Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Crazy Candy από την Ιαπωνία

DUBAI - Ο ΠΙΟ ΌΜΟΡΦΟΣ ΚΉΠΟ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ74 Year Old Bodybuilder


Tequila & Rum πιστόλι

Guns Tequila 2 Tequila & Ρούμι πιστόλι
Tequila Guns 1 Tequila & πιστόλι Rum
Tequila Tequila Guns & Rum πιστόλι
Rum Buccaneer Pistol Tequila & Rum πιστόλι

Best Fails of the Week

7 συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν φτιάχνουμε καφέ

7 συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν φτιάχνουμε καφέ (1)
Για πολλούς η υπόσχεση για έναν καλό καφέ αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να σηκωθούν από το κρεβάτι. Και πράγματι, η αναμονή για ένα φλιτζάνι φρεσκοαλεσμένο και μυρωδάτο καφέ αξίζει τον κόπο. Τι γίνεται όμως, όταν αυτή η αναμονή δε δικαιώνεται με τον αποτέλεσμα, που δεν είναι όπως το περιμένατε;
Είτε φτιάχνετε μόνοι σας τον καφέ σας είτε με τη βοήθεια αυτοματοποιημένου μηχανήματος, υπάρχουν αρκετές μεταβλητές που μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητά του. Σε αυτό οφείλεται άλλωστε, το ότι πάντα όταν παίρνουμε καφέ από έξω έχει καλύτερη γεύση…
Σίγουρα δεν μπορούμε να έχουμε όλα τα φανταχτερά επαγγελματικά μηχανήματα που διαθέτει μια καφετέρια, αλλά από την άλλη μπορούμε να πάρουμε κάποια μαθήματα που θα βελτιώσουν αισθητά την προετοιμασία του καφέ μας. Ας δούμε λοιπόν, τα 7 πιο κοινά λάθη που κάνουμε, όταν αποφασίζουμε να φτιάξουμε τον καφέ μας.
  • Καφές που έχει ήδη αλεστεί
7 συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν φτιάχνουμε καφέ (2)
Ο καφές που έχει ήδη αλεστεί πριν τη διαδικασία του βρασίματος, είναι πιο επιρρεπής στην οξείδωση. Με το να αλέθετε μόνοι σας τους κόκκους λίγο πριν φτιάξετε τον καφέ σας, εξασφαλίζετε μεγαλύτερη φρεσκάδα και περισσότερο άρωμα στο αποτέλεσμα που θα μπει στο φλιτζάνι σας.
  • «Ξεθυμασμένος» καφές
Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε πότε αγοράσατε τον καφέ σας, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αγοράσετε… καινούργιο. Προτιμήστε να αγοράζετε τόση ποσότητα, όση θα καταναλώσετε μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες. Ο πολυκαιρισμένος καφές χάνει την ένταση και το άρωμά του και το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι κατώτερο των προσδοκιών σας.
  • Λανθασμένα επίπεδα άλεσης
Ο καφές που έχει αλεστεί πολύ έχει συνήθως πικρή γεύση, αλλά αν δεν έχει αλεστεί όσο πρέπει, τότε η γεύση του είναι μάλλον αδύναμη. Διαβάστε το εγχειρίδιο του μηχανήματος άλεσης που μπορεί να έχετε προκειμένου να μάθετε το επίπεδο άλεσης ταιριάζει στο είδος του καφέ που προτιμάτε.
  • Κακό πλύσιμο
7 συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν φτιάχνουμε καφέ (3)
Βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέρη του μηχανήματος και τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τον καφέ σας, έχουν πλυθεί πολύ καλά και δεν έχουν υπόλειμμα από καφέ ή σαπούνι επάνω στην επιφάνειά τους.
  • Ακατάλληλη θερμοκρασία νερού
Αν το νερό στο οποίο θα ρίξετε τον καφέ σας είναι καυτό, μπορεί να καταστρέψετε τη γεύση του. Το νερό πρέπει να είναι γύρω στους 90 βαθμούς Κελσίου ή ακριβώς στο σημείο πριν τον βρασμό (το νερό βράζει στους 100 βαθμούς Κελσίου).
  • Λανθασμένη αναλογία καφέ-νερού
7 συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν φτιάχνουμε καφέ (4)
Για κάθε 170 γραμμάρια νερό, θα χρειαστείτε περίπου δύο κουταλιές της σούπας καφέ. Χρησιμοποιώντας περισσότερο, ο καφές σας μπορεί να γίνει πολύ πιο δυνατός από αυτό που θα θέλατε ιδανικά και να έχει αρκετά πικρή γεύση. Αν από την άλλη χρησιμοποιήσετε λιγότερο, θα καταλήξετε με ένα νερουλό και αδύναμο αποτέλεσμα.
  • Ακατάλληλο νερό
Το νερό της βρύσης περιέχει συχνά μέταλλα και άλατα, που μπορούν να αλλοιώσουν τη γεύση του καφέ σας. Χρησιμοποιείστε λοιπόν, καλύτερα εμφιαλωμένο ή φιλτραρισμένο νερό ώστε το αποτέλεσμα να είναι νόστιμο.
Πηγή: clickatlife.gr

Μήπως Σας Παχαίνει Το Επάγγελμά Σας;

Μήπως σας παχαίνει το επάγγελμά σας;
Τα χειρότερα επαγγέλματα για τη σιλουέτα δεν είναι σεφ ή υπάλληλος γραφείου, αλλά προσωπικός βοηθός (personal assistant) της διοίκησης και μηχανικός, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.

Έπονται τα επαγγέλματα του δασκάλου, του νοσηλευτή, των τεχνικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και των νομικών.
Την δημοσκόπηση πραγματοποίησαν επιστήμονες από την βρετανική εταιρεία ευρέσεως εργασίας CareerBuilder, που ρώτησαν σχετικώς 3.700 εργαζόμενους.
Τα προαναφερθέντα επαγγέλματα ήταν αυτά που συσχετίσθηκαν με τις μεγαλύτερες αυξήσεις στο σωματικό βάρος, ενώ αντιθέτως ως τα πιο «φιλικά» προς το βάρος επαγγέλματα απεδείχθη ότι είναι εργάτης σε εργοστάσιο και επιστήμονας.
Το 55% των εθελοντών δήλωσαν πως θεωρούν ότι είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, ενώ το 41% είπαν ότι πήραν βάρος συνεπεία της νυν δουλειάς τους.
Από αυτούς, το 59% είπαν ότι έχουν πάρει πάνω από πέντε κιλά, ενώ κάτι λιγότεροι από ένας στους τρεις είπαν ότι έχουν πάρει πάνω από δέκα κιλά.
Για το 16% των ερωτηθέντων, όμως, ο νυν επαγγελματικός προσανατολισμός τους είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν βάρος.
Η δημοσκόπηση συσχέτισε την αύξηση του σωματικού βάρους των ερωτηθέντων με τα υψηλά επίπεδα εργασιακού στρες και την πολύωρη εργασία πίσω από ένα γραφείο, με το 56% των εθελοντών να λένε πως ευθύνεται για το βάρος τους η ακινησία και το 35% το στρες εξαιτίας του οποίου τρώνε ακατάσχετα.
Οι εθελοντές είπαν επίσης ότι μεγάλο μερίδιο στην αύξηση του βάρους τους έπαιξε το ότι έτρωγαν συνεχώς πρόχειρα φαγητά, αφού δεν βρίσκονταν ποτέ στο σπίτι τους το μεσημέρι για να φάνε κανονικό φαγητό.
Η δημοσκόπηση έδειξε ακόμα ότι οι εργαζόμενοι δυσκολεύονται ιδιαίτερα να ελέγξουν το μέγεθος των μερίδων τους και να έχουν το νου τους στις θερμίδες εν ώρα εργασίας.
Έτσι, το 70% είπαν ότι τσιμπολογούν όλη την ώρα στη δουλειά τους, ενώ ο ένας στους δέκα υπερκαταναλώνει σοκολάτες και γλυκίσματα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
Όσον αφορά την άσκηση, το 11% είπαν ότι δεν γυμνάζονται καθόλου, τρεις στους δέκα είπαν ότι γυμνάζονται «καμιά φορά», ενώ ο ένας στους δύο είπε ότι προσπαθεί να κάνει γυμναστική τρεις φορές την εβδομάδα.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Καλημέρα .

Αστείες Φωτογραφίες (5)
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory