Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

High-Tech Μπιλιάρδο

Κορίτσια με εσώρουχα .

Κορίτσια-Εσώρουχα-0
Κορίτσια-Εσώρουχα-1
Κορίτσια-Εσώρουχα-2

Ομορφα σπήλαια .

216 όμορφα σπήλαια μάρμαρο (13 φωτογραφίες)
313 όμορφα σπήλαια μάρμαρο (13 φωτογραφίες)
413 όμορφα σπήλαια μάρμαρο (13 φωτογραφίες)
56 όμορφα σπήλαια μάρμαρο (13 φωτογραφίες)
66 όμορφα σπήλαια μάρμαρο (13 φωτογραφίες)
76 όμορφα σπήλαια μάρμαρο (13 φωτογραφίες)
86 όμορφα σπήλαια μάρμαρο (13 φωτογραφίες)
96 όμορφα σπήλαια μάρμαρο (13 φωτογραφίες)
125 όμορφα σπήλαια μάρμαρο (13 φωτογραφίες)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Βρώμικοι υπολογιστές .

Ο καπνός του τσιγάρου + σκόνης Αν μη τι άλλο σας καλώ να καπνίζουν έξω. Είναι σωματικά επίπονη για να καθαρίσει αυτό. Extreme Filthy Υπολογιστές (38 φωτογραφίες)
Ο καπνός του τσιγάρου + Σημείωση σκόνης, επίσης, πώς it039s caked για αντί ακριβώς αφράτη που σημαίνει ότι πρέπει να ξύνεται σε τμήματα. Extreme Filthy Υπολογιστές (38 φωτογραφίες)
Ο καπνός του τσιγάρου + σκόνη Η μυρωδιά από τον καθαρισμό από αυτό σε κάνει να ρεύομαι. Extreme Filthy Υπολογιστές (38 φωτογραφίες)
Υπολογιστές γεγονός Fun don039t σαν τα μυρμήγκια. Extreme Filthy Υπολογιστές (38 φωτογραφίες)
Πώς το έκαναν ακόμη να μπει στο τροφοδοτικό Ποτέ δεν μπορεί να γνωρίζει. Extreme Filthy Υπολογιστές (38 φωτογραφίες)
I can039t καθορίσουν τον υπολογιστή σας. Γιατί Επειδή έχω καεί το κτήριο ολοσχερώς. Extreme Filthy Υπολογιστές (38 φωτογραφίες)
NOOOPE. Extreme Filthy Υπολογιστές (38 φωτογραφίες)
NOPE. Extreme Filthy Υπολογιστές (38 φωτογραφίες)
Ω that039s that039s απλά μεγάλη. Μουμιοποιημένο βάτραχος. Wonderful. I039m γίνει. Extreme Filthy Υπολογιστές (38 φωτογραφίες)
γιατί 1vcJ58B Extreme Filthy Υπολογιστές (38 φωτογραφίες)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Αεροπλάνο απο 6500 κουτιά αυγών .

Χτισμένο Spitfire 126 από 6500 Αυγό Κουτιά (10 φωτογραφίες)
Χτισμένο Spitfire 217 από 6500 Αυγό Κουτιά (10 φωτογραφίες)
Χτισμένο Spitfire 314 από 6500 Αυγό Κουτιά (10 φωτογραφίες)
Χτισμένο Spitfire 414 από 6500 Αυγό Κουτιά (10 φωτογραφίες)
57 Spitfire Χτισμένο από το 6500 Αυγό Κουτιά (10 φωτογραφίες)
97 Spitfire Χτισμένο από το 6500 Αυγό Κουτιά (10 φωτογραφίες)
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Τα γένια επηρεάζουν την υγεία

Τα γένια επηρεάζουν την υγεία

Για πολλές γυναίκες τα γένια αποτελούν ό,τι πιο ενοχλητικό και απωθητικό. Πριν, όμως, σπεύσετε να απαιτήσετε από τον καλό σας να ξυριστεί, διαβάστε τη συνέχεια: νέα ευρήματα δείχνουν πως ενδέχεται τα γένια και τα μουστάκια να είναι ωφέλιμα για την υγεία των ανδρών, αν και έχουν και κάποια μειονεκτήματα.
Τα οφέλη τους μπορεί να είναι άμεσα και έμμεσα.
* Προστασία από τον ήλιο. Το καλυμμένο πρόσωπο είναι σε μεγάλο βαθμό προστατευμένο από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV)του ηλίου και κατ’ επέκτασιν από τους δερματικούς καρκίνους, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Νότιου Κουϊνσλαντ, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Radiation Protection Dosimetry».
Όπως έδειξε, τα τμήματα του προσώπου που καλύπτονται από γένια και μουστάκια δέχονται κατά μέσον όρο κατά το ένα τρίτο λιγότερη UV απ’ ό,τι τα υπόλοιπα – και όσο πιο μακριά και πυκνή η γενειάδα, τόσο μεγαλύτερη η προστασία.
Πάντως, ο επικεφαλής ερευνητής δρ Άλφιο Β. Παρίζι, έσπευσε να διευκρινίσει πως η προστασία από την UV δεν είναι απόλυτη, συνεπώς δεν ακυρώνεται η ανάγκη για αντηλιακό όταν ένας γενειοφόρος εκτίθεται με τις ώρες στον ήλιο.
* Διατήρηση νεανικότητας. Η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου γερνάει το δέρμα – μια ματιά στα «χαραγμένα» πρόσωπα των κατοίκων της υπαίθρου που ασχολούνται με αγροτικές εργασίες αρκεί για να πεισθείτε.
Σε επιστημονικό επίπεδο, πολυάριθμες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι η UV αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες πρόωρης γήρανσης του δέρματος.
Από τη στιγμή, λοιπόν, που η γενειάδα μειώνει την έκθεση του δέρματος σε αυτήν, το βοηθεί να μένει πιο νεανικό και λείο. Επιπλέον, η γενειάδα εμποδίζει την εξάτμιση του ιδρώτα, με αποτέλεσμα το δέρμα του προσώπου να μένει καλά ενυδατωμένο, κατά τον δερματολόγο δρα Νικ Λόουβ από το Λονδίνο.
* Γεννούν εμπιστοσύνη. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Marketing Communication», οι άντρες με γενειάδα γεννούν στους συνομιλητές τους περισσότερη εμπιστοσύνη.
Η εμπιστοσύνη μεταξύ των συντρόφων, όμως, αποτελεί θεμέλιο λίθο της ευτυχίας στη σχέση, η οποία με τη σειρά της έχει σχετισθεί με πολυάριθμα οφέλη στην υγεία – από τις λιγότερες ιώσεις μέχρι την διαφύλαξη της καρδιαγγειακής υγείας.
* Πρόληψη των κρίσεων άσθματος. Οι άντρες με αλλεργικό άσθμα που έχουν ευαισθησία στη γύρη μπορεί να ανακαλύψουν ότι ένα μεγάλο και πυκνό μουστάκι ελαττώνει τις ασθματικές κρίσεις τους, επειδή εμποδίζει τα σπόριά της να εισέλθουν στη μύτη και από εκεί στους πνεύμονές τους, κατά τον δρα Ρομπ Χικς, οικογενειακό γιατρό στο Λονδίνο.
Όπως εξηγεί στην εφημερίδα «Daily Mail», τα σπόρια της γύρης είναι κολλώδη και έτσι θα μπορούσαν να «παγιδευτούν» στο μουστάκι. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν αλλεργία στα ακάρεα της οικιακής σκόνης, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες.
* Προστασία από το κρύο. Όποια γυναίκα έχει μακριά μαλλιά, ξέρει καλά πόσο ζεστή την κρατούν τον χειμώνα – και ως φαίνεται το ίδιο μπορεί να κάνει και μια παχιά γενειάδα, κατά τον δρα Φίλιξ Τσούα, πνευμονολόγο στην London Clinic.
Όπως εξηγεί, η τριχοφυΐα του προσώπου μπορεί να δράσει ως φυσικό εμπόδιο στο ψύχος, μη επιτρέποντας στον παγωμένο αέρα να έρθει σε επαφή με το δέρμα και διατηρώντας έτσι ζεστό τον λαιμό.
Επιπλέον, η ζέστη αυτή μπορεί να συμβάλλει στην καταπολέμηση ενός κρυολογήματος και να καταπραΰνει τον βήχα, ακριβώς όπως βοηθάει το να τυλίξει κάποιος τον λαιμό του με ένα ζεστό κασκόλ, προσθέτει.
* Αποτρέπει τα δερματικά εξανθήματα. Το ξύρισμα αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες δερματικών προβλημάτων στο ανδρικό πρόσωπο και πολλοί άντρες αποφεύγουν να ξυρίζονται καθημερινά γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, κατά τον δρα Μάρτιν Ουέιντ, δερματολόγο στην Κλινική Δέρματος & Μαλλιών του Λονδίνου.
Όπως λέει, το ξύρισμα μπορεί να δημιουργήσει από εξάνθημα μέχριθυλακίτιδα – μόλυνση των θυλάκων των τριχών από βακτήρια, η οποία εκδηλώνεται με σπυράκια. Όλ’ αυτά μπορούν να αποφευχθούν με την γενειάδα, διότι απλούστατα ο άντρας δεν θα ξυρίζεται.
…και ένας κίνδυνος
Το μείζον πρόβλημα με τις γενειάδες είναι ότι μπορεί να συμβάλλουν στην εξάπλωση ιών, βακτηρίων, μυκήτων και παρασίτων, που όμως δεν μολύνουν τόσο τους ίδιους τους άντρες αλλά τον περίγυρό τους, κατά τον δρα Ρον Κάτλερ, λέκτορα Μικροβιολογίας στη Σχολή Βιολογικών & Χημικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Queen Mary, στο Λονδίνο.
Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η γενειάδα μπορεί να φιλοξενεί έως και… 20.000 διαφορετικούς μικροοργανισμούς – από τα ακάρεα που προαναφέρθηκαν έως βακτήρια και ιούς που προκαλούν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία να καθαρίζουν και να φροντίζουν καθημερινά και καλά οι άντρες τη γενειάδα τους, προσέχοντας να μην αφήνουν πάνω της κανενός είδους υπόλειμμα τις υπόλοιπες ώρες – λ.χ. από το φαγητό τους όταν τρώνε.
Πρέπει επίσης να εξετάζουν συχνά το δέρμα κάτω από τη γενειάδα, ούτως ώστε να εντοπίσουν εγκαίρως τυχόν σπυράκια από γένια που αναπτύσσονται προς τα μέσα (η κατάσταση αυτή λέγεται ψευδοθυλακίτιδα), διότι υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

8 γευστικές προτιμήσεις που «μαρτυρούν» πολλά…

8 γευστικές προτιμήσεις που «μαρτυρούν» πολλά... (1)

Έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο κάποιες τροφές σας είναι ιδιαίτερα «συμπαθείς», ενώ κάποιες άλλες δεν θέλετε ούτε να τις βλέπετε; Ή πώς εξηγείται το γεγονός ότι ορισμένες τροφές έχουν ελκυστική γεύση και άρωμα, ενώ αντίθετα, κάποιες άλλες σας προκαλούν… ναυτία;
Οι λόγοι που μας κάνουν να προτιμούμε μια τροφή λιγότερο ή περισσότερο, είναι πολλοί και διάφοροι. Κληρονομικοί παράγοντες ή επίκτητες συνήθειες, φαίνεται πως καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις διατροφικές μας συνήθειες.
Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα αναρωτηθείτε γιατί είστε «αλλεργικός» στα λαχανικά ή γιατί συνδυάζετε τις πιο αταίριαστες μεταξύ τους τροφές, μην βιαστείτε να αποδώσετε στον εαυτό σας χαρακτηρισμούς όπως «μίζερος» ή «λαίμαργος», γιατί όπως φαίνεται, συντρέχουν πολλοί λόγοι που «ρυθμίζουν» αυτά τα… γούστα σας.
Μάθετε λοιπόν, πώς εξηγούνται μερικές συνηθισμένες διατροφικές σας συνήθειες, σύμφωνα με τις απόψεις του συγγραφέα του βιβλίου «Taste: Surprising Stories and Science About Why Food Tastes Good» Barb Stuckey.
 • Απεχθάνεστε τα τυριά με έντονη μυρωδιά;
8 γευστικές προτιμήσεις που «μαρτυρούν» πολλά... (2)
Μπορεί να είστε ανεκτικοί στη γεύση και να δοκιμάζετε άφοβα πολλά γεύματα χωρίς να ενοχλείστε από τις πιο ασυνήθιστες γεύσεις. Τι συμβαίνει όμως, αν παρά την ανεκτικότητα που δείχνετε, τυχαίνει να έχετε ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της όσφρησης; Τότε, τροφές όπως τα τυριά με έντονη μυρωδιά, τίθενται αυτομάτως εκτός… διαιτολογίου. Η αλήθεια είναι ότι η γεύση των τροφών αυτών είναι συχνά εντελώς διαφορετική και σίγουρα, η μυρωδιά μας αποτρέπει από το να δοκιμάσουμε ορισμένες γεύσεις…
 • Η μαύρη σοκολάτα σας θυμίζει… κάρβουνο;
Ίσως και να έχουν αλλοιωθεί ορισμένοι από τους αισθητήρες της γλώσσας σας, ιδίως μετά από κάποια χειρουργική επέμβαση στη στοματική σας κοιλότητα. Στις περιπτώσεις αυτές, είναι πολύ συνηθισμένο λιπαρές και πικρές τροφές- όπως η μαύρη σοκολάτα- να γίνονται ακόμη πιο πικρές, σε σημείο που να είναι αδύνατη η κατανάλωσή τους. Δεν φταίει λοιπόν, πάντα η γεύση της τροφής, για τις προτιμήσεις σας, αλλά ίσως να συντρέχουν και οργανικοί λόγοι.
 • Ονειρεύεστε ένα γεύμα με πατάτες τηγανιτές δίπλα σε μια μπάλα παγωτού;
8 γευστικές προτιμήσεις που «μαρτυρούν» πολλά... (3)
Σίγουρα έχετε επιζήσει πολλαπλών λοιμώξεων στα αυτιά σας, που θα μπορούσαν να έχουν «πειράξει» ελαφρώς τη γεύση σας. Η συγκεκριμένη συνήθεια όμως, δεν είναι και ό,τι πιο φυσιολογικό. Αν δεν είστε… έγκυος λοιπόν, ακολουθήστε μια συμβουλή: αντί να πειραματίζεστε με συνδυασμούς αλμυρών και γλυκών λιπαρών τροφών, προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που θα κάνουν τις θρεπτικές και υγιεινές τροφές που αποφεύγετε με κάθε τρόπο, περισσότερο ελκυστικές.
 • Θα προτιμούσατε να φάτε «σαπούνι» αντί για κόλιανδρο;
Η μυρωδιά και τα αρώματα ορισμένων τροφών είναι τόσο έντονα, που είναι λογικό να μην αφήνουν ανεπηρέαστη και την τελική τους γεύση. Για παράδειγμα, ο κόλιανδρος έχει ένα χαρακτηριστικό έντονο και σύνθετο άρωμα. Οι εχθροί του λοιπόν, ταυτίζουν τη γεύση του με το… σαπούνι. Καλά ακούσατε. Άλλοι πάλι, υποστηρίζουν ότι η αγάπη ή η απέχθεια απέναντι στον κόλιανδρο εξαρτάται από… τα γονίδιά μας.
 • Είστε μανιώδεις λάτρεις του αλατιού;
8 γευστικές προτιμήσεις που «μαρτυρούν» πολλά... (4)
Η εξήγηση της αγαπημένης σας συνήθειας, να προσθέτετε υπερβολική ποσότητα αλατιού στο πιάτο σας ή να προτιμάτε τις πολύ αλμυρές τροφές, πρέπει να αναζητηθεί στην περίοδο που ήσασταν ακόμη… στην κοιλιά της μητέρας σας. Οι ειδικοί λένε, ότι τα έμβρυα που μεγάλωναν σε ένα αφυδατωμένο περιβάλλον μέσα στη μήτρα, απολαμβάνουν πολύ περισσότερο τις αλατισμένες τροφές, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους…
 • Τρώτε πρόθυμα καρότο και λάχανο;
Το πιθανότερο είναι ότι και η μητέρα σας θα είχε την ίδια συνήθεια… Σχετική μελέτη έδειξε ότι παιδιά με μητέρες που απείχαν από πιάτα με καρότο κατά την εγκυμοσύνη τους, έδειχναν απροθυμία στο να καταναλώνουν καρότα και άλλα προϊόντα με βάση αυτό. Αντιθέτως, άτομα των οποίων οι μητέρες κατανάλωναν χυμό καρότου ή άλλα παράγωγα του καρότου, συνήθιζαν να καταναλώνουν με ευκολία σχετικές τροφές. Αντίστοιχες είναι και οι αρχές που ισχύουν για το λάχανο. Αν σιχαίνεστε λοιπόν, το καρότο ακόμα και… στο αντιηλιακό σας, πάρτε βρεγμένη σανίδα και κυνηγήστε τη μητέρα σας.
 • Σας «ξαφνιάζει» η γεύση του μαύρου καφέ ή του μπρόκολου;
8 γευστικές προτιμήσεις που «μαρτυρούν» πολλά... (5)
Μάλλον είστε ειδική περίπτωση και ανήκετε στο 25% του πληθυσμού, που έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της γεύσης και μπορεί να αντιλαμβάνεται τις πικρές, τις γλυκές, τις ξινές ή τις αλμυρές γεύσεις με μεγαλύτερη ένταση από ό,τι όλοι οι υπόλοιποι. Για όσους διαθέτουν αυτές τις «υπερ- αισθήσεις», οι πικρές τροφές, όπως ο μαύρος καφές ή ορισμένα λαχανικά, είναι εξαιρετικά δυνατές και άσχημες… οπότε και αποφεύγονται.
 • Η πικάντικη σάλτσα σας «τινάζει» στον αέρα;
Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της γεύσης, τότε διαθέτετε πολύ ευαίσθητους αισθητήρες στο στόμα σας, οι οποίοι ενεργοποιούνται άμεσα με το παραμικρό ερέθισμα στη δοκιμή των πικάντικων τροφών. Το αποτέλεσμα είναι το «κάψιμο» του ουρανίσκου, της γλώσσας, των χειλιών κτλ., έντονος πόνος, αλλά φυσικά και η αποστροφή προς κάθε πικάντικη γεύση…
Πηγή: clickatlife.gr

Τι θα συμβεί αν καταρρεύσει το Internet

Τι θα συμβεί αν καταρρεύσει το Internet
Δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε, αλλά μπορεί να έρθει η μέρα που το internet θα καταρρεύσει. Ναι, το παγκόσμιο web δεν είναι άτρωτο. Μία μεγάλη φυσική καταστροφή, όπως ένας καταστροφικός σεισμός και μία μεγάλη ηλιακή καταιγίδα, μπορεί να το «ισοπεδώσει» και να προκαλέσει το απόλυτο χάος σε όλο τον κόσμο. Μια άλλη απειλή είναι η πτώση του δικτύου εξαιτίας υπερφόρτωσης. 

Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι περισσότερες υποδομές στον ανεπτυγμένο κόσμο εξαρτώνται πλέον από το Internet. Έτσι μία κατάρρευση του δικτύου θα έφερνε τα πάνω-κάτω σε ένα σωρό τομείς! 

1) Απασχόληση
Μια κατάρρευση του διαδικτύου θα προκαλούσε την απώλεια εκατομμυρίων θέσεων εργασίας. Οι εταιρίες με αντικείμενο το διαδίκτυο θα εξαφανίζονταν. Ωστόσο, θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια νέα αγορά από ανθρώπους που θα δούλευαν για να δημιουργήσουν ένα νέο World Wide Web. 

2) Προμήθειες

Οι αλυσίδες προμηθειών σε όλο τον κόσμο βασίζονται πλέον, ως επί το πλείστον, σε διαδικτυακά συστήματα. Η απώλεια του διαδικτύου θα έφερνε το απόλυτο χάος. Τα καταστήματα θα έμεναν άδεια, πολλά εμπορεύματα θα καταστρέφονταν και κανείς δεν θα ήξερε για πού προορίζεται το κάθε εμπόρευμα. 

3) Επικοινωνίες 

Οι επικοινωνίες θα επέστρεφαν τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω, στο συμβατικό τηλέφωνο και στο παραδοσιακό ταχυδρομείο. Σκεφθείτε τη ζωή σας χωρίς e-mail! 

4) Πρόσβαση σε πληροφορίες
Πώς θα ήταν η ζωή χωρίς μηχανές αναζήτησης; Όσοι χρειάζονται πρόσβαση σε πληροφορίες για τη δουλειά ή τις σπουδές τους, θα ζούσαν στην κόλαση! Η αναζήτηση οποιασδήποτε πληροφορίας θα τους οδηγούσε σε βιβλιοθήκες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε θέμα χρόνου και ταλαιπωρίας. 

5) Οικονομικές συναλλαγές
Η κατάρρευση του Internet θα σήμαινε αυτόματα την κατάρρευση των Online τραπεζικών συστημάτων και την επιστροφή στις συναλλαγές με μετρητά. 

6) Κοινωνική ζωή

Η κοινωνική ζωή θα επέστρεφε στην προ Facebook εποχή... αλλά αυτό μπορεί να ήταν και καλό...
http://www.newsbeast.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory