Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Πώς Να καταστρέψετε Μια Maserati

Οι άνθρωποι στην Κίνα είναι τόσο freaking πλούσιοι, μπορούν να καταστρέψουν μια Maserati που κοστίζει 420.000 δολαρίων. Μόνο και μόνο επειδή δεν τους άρεσε η υπηρεσία.
maserati_01
maserati_01
maserati_01
maserati_01
maserati_01
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Μπορείτε Να Εξηγήσετε Αυτό;

Σύμπτωση

1109 Perfect Σύμπτωση (20 φωτογραφίες)
440 Perfect Σύμπτωση (20 φωτογραφίες)
537 Perfect Σύμπτωση (20 φωτογραφίες)
1024 Perfect Σύμπτωση (20 φωτογραφίες)
1324 Perfect Σύμπτωση (20 φωτογραφίες)
1820 Perfect Σύμπτωση (20 φωτογραφίες)
2019 Perfect Σύμπτωση (20 φωτογραφίες)

Αυτές οι φωτογραφίες είναι κυρίως εκλεκτής ποιότητας και ανεξήγητα παράξενες

Gadgets γκολφ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σαςΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

Δεν χρειάζεται να είσαι hacker για να ξεχωρίσεις αλήθειες και ψέματα στα δεδομένα των sites γνωριμιών. Οι αριθμοί που προκύπτουν από έρευνες εταιρειών στατιστικών σού ανοίγουν τα μάτια.

Οι αριθμοί σου
39% 
Το ποσοστό των γυναικών που ψεύδονται για το ύψος τους. 
64,1%
Το ποσοστό των γυναικών που ψεύδονται για το βάρος τους.
48% 
Οι πιθανότητες να διακόψεις με mail μια σχέση που ξεκίνησε με online dating. 
Διπλάσιες 
Οι πιθανότητες να σε προσεγγίσουν online αν έχεις φωτογραφία στο προφίλ σου
1 στις 3 
Οι γυναίκες που κάνουν online γνωριμίες, κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού.
83% 
Το ποσοστό των δεσμευμένων ατόμων που μπαίνουν σε sites γνωριμιών και δεν θεωρούν απιστία το online dating.

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΨΑΡΙ1. Η θρεπτική αξία των ψαριών μπορεί να συγκριθεί μόνο με κρέας άριστης ποιότητας (που ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να το βρεις). Υπάρχουν αρκετές περιστάσεις κοινωνιών και ατόμων που έτρωγαν μόνο ψάρια - και ήταν και υγιείς και ζούσαν πολύ περισσότερο από τους σύγχρονούς τους.
2. Τα ψάρια είναι φτιαγμένα για τον οργανισμό σου.
Η σάρκα και το λίπος τους χωνεύονται μέχρι και 98%, κάτι που τα κάνει τρομερά αποτελεσματικά στη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών τους στον οργανισμό σου.
3. Μη φοβάσαι να τρως λιπαρά ψάρια.
Το λίπος τους είναι υψηλής ποιότητας και διαφορετικής σύστασης από του κρέατος, αφού περιέχει πολλά ακόρεστα λίπη και υψηλό ποσοστό ολεΐνης.
4. Το μέγεθος τελικά δεν μετράει.
Αν θέλεις να ελαχιστοποιήσεις τις βλάβες στο πορτοφόλι σου και να μεγιστοποιήσεις τη θρεπτικότητα, προτίμησε τα μικρά ψάρια. Η σαρδέλα, ο γαύρος και η αθερίνα θα εκτοξεύσουν τα οφέλη σου στα ύψη χωρίς να χρεοκοπήσουν την υπόλοιπη χρονιά σου.

ΣΕΞ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ

5 λεπτά: Προετοιμασία 
Οπως συμβαίνει με όλους τους αγώνες σου, έτσι κι αυτό το κρίσιμο παιχνίδι θα ξεκινήσει με ένα καλό ζέσταμα. Προτού όμως αρχίσεις τις κάμψεις και τις εκτάσεις μες στο μπαρ, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού σου έρθει η όρεξη, πιάσε το κινητό σου και στείλε της ένα μήνυμα. Εξηγήσου σπαρτιάτικα λέγοντας με μία πρόταση το πού, το πότε και το πώς: «Ραντεβού στο πάρκινγκ σε 5 λεπτά χωρίς εσώρουχα». Ετσι θα πάρει αμέσως το μήνυμα και στο μυαλό της θα γίνουν τα προκαταρκτικά. Συγχρόνως θα τα κάνει όλα μούσκεμα από την αγωνία του παράνομου και το φόβο μη σας πιάσουν, οπότε θα σου έρθει πανέτοιμη.
-2 λεπτά: Επίθεση  
Παρόλο που ο κίνδυνος να σας πιάσουν λειτουργεί αφροδισιακά, το ίδιο το γεγονός θα σας ξενερώσει. Προσπάθησε λοιπόν να μην πας γυρεύοντας κρατώντας το deadline των 5 λεπτών. Βέβαια, υπολόγιζε ότι μέχρι να βρεις τον ακριβή χώρο, να βγάλεις ή να παραμερίσεις τα ρούχα και να βάλεις το προφυλακτικό θα χάσεις τουλάχιστον 1 λεπτό. Οπότε ο χρόνος για να μπεις, να βγεις, να την τελειώσεις, να τελειώσεις και να επιστρέψετε και οι δύο στη βάση σας, σαν να μην τρέχει τίποτα, κυμαίνεται στα 3-4 λεπτά. 
0-2 λεπτά: Εισβολή
Δεν χρειάζεται να της ρίξεις λάδι για να ανάψεις φωτιά. Αρκεί να της βγάλεις γλώσσα μες στη μικρή περιοχή της και δεν θα χάσεις το σάλιο σου. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, τα επίπεδα υγρασίας θα φτάσουν στο κόκκινο κι έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να εισβάλεις απ’ όπου θες. Βέβαια, το ιδανικό είναι να της τη φέρεις από πίσω, για να έχεις σε απόσταση βολής την κλειτορίδα, το στήθος, το κωλαράκι της και ό,τι άλλο σου είναι απαραίτητο. Γύρνα το κεφάλι της πίσω και προς το πλάι αν θέλεις να τη φιλήσεις και να είσαι προετοιμασμένος να φας σπρωξιές αν είναι λάτρισσα της μεγάλης ταχύτητας.   
2-4 λεπτά: Επιτάχυνση 
Οσο φίλοι κι αν είστε με το σβέλτο, είναι λιγάκι δύσκολο να έρθετε σε οργασμό γρήγορα και συγχρονισμένα. Γι’ αυτό πρέπει ο καθένας να δει την πάρτη του και να καλύψει τις δικές του ανάγκες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα χάσετε τελείως το ομαδικό πνεύμα. Απλώς πρέπει εκείνη -που είναι και η πιο δύσκολη- να είναι σαφής σε αυτά που θέλει: το δάχτυλό σου εδώ, τη γλώσσα σου εκεί, με συγκεκριμένη ταχύτητα και κατάδυση στα Χ εκατοστά. Ναι, δεν είναι ό,τι καλύτερο να το κάνετε βάσει σχεδίου, αλλά αφού μπήκατε στην παρανομία, πρέπει να παίξετε ακολουθώντας τους άγραφους κανόνες της. 
+5 λεπτά: After party 
Για καλή σου τύχη δεν υπάρχει χρόνος για αγκαλιές μετά τη λήξη του αγώνα. Για κακή σου τύχη δεν υπάρχει ούτε χρόνος για ύπνο. Οπότε, μόλις βρεις λίγη δύναμη, βγάλε ξανά το κινητό σου και στείλε της ένα σύντομο, συνωμοτικό μήνυμα, που θα προετοιμάσει το έδαφος για μελλοντικές επιδρομές. Μπορεί να την κάνεις να κοκκινίσει από ντροπή, όμως την επόμενη φορά που θα τη ρίξεις στα πέντε - το κοκκίνισμα θα είναι από ηδονή. Εχε υπόψη σου ότι οι επαναληπτικοί γύροι είναι πάντα καλύτεροι, λόγω της προσμονής που υπάρχει. Δώσε της λοιπόν τροφή να φτιάξει διάφορα σενάρια και στην επόμενη συνάντησή σας θα ξέρει από την αρχή το ρόλο της.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory