Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Καταπληκτικός ο τύπος .

Οταν τα κορίτσια βαριούνται στην δουλειά .

bored at work 36 Chivettes bored at work (27 Photos)
bored at work 43 Chivettes bored at work (27 Photos)
bored at work 53 Chivettes bored at work (27 Photos)
bored at work 63 Chivettes bored at work (27 Photos)
bored at work 73 Chivettes bored at work (27 Photos)
bored at work 233 Chivettes bored at work (27 Photos)
bored at work 243 Chivettes bored at work (27 Photos)
bored at work 253 Chivettes bored at work (27 Photos)
http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Τι κάνεις εδώ ?

What Are You Doing Here?

Φύση .

Crazy-mother-nature-19
Crazy-mother-nature-01
Crazy-mother-nature-02
Crazy-mother-nature-04
Crazy-mother-nature-12

Crazy-mother-nature-14
Crazy-mother-nature-18
Crazy-mother-nature-20
http://www.minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Ποιά είναι η διαφορά ....

Haircut - Man Vs Woman

8 καθημερινοί και ανέξοδοι τρόποι για να γυμναστείτε εκτός… γυμναστηρίου

8 καθημερινοί και ανέξοδοι τρόποι για να γυμναστείτε εκτός... γυμναστηρίου (6)

Όλοι επιθυμούμε ένα υγιές και δυνατό σώμα, με τις ανάλογες… γραμμώσεις φυσικά. Και κάπως έτσι τρέχουμε να γραφτούμε (κατά τον Ιανουάριο συνήθως) στα γυμναστήρια, υποσχόμενοι στον εαυτό μας, ότι αυτή τη φορά θα παραμείνουμε πιστοί στο στόχο μας. Τέλη Μαρτίου πλέον και …σηκώστε χέρι όσοι το έχετε τηρήσει.
Επειδή λογικά, λίγοι θα έχουν παραμείνει πιστοί (ακόμα) στο γυμναστήριο, δείτε τι μπορεί να σας …ξεμπλοκάρει από την ψυχολογική πίεσή και σας παρουσιάζει τους καθημερινούς και κυρίως ανέξοδους τρόπους για να παραμείνετε fit και εκτός γυμναστηρίου.
  • Όπα…
Από το ταγκό μέχρι τους παραδοσιακούς, ο χορός είναι ιδανική άσκηση για σωματική και πνευματική υγεία. Διασκεδαστικός αλλά ταυτόχρονα απαιτητικός ο χορός, σε όλα τα είδη του, βελτιώνει τη στάση σώματος, προσφέρει ευλυγισία και αρμονική κίνηση, μυϊκή δύναμη και χάρη. Παράλληλα, αυξάνει την ενέργεια, μειώνει το στρες και …γυμνάζει ανέξοδα.
  • Σπιτικές αγγαρείες, τώρα
8 καθημερινοί και ανέξοδοι τρόποι για να γυμναστείτε εκτός... γυμναστηρίου (5)
Η γνωστή ατάκα «Ωχ, ποιος καθαρίζει τώρα» ίσως πρέπει να αλλάξει σε «Τι ωραία, έχω καθαριότητα». Ο λόγος απλός: οι βαρετές αγγαρείες του σπιτιού είναι η πιο ανέξοδη γυμναστική. Όσο πιο σκληρές οι δουλειές, τόσο πιο πολλές θερμίδες.
Για παράδειγμα, τα …βρώμικα πιάτα (για 15 λεπτά) σας βοηθούν να κάψετε περισσότερες από 50 θερμίδες. Το σιδέρωμα για τον ίδιο χρόνο σας απαλλάσσει από 22 θερμίδες, ενώ το ξεσκόνισμα από 49 θερμίδες. Εάν βέβαια, βάλετε και ηλεκτρική σκούπα, τότε πείτε…αντίο σε περισσότερες από 30 θερμίδες.
  • Μμμμμ, μύρισε άνοιξη
8 καθημερινοί και ανέξοδοι τρόποι για να γυμναστείτε εκτός... γυμναστηρίου (3)
Η κηπουρική είναι επίσης ένας ιδανικός τρόπος για να ασκηθείτε, ανέξοδα και παράλληλα να διαμορφώσετε το χώρο σας. Αγχολυτική και ιδανική για τον καθένα, η κηπουρική ασκεί όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες: πόδια, γλουτούς, χέρια, ώμους, αυχένα, πλάτη και την (πολύ δύσκολη) κοιλιά.
Με την κηπουρική, ενισχύετε την ευλυγισία σας ενώ οι ειδικοί θεωρούν, ότι είναι εξαιρετικός τρόπος άσκησης για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, που πάσχουν από οστεοπόρωση, καθώς μία τέτοιου είδους φυσική δραστηριότητα βελτιώνει σημαντικά την υγεία των οστών.
  • Αναμνήσεις από τα παλιά
8 καθημερινοί και ανέξοδοι τρόποι για να γυμναστείτε εκτός... γυμναστηρίου (4)
Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν από τα σχολικά (ακόμα) χρόνια να το προσπαθήσουν, αλλά το παλιό αγαπημένο «σκοινάκι» είναι εγγύηση στην απώλεια βάρους και τη μυϊκή ενδυνάμωση. Καλοσχηματισμένα πόδια, κοιλιακοί και ώμοι είναι μερικές μόνο από τις ωφέλειες, που θα αποκομίσετε. Μόλις 45 λεπτά από αυτήν την ανέξοδη και ξεχωριστή άσκηση θα σας απαλλάξουν από 450 θερμίδες.
  • Σκαλί- σκαλί
8 καθημερινοί και ανέξοδοι τρόποι για να γυμναστείτε εκτός... γυμναστηρίου (2)
Πρόσφατες βρετανικές έρευνες έδειξαν, ότι το 31% των ενηλίκων αισθάνονται δύσπνοια και λαχανιάζουν, όταν ανεβαίνουν σκάλες ή τρέχουν για να προλάβουν το λεωφορείο.
Ωστόσο, καταργώντας το ασανσέρ είναι μία πολύ καλή προπόνηση για την καρδιά και τα πόδια, ενώ παράλληλα ο οργανισμός επωφελείται και από την απώλεια κιλών. Επιχειρήστε να χρησιμοποιείτε μόνο τα σκαλιά και μειώστε τον κίνδυνο της παχυσαρκίας, της υψηλής αρτηριακής πίεσης, των καρδιακών παθήσεων και των εγκεφαλικών επεισοδίων, δωρεάν.
  • Πάμε βόλτα;
8 καθημερινοί και ανέξοδοι τρόποι για να γυμναστείτε εκτός... γυμναστηρίου (7)
Το περπάτημα, με όποιον ρυθμό επιθυμείτε να το κάνετε, τζόκινγκ, βάδην ή απλά αργά πηγαίνοντας έναν περίπατο, είναι μία εξαιρετική και ολότελα ανέξοδη άσκηση. Άριστη καρδιοαγγειακή «προπόνηση», που δε χρειάζεται κανέναν απολύτως εξοπλισμό, το περπάτημα σας προσφέρει ευεξία, ευχαρίστηση και λιγότερα κιλά.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αυξήσετε τον ρυθμό τρέχοντας και καίγοντας ακόμη περισσότερες θερμίδες. Προσοχή όμως, προμηθευτείτε πρώτα τα απαραίτητα αθλητικά παπούτσια. Μία ακόμα επιλογή, ειδικά για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα πόδια τους, είναι το ποδήλατο.
  • Θάλασσα, θάλασσα
8 καθημερινοί και ανέξοδοι τρόποι για να γυμναστείτε εκτός... γυμναστηρίου (8)
Εάν αντέχετε το κρύο και θέλετε να είστε προετοιμασμένοι για το καλοκαίρι, που έρχεται, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το κολύμπι. Είτε στη θάλασσα για τους πιο τολμηρούς είτε στην πιο κοντινή σας πισίνα (με κάποιο οικονομικό αντίτιμο φυσικά), το κολύμπι είναι ιδανικό για να γυμνάσετε το σύνολο των μυϊκών σας ομάδων, τους πνεύμονες και την καρδιά σας. Μόλις 30 λεπτά κολύμβησης μπορούν να σας απαλλάξουν από 200 με 300 θερμίδες.
  • Νυχτερινές…αποδράσεις
8 καθημερινοί και ανέξοδοι τρόποι για να γυμναστείτε εκτός... γυμναστηρίου (1)
Το σεξ θεωρείται από τους ειδικούς ένας εξαιρετικός τρόπος άσκησης. Μισή ώρα αρκεί για να καταναλώσετε 85 θερμίδες, ανάλογα βέβαια με την προσπάθεια που κάνετε. Μάλιστα οι ειδικοί, ισχυρίζονται, ότι όσο περισσότερο σεξ κάνετε, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε, γυμνάζοντας παράλληλα το σύνολο των μυών σας.
Βέβαια, το σεξ έχει και θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς ανακουφίζει από το στρες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την αυτοεκτίμηση, ενώ έρευνες αναφέρουν, ότι μπορεί ακόμη να βοηθήσει και στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.
Πηγή: clickatlife.gr

Πόσο θα πρέπει να μιλάτε ώστε να ζεστάνετε έναν καφέ;!

καφές και φωνή
Τι θέλει να πει ο ποιητής... Για πόσο θα πρέπει να μιλάτε δυνατά ώστε με τα κύματα της φωνής σας να ζεσταθεί ένα φλιτζάνικαφέ

Ναι, αυτό γίνεται! 

Αλλά θέλει λιγάκι(!) προσπάθεια και είναι... μη ρεαλιστικό! 

Θέλει να μιλάτε συνεχόμενα και δυνατά λίγο πάνω από 8 χρόνια για να το καταφέρετε αυτό! 

Αλλά φυσικά όχι έτσι... 

Απλά αν μπορούσατε να συγκεντρώσετε την ενέργεια αυτή ώστε να την παρέχετε σε σύντομο χρονικό διάστημα στο φλιτζάνι του καφέ, τότε θα ζεσταινόταν! 
http://coolweb.gr/apisteuta/omilia-kafes.html

Έντεκα παράξενα ονόματα μωρών από κομπιουτεράδες γονείς

Έντεκα παράξενα ονόματα μωρών από κομπιουτεράδες γονείς

Έντεκα οικογένειες, αποφάσισαν, για τους δικούς τους λόγους, να χαρίσουν στα μωρά τους τα πιο περίεργα ονόματα. Ανάμεσά τους, πολλά είναι επηρεασμένα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Διαδίκτυο και τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα της εποχής μας.
Hashtag Τζέιμσον είναι το όνομα ενός μικρού κοριτσιού. Οι γονείς του είχαν την έμπνευση να δώσουν στο παιδί τους το όνομα της δίεσης (#) που χρησιμοποιείται για ετικέτες στο Twitter.
Ισραηλινοί γονείς έδωσαν το 2011 στο κοριτσάκι τους όνομα από το πολυχρησιμοποιημένο στο Facebook κουμπί «Like». Η δικαιολογία τους: πρόκειται για το μοναδικό τέτοιο όνομα στο Ισραήλ.
Ένα άλλο ανορθόδοξο όνομα ενός μωρού από τη Βρετανία είναι το Bane, από τον γνωστό εχθρό του Μπάτμαν. Ο πατέρας του, παίκτης του ράγκμπι, Τζέιμς Μπιουκάναν, έχει χαρίσει σε όλα τα παιδιά του περίεργα ονόματα.
Στη σφαίρα του ασυνήθιστου κινήθηκε και ένα ζευγάρι Κινέζων, που ονόμασε το νεογέννητό του @. Αν και φαίνεται παράξενο, στα κινεζικά το σήμα @ ακούγεται σαν την κινέζικη φράση που σημαίνει «Αγάπα τον».
Σαφώς γοητευμένοι από το Star Wars γονείς ονόμασαν το αγοράκι τους… Jed I. Knight.
Λάτρης της μηχανής αναζήτησης Google, τίμησε την εταιρεία χαρίζοντας στο γιο του το όνομα της. Το αγόρι ονομάστηκε Oliver Google Kai.
Αιγύπτιος ονόμασε την κόρη του Facebook, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά της υπηρεσίας στην εξέγερση που οδήγησε στην πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ.
Τα διαδικτυακά ονόματα δεν σταματούν εδώ, καθώς ζευγάρι από το Τέξας, μετά από πολλές διαφωνίες για το όνομα του παιδιού, αποφάσισε να ονομάσει το αγόρι… New Folder! Ευτυχώς το όνομα είναι προσωρινό, μέχρι να επιλύσουν τη διαφωνία τους.
Στις 11/11/2011 γονείς ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση της εταιρείας που δημιούργησε το παιχνίδι Elder Scrolls V: Skyrim και έδωσαν στο παιδί τους το όνομα του κεντρικού χαρακτήρα Dovahkiin.
Αλλοι αμερικανοί γονείς έδωσαν στο παιδί τους το όνομα του αθλητικού δικτύου ESPN. Περίεργο, αλλά όχι μοναδικό: Στις ΗΠΑ υπάρχουν τουλάχιστον δύο παιδιά με αυτό το όνομα.
Ένας άλλος αμερικανός, ονόματι Τζον Μπλέικ Κιούζακ, αντί του πολυχρησιμοποιημένου «τζούνιορ» για το γιο του, προτίμησε κάτι πιο κομπιουτερίστικο: Τον ονόμασε Τζον Μπλέικ Κιούζακ 2.0.
Πηγή: in.gr

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory