Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Γλυπτά ζώων .

Οι αστυνομίες στον κόσμο .

η αστυνομία κάνει τη δουλειά τους 10 σε εξυπηρετούν και να προστατεύουν No Matter What
η αστυνομία κάνει τη δουλειά τους 09 σε εξυπηρετούν και να προστατεύουν No Matter What
η αστυνομία κάνει τη δουλειά τους 08 σε εξυπηρετούν και να προστατεύουν No Matter What
η αστυνομία κάνει τη δουλειά τους 07 σε εξυπηρετούν και να προστατεύουν No Matter What
η αστυνομία κάνει τη δουλειά τους 06 σε εξυπηρετούν και να προστατεύουν No Matter What
η αστυνομία κάνει τη δουλειά τους 04 σε εξυπηρετούν και να προστατεύουν No Matter What
η αστυνομία κάνει τη δουλειά τους 02 σε εξυπηρετούν και να προστατεύουν No Matter What

AF2011-A1 - Πρώτη Ημι-Αυτόματο Διπλό πιστόλι

Πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της φύσης

Πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της φύσης αποθεματικών
Πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της φύσης αποθεματικών

τρελες Φωτογραφίες

Απλά καθημερινά μυστικά ομορφιάς για γυναίκες

Σίγουρα όλες θα θέλουμε να δείχνουμε όμορφες όλο το χρόνο και για αυτό σας προτείνουμε μερικά απλά καθημερινά μυστικά ομορφιάς για νύχια, μαλλιά και δέρμα. 

Ας τα δούμε λοιπόν! 

Νύχια

νύχιαΤα νύχια μας πρέπει να τα φροντίζουμε ανάλογα και σωστά! 

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να είναι όμορφα και να τα βάφουμε ανάλογα με την εποχή και το στιλ μας. 

Μερικές ιδέες για νύχια είναι οι εξής: 

1) Φλούο στιλ για λίγο πιο pop χαρακτήρες. Είναι επίσης κατάλληλο και για το καλοκαίρι που έρχεται! 

2)Σκούρο (μαύρο, μπλε σκούρο, μοβ) γενικά είναι χειμερινά χρώματα αλλά ιδανικά και για μια πιο rock διάθεση. 

3) Ροζ girlie πινελιές ταιριάζουν πολύ πολύ με λευκές τουαλέτες και φορέματα. 

4)Φούξια για ένα old disco look και για όλες που λατρεύετε τις περλέ αποχρώσεις. 

5) Γαλλικό: για όλες τις ώρες! 

ΤIP
Κολλάει το καπάκι του βερνικιού σας; 
Κανένα πρόβλημα! 
Μπορείτε να βάλετε μια ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης στο καπάκι και είστε ΟΚ! 

Μαλλιά

μαλλιάΤα μαλλιά αναδεικνύουν την ομορφιά μας σωστά; Ας δούμε μερικά σχετικά μυστικά ομορφιάς. 

Για λαμπερά μαλλιά όταν τα στεγνώνουμε με το πιστολάκι το τελευταίο φύσημα να το κάνουμε με κρύο αέρα. 

Έτσι εμποδίζουμε το στατικό "ηλεκτρισμό" των μαλλιών. 
Α! 
Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι το άτσαλο χτένισμα και η καθημερινή χρήση προϊόντων styling δημιουργεί ψαλίδα! 

Μην προτιμάτε ισιωτικό. 

Προτιμήστε κρέμες που ισιώνουν τα μαλλιά χωρίς να τα καίνε. 

Υπάρχουν στα κομμωτήρια ή συμβουλευτείτε την κομμώτριά σας! :) 

Όμορφο δέρμα

όμορφο δέρμαΈνα όμορφο δέρμα είναι ό,τι καλύτερο για μία γυναίκα. Για να το αποκτήσετε και να το διατηρήσετε, ακολουθήστε τις παρακάτω απλές συμβουλές. 

Να τρώτε φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα! 

Η συνολική πρόσληψη σε φρούτα και λαχανικά για εσάς που γυμνάζεστε είναι 9 μερίδες ημερησίως αλλά και για αυτούς που δεν γυμνάζονται. 

Αντίστοιχα μπορείτε να δείτε ποια φαγητά κάνουν καλό και ποια βλάπτουν το δέρμα όπως και τα καλύτερα φαγητά για το δέρμα

Επίσης μην ξεχνάτε να πίνετε 12 ποτήρια νερό καθημερινά. 

Ξεχάστε γενικά τα... "λιπίδια" όπως πατατάκια, γλυκά, κλπ, κάθε μέρα, γιατί κάνουν το δέρμα σας θαμπό. 

Χρησιμοποιήστε επίσης και προϊόντα ενυδάτωσης για το πρόσωπο, κάνουν δουλειά και θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα πιο όμορφο δέρμα. 


Αυτά λοιπόν είναι μερικά απλά μυστικά ομορφιάς για γυναίκες που μπορείτε να εφαρμόσετε και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας έτσι απλά.
http://coolweb.gr/mistika-omorfias-ginaika/

Ζάχαρη: Ο Μεγάλος… Εχθρός Της Υγείας

Ζάχαρη: ο μεγάλος… εχθρός της υγείας (3)
Όσο κι αν την «αγαπάμε», αξίζει να δούμε κάποιες δυσάρεστες αλήθειες για τη ζάχαρη που ίσως να μην ξέραμε και που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που την χρησιμοποιούμε στη διατροφή μας.
Ότι η ζάχαρη προκαλεί κακό στην υγεία μας δεν αποτελεί καινούργια είδηση. Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι ίσως το πόσο κακό προκαλεί και με ποιους τρόπους. Οι οδοντίατροι και οι διαιτολόγοι μας προειδοποιούν από όταν είμαστε παιδιά για τις επιπτώσεις της. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.
Η ζάχαρη επηρεάζει αρνητικά την υγεία μας με πολλούς τρόπους. Άλλοι εμφανίζονται σε βάθος χρόνου κι άλλοι πιο γρήγορα. Αξίζει να δούμε κάποιες αλήθειες για τη ζάχαρη που ίσως να μην ξέραμε και που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που την χρησιμοποιούμε στη διατροφή μας.
  • Το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης δεν είναι χειρότερο από την επιτραπέζια ζάχαρη
Το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης έχει αποκτήσει μια αρνητική φήμη εξαιτίας της εξαιρετικά συμπυκνωμένης μορφής γλυκαντικής ουσίας που διασπά το σάκχαρο στο αίμα πιο γρήγορα από τη ζάχαρη σε στέρεα μορφή. Κάτι τέτοιο πάντως δεν ισχύει, αφού όπως αποδεικνύουν έρευνες η ζάχαρη και το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης είναι ίδια μόλις εισχωρήσουν στο σώμα. Η ζάχαρη είναι κατά το ήμισυ φρουκτόζη και κατά το άλλο ήμισυ γλυκόζη, ενώ το σιρόπι είναι 50% φρουκτόζη και 45% γλυκόζη. Η φρουκτόζη και η γλυκόζη μεταβολίζονται διαφορετικά, αλλά και τα δύο καταλήγουν στην κυκλοφορία του αίματος.
  • Η υγρή με τη στέρεα μορφή ζάχαρης έχουν διαφορά
Ζάχαρη: ο μεγάλος… εχθρός της υγείας (2)
Το να κόψετε τα ανθρακούχα ποτά είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για την υγεία σας. Το έχετε ακούσει αρκετές φορές, αλλά θα πειστείτε μόλις μάθετε το λόγο. Η ζάχαρη σε υγρή μορφή φτάνει στο συκώτι γρήγορα αφού δεν περιέχει ίνες για να την καθυστερήσουν. Αυτό κάνει το συκώτι να «εργάζεται» πιο σκληρά και γρηγορότερα. Έτσι, μετατρέπει το μεγαλύτερο μέρος της ζάχαρης σε λίπος και οδηγεί στην αντίσταση στην ινσουλίνη, πάθηση η οποία είναι πιο γνωστή ως προδιαβήτης.
  • Βλάπτει την καρδιά
Το πιο γνωστό πρόβλημα υγείας που σχετίζεται με τη ζάχαρη, είναι ο διαβήτης. Σίγουρα αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα, ωστόσο η ζάχαρη αυξάνει και τον κίνδυνο παθήσεων στις αρτηρίες και στην καρδιά πολύ πριν εμφανιστεί ο διαβήτης. Στα πρώτα στάδια αντίστασης στην ινσουλίνη, το σώμα αντιστέκεται και δημιουργεί υπερπαραγωγή ινσουλίνης, με πρόσφατες έρευνες να θεωρούν την υπερινσουλιναιμία ως έναν από τους κυριότερους παράγοντες καρδιοπάθειας. Πολλές έρευνες έχουν συνδέσει τη ζάχαρη με υψηλή αρτηριακή πίεση, χαμηλά επίπεδα καλής χοληστερόλης και υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων τα οποία συμβάλλουν στις καρδιοπάθειες.
  • Μας… κουράζει
Ζάχαρη: ο μεγάλος… εχθρός της υγείας (1)
Τις περισσότερες φορές που μας… χτυπά την πόρτα η απογευματινή ραστώνη, εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία για να φάμε μια μπάρα ζαχαρωτών ή σοκολάτας, καθώς αυτός μοιάζει να είναι ο γρηγορότερος τρόπος να ανακτήσουμε ενέργεια. Αυτό είναι αλήθεια για περίπου ένα μισάωρο, αλλά από εκεί και πέρα έρχεται ξαφνική κόπωση, με το σάκχαρο στο αίμα να πέφτει απότομα καθώς το σώμα απελευθερώνει περισσότερη ινσουλίνη για να επεξεργαστεί της ζάχαρη.
  • Προκαλεί βλάβη στα νεφρά
Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα οδηγούν σε υπερλειτουργία των νεφρών, προκαλώντας τους δυσκολία στη λειτουργία, σε βάθος χρόνου. Ενώ συνδέουμε τα υψηλά επίπεδα σακχάρου με διαβήτη, πολλοί άνθρωποι αναπτύσσουν επίσης ελαφρώς υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα ή προδιαβήτη χωρίς να το γνωρίζουν. Αυτός είναι και ένας από τους τρόπους που η ζάχαρη δρα ως τοξίνη. Τα νεφρά λειτουργούν ως φίλτρα για το αίμα, διαχωρίζοντας τις τοξίνες που υπάρχουν σε αυτό και μετά τις αποβάλλουν. Όσο περισσότερη «δουλειά» έχουν τα νεφρά, τόσο γρηγορότερα θα αρχίσουν να χάνουν την αποτελεσματικότητά τους. Έρευνες έχουν επίσης αποδείξει ότι η υψηλή πρόσληψη φρουκτόζης σχετίζεται με τη νεφρική ανεπάρκεια και το λιπώδες ήπαρ.
  • Μπορείτε να κόψετε τη ζάχαρη χωρίς να κόψετε τελείως τα γλυκά
Ένας εύκολος τρόπος να μειώσετε την πρόσληψη ζάχαρης είναι να διαβάζετε προσεκτικά τις ετικέτες με τα συστατικά. Θα εντυπωσιαστείτε από το πόσα προϊόντα που δεν έχουν γλυκιά γεύση περιέχουν ζάχαρη. Για παράδειγμα οι σάλτσες για τις σαλάτες και για τα ζυμαρικά περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης που δε θα φανταζόσαστε ποτέ. Φτιάξτε λοιπόν μια σος από λάδι και ξύδι ή μια απλή σάλτσα από φρέσκες ντομάτες. Τα φαγητά χωρίς λιπαρά είναι διαβόητα για την προσθήκη επιπλέον ζάχαρης για να αντισταθμίσουν την έλλειψη λιπαρών. Τα υποκατάστατα ζάχαρης είναι μια επιλογή, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν και τους δικούς τους κινδύνους. Για αυτό δώστε γεύση με άλλους τρόπους, όπως η προσθήκη λεμονιού και μπαχαρικών ή βοτάνων. Στις συνταγές για γλυκά, δοκιμάστε να κόψετε τη ζάχαρη κατά το ένα τρίτο και προσθέστε σταφίδες, καρύδια, ψιλοκομμένα μήλα ή κάποιο άλλο συστατικό που να τονώνει τη γεύση.
Πηγή: clickatlife.gr

Που κρύβονται τα μικρόβια της κουζίνας

Που κρύβονται τα μικρόβια της κουζίνας
Ποιο σημείο της κουζίνας είναι πιθανότερο να κρύβει επικίνδυνα μικρόβια όπως το κολοβακτηρίδιο και η σαλμονέλα; Τα κουμπιά στον φούρνο μικροκυμάτων ή το λάστιχο του μπλέντερ; Μη βιασθείτε να απαντήσετε. Μία νέα έκθεση αποκαλύπτει πως άλλα πιστεύουμε και άλλα ισχύουν.
Αμερικανοί ερευνητές πήραν δεκάδες δείγματα από τις κουζίνες 20 σπιτιών του Ντιτρόιτ και του Ανν Άρμπορ, στο Μίσιγκαν, ρωτώντας επίσης τους ενοίκους τους να τους πουν ποια επιφάνεια μέσα στην κουζίνα τους πίστευαν ότι είναι αυτή που μαζεύει τα περισσότερα μικρόβια και ότι θα έπρεπε να την καθαρίζουν πιο τακτικά απ’ όσο το κάνουν.
Οι εθελοντές δήλωσαν πως τα κουμπιά του φούρνου μικροκυμάτων πρέπει να είναι τα πιο βρώμικα απ’ όλα. Έκαναν λάθος. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι πολύ μεγαλύτερο μικροβιακό φορτίο είχαν οι έξοδοι για νερό και για παγάκια των ψυγείων, τα λάστιχα στις βάσεις των μπλέντερ που εμποδίζουν την διαρροή του περιεχομένου που αναδεύεται, τα συρτάρια για κρέας και φρούτα/λαχανικά των ψυγείων.
Ειδικότερα, οι έξοδοι νερού και πάγου στα ψυγεία σε αρκετές περιπτώσεις είχαν μούχλα, που αναπτύχθηκε εξαιτίας των μονίμως υγρών συνθηκών. Τα συρτάρια φρούτων/λαχανικών των ψυγείων διαπιστώθηκε ότι ήταν μολυσμένα με σαλμονέλα και λιστέρια, ενώ τα λάστιχα των μπλέντερ συχνά είχαν μούχλα, σαλμονέλα και e.coli.
Υψηλό μικροβιακό φορτίο είχαν επίσης οι θήκες για τα μαχαίρια, τα ανοιχτήρια για κονσέρβες και οι σπάτουλες από εύκαμπτα υλικά.
Τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν ότι πολλοί απ’ όσους προσπαθούν να έχουν καθαρή την κουζίνα τους, παραβλέπουν μερικές από τις πιο προβληματικές περιοχές, είπε στην εφημερίδα «New York Times» η κυρία Λίσα Γιάκας, μικροβιολόγος στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό NSF International, για λογαριασμό του οποίου έγινε η έρευνα.
Όπως εξήγησε, οι καταναλωτές σπανίως πλένουν τα λάστιχα στις συσκευές της κουζίνας – πλένουν λ.χ. το δοχείο του μπλέντερ ή το καπάκι της χύτρας ταχύτητας δίχως να αφαιρέσουν το λάστιχο για να το πλύνουν ξεχωριστά. Πολλοί απλώς ξεβγάζουν τις σπάτουλες ή, αν αποτελούνται από δύο τμήματα, δεν τα αποχωρίζουν ώστε να πλυθούν καλά και τα δύο, ενώ οι περισσότεροι σπανίως θα σκεφτούν πως θέλει προσεκτικό καθάρισμα η έξοδος του νερού και του πάγου στο ψυγείο.
Κατ’ αντίστοιχο τρόπο, οι περισσότεροι δεν πλένουν μία φορά την εβδομάδα τα συρτάρια ή τα δοχεία του ψυγείου και της κατάψυξης, ούτε σαπουνίζουν τα ανοιχτήρια χειρός – στην καλύτερη περίπτωση απλώς τα ξεβγάζουν, ενώ τα ηλεκτρικά ανοιχτήρια δεν τα περνούν καν με ένα βρεγμένο πανί.
  • Τροφική δηλητηρίαση
Στόχος της όλης έρευνας, κατά την κυρία Γιάκας, δεν είναι να τρομάξει ο κόσμος, αλλά να εστιάσει την προσοχή του σε μερικές επιφάνειες της κουζίνας οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν εστία τροφικής δηλητηρίασης.
Οι τροφικές δηλητηριάσεις είναι πάρα πολύ συνηθισμένες, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, επειδή η ζέστη και η υγρασία ευνοούν την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών και μυκήτων. Στις ΗΠΑ, λ.χ., όπου τηρούνται λεπτομερή μητρώα υγείας, καταγράφονται ετησίως 10 εκατομμύρια κρούσματα τροφικών δηλητηριάσεων – με το ένα πέμπτο από αυτές να οφείλονται σε φαγητό που μαγείρεψαν και κατανάλωσαν οι ασθενείς στο σπίτι, σύμφωνα με στοιχεία από το Κέντρο Ελέγχου & Προλήψεως των Ασθενειών (CDC) της χώρας.
Περισσότερα από τα μισά οικιακά κρούσματα τροφικών δηλητηριάσεων οφείλονται στην κατανάλωση μολυσμένων λαχανικών και άλλων φυτικών τροφίμων.Επιπλέον, από τους ασθενείς που τελικά έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της δηλητηρίασης, ο ένας στους τρεις είχε καταναλώσει μολυσμένα πουλερικά.
Οι περισσότεροι υγιείς ενήλικες μπορούν να αντέξουν μια τροφική δηλητηρίαση, αλλά οι ηλικιωμένοι, τα μικρά παιδιά, οι έγκυοι και όσοι έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα ή γενικότερα οργανισμό, έχουν αυξημένες πιθανότητες να παρουσιάσουν επικίνδυνες επιπλοκές.
  • Τι να κάνετε
«Όταν αγοράζουμε μία συσκευή ή σκεύος για την κουζίνα, πρέπει να διαβάζουμε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως και να ακολουθούμε κατά γράμμα ό,τι συνιστούν για τον τρόπο καθαρισμού», τόνισε η κυρία Γιάκας.
«Ακόμα, όμως, κι αν δεν γράφει κάθε πότε και πως πρέπει να πλένουμε το σκεύος ή την συσκευή με σαπούνι και νερό, πρέπει να έχουμε κατά νου πως κάθε τμήμα της μπορεί να λερωθεί με φαγητό ή/και να δημιουργήσει τις συνθήκες για ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων».
Και συνέχισε: «Αν και όλοι αναμένουν πως θα είναι βρώμικο το συρτάρι για κρέας στο ψυγείο, οι περισσότεροι δεν σκέφτονται καν πως μπορεί να είναι μολυσμένο το συρτάρι για τα φρούτα και τα λαχανικά. Ούτε τους περνάει από το μυαλό πως από ένα σημείο και μετά, είναι πιθανό μαζί με το νερό ή τα παγάκια τους από το ψυγείο, να πίνουν και μύκητες. Και αυτό ισχύει και για τα μπουκάλια του νερού που βάζουμε στο ψυγείο και τα οποία θέλουν συχνό πλύσιμο».
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιστήμονες διαπιστώνουν ότι οι κουζίνες μας είναι… βασίλεια μικροβίων. Προγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι το σφουγγαράκι της κουζίνας περιέχει περισσότερα μικρόβια απ’ όσα η… λεκάνη της τουαλέτας.
Εξίσου μολυσμένα είναι και τα ξύλα κοπής τροφίμων, σύμφωνα με το Συμβούλιο Υγιεινής της Βρετανίας, το οποίο συνιστά να αλλάζουμε σφουγγαράκι στην κουζίνα μία φορά τον μήνα και τα ξύλα κάθε 3 χρόνια. Απαραίτητο είναι ακόμα να έχουμε άλλο ξύλο κοπής για τα κρέατα, άλλο για τα λαχανικά και άλλο για το ψωμί.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory