχεια του διδάσκει πώς να τα ελέγχει και του δείχνει πόσο παράλογοι είναι οι φόβοι του. Έτσι, η ιδέα του θανάτου ή της τρέλας που βασανίζουν πολλούς ασθενείς παραχωρούν βαθμιαίως τη θέση τους σε λιγότερο τρομακτικές σκέψεις. Είναι ενδεικτικό ότι μετά το πέρας 12 συνεδριών ψυχοθεραπείας προσωπικών δημιουργημάτων, το 90% των ασθενών είχε απαλλαγεί από τις κρίσεις πανικού, ενώ το 70% έως 75% δεν είχε αναπτύξει καμία κρίση έναν χρόνο αργότερα.

Πηγή: healthpress.gr

Γιατί ο έρωτας είναι τυφλός και συνοδεύεται από τρέλα;


Μια μέρα συγκεντρώθηκαν σε κάποιο μέρος της γης όλα τα συναισθήματα και όλες οι αξίες του ανθρώπου.
Η Τρέλα αφού συστήθηκε 3 φορές στην Ανία, της πρότεινε να… παίξουν κρυφτό.
Το Ενδιαφέρον σήκωσε το φρύδι και περίμενε να ακούσει ενώ η Περιέργεια χωρίς να μπορεί να κρατηθεί ρώτησε:
- Τί είναι κρυφτό;
Ο Ενθουσιασμός άρχισε να χορεύει παρέα με την Ευφορία και η Χαρά άρχισε να πηδάει πάνω κάτω για να καταφέρει να πείσει το Δίλημμα και την Απάθεια -την οποία δεν την ενδιέφερε ποτέ τίποτα- να παίξουν κι αυτοί.
Αλλά υπήρχαν πολλοί που δεν ήθελαν να παίξουν:
Η Αλήθεια δεν ήθελε να παίξει γιατί ήξερε οτι ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα την ανακάλυπταν,
η Υπεροψία έβρισκε το παιχνίδι χαζό και η Δειλία δεν ήθελε να ρισκάρει.
- Ένα, δυο, τρία άρχισε να μετράει η Τρέλα.
Η πρώτη που κρύφτηκε ήταν η Τεμπελιά. Μιας και βαριόταν κρύφτηκε στον πρώτο βράχο που συνάντησε.
Η Πίστη πέταξε στους ουρανούς και η Ζήλια κρύφτηκε στη σκιά του Θριάμβου ο οποίος με τη δύναμή του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο πιο ψηλό δέντρο.
Η Γενναιοδωρία δεν μπορούσε να κρυφτεί γιατί κάθε μέρος που έβρισκε της φαινόταν υπέροχο μέρος για να κρυφτεί κάποιος άλλος φίλος της, οπότε την άφηνε ελεύθερη. Και έτσι η Γενναιοδωρία κρύφτηκε σε μια ηλιαχτίδα.
Ο Εγωισμός αντιθέτως βρήκε αμέσως κρυψώνα, ενα καλά κρυμμένο και βολικό μέρος μόνο γι’αυτόν.
Το Ψέμα πήγε και κρύφτηκε στον πάτο του ωκεανού.
Το Πάθος και ο Πόθος κρύφτηκαν μέσα σε ένα ηφαίστειο.
Ο Έρωτας δεν είχε βρει ακόμη κάπου να κρυφτεί. Έβρισκε όλες τις κρυψώνες πιασμένες, ώσπου βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και κρύφτηκε εκεί…
- 1000… μέτρησε η Τρέλα και άρχισε να ψάχνει.
Την πρώτη που βρήκε ήταν η Τεμπελιά αφού δεν είχε κρυφτεί και πολύ μακριά.
Μετά βρήκε την Πίστη που μίλαγε στον ουρανό με τον Θεό για θεολογία.
Ένιωσε τον ρυθμό του Πόθου και του Πάθους στο βάθος του ηφαιστείου και αφού βρήκε την Ζήλια δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρει και τον Θρίαμβο.
Βρήκε πολύ εύκολα το Δίλημμα που δεν είχε ακόμη αποφασίσει που να κρυφτεί.
Σιγά – σιγά τους βρήκε όλους εκτός από τον Έρωτα.
Η Τρέλα έψαχνε παντού, πίσω από κάθε δέντρο, κάτω από κάθε πέτρα, σε κάθε κορφή βουνού, μα τίποτα…
Όταν ήταν σχεδόν έτοιμη να τα παρατήσει βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και άρχισε να τον κουνάει νευρικά ώσπου άκουσε ένα βογκητό πόνου. Ήταν ο Έρωτας που τα αγκάθια από τα τριαντάφυλλα, του είχαν πληγώσει τα μάτια.
Η Τρέλα δεν ήξερε πως να επανορθώσει, έκλαιγε, ζήταγε συγγνώμη και στο τέλος υποσχέθηκε να γίνει ο οδηγός του Έρωτα.
Κι έτσι από τότε ο Έρωτας είναι πάντα τυφλός και η Τρέλα πάντα τον συνοδεύει…

Πότε «εφευρέθηκαν» οι διακοπές


Οι διακοπές δεν ήταν πάντα δεδομένες. Διαβάστε παρακάτω πότε άρχισε ο κόσμος να κάνει διακοπές…
Η εποχή του ατμού
Δεν προκάλεσε μόνο την έκρηξη του καπιταλισμού, με τη βιομηχανοποίηση της παραγωγής, αλλά έφερε και την επανάσταση στις μετακινήσεις του πληθυσμού. Πριν τα πράγματα ήταν απλά. Οι αριστοκράτες ταξίδευαν με τις άμαξες, σέρνοντας πίσω τους και έναν στρατό από υπηρέτες και αυλικούς στα πολυτελή θέρετρα. Οι φτωχοί με τα πόδια, γυρεύοντας δουλειά από πόλη σε πόλη. Η αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής, με τη χρήση του ατμού, παρέσυρε στην άνοδο τους αστούς, οι οποίοι αποφάσισαν να μιμηθούν τις συνήθειες των αριστοκρατών, δημιουργώντας τα δικά τους τουριστικά θέρετρα στη θάλασσα.
Πότε ξεκίνησε ο μαζικός τουρισμός;
Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν μετά τα μέσα του 19ου αιώνα, όταν η μεσαία τάξη, κυρίως της Βρετανίας (πατρίδα της καπιταλιστικής ανάπτυξης) με δεδομένη την οικονομική της ευμάρεια, αρχίζει να περνάει τα καλοκαίρια της σε παραθαλάσσια θέρετρα.
Έτσι, από τη μια άρχισαν οι παραλίες να γεμίζουν από τους αστούς που ανέβαιναν δυναμικά, ενώ οι παλιές λουτροπόλεις στα βουνά της Ευρώπης, με τα καζίνα και τα πολυτελή ξενοδοχεία, συνέχισαν να ανήκουν στην αριστοκρατική τάξη.
Βουνό ή θάλασσα;
Πάλι οι Βρετανοί ήταν αυτοί που, εγκαταλείποντας τις ακτές της Βρετανίας, ανακάλυψαν τη σαγήνη των Άλπεων.
Η αριστοκρατία της Ευρώπης είχε ήδη φτιάξει τα δικά της θέρετρα σ αυτά τα βουνά, όπου κατέφευγε τους καλοκαιρινούς μήνες.
Οι Βρετανοί, όμως, τα μετέτρεψαν σε τουριστικό προορισμό, κάνοντας ορειβασία και πεζοπορία στις βουνοκορφές.
Και ήταν οι πρώτοι που καθιέρωσαν το σκι ως χειμερινό σπορ.
Η εργατική τάξη πήγαινε διακοπές;
Μόνο προς το τέλος του 19ου αιώνα άρχισαν και οι εργάτες να συρρέουν στις παραλίες. Μέχρι τότε τα δικά τους ταξίδια αναψυχής ήταν ημερήσιες εκδρομές σε μητροπόλεις όπως το Λονδίνο.
Ειδικά η Μεγάλη Έκθεση του 1851, στο Χάιντν Παρκ του Λονδίνου, είχε προσελκύσει πλήθη από εργάτες που ήθελαν να δούνε τα επιτεύγματα της τεχνολογίας και να αγοράσουν φτηνά σουβενίρ.
Ποιος ήταν ο εξωτικός προορισμός της εποχής;
Η Αίγυπτος. Από τη μία, η διάνοιξη της διώρυγας του Σουέζ και από την άλλη η κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής κατά μήκος του Νείλου έκαναν την Αίγυπτο, αγγλική κτήση τότε, δημοφιλή προορισμό για τους Ευρωπαίους.
Είχε ότι χρειαζόταν ένας τουρίστας: εξαιρετικό κλίμα, θάλασσες, εντυπωσιακά αρχαία μνημεία και ασφάλεια για τον ταξιδιώτη.
Ποιος ήταν ο επινοητής του οργανωμένου τουρισμού;
Ο Τόμας Κουκ, ένας βαπτιστής ιεραπόστολος που το 1841 μεσολάβησε για μια συμφωνία με τους Βρετανούς σιδηροδρόμους, έτσι ώστε 570 άτομα – που ήθελαν να λάβουν μέρος σε ένα συλλαλητήριο – να ταξιδέψουν με ένα τρένο από το Λέστερ στο Λάφμπορο με ένα σελίνι, στο οποίο περιλαμβάνονταν τα εισιτήρια του τρένου και φαγητό.
Η εταιρεία Thomas Cook Group παραμένει στη Βρετανία συνώνυμη του τουρισμού.
Ποιος ήταν ο πρώτος ταξιδιωτικός οδηγός;
Το βιβλίο «Ταξιδεύοντας στον Ρήνο από το Μάιντς ως την Κολωνία» του Τζ.Α.Κλάιν, που κυκλοφόρησε ο Καρλ Μπέντεκτερ το 1828. ΄
Ένας Γερμανός εκδότης, του οποίου από τότε οι ογκώδεις ταξιδιωτικοί οδηγοί (που περιλάμβαναν όχι μόνο αξιοθέατα, αλλά και πληροφορίες για τη διαδρομή, τα ξενοδοχεία και τις τιμές) κυριάρχησαν στην αγορά ως οι πιο έγκυροι και λεπτομερείς.
Χαρακτηριστική είναι μια ιστορία για τον εμμονή με τις λεπτομέρειες του εκδότη, ο οποίος το 1847 ανέβηκε στη στέγη του καθεδρικού ναού του Μιλάνου ρίχνοντας ένα μπιζέλι κάθε είκοσι σκαλιά, για να καταγράψει επακριβώς τον αριθμό τους.
Ποια ήταν η κλασική διαδρομή ενός «γύρου της Ευρώπης» στα μέσα του 19ου αιώνα;
Ήταν η διαδρομή από το Λονδίνο στις ακτές του Βελγίου και στη συνέχεια, διασχίζοντας την κοιλάδα του Ρήνου, έφταναν στην Ελβετία και στη Γαλλία.
Ο γύρος διαρκούσε έξι εβδομάδες και κόστιζε κάπου 85 λίρες στερλίνες.
Ακριβή υπόθεση, αφού επρόκειτο για ένα ποσό που αντιστοιχούσε στο 20% του ετήσιου εισοδήματος ενός αστού και στο 75% του εισοδήματος ενός ειδικευμένου εργάτη.
http://endiaferonta.com/?p=14993
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory