Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Μετρό Του Λονδίνου Το 1980

life_on_the_london_underground
life_on_the_london_underground

Εγκαταλελειμμένα Μέρη Του Κόσμου

stunning_abandoned_places_on_earth
stunning_abandoned_places_on_earth

Bison Φτιαγμένος από Οχήματα Ανταλλακτικά

Bison-0001
Bison-0002
Bison-0003
Bison-0004
Bison-0005

Οι Πόρνες Σε Πλοιάρια Στην Ουτρέχτη

prostitute_on_floating_barges_in_utrehte
prostitute_on_floating_barges_in_utrehte

Μείνετε μακριά από μένα!

1 Giant Creepy Αράχνες (28 φωτογραφίες)
2 Giant Creepy Αράχνες (28 φωτογραφίες)

Τα προφυλακτικά προστατεύουν τον κόλπο

Τα προφυλακτικά προστατεύουν τον κόλπο
Το απαραίτητο ερωτικό αξεσουάρ δεν προσφέρει μόνο ασφάλεια, αλλά αυξάνει τα επίπεδα των «καλών» βακτηρίων που βρίσκονται στον κόλπο, λένε ειδικοί.

Μελέτη αποκαλύπτει ότι οι σεξουαλικά ενεργές γυναίκες, που χρησιμοποιούν προφυλακτικά έχουν περισσότερα «φιλικά» για τον οργανισμό βακτήρια σε σχέση με εκείνες που επιλέγουν κάποια άλλη μορφή αντισύλληψης.

Ερευνητές από το Friendship Hospital του Πεκίνου μελέτησαν 164 υγιείς γυναίκες, ηλικίας 18 έως 45 ετών, που δεν χρησιμοποιούσαν κάποια ορμονική μέθοδο αντισύλληψης και βρήκαν ότι ο πληθυσμός του γαλακτοβάκιλλου (βακτήριο που αποτελεί μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου) ήταν σημαντικά υψηλότερος στην ομάδα των γυναικών, που χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά σε σχέση με εκείνες που είχαν επιλέξει ως μέθοδο αντισύλληψης το ενδομήτριο σπείραμα ή τη «μέθοδο του ρυθμού».

Οι επιστήμονες επικεντρώθηκαν στους γαλακτοβάκιλλους, το οξύ των οποίων βοηθά στον έλεγχο της ανάπτυξης του μύκητα Candida albicans, περιορίζοντας με τον τρόπο αυτόν την πιθανότητα μόλυνσης του κόλπου.

Όπως λένε, η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να διαταράξει την ισορροπία του οικοσυστήματος του κόλπου, καθώς το σπέρμα έχει pH 7,0 έως 8,0, ενώ ο κόλπος κατά μέσο όρο pH 4,5. Τα προφυλακτικά, λοιπόν, βοηθούν στο να διατηρήσει ο κόλπος την «όξινη» άμυνά του.

Ωστόσο, προειδοποιούν ότι τα προφυλακτικά μπορεί να μην είναι για όλους ο καλύτερος τρόπος πρόληψης μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, καθώς έχουν ποσοστό αποτυχίας 15%, λαμβάνοντας υπόψη και τη λανθασμένη χρήση τους.

Πηγή: vita.gr

Ποια η διαφορά ατυχήματος - δυστυχήματος;

Η διαφορά ατυχήματος - δυστυχήματος είναι σχετικά απλή, αλλά ας του δούμε λίγο καλύτερα και με ένα απλό παράδειγμα ώστε να καταλάβουμε πλήρως. 

τι είναι ατύχημαΑτύχημα είναι κάτι κακό που συμβαίνει ή που δεν πάει καλά και προσδίδει ανεπιθύμητα αποτελέσματα. 

Μπορεί πχ να έχουμε ατύχημα με ένα αμάξι αν δεν στρίψουμε το τιμόνι σε μια στροφή και φύγουμε εκτός δρόμου. 

Έτσι θα φύγουμε από το δρόμο, θα "χαλάσουμε" το αυτοκίνητό μας και μπορεί να τραυματιστούμε (αλλά δεν θα πεθάνουμε). 

τι είναι δυστύχημαΤώρα, από την άλλη το δυστύχημα, είναι πάλι ότι και το ατύχημα, με τη διαφορά όμως ότι έχουμε κάποιον θάνατο. 

Πχ, στο προηγούμενο παράδειγμα αν φύγαμε από το δρόμο και δεν τραυματιστήκαμε απλά αλλά σκοτωθήκαμε, τότε δεν το λέμε ατύχημα αλλά δυστύχημα. 

Έτσι το δυστύχημα είναι απλά ένα ατύχημα με ανθρώπους που πεθάνανε και δεν τη "γλιτώσανε". 

Αυτή είναι και η διαφορά ατυχήματος - δυστυχήματος, τόσο απλό.
http://coolweb.gr/diafora-atiximatos-distiximatos/

ΟΙ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΞ


Από πού προέρχεται η απόλαυση;
Από μια ματιά στο γυμνό δέρμα της ή από ένα άγγιγμα; Iσως είναι ο ήχος του κλειδιού της στην πόρτα. Δεν χρειάζεται να την αναλύσεις, αλλά να τη ζήσεις. «Χρησιμοποιούμε τις 5 αισθήσεις μας κυρίως για λόγους πέρα από την απόλαυση» σου λέει ο Justin Sitron, ερευνητής σεξουαλικότητας στο Πανεπιστήμιο Widener. «Το σεξ είναι μία ευκαιρία για να αισθανθείς το σώμα σου». Και φυσικά το δικό της. Αν μάθεις να χρησιμοποιείς και τις 5 αισθήσεις σου κατά τη διάρκειά του, δεν θα έχεις ποτέ ξανά μια μέτρια εμπειρία.
1 - ΑΦΗ
Μεγαλώνοντας, όλα όσα ήξερα για το σεξ, τα είχα μάθει από τις μεταμεσονύχτιες ταινίες: το έβλεπα σαν μία μηχανική πράξη. Γι’ αυτό όταν άρχισα να κάνω σεξ, αυτές οι ταινίες σταμάτησαν να μου κάνουν εντύπωση. Μου πήρε χρόνια για να ξεχάσω αυτά που είχα μάθει υποσυνείδητα. 
Ενα χειμώνα, σε ξενοδοχείο της Αθήνας, νοίκιασα με το αγόρι μου ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι. «Ας αλλάξουμε ρούχα» μου πρότεινε μετά το δείπνο. Γδυθήκαμε. Τύλιξε με ένα κασκόλ το λαιμό μου. Του έδωσα το εσώρουχό μου από δαντέλα. Παίξαμε αυτό το παιχνίδι προσθέτοντας κι άλλα αξεσουάρ, μέχρι που δεν αντέχαμε άλλο. Δεν μου είχε κάνει τίποτα, αλλά είχα ερεθιστεί. 
Αλλά και πάλι δεν με είχε αγγίξει καθόλου. Τι αισθανόμουν όταν αρνιόταν να με αγγίξει; Τους χτύπους της καρδιάς του, το ρίγος της αναμενόμενης απόλαυσης. Ευχόμουν ότι θα με άρπαζε, όπως στις ταινίες. 
Με οδήγησε αργά στο κρεβάτι. Σώμα με σώμα, το απαλό μου δέρμα πάνω στο τραχύ δικό του, έγλυψε απαλά το αυτί μου με τη ζεστή του γλώσσα: έτρεμα. Φίλησε το ευαίσθητο δέρμα στα βλέφαρα, στο λαιμό, στην κοιλιά, στο εσωτερικό των μηρών μου, πλησιάζοντας τα μέρη που οι άλλοι ξεχνάνε. 
Οταν στο τέλος τράβηξε τα πόδια μου προς το μέρος του, μου έδειξε με μία κίνηση πόσο πολύ με ήθελε. Εκεί συνειδητοποίησα ότι, όταν αγγιζόμασταν, τα σώματά μας επικοινωνούσαν. 
Το Μαγικό σου Αγγιγμα
ο άγγιγμα είναι αυτό που πυροδοτεί τη γυναικεία απόλαυση, σύμφωνα με μελέτη στο Journal of Sex Research. «Τις υπόλοιπες αισθήσεις δεν τις βιώνεις ταυτόχρονα με το σύντροφό σου» λέει ο Sitron. «Η αφή όμως είναι αμοιβαία».
Γίνε καλύτερος στο σεξ με μία τεχνική που λέγεται «αισθησιακή εστίαση». Πες της να ξαπλώσει ανάσκελα με τα μάτια της κλειστά και χάιδεψε το κεφάλι και το πρόσωπό της. «Κάνε σαν αυτή να είναι η τελευταία σου ευκαιρία να απολαύσεις το κορμί της» λέει ο Sitron. Συνέχισε στο στήθος, στα πόδια και τα δάχτυλά της και μετά κάνε το ίδιο στο πίσω μέρος του σώματός της.
Ο σκοπός είναι να καταγράψεις νέες ερωτογενείς περιοχές. «Τα γεννητικά όργανα, το στήθος και το εσωτερικό των μηρών έχουν τους περισσότερους νευροϋποδοχείς. «Γι’ αυτό είναι και πιο ευαίσθητα» λέει ο κοινωνικός ψυχολόγος Justin Lehmiller. «Ομως σχεδόν κάθε σημείο του σώματος μπορεί να γίνει ερωτικό αν μάθεις να το συνδέεις με την ερωτική απόλαυση». 
2 - ΟΣΦΡΗΣΗ
Οταν σε φιλάω, αναπνέω βαθιά. Ρουφάω το άρωμα, το aftershave σου κι αυτήν την ξεχωριστή μυρωδιά που είναι μόνο δική σου και σε ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι γυναίκες έχουν οξύτερη όσφρηση από τους άντρες. Συμφωνώ μαζί τους. Οταν ένας άντρας μυρίζει ωραία, οι προκαταλήψεις μου εξαφανίζονται ακαριαία.
Πάρε για παράδειγμα τον Νίκο. Τον γνώρισα σε ένα πάρτι
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory