Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Τα Κορίτσια Και Τα Αυτοκίνητα

girls_and_cars_5
girls_and_cars_5

Θαύματα Μηχανικών του σύγχρονου κόσμου

Akashi Kaikyo Bridge
10 Θαύματα Μηχανικών
Γέφυρα του Μιγιό
Γέφυρα του Μιγιό
Αγωγός αερίου Βόρειας Ευρώπης
Nordstream
Εθνικό Στάδιο του Πεκίνου
Φωλιά του πουλιού
Bailong Ανελκυστήρας
Bailong Ανελκυστήρας
Palm Islands
Palm Islands
Eurotunnel
Η Eurotunnel
Φράγμα των Τριών Φαραγγιών
Φράγμα των Τριών Φαραγγιών

Φωτογραφία: άγνωστο πρόσωπο - Εργοστάσιο φυσικού αερίου - Kenedy, Τέξας


Χαλιά στο σπίτι απο Αφγανιστάν
Η παραγωγική διαδικασία σπαγγέτι στην Ινδονησία.

Ο ελληνικός καφές μυστικό μακροζωίας

Ο ελληνικός καφές μυστικό μακροζωίας
Η αγωνιώδης προσπάθεια του ανθρώπου να ανακαλύψει τα μυστικά μακροζωίας έχουν οδηγήσει την επιστημονική κοινότητα σε μια συνεχή αναζήτηση για την εύρεση των ελιξιρίων της ζωής. 

Η απάντηση ίσως βρίσκεται στον ελληνικό καφέ…

Τα δεδομένα που υποστηρίζουν τη θετική συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσης ελληνικού καφέ και μακροζωίας έρχονται από μια μελέτη που διεξήχθη στην Ικαρία, το νησί με τη μεγαλύτερη μακροβιότητα στον κόσμο.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Γεράσιμο Σιάσο, ιατρό και καθηγητή της Ιατρική Σχολής Αθηνών, και τους συνεργάτες του οι οποίοι εξέτασαν την κατανάλωση καφέ και την επίδρασή της στα επίπεδα υγείας των ηλικιωμένων κατοίκων του νησιού.

Οι ερευνητές επικεντρώθηκαν στην κατανάλωση καφέ, λόγω ευρημάτων προηγούμενης έρευνας που υποστήριζαν ότι η μέτρια κατανάλωση καφέ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πάνω από το 87% των συμμετεχόντων στη μελέτη έπιναν βρασμένο, ελληνικό καφέ κάθε μέρα.

Οι συμμετέχοντες που έπιναν περισσότερα ελληνικό καφέ είχαν καλύτερη ενδοθηλιακή λειτουργία από εκείνους που έπιναν άλλα είδη καφέ. Ακόμη και σε εθελοντές που είχαν υψηλή αρτηριακή πίεση, η κατανάλωση καφέ συνδέθηκε με την καλύτερη λειτουργία του ενδοθηλίου, χωρίς αρνητική επίδραση στην αρτηριακή πίεση.

Οι ερευνητές κατέληξαν στα συμπέρασμα ότι ο βραστός ελληνικός καφέ με το πλούσιο σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά περιεχόμενό του και μια μέτρια ποσότητα καφεΐνης, φαίνεται να συγκεντρώνει ποικίλα οφέλη συγκρινόμενος με οποιοδήποτε άλλο ρόφημα καφέ.

Πηγή: neadiatrofis.gr

ΔΑΜΑΣΕ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ


Ζηλεύεις τους πάντες 
Το να βλέπει τη φλέβα στο μέτωπό σου να πετάγεται κάθε φορά που την κοιτάζει άλλος άντρας μπορεί να το θεωρήσει σέξι. Το να σε έχει, όμως, να στήνεις καβγάδες δεξιά κι αριστερά μόνο και μόνο επειδή τραβάει τα βλέμματα σίγουρα δεν θα το εκτιμήσει. Πάρ’ το απόφαση: αφού αρέσει σε σένα, προφανώς θα αρέσει και σε άλλους –δεν είναι και τόσο κακό. Κακό θα γίνει αν δεν αντιμετωπίσεις άμεσα τη ζήλια που σε πνίγει. Οι ειδικοί συνιστούν ειλικρίνεια. Μίλησέ της για το πώς αισθάνεσαι, πες της τι σε ενοχλεί κι εκείνη με τη σειρά της, λογικά, θα σε καθησυχάσει. Αν τώρα δεν είσαι απ’ αυτούς τους ευαίσθητους τύπους που μοιράζονται εύκολα τα συναισθήματά τους, μάθε να ζεις με το πρόβλημα. Η σχέση σου δεδομένα θα κάνει νερά κι εσύ θα αναγκαστείς να πάρεις μαθήματα διαλογισμού. Πώς αλλιώς θα κατεβάζεις κάθε τόσο τους σφυγμούς σου; 
Ζηλεύεις τον πρώην της 
Τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι πολύ τρομακτικά. Πόσο μάλλον όταν έχεις να κάνεις με έναν προηγούμενο γκόμενο που μοιάζει τέλειος. Στο μυαλό σου, ο πρώην μπορεί να πάρει μυθικές διαστάσεις. Δεν ξεχνούσε ποτέ τα γενέθλιά της και οι επιδόσεις του στο σεξ συναγωνίζονται εκείνες μυθικών πορνοστάρ. Δες τα πράγματα όπως είναι: εκείνον τον χώρισε για κάποιο λόγο και για κάποιον άλλο λόγο διάλεξε εσένα. Για να το πιστέψεις περισσότερο, άνοιξέ της την καρδιά σου. Εξήγησέ της ότι βλέπεις τον πρώην της ανταγωνιστικά και δώσ’της την ευκαιρία να σου εξομολογηθεί τι σε κάνει καλύτερό του. Δεν υπάρχει καλύτερο «χαπάκι» αυτοπεποίθησης. 
Ζηλεύεις τον κολλητό της 
Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε κείνον και σε σένα, του λέει όλα της τα μυστικά, εκείνος της δίνει tips για το κρεβάτι κι εκείνη του κλείνει πονηρά το μάτι. Με λίγα λόγια όταν είναι και οι δύο μόνοι τους το γυρίζουν στο «φιλικό» σεξ και κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσουν πως ανήκουν μαζί, θα παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια. Επειδή το έχεις δει στις ταινίες δεν σημαίνει πως συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Απλώς, κάθε πρόσωπο που φαίνεται να απειλεί τη σχέση σου, λογικά θα σου προκαλεί ζήλια. Αν της μιλήσεις γι’ αυτό, πιθανότατα θα σε διαβεβαιώσει πως αυτός ο τύπος που ξέρει απ’ το σχολείο ποτέ δεν θα μπορέσει να πάρει τη θέση σου στην καρδιά της. 
Ζηλεύεις επειδή στα φόρεσε 
Το έκανε, το παραδέχθηκε, σου ζήτησε συγνώμη, σου ορκίστηκε ότι δεν θα γίνει ξανά. Εσύ φώναξες, τα’ σπασες, δεν της τηλεφώνησες για ένα μήνα, στο τέλος κατάλαβες ότι την αγαπάς και τη δέχθηκες πίσω. Πώς όμως θα μπορέσεις να την εμπιστευτείς; Αυτό που σε τρώει κατά βάθος είναι ότι δεν αισθάνεσαι πια μοναδικός στη ζωή της. Πληγώθηκες, προδόθηκες και έχασες την αυτοπεποίθησή σου. Γι’ αυτό, πιο πολύ από ποτέ, χρειάζεσαι μια επιβεβαίωση. Μη ντρέπεσαι. Κουβέντιασε μαζί της ειλικρινά, δείτε το μέλλον της σχέσης σας και σκεφθείτε αν αξίζει να ξαναπροσπαθήσετε. Αν θέλετε να είστε μαζί, οφείλεις να της δώσεις μια ειλικρινή ευκαιρία. 
Αν η ζηλιάρα της σχέσης είναι άλλη
Καμιά σκηνή πού και πού αποδεικνύει ότι σε θέλει. Το να ψάχνει το κινητό σου όποτε μπαίνεις στο μπάνιο, όμως, είναι δείγμα του κακού που κάποια στιγμή θα έρθει. Η εύκολη λύση είναι να την πεις ανασφαλή. Μήπως, όμως, η δική σου συμπεριφορά την έχει κάνει να φέρεται έτσι; Σκέφτηκες ποτέ τι έχεις κάνει για να την καθησυχάσεις; Ένα μπουκέτο λουλούδια συνήθως δεν αρκεί –το καλύτερο είναι να της μιλήσεις για το μέλλον. Έτσι θα καταλάβει ότι παίρνεις τη σχέση σας στα σοβαρά. Αν της κάνεις και κανένα αυθόρμητο κομπλιμέντο – δείγμα ότι πρόσεξες τα καινούρια της παπούτσια και πόσο της πάνε– θα την κάνεις να αισθανθεί ακόμη πιο σίγουρη για σένα.  

15 ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ


Τα κυβικά του αυτοκινήτου σου
Οι κόντρες στα λιμανάκια τελείωσαν στα 90s. Τώρα πρέπει να δώσεις μάχη για τον πλανήτη. Μέτρα καλύτερα του ρύπους του αυτοκινήτου σου.  
2. Το ύψος σου 
Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο ψηλός από σένα. Σημασία έχει ο τρόπος με τον οποίο κοιτάς τον κόσμο και όχι από ποιο ύψος. Μπορεί να μένεις στον πέμπτο και να κοιτάς το δρόμο, μπορεί να μένεις στον πρώτο και να κοιτάς τα αστέρια. 
3. Τα one night stand σου 
Η πρώτη φορά, έτσι κι αλλιώς, δεν είναι η καλύτερη. Μέτρα καλύτερα πόσα πράγματα έμαθες από κάθε σχέση σου. Στην επόμενη θα είσαι καλύτερος.
4. Τις μπύρες που ήπιες χθες
Τα παιδιά μετράνε. Οι άντρες απολαμβάνουν. Οι επόμενες είναι κερασμένες από τον μπάρμαν.  
5. Τα ψηφία στο μισθό σου.
Δεν προσδιορίζεται η αξία σου από το μισθό σου ούτε οι δυνατότητές σου. 
6. Το IQ σου
Τα όρια του ανθρώπινου εγκεφάλου -σε καμία περίπτωση- δεν μπορούν να αποτυπωθούν με έναν αριθμό. Το ίδιο και η εξυπνάδα του «δρόμου». Κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείς, σκέψου τι σου δίδαξε η συγκεκριμένη μέρα. 
7. Του φίλους σου στο facebook
Οσο περισσότερους έχεις τόσες επιπλέον ώρες έχεις περάσεις μπροστά στον υπολογιστή σου. Το αποτέλεσμα: θα γίνεσαι ολοένα και λιγότερο κοινωνικός και στο τέλος θα χάσεις τους πραγματικούς φίλους σου - και θα μείνεις με αυτούς του facebook.  
8. Τους πρώην της κοπέλας σου.
Μην ξεχνάς ότι κι εσύ έχεις παρελθόν. Είναι πραγματικά στο δικό σου χέρι η διαγραφή όλων των πρώην της. Πάρε, για παράδειγμα, τον Κολόμβο: δεν ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε την Αμερική, αλλά της φέρθηκε σαν να ήταν ο πρώτος και τελικά αυτή η ήπειρος πήρε το όνομά του.
9. Τα αστέρια στο review του Ράμπο 
Ακόμα και μισό αστέρι να βάλουν οι κριτικοί, δεν πρέπει να σταματήσει να ανεβάζει την αδρεναλίνη σου ο ήρωας πολέμου από το Βιετνάμ. Δεν χρειάζεται σενάριο σε μία pure ταινία δράσης. 
10. Τους πόντους σου (στο μπάσκετ)
Τις ασίστ σου, τα ριμπάουντ σου και τα κλεψίματά σου. Η στατιστική των σπορ δεν μπορεί να μετρήσει τη θέληση για τη νίκη και στο τέλος αυτή είναι που πραγματικά μετράει. 
11. Τις θερμίδες στο γεύμα σου
Δεν έχει σημασία πόσες θερμίδες κατανάλωσες, αλλά η διατροφική αξία τους. Η σωστή διατροφή είναι κουλτούρα και συνήθεια, όχι μαθηματικά.  
12. Τους πρωινούς κοιλιακούς σου
Μπορείς οι δέκα να κάνουν καλύτερη δουλειά από του 100. Σημασία έχει η τεχνική, ο αργός ρυθμός και η συγκέντρωσή σου. Μόνο έτσι θα αποκτήσεις το 6-pack που πάντα ονειρευόσουν. 
13. Τις εφαρμογές του κινητού σου 
Πάνω απ’ όλα είναι ένα τηλέφωνο. Η δουλειά του είναι να μεταφέρει τη φωνή των φίλων σου στο αυτί σου. Ο Γκράχαν Μπελ δεν είχε κολλήσει οργκανάιζερ και παιχνίδια στην πρώτη συσκευή. Μερικά πράγματα πρέπει να μένουν όπως είναι. 
14. Τις ημέρες μέχρι την άδεια 
Οταν ο νους σου είναι συνεχώς στο μέλλον, χάνεις το παρόν. Φτιάξε έτσι την καθημερινότητά σου, ώστε να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή ακόμα κι όταν δεν είσαι σε άδεια.
15. Πόσες ημέρες έχει καθυστέρηση 
Πρέπει να το πάρεις απόφαση: κάποια στιγμή θα γίνεις πατέρας.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory