Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο

 Bugatti Veyron

10 Best Cars Ακριβά

 Lamborghini Reventon

10 Best Cars

Koenigsegg CCXR

10 Best Cars

McLaren F1

10 Best Cars

Enzo Ferrari

10 Best Cars

 Pagani Zonda C12 F

10 Best Cars

Porsche Carrera GT

10 Best Cars

Maybach Landaulet

10 Best Cars

Μακάριοι οι τυροκόμοι

Μακάριοι οι τυροκόμοι 1 Μακάριοι είναι οι τυροκόμοι
Μακάριοι οι τυροκόμοι 3 Μακάριοι είναι οι τυροκόμοι
Μακάριοι οι ιθύνοντες 4 τυριά Μακάριοι οι τυροκόμοι
Μακάριοι οι τυρί makers5 Μακάριοι οι τυροκόμοι

Πως λειτουργεί το email;

Θα δούμε πως λειτουργεί το email με πολύ απλό τρόπο και κατανοητό όπως πάντα, χωρίς πολύπλοκους όρους και λεπτομέρειες, ώστε να καταλάβετε τη φιλοσοφία λειτουργίας του. 

Γράφουμε ένα email και το αποστέλλουμε σε έναν φίλο μας. 

Σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, το έχει λάβει! 

Τι μεσολάβησε όμως σε αυτά τα 3 δευτερόλεπτα; Ας δούμε αναλυτικά ώστε να καταλάβουμε πως λειτουργεί το email

λειτουργία emailΤο πρώτο πράγμα λοιπόν που συμβαίνει με το που πατάμε το κουμπί Αποστολή, είναι να συνδεθεί το σύστημα με έναν σέρβερ που ονομάζεται mail server. 

Θα πασάρει λοιπόν όλα τα στοιχεία που γράψαμε σε αυτόν (το μήνυμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τον παραλήπτη, τον αποστολέα, κλπ) και θα το αποθηκεύσει στα απεσταλμένα. 

Είναι σαν να ετοιμάζουμε ένα φάκελο με ένα γράμμα (και τα στοιχεία αποστολέα - παραλήπτη γραμμένα απ’ έξω) και να τον παραδίδουμε στο ταχυδρομείο. 

Τώρα ο mail server θα κάνει ό,τι κάνει και το ταχυδρομείο: 

θα χρησιμοποιήσει τα DNS για να αναζητήσει τον αντίστοιχο mail server του παραλήπτη. 

Το DNS φανταστείτε ότι είναι σαν ένας τεράστιος "τηλεφωνικός κατάλογος", όπου αντί για ονοματεπώνυμα και τηλέφωνα, έχει τα domains των ιστοσελίδων με τους αντίστοιχους υπολογιστές - servers που είναι συνδεμένα.

Ακόμα καλύτερα, είναι καταχωρημένοι σε αυτόν τον "κατάλογο" όλοι οι υπολογιστές που είναι συνδεμένοι στο internet.


Έτσι από αυτόν τον "κατάλογο" θα βρει αμέσως τον υπολογιστή - server που υπάρχει το email του παραλήπτη, μέσω του domain που ανήκει το email (onoma@coolweb.gr -> coolweb.gr είναι το domain). 

Μετά από αυτή την αναζήτηση, επιχειρεί ο mail server του αποστολέα, να συνδεθεί με τον "συνάδελφό του" - mail server του παραλήπτη. 

Γίνεται η σύνδεση και το μήνυμα με όλα τα "παρελκόμενα", αποστέλλεται σε αυτόν. 

mail serverΟ mail server όμως του παραλήπτη, θα ελέγξει μήπως το μήνυμα είναι spam - junk - ανεπιθύμητο και αν κρίνει ότι είναι εντάξει, τότε θα το καταχωρήσει στα εισερχόμενά του. 

Μπορεί να ελέγξει επίσης αν το emailτου αποστολέα υπάρχει όντως στον mail server του αποστολέα και γενικά κάνει διάφορους άλλους ελέγχους για να μας προστατέψει. 

Έτσι, υπάρχει περίπτωση "παρεξήγησης" και υπάρχει πιθανότητα να μην το λάβουμε ή να το λάβουμε στην ανεπιθύμητηηλεκτρονική αλληλογραφία

Μπορούμε όμως να ζητήσουμε να μας αποσταλεί ένα read receipt (απόδειξη παράδοσης - ότι το διάβασε ο παραλήπτης) που στην ουσία δεν είναι άλλο παρά ένα email το οποίο στέλνεται αυτόματα από τον παραλήπτη προς τον αποστολέα, μόλις ο πρώτος διαβάσει τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική αλληλογραφία - το συγκεκριμένο email. 

Ο αποστολέας θα λάβει με τον ίδιο τρόπο ένα πολύ σύντομο email στο οποίο αναφέρεται ότι το μήνυμα που έστειλε πιο πριν, διαβάστηκε. 
http://www.coolweb.gr/pos-leitourgei-email/

Υγιές καλοκαίρι

bikini-386
Σεξουαλικά νοσήµατα, κολπίτιδες και ουρολοιµώξεις απειλούν τις διακοπές µας. Λίγη προσοχή αρκεί για να νιώθουµε ήσυχες.
Στοπ στις κολπίτιδες
Προκαλούνται κυρίως από µύκητες που αναπτύσσονται στις βρεγµένες πετσέτες και την άµµο και εµφανίζονται κυρίως µε κνησµό και λευκές εκκρίσεις. Για να τους αποφύγετε πρέπει πάντα να βγάζετε το µαγιό σας όταν βγαίνετε από τη θάλασσα και να χρησιµοποιείτε οπωσδήποτε δική σας πετσέτα στην ξαπλώστρα ή την άµµο.
Μην ξεχνάτε
Εννοείται ότι η καλή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής (καθηµερινό πλύσιµο µε νερό ή και κάποιο ειδικό υγρό και η χρήση βαµβακερών εσώρουχων) είναι απαραίτητη και το καλοκαίρι, αφού µπορεί να συµβάλει σηµαντικά στην πρόληψη ουρολοιµώξεων και κολπίτιδας. Το ίδιο και οι κανόνες υγιεινής που αφορούν στο σεξ (χρήση προφυλακτικού κ.λπ.). Σε περίπτωση εµφάνισης οποιασδήποτε ενόχλησης πάντως, καλό είναι να επικοινωνήσετε µε τον γυναικολόγο σας για να σας δώσει τις σωστές συµβουλές αντιµετώπισης.
Προφυλαχτείτε από τις ουρολοιμώξεις
Είναι ένας από τους εφιάλτες µας, αφού τα συµπτώµατά τους (κνησµός, ατελής ούρηση, συχνουρία κ.λπ.) είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά. Ειδικά το καλοκαίρι όµως αυξάνονται, καθώς το µπάνιο σε ακατάλληλα νερά, η επαφή µε την ξαπλώστρα ή την άµµο, η ζέστη και οι πιο συχνές σεξουαλικές επαφές είναι κακός συνδυασµός. Για να τις προλάβετε πίνετε 8-10 ποτήρια νερό, καθώς και ένα ποτήρι χυµό κράνµπερι (κράνα) καθηµερινά, ουρείτε αµέσως µετά το σεξ και αποφύγετε την πολύωρη ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα ή την άµµο, ειδικά αν δεν έχετε χρησιµοποιήσει δική σας πετσέτα για να καθίσετε.
Σεξ με προστασία
Κάτι η διάθεση κάτι οι νέες γνωριµίες, δεν θέλει πολύ για να γίνει το καλοκαίρι η αγαπηµένη εποχή των ανεπιθύµητων κυήσεων και των ΣΜΝ. Πάρτε τα µέτρα σας, µε πρώτο το προφυλακτικό, που πρέπει να χρησιµοποιείται από την αρχή της επαφής. Ειδικά για το ενδεχόµενο της ανεπιθύµητης εγκυµοσύνης καλό είναι να µιλήσετε εγκαίρως µε τον γιατρό σας, που µπορεί να σας συστήσει και κάποια επιπλέον αντισυλληπτική µέθοδο (χάπι, σπιράλ κ.λπ.) ανάλογα µε την περίσταση. 

Φρούτα που σας αδυνατίζουν

diaita-diatrofi-foryta-kila-varos-386
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα φρούτα είναι μέρος μιας υγιεινής διατροφής, αλλά υπάρχουν και κάποια φρούτα τα οποία ενεργοποιούν το μεταβολισμό μας, με αποτέλεσμα να αδυνατίζουμε.
Μήλα: Τα μήλα περιέχουν πολλές βιταμίνες, είναι χαμηλά σε θερμίδες και έχουν υψηλή ποσότητα φυτικών ινών.
Αχλάδι: Μια υπερτροφή για όσους θέλουν να χάσουν βάρος, καθώς περιέχουν υψηλή ποσότητα φυτικών ινών και μειώνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης
Βατόμουρα: Έχουν υψηλή περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών και είναι κατάλληλα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς καταπολεμούν το λίπος.
Φράουλες: Βοηθούν στη παραγωγή ορμονών οι οποίες καταπολεμούν το λίπος. Περιέχουν αντιοξειδωτικά και βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδα
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory