Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Κορυφαία παντελόνια .

όμορφο παντελόνι γιόγκα γιόγκα 310 του oclock κάπου (60 Φωτογραφίες)
όμορφο παντελόνι γιόγκα γιόγκα 210 του oclock κάπου (60 Φωτογραφίες)

Σκυλιά που διασώθηκαν σε καταφύγια , πρίν και μετά .

shelter_dogs_whove_gotten_a_new_lease_on_life
shelter_dogs_whove_gotten_a_new_lease_on_life
shelter_dogs_whove_gotten_a_new_lease_on_life
shelter_dogs_whove_gotten_a_new_lease_on_life
shelter_dogs_whove_gotten_a_new_lease_on_life
shelter_dogs_whove_gotten_a_new_lease_on_life
shelter_dogs_whove_gotten_a_new_lease_on_life
shelter_dogs_whove_gotten_a_new_lease_on_life
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Αποτυχημένη πρόταση γάμου .

ρομαντικός
ρομαντικός
ρομαντικός
ρομαντικός
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Floppy Πίνακας


http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Αυξήθηκε το Αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα χάρη στην οικογένεια και τον ήλιο


Αυξήθηκε το Αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα χάρη στην οικογένεια και τον ήλιο
Επιτέλους και μια θετική πρωτιά: Στις πρώτες χώρες για του προσδόκιμου υγιούς βίου η Ελλάδα!
Σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) οι Έλληνες ζουν κατά μέσο όρο περίπου έως τα 67 τους χρόνια χωρίς προβλήματα υγείας.
Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ήλιος και οι δυνατοί οικογενειακοί δεσμοί είναι τα στοιχεία αυτά που οδηγούν στην θετική αυτή εξέλιξη.
Παρά την οικονομική κρίση, που θα περίμενε κανείς ότι θα «έριχνε» τον μέσο όρο ζωής λόγω κακής διατροφής κ.ά., τελικά το προσδόκιμο ανέβηκε κατά 5 ολόκληρα χρόνια.
Μια ακόμα έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο έγκριτη ιατρική επιθεώρηση «The Lancet» ανεβάζει το προσδόκιμο υγιούς ζωής ακόμα περισσότερο,  στα 68,7.
Επιπλέον, η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες που επιζούν μέχρι τα 65 μπορούν να ελπίζουν σε ακόμα 7,8 χρόνια υγιούς ζωής και να φτάσουν έτσι τα 74,7 έτη με υγεία. Για τους 65χρονους πάλι, το προσδόκιμο καλής ζωής είναι τα 75,5 έτη!

Πηγή:  http://www.healthtimes.gr

Σπιτικά ελικόπτερα .

Ποιόν έχει καλύτερο φίλο ?

5 ψέματα που λέμε στον γυναικολόγο μας

Αρκετές γυναίκες, φοβούμενες μήπως ο γυναικολόγος τους είναι επικριτικός μαζί τους, καταφεύγουν σε ψέματα που πολλές φορές μπορούν να εμποδίσουν τη σωστή διάγνωση
ΨΕΜΑ N.1: Έχω μονογαμική σχέση
Ναι ίσως είναι δύσκολο να παραδεχθείτε ότι μπορεί να έχετε ή να είχατε στο παρελθόν σεξουαλική επαφή με κάποιον εκτός του συντρόφου σας, αλλά είναι πολύ σημαντικό για τον γιατρό να γνωρίζει ότι δεν έχετε σταθερή σεξουαλική ζωή. Μόνο έτσι θα μπορέσει να σας κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και κυρίως για HIV.
ΨΕΜΑ Ν.2: Χρησιμοποιώ πάντα προφυλάξεις
Εάν δεν επιζητάτε τα συγχαρητήρια από τον γυναικολόγο σας, αλλά την ουσιαστική επιστημονική του άποψη, τότε θα πρέπει να του πείτε την αλήθεια. Εάν παραμελήσατε να πάρετε τα αντισυλληπτικά σας χάπια, εάν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό μόνο όποτε το θυμάστε ή εάν δοκιμάζετε τη διακεκομμένη συνουσία με τον σύντροφό σας, ο γιατρός σας θα πρέπει να το γνωρίζει και να σας κατευθύνει προς την ιδανική μέθοδο αντισύλληψης σύμφωνα με την ηλικία και τα "θέλω" σας.
ΨΕΜΑ Ν.3: Καπνίζω και πίνω πολύ σπάνια
Εάν το "σπάνια" έχει αρχίσει και γίνεται "συχνά" τότε ο γιατρός θα πρέπει να το σημειώσει στο ιστορικό σας, καθώς το κάπνισμα έχει ενοχοποιηθεί την αύξηση της πιθανότητας εμφάνισης αρκετών γυναικολογικών καρκίνων, ενώ το αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα κάποιας φαρμακευτικής αγωγής που ίσως σας συστήσει.
ΨΕΜΑ Ν.4: Δεν έχω κάνει έκτρωση ποτέ
Ατυχήματα συμβαίνουν και αν καταφύγατε στη λύση της έκτρωσης ο γιατρός θα πρέπει να το ξέρει. Εάν για παράδειγμα αντιμετωπίζετε τώρα κάποιο πρόβλημα υπογονιμότητας, ίσως οφείλεται στον τρόπο που έγινε η έκτρωση. Επίσης, είναι σημαντικό στοιχείο για τον γιατρό ότι κάποτε καταφέρατε να μείνετε έγκυος. Άρα, εάν θέλετε τη βοήθεια του γιατρού για να λύσει ένα τέτοιο θέμα, θα πρέπει να του δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.
ΨΕΜΑ Ν.5: Δεν έχω παρατηρήσει κανένα σύμπτωμα
Ο φόβος της φαρμακευτικής αγωγής ή ακόμα και το να ακούσετε την αλήθεια, σας εμποδίζουν από το να πείτε την αλήθεια στον γιατρό σας; Οποιοδήποτε σύμπτωμα παρατηρήσετε όπως ακανόνιστη περίοδο, αίμα ανάμεσα σε 2 περιόδους, δύσοσμα κολπικά υγρά, φαγούρα και ερυθρότητα στη γεννητική περιοχή, πόνος στην κοιλιακή περιοχή κ.α. θα πρέπει να αναφερθούν αμέσως στον γιατρό και να ζητήσετε ένα επείγον ραντεβού μαζί του. Άλλοτε η αντιμετώπισή τους είναι απλή, άλλοτε υποκρύπτουν πιο περίπλοκα προβλήματα. Άρα, όσο πιο νωρίς τα αντιμετωπίσετε τόσο πιο καλά!
Η γνώμη του Γυναικολόγου Δρ. Νικόλαου Ναούμ
"Κάθε ασθενής προστατεύεται από το ιατρικό απόρρητο, άρα δεν έχει να φοβάται κάτι. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι ένας έμπειρος γυναικολόγος έχει δει και έχει ακούσει τόσα πολλά, που τίποτα δεν του δημιουργεί αρνητική εντύπωση για την ασθενή του. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε το ότι εάν η γυναίκα ντρέπεται ή φοβάται να μιλήσει ανοιχτά στον γιατρό της, τότε την ευθύνη τη φέρει κατά κύριο λόγο ο γιατρός. Εκείνος έχει την υποχρέωση να χαλαρώσει τη γυναίκα, να αφιερώσει χρόνο στη συζήτηση και όχι μόνο στην εξέταση και να λύσει οποιαδήποτε απορία έχει προκύψει. Θα πρέπει με άλλα λόγια να χτιστεί μία ισχυρή σχέση ανάμεσα στη γυναίκα και τον γιατρό, καθώς πρόκειται για μία σταθερή σχέση που θα κρατήσει πολλά χρόνια".


Οι κακές ειδήσεις και η διαχείρησή τους

Οι κακές ειδήσεις και η διαχείρησή τους

Oπως έδειξε έρευνα που έγινε τελευταία, όταν οι γυναίκες διάβαζαν στον έντυπο Τύπο αρνητικές ειδήσεις, παρήγαγαν υψηλότερα επίπεδα ορμονών του στρες απ 'ό, τι οι άνδρες. Στη μελέτη συμμετείχαν 60 άνδρες και γυναίκες και οι επιστήμονες που την εκπόνησαν, συγκέντρωσαν αποκόμματα εφημερίδων με ουδέτερες αλλά και αρνητικές ειδήσεις, όπως μαζικά ατυχήματα και δολοφονίες. Οι εθελοντές διάβαζαν τα θέματα και στη συνέχεια συμπλήρωναν ερωτηματολόγια αξιολόγησης του στρες.
Επιπλέον, πριν, στη διάρκεια και μετά την ανάγνωση των ειδήσεων, υποβάλλονταν σε μετρήσεις της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης. «Αν και την ώρα που οι γυναίκες διάβαζαν μία αρνητική ιστορία, το στρες τους δεν φαινόταν να επηρεάζεται, στις επόμενες αρνητικές ειδήσεις οι αντιδράσεις τους ήταν ολοένα και πιο έντονες», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια Μαρί-Φρανς Μαρίν, τονίζοντας πως δεν παρατηρήθηκε ανάλογη επίδραση στους άνδρες. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι αυτό αποτελεί αρχέγονο χαρακτηριστικό, το οποίο οι γυναίκες ανέπτυξαν για να μπορούν να αναγνωρίζουν άμεσα τις δυνητικές απειλές για τα παιδιά τους.«Οι γυναίκες γενικώς θεωρούν τον εαυτό τους πιο ευαίσθητο στο στρες απ 'ό, τι οι άνδρες και η νέα μελέτη παρέχει ενδιαφέροντα στοιχεία για την διακύμανση των ορμονών του στρες αναλόγως με τα στρεσογόνα ερεθίσματα του περιβάλλοντος», σχολίασε η επικεφαλής ερευνήτρια.
Επίσης, ενώ οι γυναίκες μοιάζουν πιο ευάλωτες στο στρες αυτό δεν καταβάλλει την υγεία τους, αφού ζουν περισσότερο από τους άνδρες. Ίσως λοιπόν η απάντηση στο πως κατορθώνουν να εξουδετερώνουν τις επιδράσεις τους στρες, λ.χ. στο καρδιαγγειακό σύστημα, θα βελτίωνε την υγεία όλων μας.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory