Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Ρόδα του λούνα - παρκ στην Ασία .

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Τα κορίτσια της Αυστραλίας .

χρήστη-Αυστραλίας-navy-girl-500-11
χρήστη-Αυστραλίας-navy-girl-500-3
χρήστη-Αυστραλίας-navy-girl-500-5
χρήστη-Αυστραλίας-navy-girl-500-6
χρήστη-Αυστραλίας-navy-girl-500-7
χρήστη-Αυστραλίας-navy-girl-500-12
χρήστη-Αυστραλίας-navy-girl-500-10
χρήστη-Αυστραλίας-navy-girl-500-9

Φωτογραφίες από τα κορίτσια της Ασίας

asian_girls_that_are_real_stunners_41
asian_girls_that_are_real_stunners_41

Θυμωμένη χήνα .

Καταπληκτικά πορτρέτα κατασκευασμένα από καθημερινά αντικείμενα.

Πώς πρέπει να καταναλώνεται ο βασιλικός πολτός

Πώς πρέπει να καταναλώνεται ο βασιλικός πολτός

Ο βασιλικός πολτός είναι κρεμώδης ουσία που παράγεται από τις μέλισσες, ως τροφή για τη μελλοντική βασίλισσα.

Εκκρίνεται από ειδικούς αδένες του φάρυγγα των εργατριών μελισσών και από αυτή την άποψη διαφέρει από το μέλι, αφού αυτό δεν εκκρίνεται από το σώμα των μελισσών. Είναι πλούσια πηγή νερού (60% έως 70), πρωτεϊνών (12% έως 15%), αμινοξέων, ζάχαρης (10% έως 16%), λιπιδίων (3% έως 6%), βιταμινών (2% έως 3%) και μεταλλικών στοιχείων.

Είναι διαδεδομένη η αντίληψη ότι έχει κάποια ευεργετική επίδραση και στον άνθρωπο, αλλά από την άλλη είναι ευρέως αποδεκτό πως ο βασιλικός πολτός είναι δυνατόν να προκαλέσει αλλεργίες στον άνθρωπο, με συμπτώματα που κυμαίνονται από κνίδωση και άσθμα, μέχρι και θανατηφόρο αναφυλακτικό σόκ.

Ο βασιλικός πολτός έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει πολυάριθμες λειτουργικές ιδιότητες όπως, αντιβακτηριακή δραστικότητα, αντι-φλεγμονώδη δράση, αγγειοδιασταλτική και υποτασική δραστικότητα, απολυμαντική δράση, αντιοξειδωτική δραστικότητα, αντι-υπερχοληστεριναιμική και αντικαρκινική δράση.

Σε μια τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο, διπλή-τυφλή μελέτη, υγιείς εθελοντές εισήχθησαν και χωρίστηκαν σε μια ομάδα με βασιλικό πολτό και μια ομάδα ελέγχου. Προσλαμβάνονταν τρεις χιλιάδες mg του βασιλικού πολτού ή εικονικού φάρμακου σε 100 ml υγρών/ημέρα για 6 μήνες. Τα κύρια αποτελέσματα ήταν οι μεγαλύτερες μεταβολές σε ανθρωπομετρικές μετρήσεις και βιοχημικούς δείκτες στην ομάδα με τον βασιλικό πολτό, όπως των ερυθρών αιμοσφαιρίων, του αιματοκρίτη, της γλυκόζης νηστείας, του δείκτη τεστοστερόνης και της ψυχικής υγείας, από την έναρξη έως 6 μήνες μετά την χορήγηση.

Η βιολογική δράση του βασιλικού πολτού οφείλεται κατά κύριο λόγο στις φαινολικές ενώσεις που περιέχει, όπως τα φλαβονοειδή. Τα φλαβονοειδή έχουν αναφερθεί ότι εμφανίζουν ένα ευρύ φάσμα βιολογικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της αντιβακτηριδιακής, αντιικής, αντι-φλεγμονώδους, αντιαλλεργικής και αγγειοδιασταλτικής δράσης που αναφέρθηκε παραπάνω. Επιπλέον, τα φλαβονοειδή αναστέλλουν την υπεροξείδωση των λιπιδίων, τη συσσωμάτωση των αιμοπεταλίων, την διαπερατότητα και ευθραυστότητα των τριχοειδών, καθώς και τη δραστηριότητα των ενζυμικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένης της κυκλο-οξυγενάσης και της λιποξυγενάσης.

Ο βασιλικός πολτός χρησιμοποιείται για το άσθμα, την αλλεργική ρινίτιδα, την ηπατική νόσο, την παγκρεατίτιδα, τα προβλήματα αϋπνίας, το προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο, τα έλκη στομάχου, τη νεφρική νόσο, στα κατάγματα των οστών, στις διαταραχές του δέρματος, καθώς και στην υψηλή χοληστερόλη.

Επίσης, χρησιμοποιείται ως γενικό τονωτικό για την υγεία, για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της γήρανσης, και για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μερικοί άνθρωποι εφαρμόζουν βασιλικό πολτό απευθείας στο δέρμα τους, ως τονωτικό ή στο τριχωτό της κεφαλής τους για την ανάπτυξη των μαλλιών.

Ωστόσο, είναι γνωστές οι αρνητικές επιδράσεις του βασιλικού πολτού σε κάποιο μέρος του πληθυσμού που το καταναλώνει, προκαλώντας συχνά δερματίτιδες, άσθμα και θανατηφόρο αναφυλακτικό σοκ.

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε, είχε ως στόχο να προσδιορίσει τα κύρια αλλεργιογόνα του. Ο υψηλός επιπολασμός των θετικών δερματικών δοκιμασιών με βασιλικό πολτό αναφέρθηκε μεταξύ πληθυσμών, σε χώρες κατανάλωσής του. Εντοπίστηκαν θραύσματά του στις κυριότερες πρωτεΐνες του βασιλικού πολτού 1 και 2 (MRJ1) και (MRJ2). Εν κατακλείδι, τα κύρια αλλεργιογόνα του βασιλικού πολτού ήταν τα MRJ1 και MRJ2 στο πληθυσμό ασθενών.

Σε δοκιμές με δερματικά τσιμπήματα που έγιναν με εκχύλισμα βασιλικού πολτού, συμπεριλαμβανομένου του μελιού, μόνο το ποτό του βασιλικού πολτού παρουσίασε θετική αντίδραση με μορφή αναφυλαξίας. Συνεπώς, ο βασιλικός πολτός θα πρέπει να θεωρείται ως αιτιολογικό αλλεργιογόνο τρόφιμο με επαγόμενη αναφυλαξία.

Τέλος, στόχος σε μια άλλη έρευνα ήταν να προσδιοριστεί αν το αντίσωμα IgE- μεσολαβεί για τις αντιδράσεις άσθματος και να εντοπιστούν τα αλλεργιογόνα συστατικά του βασιλικού πολτού. Έγιναν δοκιμές με τσιμπήματα του δέρματος, ανοσοδοκιμασίες για συγκεκριμένα αντισώματα IgE χρησιμοποιώντας ορούς ασθενών και αντι- IgE δεύτερα αντισώματα.

Το συμπέρασμα ήταν να εμφανίζονται συμπτώματα του άσθματος και αναφυλαξίας σε άτομα, μετά την κατάποση του βασιλικού πολτού. Επομένως, υπήρξαν αντιδράσεις υπερευαισθησίας στο μεσολαβούμενο IgE-. Η κλινική σημασία των αντισωμάτων που βρέθηκαν στους ορούς των υποκείμενων ελέγχων δεν είναι γνωστή, αλλά μπορεί να προκύψει σε απόκριση με κοινά εισπνεόμενα αλλεργιογόνα που δείχνουν διασταυρούμενη αντιδραστικότητα με βασιλικό πολτό.

Επομένως, στη κατανάλωση βασιλικού πολτού συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί αφενός παρουσιάζεται θαυματουργός στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών, αφετέρου προκύπτουν πολλές αλλεργικές αντιδράσεις, που πολλές φορές μπορεί να αποβούν μοιραίες, φέρνοντας ακόμη και το θάνατο.

Πηγή: mednutrition.gr

Και απορεί γιατί δεν έχει σταυρώσει πελάτη

Και απορεί γιατί δεν έχει σταυρώσει πελάτη | Φωτογραφία της ημέρας
www.otherside.g

Σώζονται οι σχέσεις; Λύσεις-κλειδιά για τα 7 πιο σημαντικά προβλήματα

Σώζονται οι σχέσεις; Λύσεις-κλειδιά για τα 7 πιο σημαντικά προβλήματα (7)

Δυστυχώς, μαγικοί τρόποι δεν υπάρχουν. Οι σχέσεις χρειάζονται κόπο, προσπάθεια, υπομονή, επιμονή και αρκετή…τύχη.
Το περίεργο ωστόσο είναι, ότι τα προβλήματα στις σχέσεις είναι συνήθως τα ίδια για όλα τα ζευγάρια. Η επικοινωνία, τα χρήματα, η εμπιστοσύνη, το σεξ, οι προτεραιότητες είναι ζητήματα με τα οποία όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι. Υπάρχει λύση; Αυτό θα το κρίνει ο καθένας.
  • Επικοινωνία, το μεγάλο «αγκάθι»
Η επικοινωνία σε ένα ζευγάρι είναι τόσο σημαντική όσο και επικίνδυνη. Μοιάζει με τεντωμένο σχοινί, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει και οι δύο πλευρές απλά να απομείνουν να το κοιτούν με απορία, απέχθεια, απόγνωση, ίσως και προσμονή. Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να υπάρξει επικοινωνία είναι η από κοινού αποδοχή, ότι οι δύο πλευρές πρέπει να μιλούν, αλλά και αυτό με μέτρο.
Στρατηγικές λύσεις
• Κλείστε ένα… πραγματικό ραντεβού με το έτερον σας ήμισυ και ξεχάστε κινητά στο σπίτι.
• Εάν δεν μπορείτε να «επικοινωνήσετε» χωρίς φωνές και καυγάδες, συναντηθείτε σε ένα εστιατόριο (ή ακόμα καλύτερα μία βιβλιοθήκη), όπου αναγκαστικά θα συμμορφωθείτε με τους κοινωνικούς όρους, που επιβάλλει ο χώρος.
• Ακούστε με προσοχή τι έχει να σας πει ο σύντροφός σας. Καλό επίσης θα είναι να αποφύγετε λέξεις όπως «πάντα» και «ποτέ». Το να είναι κάποιος απόλυτος δε βοηθά κανέναν, πόσο μάλλον τη σχέση σας.
  • Χρήματα σε…κρίση
Σώζονται οι σχέσεις; Λύσεις-κλειδιά για τα 7 πιο σημαντικά προβλήματα (2)
Δύσκολη εποχή για πρίγκιπες. Δυστυχώς, η κρίση δεν ευνοεί τις σχέσεις, σε οικονομικό τουλάχιστον επίπεδο. Τα χρήματα, όσο και αν δε θέλετε να καθορίζουν τη ζωή σας, δυστυχώς «επιβάλλουν» το δικό τους lifestyle. Με απλά λόγια και χωρίς υπερβολές, αν δεν έχει κάποιος χρήματα, δε μπορεί να απολαύσει για παράδειγμα μία εκδρομή ή ένα ταξίδι. Μπορεί όμως να προσαρμόσει τη ζωή του και τη σχέση του στα νέα δεδομένα, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό.
Στρατηγικές λύσεις
• Η ειλικρίνεια είναι η λέξη κλειδί (και) σε αυτόν τον τομέα. Αν τα οικονομικά σας δεν είναι στα καλύτερά τους, δε χρειάζεται να προσποιείστε. Εξηγήστε και προσπαθήστε να λύσετε μαζί με τον/την σύντροφό σας τις οικονομικές διακυμάνσεις.
• Μην προσεγγίζετε το πρόβλημα ως αιτία τσακωμού και μία πολύ καλή αφορμή για ξέσπασμα. Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.
• Αποδεχτείτε, ότι ενδεχομένως σε αυτή τη φάση της ζωής σας μπορεί ο/η σύντροφός σας να είναι ο σωτήρας σας. Χωρίς εγωισμούς, είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, ζητήστε τη βοήθειά του/της (εάν είναι εφικτό).
• Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρίχνετε φταίξιμο για χρέη, οφειλές και έξοδα στο/στη σύντροφό σας. Όλα γίνονται με δική σας ανοχή.
• Επιτρέψτε να υπάρχει ένα είδος ανεξαρτησίας στα οικονομικά της σχέσης, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει, ότι ο ένας μπορεί να ξοδεύει αλόγιστα και να κρύβει με διάφορα τεχνάσματα οικονομικές σπατάλες.
• Κάντε ένα μακροπρόθεσμο και ένα βραχυπρόθεσμο οικονομικό πλάνο, που συμφέρει και τους δύο.
  • Δουλειές του σπιτιού, (αχ) αυτό το βάσανο
Σώζονται οι σχέσεις; Λύσεις-κλειδιά για τα 7 πιο σημαντικά προβλήματα (3)
Σίγουρα, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος κάνοντας το «σκλάβο» του/της συντρόφου του. Η καθαριότητα και η συντήρηση του σπιτιού πρέπει και οφείλει να είναι εργασία για δύο άτομα. Αλλά χωρίς υπερβολές και τσακωμούς του τύπου «πάλι δεν καθάρισες, όλα από μένα τα περιμένεις».
Στρατηγικές λύσεις
• Καταρχήν, οφείλουν και οι δύο πλευρές να κατανοήσουν, ότι έχουν ίσες υποχρεώσεις σε ένα σπίτι που μοιράζονται. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει, ότι ο καταμερισμός των εργασιών στο σπίτι πρέπει να έχει μαθηματική ακρίβεια, «έπλυνες ένα πιάτο εσύ, άρα και εγώ ένα θα πλύνω». Βγάλτε ένα πρόγραμμα που να βολεύει και να ικανοποιεί και τους δύο και κρατήστε το.
• Καλό θα ήταν επίσης, να είστε ανοιχτοί σε νέες εναλλακτικές. Όσο ο διαχωρισμός των δουλειών είναι δίκαιος και για τις δύο πλευρές, μπορείτε κάλλιστα να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας στο καθαρό σας πλέον σπίτι.
• Προσοχή βέβαια, γιατί οι δουλειές του σπιτιού (μαζί με την καθημερινή συμβίωση) μπορεί να αποτελέσει λόγο τριβής του ζευγαριού, ειδικά αν ο ένας δεν αντιλαμβάνεται και σέβεται τα όρια του άλλου. Εξάλλου, η γκρίνια δε βοήθησε ποτέ κανέναν.
  • «Η σχέση μας δεν είναι η προτεραιότητα σου»
Σώζονται οι σχέσεις; Λύσεις-κλειδιά για τα 7 πιο σημαντικά προβλήματα (6)
Οι σχέσεις με τον καιρό, χάνουν τη λάμψη τους και για το λόγο αυτό πρέπει και οι δύο πλευρές να προσπαθούν να διατηρήσουν τη φλόγα ανάμεσά τους. Είναι πολύ εύκολο κάποιος να εγκαταλείψει μία σχέση, θεωρώντας το έτερον ήμισυ «σίγουρο». Δυστυχώς ή ευτυχώς, τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή, πόσο μάλλον οι άνθρωποι.
Στρατηγικές λύσεις
• Συνεχίστε, όσο μπορείτε φυσικά, να κάνετε πράγματα που κάνατε όταν πρωτογνωριστήκατε, διατηρώντας το ενδιαφέρον του/της συντρόφου σας ακμαίο και αποφεύγοντας την καθημερινή ρουτίνα.
• Ο σεβασμός και η εκτίμηση προς τον/ την σύντροφό σας είναι σημαντική πτυχή της σχέσης. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να ακούν ένα ευχαριστώ, ένα μπράβο και να αναγνωρίζεται ο κόπος και η αξία τους, ειδικά από τον άνθρωπο που μοιράζονται τη ζωή τους.
  • Καυγάδες, οι αναπόφευκτοι
Σώζονται οι σχέσεις; Λύσεις-κλειδιά για τα 7 πιο σημαντικά προβλήματα (4)
Οι περιστασιακοί τσακωμοί είναι αναπόφευκτοι σε μία σχέση. Το ζήτημα είναι πότε ο καυγάς ξεπερνά τα όρια και γίνεται «τοξικός» δηλητηριάζοντας εσάς, τον /την σύντροφό σας και κατ’ επέκταση τη σχέση σας.
Στρατηγικές λύσεις
• Συνειδητοποιήστε, ότι κανείς δε μπορεί να λειτουργεί ως «σάκος του μποξ» για τον άλλον. Σίγουρα, όλοι ξεσπάμε στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους, ακριβώς επειδή είμαστε πεπεισμένοι, ότι θα μας κατανοήσουν και θα μας συγχωρήσουν. Έχετε αναρωτηθεί όμως, τι θα συμβεί αν μία μέρα πουν «φτάνει, ως εδώ»;
• Γίνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Σε έναν καυγά, αναζητάτε να ξεσπάσετε ή ψάχνετε για αντίποινα; Αν τα σχόλιά σας ξέρετε, ότι θα πληγώνουν τον/την άλλον/η, καλό θα ήταν να πάρετε μία βαθιά ανάσα και να το ξανασκεφτείτε. Εξάλλου, γνωρίζετε ότι τα περισσότερα πράγματα που λέγονται σε έναν τσακωμό, τα μετανιώνετε σύντομα. Ωστόσο, ο /η σύντροφός σας τα έχει ήδη αποτυπώσει στο μυαλό του/της.
• Απολογηθείτε για τις πράξεις και τα λόγια σας, με ειλικρίνεια και προσπαθήστε την επόμενη φορά να ενεργήσετε πιο ήρεμα.
• Βέβαια, αν θεωρείτε, ότι η τακτική του τσακωμού είναι μία «πατέντα» της σχέσης, (το γνωστό «εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε») καλό θα ήταν να αναλογιστείτε τη σχέση από τη βάση της και ενδεχομένως να αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα, ακόμη και την ίδια τη σχέση.
  • Σεξ, το αλατοπίπερο της σχέσης
Σώζονται οι σχέσεις; Λύσεις-κλειδιά για τα 7 πιο σημαντικά προβλήματα (1)
Ακόμη και σύντροφοι που είναι πολύ ερωτευμένοι, ενδεχομένως να είναι ασύμβατοι ερωτικά και ο τομέας του σεξ είναι, αναμφίβολα, σημαντικό κομμάτι της σχέσης. Ο έρωτας είναι αυτός που φέρνει το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά, σωματικά και πνευματικά. Είναι αυτός που κρατά τη χημεία σε μια υγιή σχέση.
Στρατηγικές λύσεις
• Βρείτε χρόνο για να αφιερώσετε στην ερωτική σας ζωή και μην εναποθέτετε τις ελπίδες σας στην τύχη.
• Χαρίστε χρόνο και διάθεση στον/στην σύντροφό σας με τον ίδιο ενθουσιασμό, που είχατε στην αρχή της σχέσης σας. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα, ότι ένα ζευγάρι που είναι 20 χρόνια μαζί, πρέπει να κάνει ό,τι έκανε μόλις πρωτογνωρίστηκε. Η ερωτική ζωή αλλάζει, εξελίσσεται όσο γνωρίζονται οι σύντροφοι μεταξύ τους.
• Εάν, παρά τις προσπάθειές σας, το πρόβλημα επιμένει, μη διστάσετε να επισκεφτείτε έναν ειδικό.
  • Εμπιστοσύνη, απαραίτητο συστατικό
Σώζονται οι σχέσεις; Λύσεις-κλειδιά για τα 7 πιο σημαντικά προβλήματα (5)
Η εμπιστοσύνη, όσο κλισέ και αν ακούγεται, είναι ζωτικής σημασίας για τη συνύπαρξη ενός ζευγαριού. Άλυτα ζητήματα, που διαιωνίζονται, δεν αφήνουν εσάς, τον/ την σύντροφό σας και τη σχέση σας να εξελιχθεί, εάν δεν έχετε βάλει ισχυρά και αληθινά θεμέλια.
Στρατηγικές λύσεις
• Επιμείνετε, κρατήστε το λόγο σας, γίνετε (εάν δεν είστε) δίκαιοι και δείξτε κατανόηση για τα συναισθήματα του άλλου/της άλλης.
• Το ψέμα σε μία σχέση, δυστυχώς, δεν ξεπερνιέται ποτέ, ό,τι και να ισχυρίζεται ο καθένας. Μπορεί φαινομενικά να έχετε συμφωνήσει με τον/την σύντροφό σας, ότι δεν θα επαναληφθεί, αλλά βαθιά μέσα σας θα σας «κατατρώει» σιγά σιγά και με την πρώτη ευκαιρία ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια, ακόμη πιο ισχυρό, απειλώντας τη σχέση σας.
• Μην υπερβάλετε, όταν κάτι πάει στραβά και προσπαθήστε να μη λέτε ή κάνετε πράγματα, τα οποία σύντομα θα αναιρέσετε.
• Σεβαστείτε τα όρια του συντρόφου σας και μην «ξύνετε» παλιές πληγές. Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω και ό,τι και αν συνέβη στο παρελθόν, οφείλει να μείνει εκεί, εάν έτσι έχετε συμφωνήσει μεταξύ σας.
• Προσοχή στον παράγοντα ζήλια και ειδικά την «κεκαλυμμένη» ζήλια, που δεν παραδέχεται ο/ η σύντροφός σας, άρα και εσείς δε μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Μην ξεχνάτε, ότι λίγη (επιτρεπτή) ζήλια είναι ίσως θεμιτή, στη βάση που δεν ενοχλεί ή καταπιέζει κανέναν και απλά δείχνει ότι ενδιαφέρεστε για τον/την σύντροφό σας. Τη στιγμή όμως, που τα όρια μεταξύ ενδιαφέροντος και ζήλιας γίνουν δυσδιάκριτα, τότε υπάρχει πρόβλημα.
Να έχετε πάντα στο μυαλό σας, ότι οι σχέσεις για να είναι ουσιώδεις πρέπει να έχουν πάθος, ενέργεια, κατανόηση, ήρεμες αλλά και ζωηρές στιγμές. Δεν είναι τυχαίο, που απασχολούν αιώνες τώρα, ακόμα και τους πιο επιφανείς επιστήμονες, που έχουν υπάρξει στην ιστορία της ανθρωπότητας. Εξάλλου, όπως έλεγε και ο γάλλος αριστοκράτης, ποιητής και πρωτοπόρος της αεροπορίας, Antoine de Saint-Exupéry «Αγάπη δεν σημαίνει να κοιτάζονται δύο άνθρωποι στα μάτια, αλλά να βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση».
Πηγή: clickatlife.gr


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory