Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Κάτι που είναι αόρατο .

Μετρώντας τις εισπράξεις των εισητιρίων .

bus_tickets
bus_tickets
bus_tickets
bus_tickets
bus_tickets
bus_tickets
Τα λεωφορεία είναι τα πιο δημοφιλή μέσα μαζικής μεταφοράς στην Κίνα. Μία βόλτα κοστίζει 1 yuan ($ 0.16). Κάθε βράδυ εκατοντάδες των εργαζομένων μετράνε όλες αυτές τις σωρούς των 1-γιουάν λογαριασμούς.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω αυτούς τους γονείς

Αποτυχίες .

Ξεκαρδιστική Εικόνες των ανθρώπων που είχαν μια θέση εργασίας, αλλά απέτυχε εντελώς
Ξεκαρδιστική Εικόνες των ανθρώπων που είχαν μια θέση εργασίας, αλλά απέτυχε εντελώς
Ξεκαρδιστική Εικόνες των ανθρώπων που είχαν μια θέση εργασίας, αλλά απέτυχε εντελώς
Ξεκαρδιστική Εικόνες των ανθρώπων που είχαν μια θέση εργασίας, αλλά απέτυχε εντελώς

Κορίτσια.

κακές ιδέες 04 26 13 920 40 Συμφωνώ, ο χρόνος του για μερικές κακές ιδέες για το Σαββατοκύριακο (44 HQ Φωτογραφίες)
κακές ιδέες 04 26 13 920 11 Συμφωνώ, ο χρόνος του για μερικές κακές ιδέες για το Σαββατοκύριακο (44 HQ Φωτογραφίες)

Γιατί οι γυναίκες φοράνε σουτιέν;

Το σουτιέν στη γυναίκα αποτελεί εσώρουχο, απαραίτητο "εξάρτημα" για την ένδυσή της. 

Είναι πιθανόν μέχρι κάποια ηλικία ή ακόμα και για όλη της τη ζωή (αν έχει μικρό στήθος) να το φοράει χωρίς πραγματικά να γνωρίζει το λόγο. 

Πάντως αυτές που δεν έχουν μικρό στήθος, σίγουρα γρήγορα θα καταλάβουν την εξυπηρέτηση αυτού του εσωρούχου... 

σουτιένΤο σουτιέν έχει ανακαλυφθεί καθαρά για να κρατάει σταθερά τα στήθη όταν περπατάει μια γυναίκα ή τρέχει (να μην πηγαίνουν πέρα δώθε) και για να μην κρέμονται, πράγματα τα οποία είναι εξαιρετικά άβολα. 

Από κει και πέρα εξυπηρετούν και στο να μη γίνεται ορατή η ρώγα πχ στο μπλουζάκι, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται υπό φάση διέγερσης... 

Τώρα, τα στήθη σίγουρα είναι ένα αντικείμενο που προξενεί ενδιαφέρον στον άντρα. Έτσι, η βιομηχανία παραγωγής σουτιέν έχει... πάρει φωτιά! Σουτιέν με διάφορα καλούδια (όπως ενισχύσεις), είναι ικανά ένα σχετικά μικρό στήθος, να το κάνουν... αρκετά δελεαστικό! 

Πλέον, κοπέλες με μικρό στήθος πολλές φορές φοράνε αυτό το εσώρουχο με ενισχύσεις, για να επιδείξουν τα ανύπαρκτα κάλλη κάτω από την μπλούζα τους. Στην πραγματικότητα όμως δεν τις εξυπηρετεί πουθενά, παρά μόνο σε ένα πιο σέξυ προφίλ, που φυσικά, ίσως είναι και πιο σημαντικό από την πραγματική χρησιμότητά του... 

μικρό στήθοςΠάντως αν είστε από αυτές που έχουνμικρό στήθος, να ξέρετε ότι δεν είναι τόσο κακό! 

Υπάρχουν άντρες που τους αρέσει αυτό, και σίγουρα δεν αποτελούν εξαίρεση, αυτή είναι αλήθεια! 

Αρκεί φυσικά... να επιδείξετε και τα υπόλοιπα κάλλη σας ή αν δεν έχετε και πολλά, να δημιουργήσετε, όπως για παράδειγμα ένα όμορφο σωματάκι, ένα ωραίο μαλλί, ένα πετυχημένο μακιγιάζ, να είστε περιποιημένη, κλπ. 

Τέλος, να ξέρετε ότι πολλές φορές αυτό που μετράει περισσότερο είναι η γυναίκα να είναι ακομπλεξάριστη... Ένας νοείμων άντρας που σίγουρα μια γυναίκα θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα του, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό... 
http://coolweb.gr/giati-ginaikes-foran-soutien/

Η εικόνα σώματος των αθλητών


Ως εικόνα σώματος εννοούμε την θετική ή αρνητική αντίληψη που έχει κάθε άνθρωπος για το σώμα του. Το πώς βλέπει ο καθένας τον εαυτό του, το πώς νιώθει, το πώς επηρεάζει την υγεία και την ψυχική του ευεξία! Ιστορικά, η επιστημονική έρευνα είχε επικεντρωθεί στο να εξετάσει κυρίως γυναίκες αθλήτριες, αλλά τα τελευταία χρόνια δείχνει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον και στην αντρική εικόνα σώματος. Οι γυναίκες και οι άντρες διαφέρουν ως προς τον τρόπο που βλέπουν τον εαυτό τους, αλλά και ως προς τον τρόπο που συμπεριφέρονται και αντιδρούν!
Ξεκινώντας από τις γυναίκες αθλήτριες, έχει παρατηρηθεί πως για να είναι για αυτέςιδανικό ένα σώμα, θα πρέπει να μην έχει μεγάλο ποσοστό λίπους, να μην έχει τεράστιουςμυς, να έχει καλή φυσική κατάσταση και ταυτόχρονα να είναι θηλυκό και ελκυστικό. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τους στόχους και τις επιδιώξεις για κάθε άθλημα ξεχωριστά, οδηγούν τις αθλήτριες σε έναν ιδιαίτερα αγχώδη και απαιτητικό τρόπο ζωής. Έτσι, ενώ έχει παρατηρηθεί πως οι γυναίκες αθλήτριες έχουν μια πιο θετική στάση όσον αφορά την υγεία και την φυσική κατάσταση του σώματός τους από τις μη αθλήτριες, δυστυχώς όσον αφορά την εκτίμηση της εμφάνισής τους και του σωματικού τους βάρους υπάρχει μία λανθασμένη αντιμετώπιση. Οι περισσότερες από αυτές θεωρούν το σώμα τουςάσχημο και με μεγάλο ποσοστό λίπους και βάρους. Το γεγονός αυτό, τις οδηγεί στο να χάσουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και την αυτοεκτίμησή τους και να οδηγηθούν σε αρνητικές και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.
Όσον αφορά τους άντρες αθλητές, εδώ έχουμε ένα μοντέλο σώματος που οφείλει να είναι καταρχήν δυνατό, μυώδες ιδιαίτερα στο πάνω μέρος, με μικρό ποσοστό λίπους. Εάν θέλουμε να διαλέξουμε τους σημαντικότερους παράγοντες εκτίμησης του σώματός τους, θα μπορούσαμε με βεβαιότητα να πούμε πως είναι οι εξής τρεις: δύναμη, ελκυστικότητα και καλή φυσική κατάσταση. Σε αντίθεση με τις γυναίκες, εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Έτσι στους άντρες δεν παρατηρείται σε τόσο μεγάλο βαθμό η καθημερινή πίεση και το άγχος για την τελειοποίηση του σώματός τους, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως και σε αυτούς δεν υπάρχει η θετική ή όχι αυτοεκτίμηση, η αυξημένη ή όχι εμπιστοσύνη, η σιγουριά ή όχι για τον εαυτό τους, που προκύπτει από την εκτίμηση της σωματικής τους εμφάνισης.
Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τον σημαντικό και αναντικατάστατο ρόλο του αθλητισμούστην υγεία και την προσωπική ευεξία του καθενός, είναι άξιο να τονιστεί, πως οι παραπάνωαρνητικές εκτιμήσεις και των δύο φύλων για την εικόνα του σώματός τους, ίσως και να οφείλονται στην πίεση και το άγχος του αθλητισμού και περισσότερο του πρωταθλητισμού. Ιδιαίτερα όσον αφορά κάποια αγωνίσματα που αφορούν κατηγοριοποιήσεις όσον αφορά το βάρος και την δύναμη, όπως η ρυθμική γυμναστική, η πάλη, η κωπηλασία, σίγουρα είναι δυνατόν να οδηγήσουν σε διατροφικές και άλλου είδους διαταραχές για τους αθλητές. Επίσης, αθλήματα ιδιαίτερα απαιτητικά, όπως το τρίαθλο, η άρση βαρών, τα αγωνίσματα δρόμου, μπορούν εύκολα πέρα της κοπιαστικής, ολοκληρωτικής και εξαντλητικής προπόνησης που απαιτούν, να οδηγήσουν τους αθλητές σε δρόμους παράνομους και επικίνδυνους, μόνο και μόνο για την επίτευξη της καλύτερης επίδοσης.
Καταλήγοντας, πολλές θεωρίες έχουν προταθεί για να εξηγήσουν την απόκτηση και συντήρηση των διαταραχών της εικόνας σώματος και στα δύο φύλα. Αυτή που επικρατεί είναι πως κοινωνικοπολιτισμικά κριτήρια που αφορούν την οικογένεια, τα μέσα ενημέρωσης, τους φίλους, τους συμπαίκτες, είναι δυνατόν να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπει ο καθένας το σώμα του και περαιτέρω τον τρόπο που εκτιμά ή εμπιστεύεται το εαυτό του. Σίγουρο είναι πως ο αθλητισμός βοηθάει στο να αποκτήσουν οι αθλητές μίασωστή και ειλικρινή εκτίμηση για το σώμα τους και την υγεία τους, αρκεί να επικρατείμέτρο, ρεαλισμός, σωστές επιλογές και αποφάσεις και κυρίως συνεργασία με ανθρώπους έμπειρους, ικανούς και -το σημαντικότερο- ηθικούς!

Καμιά γυναίκα δεν μπορεί ν’ αντισταθεί σε τέτοιες φιγούρες…

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory