Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Θαύματα Μηχανικών του σύγχρονου κόσμου

Akashi Kaikyo Bridge
10 Θαύματα Μηχανικών
Γέφυρα του Μιγιό
Γέφυρα του Μιγιό
USS George HW Bush (CVN-77)
George HW Bush (CVN 77)
Αγωγός αερίου Βόρειας Ευρώπης
Nordstream
Εθνικό Στάδιο του Πεκίνου
Φωλιά του πουλιού
Bailong Ανελκυστήρας
Bailong Ανελκυστήρας
Palm Islands
Palm Islands
Eurotunnel
Η Eurotunnel
Φράγμα των Τριών Φαραγγιών
Φράγμα των Τριών Φαραγγιών
Pan-STARRS
Pan-STARRS

Κοκκινομάλλες

σέξι κοκκινομάλλες thechive 40 κοκκινομάλλες είναι αυτό που κρατά μου χτυπάει κάθε εβδομάδα (55 Φωτογραφίες)
σέξι κοκκινομάλλες thechive 22 κοκκινομάλλες είναι αυτό που κρατά μου χτυπάει κάθε εβδομάδα (55 Φωτογραφίες)

Εικόνες από Fat People

Τα 10 πιο αστεία Εικόνες από Fat People
Fat κορίτσι αποσυνδεδεμένη penti

παράξενες και θαυμάσιες εικόνες

10 παράξενες και θαυμάσιες εικόνες
10 παράξενες και θαυμάσιες εικόνες

παράξενα κτίρια στον κόσμο

The Crooked House | Πολωνία

10 παράξενα κτίρια

Stone House | Πορτογαλία

10 παράξενα κτίρια

The Crooked House | Πολωνία

10 παράξενα κτίρια

 Dancing House | Δημοκρατία της Τσεχίας

10 παράξενα κτίρια

Niteroi Contemporary Art Museum | Βραζιλία

10 παράξενα κτίρια

La Pedrera | Ισπανία

Habitat 67 | Μόντρεαλ, Καναδάς

10 παράξενα κτίρια
10 παράξενα κτίρια

Cubic Houses | Ρότερνταμ, Ολλανδία

10 παράξενα κτίρια

Στην Ταϊλάνδη δεν επιτρέπεται να πατάμε τα χαρτονομίσματα!

Ναι, είναι γεγονός! 

Ο νόμος που έλειπε για να κυλάνε όλα ομαλά στην Ταϊλάνδη, είναι γεγονός! 

Απαγορεύεται να πατάμε επάνω στα χαρτονομίσματα της Ταϊλάνδης και όποιος το κάνει τιμωρείται βάσει νόμου πάντα. 

Ο λόγος είναι ότι επάνω τους υπάρχει η φωτογραφία του βασιλιά... 

Η προσβολή, απειλή, κλπ κατά του βασιλιά και της βασιλικής οικογένειας αποτελεί αδίκημα. 

Έτσι, αν πατάμε πάνω σε ένα χαρτονόμισμα της Ταϊλάνδης που έχει τη φωτογραφία του βασιλιά, τότε θεωρείται προσβολή στο πρόσωπό του και όποιος το κάνει εκπίπτει στις συνέπειες του νόμου. 

Αν δηλαδή κάποιος αφοδεύσει επάνω τους, τότε φανταστείτε τι έχει να γίνει... θανατική ποινή... (δεν ισχύει το τελευταίο αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορείτε να το δοκιμάσετε να δούμε :) )
http://coolweb.gr/apisteuta/tailandi-patame-xartonomismata.html

Τι προσφέρει η αγορά αδυνατίσματος για "παρηγοριά";

Αρκεί ένα απλό πάτημα στο τηλεκοντρόλ για να ακούσετε τις ακόλουθες εκφράσεις: «Χάστε 4 κιλά σε 48 ώρες με την κρέμα αδυνατίσματος ...», «Αδυνατίστε πίνοντας τον καφέ ...», «Με το σκεύασμα ... μειώστε πόντους από κοιλιά και μέση και βγείτε στην παραλία αγνώριστη!». Το «αγνώριστη» είναι το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα, για τη διάθεση όμως, καθώς όλες αυτές οι προτάσεις μας βομβαρδίζουν καθημερινά, ασκώντας όλο και μεγαλύτερη πίεση στην ψυχολογία γυναικών και ανδρών, που ανησυχούν για την εικόνα σώματός τους. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ο τομέας της διαφήμισης έχουν συμβάλει, σε αναμφισβήτητα μεγάλο βαθμό, στη δημιουργία αρνητικής σκέψης γύρω από το σώμα, προβάλλοντας συνεχώς ευτυχισμένους ανθρώπους, με την τέλεια οικογένεια, το τέλειο σπίτι, το τέλειο αυτοκίνητο και φυσικά το τέλειο φαίνεσθαι. Η κοινωνία συνδυάζει έτσι, την εξωτερική εμφάνιση με την επιτυχία, την ικανότητα και την καταξίωση, προσθέτοντας ένα ακόμη ψυχολογικό βάρος στην ήδη δύσκολη καθημερινότητα.
Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η βιομηχανία του αδυνατίσματος. Κρέμες αδυνατίσματος, λιποδιαλυτικά, υποκατάστατα γεύματος, διουρητικά, καφέδες αδυνατίσματος κ.ά. Διαφορετικά προϊόντα με ένα κοινό: δημιουργούν περισσότερες προσδοκίες από αυτές που μπορούν να καλύψουν. Η μείωση του σωματικού βάρους είναι μία δύσκολη διαδικασία και γίνεται περισσότερο πιεστική και αγχωτική όταν το άτομο επηρεάζεται από τις ελπίδες για γρήγορη απώλεια βάρους. Ας δούμε κάποια από αυτά τα σκευάσματα και πώς λειτουργούν.
• Κρέμες αδυνατίσματος: Στις διαφημίσεις συχνά αναφέρονται οι πολλοί πόντοι που χάνονται με την επάλειψη της κρέμας, η οποία δρα ακόμη και όσο εσείς κοιμάστε!Εύκολο δεν ακούγεται; Καίμε λίπος χωρίς να κουνιόμαστε. Όμως οι κρέμες αυτές στην πραγματικότητα δεν μπορούν να εισχωρήσουν σε τόσο μεγάλο βάθος, ώστε να «κάψουν» το λίπος. Κάποιες προκαλούν τοπική υπεραιμία, η οποία όμως δεν έχει βρεθεί να σχετίζεται με οποιαδήποτε επίδραση στο σωματικό λίπος.
 Λιποτροπικά βοηθήματα: Κυρίως στηρίζονται στο CLA, το οποίο είναι μη απαραίτητο λιπαρό οξύ και θεωρείται ότι αυξάνει την αποσύνθεση λίπους και τη χρήση λίπους του για παραγωγή ενέργειας. Ερευνητικά έχει φανεί μικρή μείωση του σωματικού βάρουςκαι ακόμα μικρότερη μείωση του σωματικού λίπους. Κυρίως, δίνεται βάρος στις συστάσεις που συμπληρώνουν τα σκευάσματα και αφορούν την ισορροπημένη διατροφή και την τακτική άσκηση.
• Καφές αδυνατίσματος: Περιέχει συστατικά όπως πράσινο τσάι, ινουλίνη και συστατικά ή βότανα που θεωρείται ότι δεσμεύουν το λίπος και έχουν πολλές φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες σε συνδυασμό με την κατανάλωση υγρών, οδηγούν σε αίσθημα κορεσμού. Το πράσινο τσάι, λόγω των κατεχινών που περιέχει ενισχύει τον μεταβολισμό, αλλά η ενίσχυση αυτή φαίνεται να είναι μικρή. Σε συνδυασμό με τηνκαφεΐνη έχει κάποια παραπάνω επίδραση, η οποία όμως χαρακτηρίζεται μέτρια. Το σκεύασμα συνοδεύεται από τη σύσταση για ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση.
 Υποκατάστατα γεύματος: Δίνουν γύρω στις 200-230 kcal ανά ρόφημα και συστήνονται ως υποκατάσταση 2 γευμάτων ημερησίως. Στηρίζονται στις πολλές φυτικές ίνες, οι οποίες δημιουργούν κορεσμό.
 Διουρητικά: Βασίζονται στην απώλεια υγρών και χρειάζεται προσοχή στη χρήση τους και η παρακολούθηση από ιατρό.
Υπάρχουν στο εμπόριο πολλά «βοηθήματα» που υπόσχονται θαύματα. Βλέποντας προσεκτικά όμως, θα δείτε ότι το θαύμα προέρχεται από την ισορροπημένη διατροφή και την ένταξη τακτικής φυσικής δραστηριότητας. Δεν μπορεί κάποιος να στηρίζεται σε ένα χάπι, χωρίς να έχει πρωτίστως μάθει την αξία της ισορροπημένης διατροφής, ώστε να την ακολουθεί εφ’ όρου ζωής. Οι “quick fix” μέθοδοι, μπορούν να σας οδηγήσουν στην απώλεια λίγων κιλών, τα οποία σε ένα μεγάλο ποσοστό θα επαναπροσλάβετε γιατί δεν έχετε μάθει το πιο σημαντικό..πώς να τρώτε!
Πριν αγοράσετε κάποιο αδυνατιστικό σκεύασμα σκεφτείτε προσεκτικά, για ποιό λόγο το αγοράζετε. Εάν θέλετε αποτελεσματική μείωση του βάρους, αργά και σταθερά χωρίς επαναπρόσληψή του, απεστίαση από το άγχος του φαγητού, ενίσχυση της φροντίδας για το σώμα σας και καλύτερη ποιότητα ζωής, η λύση είναι μικρές αλλαγέςμέσα από κατάλληλη εκπαίδευση. Αγαπήστε το σώμα σας και φροντίστε το. Άλλωστε είναι το «διαμέρισμά» μας και το χρειαζόμαστε γερό. Δώστε του τα απαραίτητα για αυτό συστατικά...υγιεινή διατροφή και άσκηση. Οι μικρές αλλαγές στη διατροφή σας, στη σκέψη σας γύρω από το φαγητό και στη καθιστική καθημερινότητα, με τη συμβουλή και την καθοδήγηση του διαιτολόγου, είναι αυτές που μπορούν να σας αλλάξουν την ψυχολογία και τελικά τη ζωή.

Μόνο στην Ρωσία

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory