Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Γνωρίστε την Εγγονή Του Τσάρλι Τσάπλιν

Κορίτσια .

Καμπούρα-Day-1
Καμπούρα-Day-2

Καλύτερο Αεροδρόμιο Του Κόσμου, Changi της Σιγκαπούρης

Πρόβατα αθλητές .

Μωρό με το γιγαντιαίο κεφάλι

Τρόποι για να αντιμετωπίσετε την ουλίτιδα

Τρόποι για να αντιμετωπίσετε την ουλίτιδα
Ένα υγιές χαµόγελο δεν ορίζεται µόνο από τα δόντια αλλά και από τα ούλα µας. Γι’ αυτό και η αντιµετώπιση της ουλίτιδας που µπορεί να τα ταλαιπωρεί, είναι απαραίτητη.

Η ουλίτιδα είναι µια φλεγµονή των ούλων η οποία συνήθως χαρακτηρίζεται από ερυθρά και διογκωµένα ούλα που µπορεί να µατώνουν είτε από µόνα τους, είτε στο βούρτσισµα. Μπορείτε όµως να την προλάβετε ή να την αντιµετωπίσετε.

Ποιοι είναι οι ένοχοι

Ελλιπής υγιεινή: Το κακό βούρτσισµα, η παράλειψη του νήµατος και του καθαρισµού στον γιατρό προκαλούν πέτρα που οδηγεί σε ουλίτιδα.

Εγκυµοσύνη: Στη διάρκειά της πολλές γυναίκες αναπτύσσουν ουλίτιδα εξαιτίας των υψηλών επιπέδων ορµονών.

Κακή διατροφή: Ελλιπής λήψη σιδήρου και βιταµίνης B και C αλλά και υπερβολικό κάπνισµα µπορεί να ευθύνονται για έντονες φλεγµονές των ούλων.

Άλλες αιτίες: Η λήψη φαρµάκων όπως τα αντισυλληπτικά, κάποιες ασθένειες όπως ο διαβήτης, οι ορµονικές διαταραχές αλλά και οι κακότεχνες οδοντιατρικές εργασίες (σφραγίσµατα, στεφάνες, γέφυρες κ.λπ.) µπορούν επίσης να προκαλέσουν ουλίτιδα.

Η λύση στο γιατρό

Πρώτο βήµα για την αντιµετώπισή της είναι ο καθαρισµός από τον οδοντίατρο ώστε να αφαιρεθεί πλήρως η πέτρα. Στη συνέχεια επιστρατεύεται η τεχνολογία, αφού γίνεται χρήση laser ή υπέρηχων.

Ωστόσο, οι δεύτεροι θεωρούνται προτιµότεροι, καθώς πρόκειται για ένα εργαλείο γρήγορο, αποτελεσµατικό και ανώδυνο στα χέρια ενός έµπειρου περιοδοντολόγου - οδοντιάτρου.

Βέβαια, όταν το πρόβληµα οφείλεται σε κακότεχνες οδοντιατρικές εργασίες, το laser ή οι υπέρηχοι δεν µπορούν να είναι αποτελεσµατικά παρά µόνο αν γίνει αντικατάσταση των εργασιών. Κατά τη θεραπεία και για περιορισµένο διάστηµα που ορίζει ο γιατρός µπορούν να δοθούν και στοµατικά διαλύματα.

Προλάβετε την ουλίτιδα

- Βουρτσίζετε τα δόντια σας καθηµερινά πρωί - βράδυ αλλά και ενδιάµεσα στα γεύµατα, ακόµα και µετά τον καφέ.

- Χρησιµοποιείτε καθηµερινά οδοντικό νήµα. Συχνά το βούρτσισµα δεν αρκεί για να αποµακρύνει τις τροφές από τα δόντια σας.

- Κάνετε τουλάχιστον κάθε 6 µήνες ένα προληπτικό check up.

- Αλλάζετε οδοντόβουρτσα περίπου κάθε 2 µήνες, προτιµώντας αυτές µε µέτρια σκληρότητα..

Πηγή: myworld.gr

ΤΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ


ΦΡΥΔΙΑ
Τα μεγάλα ή με τάση προς τα πάνω φρύδια δείχνουν κυριαρχία, αλλά δεν χρειάζεται να τα αφήνεις απεριποίητα σαν άνθρωπος των σπηλαίων. Κάποιες γυναίκες βρίσκουν τα υπερβολικά αντρικά χαρακτηριστικά απρόσητα, λέει o συγγραφέας της έρευνας Robert Franklin. 
ΜΑΤΙΑ
Τα μικρότερα αμυγδαλωτά ή οβάλ μάτια είναι πιό αρρενωπά από τα στρογγυλά, λέει ο Franklin. Αρκεί να μην αλληθωρίζεις.
ΜΥΤΗ
Οι γυναίκες βρίσκουν πιο αρρενωπές τις μύτες που είναι λίγο πιό μεγάλες και με γωνίες. "Τονίζουν πιό πολύ τα υπόλοιπα αντρικά χαρακτηριστικά σου", λεει ο Franklin.
ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ
"Τα μεγαλύτερα, πιό χαμηλά ζυγωματικά δείχνουν μεγαλύτερα επίπεδα τεστοστερόνης", λέει ο Franklin. Κι αυτό γιατί τα ζυγωματικά μεγαλώνουν κατά την διάρκεια της εφηβείας, όταν έχεις περισσότερες αντρικές ορμόνες.
ΠΙΓΟΥΝΙ
Ένα πλατύ με γωνίες πιγούνι δείχνει σεξουαλική δύναμη, αλλά δείχνει και την κατάσταση σου, λέει ο Franklin. Αν χάσεις βάρος και καθαρίσεις τα γένια σου, θα δείχνεις κατευθείαν πιό περιποιημένος.

Έφτιαξε παγωμένο καταρράκτη από μία… βρύση


Άθελά του ένας Κινέζος δημιούργησε ένα καταρράκτη από πάγο, από τον έβδομο όροφο της πολυκατοικίας του. Τι πήγε στραβά;
Ένα έργο τέχνης δημιούργησε άθελά του ένας 58χρονος στην περιοχή Jilin της Κίνας, όταν αποφάσισε να αφήσει τη βρύση του σπιτιού του ανοιχτή, ώστε να μην παγώσουν οι σωλήνες του κτιρίου στο οποίο ήταν και ο μοναδικός ένοικος.
Υδραυλικός δεν ήταν αλλά εν μέρει τα κατάφερε, και λέμε εν μέρει, γιατί έξω από το διαμέρισμα του έβδομου ορόφου σχηματίστηκε ένας παγωμένος καταρράκτης, μεταφέροντας την Κίνα στην… Ανταρκτική.
Έφτιαξε παγωμένο καταρράκτη από μία... βρύση (1)

Ο Wen Hsu διέμενε σε ένα παλιό συγκρότημα κατοικιών, το οποίο αγοράστηκε από μεγάλη εταιρεία για την ανέγερση εμπορικού. Οι υπόλοιποι ένοικοι πήραν τις αποζημιώσεις και έφυγαν ενώ εκείνος αρνήθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του λέγοντας: ”Δεν έχω και πού αλλού να πάω”.
Ο χειμώνας έφτασε και τα υδραυλικά του κτιρίου δεν είχαν συντηρηθεί για πολλά χρόνια. Έτσι, σε μία κρίση αυτοσχεδιασμού, άφησε τη βρύση του να τρέχει για να μην παγώσουν οι σωλήνες, χωρίς να έχει προβλέψει την κατάληξη των υδάτων, έξω από το παράθυρό του.
Μετά από λίγο καιρό το αξιοθέατο ήταν έτοιμο!
Έφτιαξε παγωμένο καταρράκτη από μία... βρύση (3)
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory