Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Χαμόγελα .

Ο σωστός τρόπος για να ρίξει μια χειροβομβίδα

Η καταιγίδα έπληξε 3 από τα ψηλότερα κτίρια του Σικάγου ταυτόχρονα.

Lightning_storm5
Lightning_storm1
Lightning_storm6
Lightning_storm2
Lightning_storm7
Lightning_storm3

Ρόντα πόλη στην Ισπανία

Περπάτημα σε κρεμαστή γέφυρα .

Ποια η διαφορά ό,τι με ότι;

Γενικά για να το θυμάστε εύκολα, απλά να ξέρετε το εξής: 

Πάντα χρησιμοποιούμε το ότι ΕΚΤΟΣ κι αν αυτό που λέμε, υποδηλώνει το "οτιδήποτε". 

Αν δηλαδή χρησιμοποιείτε ένα "ότι" σε μία πρότασή σας και το μεταφράζετε νοητά σε "οτιδήποτε", αν ταιριάζει, τότε χρησιμοποιήστε το ό,τι με το κόμμα. 

Αυτό είναι όλο! 

Με κόμμα = "οτιδήποτε" 
Χωρίς κόμμα = όλα τα άλλα 

Ας δούμε και λίγα παραδείγματα για να καταλάβετε καλύτερα τη διαφορά του ό,τι με το ότι: 

Ότι

» Να του πεις ότι θα αργήσω. 
» Αν πας μέσα, τότε θα καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεσαι. 
» Δεν μου έρχεται κάτι άλλο, κόλλησα... ίσως φταίει ότι είναι αργά το βράδυ! :) 

Ό,τι

» Πάντα καταλήγω εδώ να πάρει ευχή ό,τι και να κάνω. 
» Ό,τι πιεις, κερασμένο από εμένα. 

Τι ονόματα δώσανε στα μωρά τους πορωμένοι υπολογιστάκηδες;!

Θα σας φανούν τα παρακάτω αστεία, αλλά είναι αλήθεια και τα μωρά ονομάστηκαν έτσι! 

Γονείς πορωμένοι με τους υπολογιστές, δώσανε ονόματα στα μωρά τους... ορολογίες υπολογιστών! 

Λοιπόν, τα ονόματα των μωρών είναι: 

Hashtag Τζέιμσον 
(το κάγκελο # στο twitter) 

Like 
(πιστεύω το γνωρίζουμε όλοι. Α, είναι κορίτσι!) 

Bane 
(ο γνωστός εχθρός του μπάτμαν) 

@ 
(Κινέζοι γονείς το επινοήσανε, πάει το κάψανε το μωρό! Στα Κινέζικα το @ μεταφράζεται ως "αγάπα τον".) 

Jed I. Knight 
(Star Wars...) 

Oliver Google Kai 
(το Oliver Bing Kai είναι ακόμα ελεύθερο, προλάβετε!) 

New Folder 
(Νέος Φάκελος στα windows!!) 

Εγώ πάντως αν κάνω παιδί, σκέφτομαι να το ονομάσω Κάδο Ανακύκλωσης.
http://coolweb.gr/apisteuta/ypologistakhdes-goneis-onomata-moron.html

Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΟΥ SEXΟ άντρας εμπνεύστηκε από το σχήμα του καρχαρία για να φτιάξει την αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Μελέτησε την κίνηση της τίγρης και της ακρίδας για να δημιουργήσει το Κουνγκ Φου.
Εσύ πάρε έμπνευση από τα πιάτα του σεφ για να βρεις τις στάσεις που θα σου δώσουν χρυσό  σκούφο στο κρεβάτι. Κι αν θες να το πας ένα βήμα παραπάνω, μαγείρεψέ της. Ερευνες δείχνουν ότι το σπιτικό φαγητό είναι ένα από τα πιο ισχυρά δολώματα για να ψηθεί μια γυναίκα και να πάρει το κυρίως πιάτο στο κρεβάτι. Γύρισε σελίδα και βρες ό,τι χρειάζεσαι.
Στάση για Φαγητό
Εκτός από το τραπέζι, η ποικιλία είναι απαραίτητη και στο κρεβάτι σου. Γι' αυτό πριν παραγγείλεις πάλι μια από τα ίδια, πάρε μια γεύση από πειραγμένες συνταγές
1. Πίτερ Τοσ(τ)
Μην ανησυχείς, δεν θα το κάνετε ακούγοντας ρέγκε. Απλώς θα την καθίσεις πάνω σε μία στοίβα με μαξιλάρια, που θα έχεις βάλει στο πάτωμα στην άκρη του κρεβατιού. Καθώς εκείνη θα στηρίζει την πλάτη της στο κρεβάτι, εσύ θα γονατίσεις μπροστά της και θα μπεις μέσα της. Λόγω της διαφοράς ύψους θα είναι εύκολο να τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση σου κι έτσι θα έρθετε πιο κοντά. «Αργές κι αισθησιακές διεισδύσεις θα βοηθήσουν να μείνετε και οι δύο στη θέση σας» λέει η Pam Spurr, συγγραφέας του Steamy Sex: The Sex Doctor's Answers For Κeeping It Hot. «Αφού βρεις το ρυθμό σου κι ανεβάσεις ταχύτητα, πέρνα τα χέρια σου γύρω από τη μέση της, για να μη φύγουν τα μαξιλάρια. Το καλό με αυτήν τη στάση είναι ότι θα σε γεμίσει φιλιά και χάδια, παράλληλα με τη διείσδυση».
2. Μπακλαβάς γωνία
Αν θες να την ευχαριστήσεις μετά από ένα καλό πρώτο πιάτο, πέρνα στο επιδόρπιο ως εξής: ξάπλωσε πλάι της ενώ είναι ανάσκελα στο κρεβάτι κι έχε το πρόσωπό σου στραμμένο σε εκείνη. Λύγισε τα πόδια της και γύρνα τα προς το μέρος σου, έτσι ώστε να σχηματίσουν γωνία με τους μηρούς σου. Με το που βρεις σημείο επαφής, ξεκίνα αργές και ήρεμες διεισδύσεις. Για να εμβαθύνεις περισσότερο, θα πρέπει να την πιάσεις από τους γοφούς και να βάλεις δύναμη, αφού τη μετακινήσεις στο κατάλληλο σημείο. «Αυτή η στάση σού δίνει φανταστική πρόσβαση πάνω της με πολλούς διαφορετικούς τρόπους» λέει η Spurr κι εξηγεί: «Σου επιτρέπει αργή, αλλά σίγουρη διείσδυση, ενώ μπορείς να ερεθίζεις την κλειτορίδα της με το χέρι που θα μείνει ελεύθερο μετά την τοποθέτηση των γοφών της στο σωστό σημείο».
3. Τα καλύτερα γεμιστά
Για να πετύχει η συνταγή, θα πρέπει να αρχίσεις το μαγείρεμα ανορθόδοξα. Αντί να βάλεις εκείνη από κάτω, θα ξαπλώσεις εσύ ανάσκελα και θα φέρεις τα γόνατά σου στο στήθος σου. Επειτα θα την προσκαλέσεις να κάτσει πάνω σου, με την πλάτη στραμμένη στο πρόσωπό σου. Αν κουραστεί, μπορεί να στηρίξει τα χέρια της στο κρεβάτι κι εσύ να τη βοηθήσεις να ισορροπήσει κρατώντας την από τους λυγισμένους αγκώνες της. Για μεγαλύτερη σταθερότητα, πίεζε με τα πόδια την πλάτη της. «Χρειάζεται δύναμη αυτή η στάση» λέει η Spurr. «Πρέπει να έχεις γυμνάσει καλά τους κοιλιακούς και τους μυς της μέσης σου». Βέβαια, αν έχεις και γυμνασμένα χέρια, θα μπορείς να κάνεις πιο αποφασιστικές, αργές κι ελεγχόμενες διεισδύσεις. 
4. Ελαφρύ γεύμα
Αν σου ξεκαθαρίσει εξαρχής πως δεν αντέχει τη βαριά κουζίνα, ελάφρυνέ τη με πλάγιο τρόπο. Ενώ ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι, πέσε από πάνω της, έτσι ώστε τα σώματά σας να σχηματίσουν σταυρό. Επειτα, αντί να προσεύχεσαι να σπάσεις το ρεκόρ σου στα πουσάπς, στήριξε τους αγκώνες σου στο κρεβάτι και κάνε οριζόντιες κυκλικές κινήσεις. Ετσι το όπλο σου θα στοχεύει στα πλαϊνά τοιχώματα του κόλπου, ενώ η λεκάνη σου θα ασκεί πίεση στην περιοχή της κλειτορίδας. Αυτός ο συνδυασμός μαζί με το πλεονέκτημα ότι θα είναι αραχτή και light θα την οδηγήσει γρήγορα στην κορύφωση.
5. Καυτή σούπα 
Μπορεί η στάση-κουτάλι να είναι από τις αγαπημένες της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να την τρώει με το κουτάλι ίδια και απαράλλαχτη. «Πολλές γυναίκες βαριούνται το σεξ, επειδή κάθε φορά που το κάνουν επαναλαμβάνουν μία ή δύο ίδιες στάσεις» λέει η Spurr. Ενώ λοιπόν θα σε περιμένει πίσω της ξαπλωμένη στο πλάι, εφάρμοσε το στήθος σου στην πλάτη της και βοήθα τη με τις γάμπες σου να λυγίσει ελαφρώς τα πόδια της. Καθώς το κάνετε, μεγάλωνε τη γωνία για να αλλάζει και η γωνία διείσδυσης. ''Εκείνη μπορεί να απλώσει το χέρι της και να πιάσει το μηρό ή το γλουτό σου, προκειμένου να είναι σίγουρη ότι δεν θα γλιστρήσεις έξω'' λέει η Spurr επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ρομαντική και πολύ σέξι στάση.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory