Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Παράξενα πλάσματα

1133 Παράξενα πλάσματα (21 φωτογραφίες)
2126 Παράξενα πλάσματα (21 φωτογραφίες)

Τα ινδικά χοιρίδια δεν είναι μόνο χαριτωμένα, μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα.

ακόνισμα μολύβι του 02 1 Stuff Guinea Pig Μήπως (18 φωτογραφίες)
ακόνισμα μολύβι του 03 1 Stuff Guinea Pig Μήπως (18 φωτογραφίες)
ακόνισμα μολύβι του 04 1 ινδικό χοιρίδιο Stuff Μήπως (18 φωτογραφίες)
ακόνισμα μολύβι του 05 1 ινδικό χοιρίδιο Stuff Μήπως (18 φωτογραφίες)
ακόνισμα μολύβι του 06 1 Stuff Guinea Pig Μήπως (18 φωτογραφίες)
ακόνισμα μολύβι του 07 1 Stuff Guinea Pig Μήπως (18 φωτογραφίες)
ακόνισμα μολύβι του 08 1 Stuff Guinea Pig Μήπως (18 φωτογραφίες)

Μπανιέρα ξαπλώστρα .

VESSEL | HAMMOCK BATHTUB | Image
vessel-hammock-bathtub-2.jpg
vessel-hammock-bathtub-3.jpg
vessel-hammock-bathtub-4.jpg
vessel-hammock-bathtub-5.jpg

Μόδα στον δρόμο .
Λύση για όσους δεν έχουν γυναίκα .

Όλη η αλήθεια για τα μπότοξ

Όλη η αλήθεια για τα μπότοξ
Όλες θυμόμαστε με πόση χαρά αντικρίσαμε στον καθρέφτη μας το πρόσωπό μας λίγες μόνο ημέρες μετά την πρώτη έγχυση Βοτουλινικής τοξίνης της ζωής μας. Ήταν υπέροχο. Όλοι μας έλεγαν πόσο ανανεωθήκαμε, πόσο ξεκούραστο και δυναμικό ήταν το βλέμμα μας. Ήταν μαγικό!

Θυμόμαστε επίσης με πόση προσμονή κάναμε τη δεύτερη έγχυση μετά από κάποιους μήνες. (το διάστημα της δεύτερης έγχυσης εξαρτάται από το βαθμό της υπερτροφίας και συσπαστικότητας, των μυών στους οποίους εγχύεται η τοξίνη. Ποικίλει από 3-6 μήνες. Οι περισσότεροι, αρχικά τουλάχιστον, συνιστάται να επαναλαμβάνουν τη θεραπεία κάθε 4 μήνες). 

Πολλές από εμάς και μετά τη δεύτερη θεραπεία νοιώσαμε μεγάλη ικανοποίηση, όμως οι περισσότερες απογοητευθήκαμε. Όσο δε προχωρούσαν οι θεραπείες τόσο μεγαλύτερη η απογοήτευσή μας. Τίποτε πια δε θύμιζε εκείνη την πρώτη – δεύτερη φορά.

Γιατί; Μήπως δεν είναι το ίδιο υλικό; Μήπως είναι ποιοτικά κατώτερο; Μήπως ο γιατρός ή η φαρμακοβιομηχανία το τροποποίησαν; Σκέψεις που όλοι κάναμε.

Είναι λοιπόν ώρα να μάθουμε την αλήθεια. Βεβαίως και υπάρχουν αποτυχημένες θεραπείες. 

1. Η τοξίνη δεν είναι ποτέ η ίδια μιας και παράγεται από βακτήρια που ποτέ δεν είναι τα ίδια. Μπορεί λοιπόν να υπάρξουν μικροδιαφορές. Τόσο στην εικόνα μας, όσο και στη διάρκεια του αποτελέσματος. 

2. Η τοξίνη ξεκινάει από τον τόπο παραγωγής και χρειάζεται συνθήκες ψύξης κατάλληλες μέχρι να διανεμηθεί στις διάφορες χώρες – στις διάφορες φαρμακοποθήκες – στα διάφορα φαρμακεία στους διάφορους γιατρούς. 

3. Από τη στιγμή που θα γίνει η έγχυση, η ενδοκυττάρωση της τοξίνης θα πραγματοποιηθεί το 3ο 24ωρο, ως εκ τούτου η θερμοκρασία που θα διατηρήσουμε στην υπό θεραπεία περιοχή για 48ώρες θα πρέπει να μην υπερβεί τη θερμοκρασία σώματος του υγιούς ανθρώπου 36,6οC – 37οC. 

4. Η έγχυση της τοξίνης γίνεται ενδομυϊκά με βελόνα. Όπως αντιλαμβανόμαστε μια μικρή αιμορραγία τροχοειδούς μπορεί να μετακινήσει κατά κλάσματα του χιλιοστού την τοξίνη, τροποποιώντας ελαφρά την εικόνα του αποτελέσματος. 

5. Οι επανειλημμένες εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης αποδυναμώνουν τους υπετροφικούς και υπερκινητικούς καθελκτήρες (τους μύες που κατεβάζουν το πρόσωπο) αφήνοντας ελεύθερους να κινηθούν και να αιματωθούν τους ανελκτήρες (αυτούς που το ανεβάζουν). Ως εκ τούτου η ρυτίδωση της συνοφρύωσης, της έκπληξης και του χήνιου πόδα (πόδι της χήνας), καθώς και η υπερτροφία του μυώδους πλατίσματος, αν ενίουμε και λαιμό, μειώνεται. Έχουμε μια σταδιακή τροποποίησης της εικόνας μας επί τα βελτίω. 

Εδώ έρχεται το υποκειμενικό στοιχείο. 

Οικειοποιούμεθα τη νέα εικόνα μας και απαιτούμε από την τοξίνη να την βελτιώσει. Δε γίνεται όμως γιατί η τοξίνη μπορεί να κάνει μόνο αυτό. Να ξεκουράσει και να δώσει δυναμισμό νεαρότερου ανθρώπου στο υπάρχον πρόσωπο. Δε μπορεί να τροποποιήσει περαιτέρω. 

6. Καθώς συνεχίζουμε τις εγχύσεις σε πολλούς δημιουργούνται παράλληλες συνάψεις (δυνατότητα κάποιου βαθμού κίνησης των μυών) χωρίς όμως δημιουργία αντιαισθητικής ρυτίδωσης. 

Ας μου επιτραπεί να πω την προσωπική μου άποψη σ’ αυτό το σημείο. Για μένα αυτά είναι τα καλύτερα Botox. Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ την ακινησία, την οποία κανείς πλέον δεν προτιμά και δεν προτείνει. Οι λόγοι είναι τόσο για τη διατήρηση της καλής υγείας, μιας και η μυϊκή κίνηση απάγει (διώχνει) τη λέμφο (αποτοξίνωση). Όσο και αισθητικοί. Αν κοιτάξουμε τα παιδιά μας θα παρατηρήσουμε τα πρόσωπά τους να συσπώνται και να εκφράζουν όλα τα συναισθήματά τους. Πως λοιπόν εμείς νομίζουμε ότι δείχνουμε νεώτερες, επιδιώκοντας την απόλυτη ακινησία του μισού προσώπου μας σα να πάσχουμε από τη νόσο του Parkinson;

7. Σε λίγες περιπτώσεις έχουμε ανάπτυξη αντισωμάτων και υπάρχει ανάγκη αλλαγής της χρησιμοποιούμενης μέχρι τώρα τοξίνης. Οι περιπτώσεις αυτές είναι λίγες και η μη σωστή συμπεριφορά του φαρμάκου κραυγαλέα. 

8. Η οικονομική κρίση μας έχει κάνει όλους πιο επιφυλακτικούς. Δεν σημαίνει όμως ότι χάσαμε την ιατρική δεοντολογία μας και την ηθική υπόστασή μας εάν αυτά προϋπήρχαν.

Τέλος πριν κλείσω θέλω να τονίσω ότι όλες οι τοξίνες οι οποίες διατίθενται στα φαρμακεία έχουν μια τιμή αγοράς καθόλου ευκαταφρόνητη. 

Ας σκεφθούμε λοιπόν τι επιτρέπουμε να μας ενίουν όταν το αιτούμενο ποσόν για τη θεραπεία είναι υπερβολικά χαμηλό, και ας ανατρέχουμε πότε – πότε στις παλαιότερες φωτογραφίες μας τις «προ-botox» εποχής έτσι ώστε να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε το εκπληκτικό αποτέλεσμα που μας δίνει η μαγική τοξίνη η οποία για μένα είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην κοσμητική ιατρική του 20ου αιώνα. 

Καταπολεμήστε το στρες με διαλογισμό

Καταπολεμήστε το στρες με διαλογισμό
Ο διαλογισμός θα μπορούσε να έχει κατευναστική επίδραση στα δυσάρεστα συμπτώματα που προκαλούν ορισμένες χρόνιες παθήσεις, οι οποίες σχετίζονται με το στρες, όπως του ευερέθιστου εντέρου και του άσθματος, υποστηρίζει νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν.

Οι ερευνητές θεωρούν ότι ο διαλογισμός, που εστιάζει στην αναπνοή και στις σωματικές αισθήσεις, αποτελεί την πλέον κατάλληλη και απλή μέθοδο για τους ασθενείς, καθώς περιλαμβάνει ασκήσεις που μπορούν να εκτελεστούν όταν περπατάμε ή ακόμη και όταν καθόμαστε. Εξάλλου, ο διαλογισμός έχει αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά τα επίπεδα άγχους στην καθημερινότητά μας και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Στο πλαίσιο της μελέτης οι ερευνητές συνέκριναν δύο ομάδες ανθρώπων, που ακολουθούσαν διαφορετικές μεθόδους, ώστε να μειώσουν τα επίπεδα του στρες. Η μέθοδος της μίας ομάδας σχετιζόταν με τον διαλογισμό και η άλλη με τη σωματική άσκηση και τα οφέλη που προσφέρει η μουσική. Προκειμένου να διαπιστωθεί ποια τεχνική έχει μεγαλύτερη επίδραση στον οργανισμό, οι ερευνητές άλειψαν την επιδερμίδα των συμμετεχόντων και των δύο ομάδων με μια θερμαντική κρέμα από πιπεριές τσίλι. Όλοι ένιωσαν ανακούφιση μετά τη μέθοδο που ακολούθησαν, ωστόσο μόνο οι συμμετέχοντες της ομάδας που έκανε διαλογισμό είχαν μικρότερη φλεγμονή από την κρέμα.

Η επικεφαλής της μελέτης, Μελίσα Ροζενκράντζ, τονίζει: «Η μελέτη μάς έδειξε ότι οι τεχνικές γνώσης και συναίσθησης μπορούν να είναι περισσότερο επωφελείς σε σχέση με άλλες θεραπευτικές επιλογές, που προωθούν την ευεξία. Τεχνικές, οι οποίες βασίζονται στην αντιμετώπιση του στρες, μπορούν να προσφέρουν μια χαμηλού κόστους εναλλακτική ή συμπληρωματική θεραπεία, που μπορεί να ακολουθηθεί εύκολα από τους ασθενείς, όποτε χρειαστεί».

Η έρευνα έρχεται στο φως την ώρα που οι ειδικοί καλούν τους γιατρούς του Ηνωμένου Βασιλείου να είναι πιο φειδωλοί με τις συνταγές στα παυσίπονα και τα υπνωτικά χάπια, καθώς υπάρχουν ανησυχίες ότι προκαλούν εθισμό και να παροτρύνουν τους ασθενείς τους να εξετάσουν άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως η φυσιοθεραπεία και η παροχή συμβουλών.

Πηγή: vita.gr

Ένας φτωχός αλλά σπουδαίος άνθρωπος!

Ο Dobre κατάγεται από τη Βουλγαρία και είναι 99 ετών. Όλη του τη ζωή την πέρασε δύσκολα, πολλές φορές σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. Ζούσε σε τρώγλες και τρεφόταν με ότι έβρισκε στα σκουπίδια ή του έδιναν οι «καλοί άνθρωποι» στο δρόμο όπως λέει ο ίδιος. 

Ζει σε μια μικρή πόλη της χώρας, το Bajlo, και κάνει καθημερινά πάνω από 30 χιλιόμετρα για να φτάσει στη Σόφια. Εκεί στέκεται για πολλές ώρες στο προαύλιο μιας ορθόδοξης εκκλησίας και ζητιανεύει. Όχι για τον εαυτό τους, αλλά για τους άλλους. Ότι χρήματα συγκεντρώσει τα δωρίζει στην εκκλησία, σε γηροκομεία, ορφανοτροφεία αλλά και σε φτωχές οικογένειες «που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα», όπως επισημαίνει.


Πρόκειται για τον ιδιώτη που κάνει αυτή τη στιγμή τις μεγαλύτερες δωρεές στην εκκλησία, ενώ μέχρι τώρα έχει δωρίσει πάνω από 30.000 ευρώ, χωρίς να κρατήσει τίποτα για τον εαυτό του.Ο ίδιος είναι αυτάρκης, ζει με μια πενιχρή σύνταξη των 80 ευρώ που παίρνει και δείχνει να μην ενοχλείται καθόλου από τις δυσκολίες. Στην πόλη όλοι τον γνωρίζουν με το προσωνύμιο ο «δίκαιος από το Bajlo», αφού και ο ίδιος είναι υπέρμαχος της δικαιοσύνης και της αγάπης. Γιατί ο άνθρωπος αυτός ικετεύει τον συνάνθρωπο όχι για τον εαυτό του αλλά για τους αναξιοπαθούντες. Και συνεχίζει… «Για όσο ζω», λέει ο ίδιος!
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory