Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

1943 Εικαστικό Χάρτης Της "Loveland,« Η Ομορφότερη Όλων Των Χωρών

Θέλετε να πάτε εκεί.
-όλες οι ωραιότερες Χώρες
-όλες οι ωραιότερες Χώρες
-όλες οι ωραιότερες Χώρες
-όλες οι ωραιότερες Χώρες
-όλες οι ωραιότερες Χώρες
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Πλύσιμο Αυτοκινήτων με Μπικίνι

bikini_car_wash
bikini_car_wash

Πολύ όμορφη τέχνη με το σπίρτο.

matchstick_art
matchstick_art
matchstick_art
matchstick_art
matchstick_art
matchstick_art
matchstick_art
matchstick_art

Εξυπνάδες .

San Pedro Sula, Ονδούρα,η πιο επικίνδυνη πόλη στον κόσμο

Ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια μια για πάντα

Ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια μια για πάντα
Τώρα που αρχίζει σιγά σιγά να ανοίγει ο καιρός, κάνουν την εμφάνισή τους και τα πρώτα μυρμήγκια. Για να τα διώξουμε μπορούμε να καταφύγουμε σε διάφορες φυσικές λύσεις. Μια ιδέα είναι να χτυπήσουμε στο γουδί τα τσόφλια αυγών και αφού τα κάνουμε σκόνη, να τα σκορπίσουμε στα σημεία που έχουμε παρατηρήσει ότι «τρυπώνουν» τα μυρμήγκια. 

Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άσπρο ξύδι, φύλλα λεβάντας ή ωμό ελληνικό καφέ.

Πηγή: vita

Διεθνής γραμμή ημερομηνίας

Η γραμμή που χωρίζει το σήμερα από το χθες. Τόγκα, Ειρηνικός Ωκεανός, 180ος μεσημβρινός. Η μέρα είναι Σάββατο και η ώρα περίπου 9 το βράδυ. Μόλις 900 χιλιόμετρα μακρυά, στη νήσο Σαμόα, είναι επίσης 9 το βράδυ. Μόνον που εδώ είναι Παρασκευή! Πώς γίνεται αυτό;

Οι δυο περιοχές είναι αρκετά κοντά για να ανήκουν στην ίδια ζώνη ώρας, μόνο που βρίσκονται μια μέρα μακρυά!
Ο λόγος είναι ότι τις χωρίζει η Διεθνής Γραμμή Ημερομηνίας (International Date Line ή απλά IDL)!
H IDL είναι μια νοητή γραμμή που διατρέχει την επιφάνεια της Γης κάπου κοντά στον 180ο μεσημβρινό. Και είναι η γραμμή που χωρίζει το σήμερα, από το αύριο, η γραμμή στην οποία ο πλανήτης αλλάζει μέρα.
Το εντυπωσιακό είναι ότι αν ένα αεροπλάνο διασχίσει τη γραμμή αυτή ουσιαστικά περνά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου από τη μια μέρα στην άλλη. Αν το αεροπλάνο ή το πλοίο κινείται προς τα ανατολικά, περνά από το σήμερα στο χθες. Αν όμως κινείται δυτικά περνά από το χθες στο σήμερα.
Όποιος θυμάται τα αναγνώσματα του Ιουλίου Βερν, ο Φιλέας Φογκ ξεκίνησε το ταξίδι του από το Λονδίνο προς τα ανατολικά για να κάνει το γύρο του κόσμου σε 80 μέρες. Όμως όταν επέστρεψε – κι ενώ νόμιζε ότι είχε χάσει το στοίχημα- κατάλαβε ότι ουσιαστικά μια μέρα του είχε φύγει μέσα από τα χέρια. Γιατί στο κομμάτι από την Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας προς το Σαν Φρανσίσκο δεν αφαίρεσε μια μέρα από το ημερολόγιο του καθώς πέρναγε τη Διεθνή Γραμμή Ημερομηνίας.
Πώς δημιουργήθηκε η Διεθνής Γραμμή Ημερομηνίας;
Η ανάγκη για την οριοθέτηση του χρόνου βάσει "σήμερα" και "αύριο" και "χθες" έγινε σαφής όταν η κοσμοϊστορική πορεία του Φερδινάνδου Μαγγελάνου που περιέπλευσε τον κόσμο το 1519-1522. Οι επιζώντες του πληρώματος (μόλις 18 άτομα στο σύνολο των 217 που αναχώρησαν) επέστρεψαν στον ισπανικό σταθμό πλήρως βέβαιοι για την ημέρα της εβδομάδας, η οποία βεβαιωνόταν από το ημερολόγιο του πλοίου.
Παρ' όλα αυτά, όσοι βρίσκονταν εκεί και τους υποδέχτηκαν επέμεναν ότι η ημέρα ήταν μία ημέρα αργότερα. Το φαινόμενο αυτό, που τώρα γίνεται εύκολα κατανοητό καθώς ο Μαγγελάνος ξεκίνησε το ταξίδι του πλέοντας προς τη δύση, προκάλεσε μεγάλη έξαψη εκείνη την εποχή στο βαθμό που μια ειδική αντιπροσωπεία στάλθηκε στον Πάπα για να πάρει εξηγήσεις για αυτό το παράξενο γεγονός.

Διεθνής γραμμή ημερομηνίας

Πηγή: newsbeast.gr

Το σουτιέν είναι... άχρηστο!

Το σουτιέν είναι... άχρηστο!
Ένας γάλλος επιστήμονας υποστηρίζει ότι τα σουτιέν δεν έχουν καμία χρησιμότητα και ότι, αντίθετα από την κοινή πεποίθηση, κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό. 

Ο καθηγητής Ζαν Ντενί Ρουαγιόν πραγματοποίησε έρευνα σε 330 γυναίκες, τα τελευταία 15 χρόνια και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που δεν φορούν σουτιέν έχουν συνήθως πιο σφιχτό και στητό στήθος σε αντίθεση με όσες δεν αποχωρίζονται το στηθόδεσμο ούτε στον ύπνο τους. 

Αυτό, σύμφωνα με τον καθηγητή συμβαίνει επειδή το σουτιέν κάνει τους μυς που στηρίζουν το στήθος να «τεμπελιάζουν». Επίσης διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που φορούν συστηματικά σουτιέν τείνουν να έχουν πόνους στην πλάτη εξίσου συχνά, εξαιτίας του βάρους. 

Ο καθηγητής Ρουαγιόν λέει ότι θα συνεχίσει την έρευνά του μέχρι να έχει αρκετά στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν τη θεωρία του.
.newsbeast.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory