Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Κοκορομαχία στο Αφγανιστάν

180 300x300 κοκορομαχία στο Αφγανιστάν
240 300x300 κοκορομαχία στο Αφγανιστάν
320 300x300 κοκορομαχία στο Αφγανιστάν
420 300x300 κοκορομαχία στο Αφγανιστάν
519 300x300 κοκορομαχία στο Αφγανιστάν
619 300x300 κοκορομαχία στο Αφγανιστάν
1120 300x300 κοκορομαχία στο Αφγανιστάν

Οπίσθια .Χόλυγουντ τότε και τώρα

04811 300x300 Χόλιγουντ τότε και τώρα
2756 620x734 300x300 Χόλιγουντ τότε και τώρα
3575 620x748 300x300 Χόλιγουντ τότε και τώρα
5386 620x722 300x300 Χόλιγουντ τότε και τώρα
6311 620x718 300x300 Χόλιγουντ τότε και τώρα
7264 620x888 300x300 Χόλιγουντ τότε και τώρα
11298 620x708 1 300x300 Χόλιγουντ τότε και τώρα
8220 620x870 300x300 Χόλιγουντ τότε και τώρα
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Η πτώση ενός αλεξίπτωτου .

Πορτρέτα στην βροχή .

001 300x300 Portraits in the Rain
0023 300x300 Πορτρέτα in the Rain
0033 300x300 Πορτρέτα in the Rain
0043 300x300 Πορτρέτα in the Rain
0063 300x300 Πορτρέτα in the Rain
0073 300x300 Πορτρέτα in the Rain
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Λάθη κατά το βούρτσισμα των δοντιών που πρέπει να αποφύγετε!

Αν και λίγο πολύ όλοι μας είμαστε επιμελείς με το βούρτσισμα των δοντιών και την υγιεινή του στόματός μας, πολλοί από εμάς κάνουμε αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα η επιμελής προσπάθειά μας, να μην είναι και τόσο καλή... 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! 

Επιλέξτε τη σωστή οδοντόβουρτσα! 
Αν χρειάζεται να ανοίξετε πάρα πολύ το στόμα σας για να μπορέσει να φτάσει στο βάθος, τότε πρέπει να πάρετε μια πιο μικρή οδοντόβουρτσα.

Αν η λαβή δεν είναι άνετη, επίσης αντικαταστήστε την! Η λαβή θα πρέπει να είναι άνετη στο χέρι όπως είναι το πιρούνι που τρώμε! 

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ή απλή; 
Δεν παίζει ρόλο! Και οι δύο είναι εξίσου καλές. Το μόνο που παίζει ρόλο είναι ο τρόπος που πλένετε τα δόντια σας... 

Οι ίνες στην οδοντόβουρτσα... 
Μερικές οδοντόβουρτσες έχουν ίνες υπό γωνία και άλλα τέτοια κόλπα. Στην πραγματικότητα όμως, δεν παίζει αυτό ιδιαίτερο ρόλο. 

Αυτό που παίζει ρόλο είναι κατά πόσο πυκνές είναι και πόσο σκληρές. 

Η οδοντόβουρτσα θα πρέπει να έχει αρκετά σκληρές ίνες ώστε να αφαιρεί την πλάκα, αλλά και από την άλλη δεν θα πρέπει να παρα-είναι σκληρές, γιατί μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα ούλα. 

Προτιμήστε μία μέτρια με αρκετά μεγάλη πυκνότητα ινών και φυσικά πάντα αφού συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας! 

Τακτικό βούρτσισμα δοντιών 
Θα πρέπει να πλένετε συχνά τα δόντια σας. Το ιδανικό είναι 2-3 φορές την ημέρα. Μην το παρακάνετε όμως, όχι πάνω από 3 φορές και όχι "σκληρό" βούρτσισμα αλλά σχετικά "μαλακό"! 

Διάρκεια βουρτσίσματος 
Πολλοί πλένουμε τα δόντια μας για 30-45 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι λάθος. Θα πρέπει να τα πλένουμε για διάρκεια τουλάχιστον 2-3 λεπτών! 

Το σωστό βούρτσισμα... 
Μεγάλο λάθος είναι να κρατάμε την οδοντόβουρτσα οριζόντια και να την κινούμε οριζόντια επάνω στα δόντια μας! 

Θα πρέπει να την έχουμε υπό γωνία 45 μοιρών και να πλένουμε τα δόντια μας με κυκλικές κινήσεις. 

Ξέπλυμα οδοντόβουρτσας 
Τα βακτήρια σε μία οδοντόβουρτσα που δεν ξεπλύναμε καλά, μπορεί να αναπτυχθούν πάλι και την επόμενη φορά... να τα βάλουμε μέσα στο στόμα μας! 

Οπότε φροντίστε να ξεπλένετε καλά την οδοντόβουρτσα! 

Αντίστοιχα, όταν τελειώσετε το ξέπλυμά της, τινάξτε την καλά να στεγνώσει όσο γίνεται! 

Αντικατάσταση οδοντόβουρτσας 
Πολλοί από εμάς κρατάμε την οδοντόβουρτσά μας για καιρό. Θα πρέπει να προσέξετε τις ίνες: αν έχουν αρχίσει να "χαλάνε", τότε θα πρέπει να την αντικαταστήσετε. 

Αλλιώς θα επηρεάσει την ποιότητα βουρτσίσματος και δεν θα έχετε καλά αποτελέσματα... 

Η συνήθεια, που έγινε λατρία... 
Μερικοί από εμάς πλένουμε τα δόντια μας υπό... αντίξοες συνθήκες! Πχ με παγωμένο νερό το χειμώνα, κλπ. Φροντίστε να τις εξαλείψετε γιατί θα σας γίνει πολύ δύσκολο το τακτικό σωστό πλύσιμο! 

Αν οι συνθήκες είναι καλές, τότε δεν θα σας είναι δύσκολο να πλένετε τακτικά και σωστά τα δόντια σας... 

Οπότε φροντίστε να τις κάνετε καλές, ώστε να σας είναι μια ευχάριστη συνήθεια, για να μην εγκαταλείψετε! 
http://coolweb.gr/vourtsisma-dontion-lathi/

Μερικά ωφέλιμα βότανα και πώς να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας

Μερικά ωφέλιμα βότανα και πώς να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας (1)

Αν θέλετε να αποφύγετε τις αρρώστιες και να ζήσετε καλά, μια ισορροπημένη και συνετή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας. Μερικές βασικές γνώσεις για το πώς μερικά βότανα μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, είναι το κλειδί για μια καλύτερη ζωή.
Τα φρέσκα βότανα δεν προσθέτουν απλά γεύση χωρίς θερμίδες στο φαγητό μας, αλλά επίσης αποδεικνύονται και ωφέλιμα για την υγεία, με θεραπευτικές ιδιότητες. Η βοτανική ιατρική χρησιμοποιείται στην κουζίνα εδώ και χιλιάδες χρόνια και δεδομένου του ότι η αντίδραση του οργανισμού μας σε αυτά τα φυσικά φάρμακα δεν έχει αλλάξει, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις όλο και περισσότερες επιλογές που έχουμε.
Αν θέλετε να αποφύγετε τις αρρώστιες και να ζήσετε καλά, μια ισορροπημένη και συνετή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας. Μερικές βασικές γνώσεις για το πώς μερικά βότανα μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, είναι το κλειδί για μια καλύτερη ζωή.
  • Δεντρολίβανο για την υγεία της καρδιάς
Το δεντρολίβανο είναι ένα βότανο που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ζημιών στα αιμοφόρα αγγεία και να βοηθήσει την καρδιαγγειακή υγεία. Το θεραπευτικό αυτό βότανο μπορεί επίσης να βοηθήσει τη δυσπεψία και τη λειτουργία της μνήμης και να μειώσει τους πόνους στους μυς και τις αρθρώσεις, όταν εφαρμόζεται τοπικά. Το ενεργό συστατικό του, καρνοσικό οξύ ή καρνοσόλη, μπορεί επίσης να αποτρέψει την εξάπλωση του καρκίνου, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Cancer Treatment Reviews. Ταιριάζει τέλεια με φαγητά όπως το κρέας και οι πατάτες.
  • Μαϊντανός για την υπέρταση
Μερικά ωφέλιμα βότανα και πώς να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας (3)
Ο μαϊντανός έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες Α και C και το φλαβονοειδές απιγενίνη, μια ουσία που μπορεί να βοηθήσει στην αναστολή της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ωφελεί την καρδιά και μειώνει την υψηλή πίεση του αίματος. Ένας εύκολος τρόπος για να συμπεριλάβετε αυτό το θεραπευτικό βότανο στη διατροφή σας, είναι να το ψιλοκόψετε ως γαρνιτούρα ή να το βάλετε σε σάλτσες ή φαγητά.
  • Τζίντζερ για την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος
Το τζίντζερ φαίνεται να είναι ένα αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο για τις γαστρεντερικές διαταραχές, ειδικά για την ανακούφιση της διάρροιας ή της ναυτίας κατά την εγκυμοσύνη και τη ναυτία και τον έμετο μετά από μια χειρουργική επέμβαση ή μετά τη χημειοθεραπεία ασθενών με καρκίνο. Έχει ισχυρή, αντιφλεγμονώδη δράση και έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις. H χαρακτηριστική του γεύση νοστιμίζει φαγητά, σάλτσες, γλυκά και κοκτέιλ. Mπορείτε να το καταναλώσετε ωμό, αλλά και μαγειρεμένο.
  • Κανέλα για σταθερά επίπεδα σακχάρου στο αίμα
Μερικά ωφέλιμα βότανα και πώς να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας (2)
Η κανέλα έχει αντιβιοτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αντιμετώπιση γαστρεντερικών διαταραχών, όπως η διάρροια και η δυσπεψία. Έχει αντιοξειδωτική δράση και είναι εξαιρετική για τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, αλλά και για τη μείωση των επιπέδων κακής χοληστερόλης σε άτομα με διαβήτη τύπου 2.
  • Σκόρδο για προστασία από τον καρκίνο
Το σκόρδο είναι το πιο γνωστό αντικαρκινικό, θεραπευτικό βότανο, καθώς επίσης είναι γνωστό και για την ικανότητά του να εμποδίζει άλλες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της υπέρτασης, ακόμη και του κοινού κρυολογήματος. Νοστιμίζει πολλά φαγητά, βραστά και σούπες.
Μερικά ωφέλιμα βότανα και πώς να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας (4)
  • Τσουκνίδα για τον πόνο στις αρθρώσεις
Η τσουκνίδα, φαίνεται να είναι αποτελεσματική στη μείωση της φλεγμονής που σχετίζεται με την αρθρίτιδα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί επίσης να βοηθήσει στον έλεγχο της πιτυρίδας, κάνοντας τα μαλλιά γυαλιστερά, καθώς και στη βελτίωση της συνολικής υγείας των μαλλιών. Είναι αποτελεσματική στη θεραπεία της καλοήθους προστατικής υπερπλασίας (ΒΡΗ), μιας κατάστασης που συντελεί στη διεύρυνση του προστάτη. Μπορείτε να την απολαμβάνετε ως ρόφημα, αλλά και να την χρησιμοποιήσετε σε σούπες ή πέστο.
  • Κορίανδρος ή κόλιανδρος για κακή χοληστερόλη
Ο κορίανδρος μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της« κακής »χοληστερόλης και στην αύξηση της «καλής» χοληστερόλης. Μπορεί να βοηθήσει επίσης στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και έχει αντι-βακτηριακές και αντι-μυκητιακές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται σε πολλές κουζίνες, από την ινδική, μέχρι την Ταϊλανδέζικη κ.ά. Μπορείτε να προσθέσετε αυτό το θεραπευτικό βότανο στα ψητά λαχανικά ή σε άλλα φαγητά και σαλάτες.
  • Φύλλα δάφνης για το μπούκωμα στη μύτη
Τα φύλλα δάφνης περιέχουν ένα έλαιο με το ενεργό συστατικό κινεόλη, το οποίο διευκολύνει την ενόχληση που προκαλείται από την ιγμορίτιδα. Οι μελέτες δείχνουν ότι η εισπνοή αυτού του αιθέριου ελαίου, μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή και τη συσσώρευση υγρού στα ιγμόρεια. Επιπλέον, τα φύλλα δάφνης μπορεί να παίξουν ρόλο στην πρόληψη καρδιοπαθειών, στη θεραπεία της αρθρίτιδας και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Μπορείτε να το προσθέσετε ως ενισχυτικό γεύσης σε μαγειρευτά φαγητά, σούπες και σάλτσες.
Πηγή: clickatlife.gr

8χρονος παντρεύτηκε 61χρονη

Οκτάχρονος παντρεύτηκε 61χρονη (4)

Ένα οκτάχρονο(!) αγόρι από τη Νότια Αφρική παντρεύτηκε μία 61χρονη γυναίκα, επειδή του το ζήτησε το φάντασμα του νεκρού παππού…
Οι γονείς του μικρού αποφάσισαν να μην του χαλάσουν το χατίρι για να μη νευριάσουν το πνεύμα του!
Ο Sanele Masilela ενώθηκε με τα ιερά δεσμά ενώπιον 100 καλεσμένων με τη Helen Shabangu, που είναι ήδη παντρεμένη και μητέρα πέντε παιδιών ηλικίας από 27 μέχρι 37 ετών.
Σύμφωνα με την οικογένεια του αγοριού, επρόκειτο για μία απλή τελετή για να κατευνάσουν το πνεύμα του παππού και δεν δεσμεύει νομικά το… ζεύγος, που θα ζήσει χωριστά και θα συνεχίσει κανονικά ο καθένας τη ζωή του.

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory