Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

νέα γραφεία της Google στο Τελ Αβίβ

160 300x300 Η νέα γραφεία της Google στο Τελ Αβίβ
317 300x300 Η νέα γραφεία της Google στο Τελ Αβίβ
417 300x300 Η νέα γραφεία της Google στο Τελ Αβίβ
813 300x300 Η νέα γραφεία της Google στο Τελ Αβίβ
1116 300x300 Η νέα γραφεία της Google στο Τελ Αβίβ
1214 300x300 Η νέα γραφεία της Google στο Τελ Αβίβ
1312 300x300 Η νέα γραφεία της Google στο Τελ Αβίβ
1611 300x300 Η νέα γραφεία της Google στο Τελ Αβίβ
209 300x300 Η νέα γραφεία της Google στο Τελ Αβίβ
247 300x300 Η νέα γραφεία της Google στο Τελ Αβίβ
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Κορίτσια και κάμερα .
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Οταν τα κορίτσια βαριούνται στην δουλειά .

βαρεθεί στην εργασία 262 Chivettes βαρεθεί στο χώρο εργασίας (28 Φωτογραφίες)
βαριέται στη δουλειά Chivettes 232 βαρεθεί στο χώρο εργασίας (28 Φωτογραφίες)
βαρεθεί στην εργασία 162 Chivettes βαρεθεί στο χώρο εργασίας (28 Φωτογραφίες)
βαρεθεί στην εργασία 122 Chivettes βαρεθεί στο χώρο εργασίας (28 Φωτογραφίες)
βαρεθεί στην εργασία 172 Chivettes βαρεθεί στο χώρο εργασίας (28 Φωτογραφίες)
βαρεθεί στο χώρο εργασίας 39 Chivettes βαρεθεί στο χώρο εργασίας (28 Φωτογραφίες)

Η Ταυλάνδη στις πλημμύρες .

tay 000 300x300 Ταϊλάνδη κάθε μέρα όλο και περισσότερο καταδύσεις
tay 002 300x300 Ταϊλάνδη κάθε μέρα όλο και περισσότερο καταδύσεις
tay 003 300x300 Ταϊλάνδη κάθε μέρα όλο και περισσότερο καταδύσεις
tay 004 300x300 Ταϊλάνδη κάθε μέρα όλο και περισσότερο καταδύσεις
tay 005 300x300 Ταϊλάνδη κάθε μέρα όλο και περισσότερο καταδύσεις
tay 006 300x300 Ταϊλάνδη κάθε μέρα όλο και περισσότερο καταδύσεις
tay 007 300x300 Ταϊλάνδη κάθε μέρα όλο και περισσότερο καταδύσεις
tay 008 300x300 Ταϊλάνδη κάθε μέρα όλο και περισσότερο καταδύσεις
tay 012 300x300 Ταϊλάνδη κάθε μέρα όλο και περισσότερο καταδύσεις
tay 014 300x300 Ταϊλάνδη κάθε μέρα όλο και περισσότερο καταδύσεις
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Λίμνη Caddo

1101 300x300 Amazing κυπαρίσσι Λίμνη Caddo
250 300x300 Amazing κυπαρίσσι Λίμνη Caddo
427 300x300 Amazing κυπαρίσσι Λίμνη Caddo
518 300x300 Amazing κυπαρίσσι Λίμνη Caddo
818 300x300 Amazing κυπαρίσσι Λίμνη Caddo
918 300x300 Amazing κυπαρίσσι Λίμνη Caddo
1318 300x300 Amazing κυπαρίσσι Λίμνη Caddo
1813 300x300 Amazing κυπαρίσσι Λίμνη Caddo
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Η χρήση προφυλακτικού

sex-386

Η ενθάρρυνση των ανθρώπων να χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά την πρώτη τους επαφή έχει μακροπρόθεσμα οφέλη για τη σεξουαλική υγεία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση.
Το “Durex Face of Global Sex Report 2012” έχει υπογραμμίσει την σημαντικότητα της χρήσης προφυλακτικού κατά τη διάρκεια της πρώτης σεξουαλικής εμπειρίας. Τα αποτελέσματα κατέδειξαν ότι η συνειδητή επιλογή να χρησιμοποιήσουμε προφύλαξη στην πρώτη μας σεξουαλική επαφή, συνδέεται άμεσα με τη μελλοντική υπευθυνότητά μας απέναντι στο σεξ.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε για τηDurex, τη νούμερο ένα εταιρεία προφυλακτικών παγκοσμίως, και συντάχθηκε από ανεξάρτητους ερευνητές της εταιρείας ερευνών Harris Interactive. Βασίστηκε σε μια αρκετά περιεκτική βιβλιογραφική ανασκόπηση καθώς και σε στοιχεία από την Παγκόσμια έρευνα της Durex για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, αντιπροσωπεύοντας τις απόψεις περισσότερων από 29 χιλιάδων ανθρώπων από 37 χώρες.
Η έκθεση έδειξε ότι τα άτομα που είχαν κάνει χρήση προφυλακτικού κατά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή, έχουν 26% περισσότερες πιθανότητες να μην εμφανίσουν κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα και 36% περισσότερες πιθανότητες να αισθάνονται σίγουροι για την πρόληψη μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.
Η έκθεση, επίσης αναφέρει ότι τα άτομα αυτά έχουν 20% περισσότερες πιθανότητες να λένε σήμερα ότι είναι ικανοποιημένα με την συνολική σεξουαλική τους ζωή.
Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η χρήση προφυλακτικού κατά την συνουσία δεν αποτελεί καθολική πρακτική, αλλά η χρήση του αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Γύρω στο 70% των ερωτηθέντων κάτω των 20 ετών απάντησαν ότι χρησιμοποίησαν προφυλακτικό κατά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή. Αυτός ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος σε σύγκριση με τους πιο μεγάλους σε ηλικία ερωτηθέντες, με μόνο το 40% αυτών που είναι τώρα 50 ετών να χρησιμοποίησαν προφυλακτικό όταν πρωτοξεκίνησαν να έχουν σεξουαλικές επαφές, και λιγότερο από το 25% των 64χρονων να παίρνουν προφύλαξη.
Μια σειρά στοιχείων έδειξαν ότι κάποιοι παράγοντες επηρεάζουν το εάν οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά στην αρχή της σεξουαλικής τους ζωής. Οι παράγοντες αυτοί είναι: ο προγραμματισμός της πρώτης σεξουαλικής επαφής, το επίπεδο του εισοδήματος τους για την περίοδο εκείνη και η σεξουαλική τους διαπαιδαγώγηση.
Η έκθεση έδειξε ότι αυτοί που δεν είχαν προγραμματίσει την πρώτη τους σεξουαλική επαφή ήταν 29% λιγότερο πιθανό να έχουν χρησιμοποιήσει προφυλακτικό. Αυτοί των οποίων το εισόδημα ήταν πολύ χαμηλότερο από το μέσο όρο (λιγότερο από το ένα τρίτο του μέσου εισοδήματος) είχαν 40% λιγότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό.

Αυτοί οι οποίοι δεν είχαν λάβει καμία σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ήταν 47% λιγότερο πιθανό να προστατέψουν τους εαυτούς τους από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή από κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη κατά την πρώτη τους επαφή.
Ηέκθεσησκιαγράφησετοπροφίλτωνανθρώπωνπουχρησιμοποίησανπροφυλακτικόκατά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή. Αυτοί είναι:
• Άνδρες
• Μέσο εισόδημα
• Σε σταθερή σχέση
• Είχαν προγραμματίσει την πρώτη τους σεξουαλική επαφή
• Έλαβαν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση
Σε μια επισκόπηση της έκθεσης από την Freya Sonenstein, Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Κέντρου Εφηβικής Υγείας της σχολής Δημόσιας Υγείας του John Hopkins Bloomberg, είπε: «Τα αποτελέσματα της έρευνας θα αποδειχθούν χρήσιμα για την ενημέρωση σχετικά με τη σεξουαλική υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο».
«Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι η μεγαλύτερη επικέντρωση στις προσπάθειες επιμόρφωσης και μάρκετινγκ προς τους νέους ανθρώπους, τους ωθεί στην πιο συνεπή χρήση προφυλακτικού ξεκινώντας το σεξ, δεδομένου ότι προστατεύουν τον εαυτό τους από τις αρνητικές συνέπειες του».
«Αυτές οι προσπάθειες είναι πιο πιθανό να έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα εφόσον αυτοί οι ενήλικες συνεχίζουν να προστατεύουν τον εαυτό τους και τους συντρόφους τους όσο μεγαλώνουν».
Ο Charles Shepherdδήλωσε εκ μέρους της Durex: «Τα αποτελέσματα της έκθεσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προωθήσουν την σεξουαλική υγεία και ευημερία στο μέλλον και μπορούν να έχουν θετικές επιπτώσεις στον τομέα της δημόσιας υγείας, εφόσον δοθεί έμφαση στην σημαντικότητα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και στο ρόλο που αυτή παίζει στο να βοηθάει τους ανθρώπους να κάνουν πιο συνειδητές επιλογές».
«Τονίζοντας την σημασία της χρήσης προφυλακτικού κατά την πρώτη σεξουαλική επαφή και παραθέτοντας το προφίλ των ανθρώπων που είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν προφυλακτικό σε αυτό το στάδιο της σεξουαλικής τους εμπειρίας, η έκθεση παρέχει με αυτό τον τρόπο πολύτιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον σχεδιασμό των ειδικών στρατηγικών σεξουαλικής υγείας».

Γιατί οι άντρες εξαφανίζονται μετά το σεξ;

antres-exafanizontai-sex
Πολλές φορές γνωρίζουμε έναν άντρα ο οποίος μας αρέσει, του αρέσουμε, φλερτάρουμε και γίνεται παιχνίδι. Όταν καταλήξουμε στο κρεβάτι μετά αυτός εξαφανίζεται. Και μας αφήνουν να αναρωτιόμαστε τι λάθος έγινε. 
Προφανώς και δε φταίτε εσείς. Απλά πέσατε σε λάθος άντρα. Υπάρχουν άντρες που θέλουν μόνο αυτό και δεν θέλουν δεσμεύσεις. Οπότε πρέπει να το καταλάβετε από την αρχή. Το τι προθέσεις έχει κάποιος, πιστεύω ότι μπορούμε να τις δούμε. Υπάρχουν άντρες που είναι δεσμευμένοι και ψάχνουν την επιβεβαίωση από άλλες γυναίκες. Και αυτό μπορείτε να το καταλάβετε. Γιατί θα θέλει να σας μιλάει και να σας βλέπει συγκεκριμένες ώρες. Θα είναι λίγο μυστικοπαθής και δεν θα ανοίγεται εύκολα. Μη φαίνεστε ξελιγωμένες για σχέση. Μη του λέτε από το πρώτο ραντεβού το πόσο σεμνή κοπέλα είστε και το ότι ο απώτερος σκοπός σας είναι ο γάμος και τα παιδιά. Τον τρομάζετε και θέλει να φύγει από χθες. Επίσης μπορεί να μη του άρεσε το σεξ. Ω ναι δεν είμαστε μόνο εμείς οι παράξενες που κοιτάμε τη λεπτομέρεια. Μπορεί και αυτός να ξενέρωσε με κάτι. Είναι και θέμα χημείας πως να το κάνουμε. Οι άντρες ερωτεύονται με το καιρό και με τη συνήθεια. Δώστε του λίγο χρόνο και χώρο. Μη το παίρνετε 10 φορές τη μέρα τηλέφωνο και μη του στέλνετε 100 μηνύματα για το πόσο ερωτευμένη είστε και το πόσο σας λείπει. Κορίτσια μου λοιπόν την επόμενη φορά φορά που θα γνωρίσετε κάποιον μη πέσετε με τα μούτρα. Αφήστε να τρέξει και λίγο δεν παθαίνει τίποτα! 

Ο Πελοποννησιακός Πόλεμος έληξε το 1996!


Το ξέρατε ότι ο Πελοποννησιακός Πόλεμος κράτησε 2427 χρόνια; Ναι καλά διαβάσατε, καθώς δεν υπεγράφη ποτέ συνθήκη ειρήνης μετά το τέλος των εχθροπραξιών!
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ως δήμαρχος Αθηναίων το 1996, επισκέφτηκε τη Σπάρτη και ανακάλυψε ότι… δεν έχει συναφθεί ειρήνη με την λακωνική πρωτεύουσα.
Η λήξη του Πελοποννησιακού Πολέμου υπεγράφη, ενώ στο κείμενο της συνθήκης ειρήνης οι δύο δήμαρχοι εξέφραζαν την οδύνη τους για την «πολυαίμακτη σύρραξη των δύο κορυφαίων πόλεων».
Το κείμενο της συνθήκης αναφέρει:
«Σήμερα, 10 Μαρτίου 1996, στὴν πρωτεύουσα τῆς Λακεδαίμονος, ὁ δήμαρχος Ἀθηναίων καὶ ὁ δήμαρχος Σπαρτιατῶν ἐκφράζουν τὴ βαθύτατη θλίψη τους γιὰ τὴν πολυαίμακτη σύρραξη τῶν δύο κορυφαίων πόλεων τῆς ἀρχαίας Ἑλλάδος καὶ διακηρύττουν τὴν λήξη μὲ ὅρους ἰσοτιμίας ἀναδρομικὰ τοῦ καταστροφικοῦ ἐκείνου πολέμου «Ἀθηναίων καὶ Πελοποννησίων» καὶ τὴν ἐμπέδωση ἀρρήκτων μεταξὺ τῶν δύο πόλεων δεσμῶν φιλίας καὶ συνεργασίας, μὲ ἠθικὸ ἔρεισμα καὶ τὴν ἀρχαία ἱστορικὴ μεγαλουργία τους.
Ὁ Δήμαρχος Σπαρτιατῶν
Δημοσθένης Ματάλας
Ὁ Δήμαρχος Ἀθηναίων
Δημήτρης Ἀβραμόπουλος»
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory