Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Πορτρέτα με κύκλους .

Μπροστά στον καθρέπτη .

Mirror-Girls-48
Mirror-Girls-1

Μπορείς να ζήσεις εδώ ?

Awesome Home Container Designer
Awesome Home Container Designer

Οι καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας

καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας thechive 1 Οι καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας (75 Φωτογραφίες)
καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας thechive 14 καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας (75 Φωτογραφίες)
καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας thechive 9 καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας (75 Φωτογραφίες)
καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας thechive 10 καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας (75 Φωτογραφίες)
καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας thechive 13 καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας (75 Φωτογραφίες)
καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας thechive 17 καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας (75 Φωτογραφίες)
καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας thechive 21 καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας (75 Φωτογραφίες)
καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας thechive 26 καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας (75 Φωτογραφίες)

Μεγαλύτερο Φως στον κόσμο εναι στην Ιαπωνία

Μεγαλύτερο Φως Εγκατάσταση κόσμου στην Ιαπωνία
Μεγαλύτερο Φως Εγκατάσταση κόσμου στην Ιαπωνία

Πόσο «Κακές» Είναι Οι «Κακές Συνήθειες»;

Πόσο «κακές» είναι οι «κακές συνήθειες»; (7)
Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από «όχι» και «μη». Άπειρα απαγορευτικά, στα οποία οφείλουμε να υπακούουμε για να προστατεύσουμε την υγεία μας. Τελικά, πόσο «κακές» είναι οι «κακές συνήθειες»;
 • Αναβάλετε το ραντεβού με τον γιατρό;
Σύμφωνα με το health.com, είναι όντως πολύ σημαντικό να είμαστε συνεπείς στα τακτικά προληπτικά τσεκ απ με τον γιατρό μας. Η πρόληψη εξάλλου είναι η καλύτερη θεραπεία.
Για παράδειγμα, το τεστ Παπ συνίσταται πλέον κάθε 3 χρόνια και έχει σώσει ήδη εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλες εξετάσεις, στις οποίες πρέπει να είμαστε πιστοί με το ραντεβού μας στον γιατρό, είναι οι εξετάσεις για τη χοληστερίνη, την καρδιά, τον διαβήτη κλπ. Σε μια μελέτη του 2007, αποκαλύφθηκε ότι οι περισσότερες… προληπτικές εξετάσεις κατέληξαν να γίνονται, αφού οι ασθενείς είχαν ήδη κάποια συμπτώματα.
Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε, ότι με τις προληπτικές εξετάσεις ελέγχουμε τα ζωτικά μας όργανα, ενημερωνόμαστε πλήρως για την κατάσταση της υγείας μας και σε αρκετές περιπτώσεις προλαβαίνουμε σοβαρά προβλήματα σε πρώιμο, άρα και ιάσιμο, στάδιο.
Η ετυμηγορία: Δεν θα πεθάνουμε κιόλας, αλλά …
 • «Κατεβάζετε» τα παυσίπονα σαν καραμέλες;
Πόσο «κακές» είναι οι «κακές συνήθειες»; (3)
Όταν αισθανόμαστε πόνο, η λογική λέει ότι θα πάρουμε ένα παυσίπονο. Όλα εντάξει μέχρι εδώ. Ωστόσο, υπάρχουν και οι περιπτώσεις των ανθρώπων, που κάνουν τον «πόνο» καθημερινή συνήθεια. Εκεί, χρειάζεται ειδικός χειρισμός, γιατί πολύ απλά τα παυσίπονα δεν είναι καραμέλες.
Ο εθισμός στα παυσίπονα μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα του ήπατος. Στην περίπτωση μάλιστα, ατόμων που συνηθίζουν να παίρνουν μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα, ο κίνδυνος για σοβαρά προβλήματα στο στομάχι και τα νεφρά καραδοκεί.
Μάλιστα, ένας στους 4 ενήλικες, που παίρνει δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα παυσίπονα για τις ημικρανίες, στο τέλος μπορεί πραγματικά να προκαλέσει…μεγαλύτερο πονοκέφαλο. Ο λόγος είναι, ότι όταν ο οργανισμός εθίζεται στα παυσίπονα, αντιδρά στο ίδιο το φάρμακο. Με απλά λόγια, το σώμα, μας πληρώνει με το ίδιο νόμισμα.
Η ετυμηγορία: Προσοχή κίνδυνος!
 • Κάθεστε σε δημόσιες τουαλέτες;
Πόσο «κακές» είναι οι «κακές συνήθειες»; (1)
Το κάθισμα μιας δημόσιας τουαλέτας σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο καθαρό. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Αριζόνα, τα καθίσματα στις δημόσιες τουαλέτες αποτελούν (ειδικά για τις γυναίκες) έναν από τους βασικότερους λόγους ανησυχίας, είτε υπάρχει το ειδικό ατομικό κάλυμμα είτε όχι.
Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Οι ειδικοί ισχυρίζονται, ότι αν και υπάρχει η ιδέα ότι όταν κάποιος κάθεται σε ένα κάθισμα τουαλέτας θα πάθει κάποια σοβαρή ασθένεια, αυτό δεν ισχύει απόλυτα.
Για παράδειγμα, αν και υφίσταται ο κίνδυνος για ουρολοίμωξη, ασθένειες όπως η βλεννόρροια, η σύφιλη και ο HIV δε μεταδίδονται από τα…καπάκια τουαλέτας.
Η ετυμηγορία: Προσοχή αλλά όχι υστερία.
 • Εργάζεστε την ώρα που τρώτε;
Πόσο «κακές» είναι οι «κακές συνήθειες»; (2)
Σύμφωνα με έρευνα του «American Journal of Clinical Nutrition», όταν κάποιος τρώει στο γραφείο του και παράλληλα εργάζεται (ή τρώει μπροστά στον υπολογιστή του) αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να καταναλώσει περισσότερο φαγητό.
Όταν μας αποσπούν την προσοχή, όπως έδειξε η μελέτη, έχουμε την τάση να μη θυμόμαστε τι έχουμε μόλις φάει. Αυτό αμβλύνει το αίσθημα κορεσμού, δηλαδή, την πληρότητα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ στην Αγγλία και συγγραφέας, Jeff Brunstrom.
Οι ειδικοί συνιστούν να τρώμε στο κυλικείο, αν υπάρχει η δυνατότητα ή εναλλακτικά, να απομακρυνόμαστε από την οθόνη του υπολογιστή, κατά τη διάρκεια του γεύματος.
Η ετυμηγορία: Δεν θα πεθάνουμε κιόλας, αλλά …
 • Ζυγίζεστε καθημερινά;
Πόσο «κακές» είναι οι «κακές συνήθειες»; (6)
Το σωματικό βάρος μπορεί να «αλλάζει» κατά τη διάρκεια της ημέρας (φυσικά, μιλάμε για μικρές αποκλίσεις), άρα το να ζυγίζεται κάποιος δύο τρεις φορές την ημέρα, σίγουρα δεν ενδείκνυται, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε διατροφικές υπερβολές, όπως είναι η αφαγία.
Επιπλέον, η αποχή από τη ζυγαριά μειώνει το αίσθημα του άγχους για να χάσουμε τα περιττά κιλά και στην ουσία συμβάλλει στην απώλεια βάρους.
Αλλά, το να ζυγιζόμαστε μία φορά την ημέρα, ειδικά μάλιστα το πρωί (μετά από την ούρηση και πριν βάλουμε τα ρούχα μας) μπορεί να είναι ένας έξυπνος τρόπος για να κρατήσουμε μία επαφή με το βάρος μας και να έχουμε πλήρη αντίληψη του τι συμβαίνει στο σώμα σας.
Εξάλλου, η καθημερινή «επαφή» με τη ζυγαριά, μας επιτρέπει να ανιχνεύσουμε τις μικρές αλλαγές πριν αυτές…μεγαλώσουν.
Η ετυμηγορία: Προσοχή αλλά όχι υστερία.
 • Πόσο συχνά αλλάζετε το σφουγγάρι της κουζίνας;
Πόσο «κακές» είναι οι «κακές συνήθειες»; (5)
Το σφουγγάρι της κουζίνας είναι μία από τις βασικές εστίες μικροβίων στο σπίτι. Αν το χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε πιάτα και πάγκους που έχουμε πριν ακουμπήσει ωμό κρέας μάλιστα, αυξάνονται, δυνητικά, οι πιθανότητες να εξαπλωθούν ασθένειες, που προκαλούν τα βακτηρίδια σε όλη την περιοχή.
Αυτό φυσικά, δε σημαίνει, ότι τα σφουγγάρια πρέπει να είναι μιας χρήσεως. Απλά, πρέπει να καθαρίζουμε καλά το σφουγγάρι, ειδικά στις περιπτώσεις που έχουν ακουμπήσει ωμά κρέατα. Μία- δύο φορές την εβδομάδα επίσης, μπορούμε να το πλένουμε στο πλυντήριο πιάτων, μειώνοντας τον κίνδυνο.
Η ετυμηγορία: Δεν θα πεθάνουμε κιόλας, αλλά …
 • Πόσο καπνίζετε;
Πόσο «κακές» είναι οι «κακές συνήθειες»; (4)
Η πρακτική του περιστασιακού καπνίσματος δε μας απαλλάσσει από τις βλαβερές συνέπειές του. Το κάπνισμα, ακόμα και μόλις δύο τσιγάρα την ημέρα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην υγεία μας.
Για έναν υγιή ενήλικα, ένα μόνο τσιγάρο θα έχει προσωρινές επιδράσεις στο αναπνευστικό και αιματολογικό του σύστημα, ωστόσο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή φλεγμονή των αεραγωγών και των ιγμορείων του.
Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή πτώση της περιεκτικότητας του οξυγόνου στο αίμα. Επαναλαμβάνοντας το ίδιο μοτίβο, με τον καιρό, αυξάνουμε τις πιθανότητες εθισμού, οι οποίες δημιουργούν πιο σοβαρές και μόνιμες βλάβες στον οργανισμό.


9+1 αναπάντεχοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το ξίδι (εκτός από τη σαλάτα)

9+1 αναπάντεχοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το ξίδι (εκτός από τη σαλάτα) (3)

Το έχουμε συνηθίσει να χαρίζει ιδιαίτερη γεύση στα φαγητά μας. «Στέκεται» δίπλα από το λάδι, περιμένοντας τη δική του στιγμή …της δόξας. Ο λόγος φυσικά για το ξίδι, το «μαγικό» αυτό συστατικό, που προσφέρει χαρά στους γευστικούς κάλυκες, ζωή στα λουλούδια, φρεσκάδα στην…τουαλέτα.
Το ξίδι, φτηνό, απαραίτητο και διαθέσιμο σε κάθε σπίτι δεν είναι μόνο για τις σαλάτες μας. Είναι χρήσιμο για την καθαριότητα του σπιτιού, για την απομάκρυνση λεκέδων και ζωυφίων και ένα σωρό άλλες εργασίες, που πιθανότατα δεν έχετε καν φανταστεί. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αποτελεσματικό στον καθαρισμό, μη-τοξικό και πάμφθηνο. Πού αλλού μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε (προσοχή: το θέμα αφορά αποκλειστικά στο λευκό ξίδι και όχι στο μπαλσάμικο).
 • Ζιζανιοκτόνο
Ψεκάστε λίγο ξίδι στα μέρη του σπιτιού ή του κήπου σας, όπου μαζεύονται τα ζωύφια της εποχής. Με έκπληξη θα παρατηρήσετε, ότι σύντομα (μέσα σε μόλις λίγες μέρες), θα έχετε εξοντώσει κάθε ίχνος «ζωής» των ενοχλητικών αυτών επισκεπτών.
 • Δώστε ζωή στα λουλούδια
Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας ξίδι και δύο ζάχαρη στο βάζο με τα λουλούδια σας. Η τεχνική αυτή θα τα κρατήσει «ζωντανά» περισσότερες μέρες και το οξύ του ξιδιού θα καθυστερήσει σημαντικά τη σήψη. Εναλλακτικά, στα λουλούδια μπορείτε να «δώσετε» μία ασπιρίνη (προσθέστε τη στο νερό), για να διατηρηθούν φρέσκα πιο πολλές μέρες.
 • Αποσμητικό για σκύλους
9+1 αναπάντεχοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το ξίδι (εκτός από τη σαλάτα) (2)
Το ξίδι μπορεί κάλλιστα να δράσει ως αποσμητικό για το σκυλί σας, καθαρίζοντας και αρωματίζοντας το τρίχωμά του (χωρίς φυσικά να υπάρχει καμία τοξική ουσία, άρα και χωρίς κανέναν κίνδυνο για το αγαπημένο σας κατοικίδιο). Απλά ρίξτε ξίδι σε όλο το τρίχωμα του σκύλου, τρίψτε το και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Την ίδια ισχύ έχει και ο χυμός ντομάτας, σύμφωνα με άλλες πηγές.
 • Καθαρή τουαλέτα
Ρίξτε δύο φλιτζάνια ξίδι μέσα στην τουαλέτα σας και αφήστε το για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, τρίψτε τη με το ειδικό βουρτσάκι και θα έχετε μία γυαλιστερή, πεντακάθαρη τουαλέτα χωρίς μικρόβια.
 • Από…κολληθείτε
Επειδή είναι ιδιαίτερα όξινο, το ξίδι λειτουργεί ως διαλύτης για τις περισσότερες κόλλες. Για να αφαιρέσετε επίμονους λεκέδες από αυτοκόλλητα ή ακόμα και στίγματα, που άφησε η παλιά σας ταπετσαρία, τοποθετήστε λίγο ξίδι στην επιφάνεια και αφήστε το να μουλιάσει για λίγα λεπτά. Η κόλλα θα εξαφανιστεί ως εκ θαύματος.
 • Παυσίπονη δράση
9+1 αναπάντεχοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το ξίδι (εκτός από τη σαλάτα) (1)
Το καλοκαίρι, όσο λατρεμένη εποχή και αν είναι, έχει και τα μειονεκτήματα του. Με απλά λόγια, κουνούπια, αράχνες και κάθε είδους έντομο, λαχταρά το «αίμα» σας, στην κυριολεξία. Αν σας έχει τσιμπήσει μέλισσα, κουνούπι ή αράχνη, ρίξτε λίγο ξίδι στην πληγή για την ανακουφιστείτε από τον πόνο και τη φαγούρα.
 • Αντίο σκουριά
Το ξίδι μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος των… εργαλείων σας. Αφαιρέστε τη σκουριά από τα εργαλεία, τις βίδες και τα πόμολα με έναν απλό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Απλά εμποτίστε τα εργαλεία σας στο ξίδι για ένα βράδυ και το οξύ θα αναγκάσει τη διάβρωση να υποχωρήσει.
 • Φούρνος μικροκυμάτων που γυαλίζει
Η συχνή χρήση του φούρνου μικροκυμάτων απαιτεί και συχνό καθαρισμό. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά, ότι ο δικός του φούρνος είναι πεντακάθαρος; Για να είστε εσείς ο επόμενος «νικητής» σε αυτή τη μάχη, βάλτε ένα μπολ με 1/2 φλιτζάνι ξίδι και 1 φλιτζάνι νερό στο εσωτερικό του φούρνου και αφήστε το να πάρει βράση. Όλα τα λίπη θα υποχωρήσουν και οι οσμές θα αποτελέσουν παρελθόν.
Μάλιστα, στην περίπτωση που έχετε κατσαρόλες, τηγάνια, μπρίκια κ.λπ με επίμονους λεκέδες, το ξίδι είναι σύμμαχος στην καθαριότητά τους. Προσθέστε αρκετό ξίδι μαζί με απορρυπαντικό, όταν τα πλένετε και θα δείτε, ότι το θα αποκτήσουν την παλιά, χαμένη τους λάμψη.
 • Χικ, χικ…
9+1 αναπάντεχοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το ξίδι (εκτός από τη σαλάτα) (4)
Ότι ο λόξυγκας μπορεί να γίνει από ενοχλητικός έως επίμονα εκνευριστικός, είναι γεγονός. Οι θεραπείες πολλές και καλό θα ήταν να προσθέσετε και το ξίδι σε αυτές. Μπορεί να ακούγεται αηδιαστικό, αλλά μία κουταλιά λευκό ξίδι είναι ικανή να σας απαλλάξει από τον λόξιγκα.
 • Για φωτεινά ρούχα
Για να διατηρήσετε φωτεινά τα χρώματα στα ρούχα και τα υφάσματά σας, μουλιάστε τα στο ξίδι για 10 λεπτά, πριν τα πλύνετε στο πλυντήριο. Επίσης, μπορείτε να ρίξετε 1/2 φλιτζάνι λευκό ξίδι στα ρούχα σας και κατά τη διάρκεια της πλύσης, αλλά καλό θα ήταν πρώτα να συμβουλευτείτε τους ειδικούς.
Πηγή: clickatlife.gr

Οι 6 επικρατέστεροι μύθοι για το χάσιμο βάρους

Οι 6 επικρατέστεροι μύθοι για το χάσιμο βάρους
Κατά καιρούς διαβάζουμε και δεχόμαστε διάφορες συμβουλές για το πώς μπορούμε να χάσουμε κιλά εύκολα. Αυτά που μας λένε όμως, τις περισσότερες φορές αποτελούν “Μύθους” και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Δες παρακάτω 6 από αυτούς τους “Μύθους” για να ξέρεις και εσύ πού βαδίζεις…
 • Μύθος 1: Το να τρως το φαγητό της ημέρας σε συγκεκριμένους συνδυασμούς θα σε βοηθήσει να αδυνατήσεις.
Γεγονός: Εβδομήντα χρόνια πριν οι ειδικοί είχαν πει τη συγκεκριμένη ανοησία και εμείς εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε τα ίδια και σήμερα. Σχεδόν όλα τα φαγητά συνδυάζουν την πρωτεϊνη, με το λίπος και τους υδατάνθρακες. Για παράδειγμα το γάλα περιέχει 20% πρωτεϊνες, 50% λίπος και 30% υδατάνθρακες.
 • Μύθος 2: Τα γονίδιά σου επηρεάζουν το μεταβολισμό σου και το βάρος σου.
Γεγονός: Μόνο το 25% του σωματικού σου βάρους είναι επηρεασμένο από τα γονίδια σου ενώ το υπόλοιπο είναι αποτέλεσμα της δικής σου διατροφικής συμπεριφοράς. Σε κάθε στιγμή της ζωής σου μπορείς να αλλάξεις το βάρος σου συνδυάζοντας τροφές χαμηλές σε θερμίδες και άσκηση ενώ μπορείς να αυξήσεις το μεταβολισμό σου σε κάθε ηλικία κάνοντας ασκήσεις δύναμης και αντίστασης.
 • Μύθος 3: Πρέπει να εστιάσεις σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου για να χάσεις βάρος.
Γεγονός: Αντιθέτως, για να καταφέρεις να αποκτήσεις πιο αδύνατα πόδια ή πιο επίπεδο στομάχι, αν επικεντρώνεται σε εκείνα τα σημεία το πάχος σου, πρέπει να αυξήσεις το μυικό σου ιστό σε όλο το σώμα. Γυμνάζοντας όλους τους μύες σου, αυξάνεις το μεταβολισμό σου. Αυξάνοντας λοιπόν το μεταβολισμό σου και προσέχοντας τη διατροφή σου θα αρχίσεις να βλέπεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται.
 • Μύθος 4: Το πρωί είναι η καλύτερη ώρα για γυμναστική.
Γεγονός: Η καλύτερη ώρα για γυμναστική είναι οποιαδήποτε ώρα εσύ θέλεις. Θα έχεις ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα ότι ώρα κι αν γυμναστείς. Το πιο σημαντικό είναι να ασκείσαι συχνά. Έρευνες έχουν δείξει πως είναι πιο εύκολο να υιοθετήσεις μία πιο συχνή άσκηση αν την κάνεις το πρωί και αυτό συμβαίνει διότι μία απογευματινή προπόνηση εύκολα μπορεί να αναβληθεί για την επόμενη μέρα.
 • Μύθος 5: Το σώμα σου δε θα κάψει λίπος παρά μόνο αν ασκηθείς για πάνω από 20 λεπτά.
Γεγονός: Κάθε στιγμή, είτε γυμνάζεσαι είτε όχι, καις λίπος. Για να κάψεις, όμως, μεγαλύτερη ποσότητα λίπους πρέπει να γυμναστείς όσο περισσότερο μπορείς. Είτε γυμναστείς 20 λεπτά είτε 30 λεπτά, θα χάσεις λίπος. Απλά, η 30λεπτη άσκηση σίγουρα θα σε βοηθήσει να κάψεις περισσότερο.
 • Μύθος 6: Πριν από μία εμφάνιση το καλύτερο είναι να μη φας τίποτα.
Γεγονός: Δεν είναι καθόλου σωστό αυτό το πλάνο καθώς με τη διακιολογία ότι δεν έχεις φάει τίποτα όλη μέρα, θα φας όσο περισσότερο μπορείς εκεί που θα πας. Αν θέλεις να κάνεις μία εντυπωσιακή εμφάνιση, κόψε μερικές θερμίδες από όλα σου τα γεύματα για μερικές μέρες πριν και θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα, αύξησε την άσκησή σου πριν την εμφάνισή σου.
Πηγή: faysbook.gr


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory