Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

Αστείες Εικόνες

Φωτογραφίες του δρόμου

wtf_road_photos, 0001
wtf_road_photos-0003
wtf_road_photos-0004
wtf_road_photos-0005
wtf_road_photos-0006
wtf_road_photos-0008
wtf_road_photos-0009
wtf_road_photos-0011
wtf_road_photos-0013

Προσπαθήστε να το εξηγήσετε .

sometimes_there_are_just_not_enough_words_to_explain
sometimes_there_are_just_not_enough_words_to_explain

Εγκαταλελειμμένο Υποβρύχιο Στριπτιτζάδικο

abandoned_underwater_strip_club
abandoned_underwater_strip_club

Θα το κάνουν λάθος

ΓΙΑΤΙ Σ' ΕΜΕΝΑ;


Σχεδόν κανείς δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από το σκληρό χτύπημα της μοίρας – και από την καζούρα της παρέας. Για πολλούς όμως η πρώιμη εκσπερμάτωση αποτελεί πρόβλημα. Υπολογίζεται ότι περίπου το 15% των ανδρών πάσχει από χρόνια πρώιμη εκσπερμάτωση.
Πόσο γρήγορα είναι το γρήγορα; Η δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες στην κατανόηση του προβλήματος δεν είναι στο πόσοι άνδρες υποφέρουν από ΠΕ, αλλά στο τι ακριβώς σημαίνει «πρώιμος». Σύμφωνα με τον ορισμό, πρώιμη εκσπερμάτωση έχει κάποιος όταν φθάνει σε οργασμό σε δευτερόλεπτα, συχνά πριν «σκληρύνει» και σίγουρα πριν διεισδύσει στη σύντροφό του. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνδρες δεν το συνειδητοποιούν, καθώς θεωρούν ότι η διάρκεια της διείσδυσης πρέπει να πλησιάζει τους χρόνους των πορνοστάρ. Στην πραγματικότητα όμως, ο μέσος όρος για τον χρόνο διείσδυσης είναι μεταξύ ενός και δέκα λεπτών.
Γιατί συμβαίνει Δύο είναι οι κύριοι λόγοι. Ο πρώτος είναι ότι οι έφηβοι μαθαίνουν να αυνανίζονται γρήγορα και στα κρυφά, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα να γίνουν αντιληπτοί. Έτσι «εκπαιδεύουν» το σώμα τους να τελειώνει πολύ γρήγορα. Ο δεύτερος λόγος είναι το άγχος. Η πρώιμη εκσπερμάτωση σπάνια οφείλεται σε φυσικά/βιολογικά αίτια. Γι’ αυτό εξάλλου είναι και δύσκολη η εύρεση των αιτιών και η αντιμετώπισή τους. Όταν αντιλαμβάνεται κανείς ότι τελειώνει πολύ γρήγορα, αγχώνεται σχετικά με το τι θα σκεφθεί η σύντροφος. Τη επόμενη φορά, θα αγχωθεί για το ότι για μία ακόμη φορά θα τελειώσει γρήγορα και –οποία έκπληξις- ξανασυμβαίνει. Στο τέλος αγχώνεται τόσο πολύ που καταλήγει σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία.
Πώς να το ξεπεράσεις Τα καλά νέα είναι ότι διορθώνεται. Μια καλή αρχή είναι να αναθεωρήσεις τον τρόπο προσέγγισης του θέματος «σεξ». Οι στατιστικές έχουν δείξει ότι οι άνδρες που τους απασχολεί ο τρόπος που κάνουν σεξ ή προσπαθούν να τεκνοποιήσουν είναι πιο πιθανό να πάθουν πρώιμη εκσπερμάτωση. Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτούς που έχουν χαμηλή αυτό-εκτίμηση. Η αλλαγή ψυχολογίας είναι βασική για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
‘Εχεις τον έλεγχο Πολλοί θεωρούν ότι η πρώιμη εκσπερμάτωση είναι πέραν του ελέγχου τους. Ότι είναι κάτι που απλά συμβαίνει κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Στην πραγματικότητα, το πιο σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι το θέμα είναι κυρίως ψυχολογικό. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να το δεις διαφορετικά.
Ηρέμησε Αν έχεις μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το πόσο θα διαρκέσει, το πιο πιθανό είναι ότι θα απογοητευθείς και κατά συνέπεια να αγχωθείς. Αντιθέτως, έχε υπόψη σου ότι το σεξ διαρκεί όσο εσύ επιθυμείς. Πρώιμη εκσπερμάτωση σημαίνει να ολοκληρώνεις σε δευτερόλεπτα, όχι σε λεπτά.
Ξανασκέψου τον τρόπο που κάνεις σεξ Το να κάνεις τον οργασμό το καταληκτικό σημείο του σεξ είναι ο σίγουρος δρόμος όχι μόνο προς το άγχος, αλλά και σε μια βαρετή ερωτική ζωή. Αν προσπαθήσεις να καθυστερήσεις τον οργασμό, το πιο πιθανό είναι ότι θα αισθανθείς πίεση που οδηγεί σε άγχος και σε ΠΕ. Αντιθέτως, συνειδητοποίησε ότι μπορείς να κάνεις τη σύντροφό σου να έλθει σε οργασμό μετά τον δικό σου, και θα απαλλαγείς εν μέρει από την πίεση που αισθάνεσαι. Κάνε συμφωνία με τον εαυτό σου ότι απολαμβάνεις την αίσθηση του οργασμού, όποτε κι αν συμβαίνει αυτός.
Η μέθοδος σταματάω/αρχίζω Αυτή η μέθοδος είναι αποδοτική για αρκετούς άνδρες. Λίγο πριν εκσπερματώσεις, σταμάτα, περίμενε 30 δευτερόλεπτα και μετά συνέχισε. Επανάλαβε έως ότου αποφασίσεις να ολοκληρώσεις.
Η τεχνική πίεσης Όταν πρόκειται να τελειώσεις, εσύ ή η σύντροφός σου πιέζει την άκρη του πέους για μερικά δευτερόλεπτα. Έπειτα σταματάς για 30 δευτερόλεπτα, για να συνεχίσεις μετά από λίγο. Επανάλαβε έως ότου είστε και οι δύο έτοιμοι να ολοκληρώσετε. Αυτή η τεχνική δεν πιάνει σε όλους, γι’ αυτό πειραματίσου για να δεις αν όντως σε βοηθάει.
Προσοχή Μερικές φορές αυτές οι τεχνικές επιδεινώνουν το πρόβλημα καθώς επικεντρώνουν την προσοχή στο γεγονός ότι τελειώνεις πολύ γρήγορα. Χρησιμοποίησε την πρώτη μέθοδο αρχικά για να παρατείνεις το σεξ. Είναι καλύτερο στην αρχή να δοκιμάσεις την τεχνική της πίεσης όταν είσαι μόνος σου και όχι με τη σύντροφό σου. Με αυτόν τον τρόπο θα το κάνεις σωστά χωρίς να αισθάνεσαι αγχωμένος.
Άλλαξε στάση Δοκίμασε να κάνεις σεξ με τη σύντροφό σου από πάνω. Αυτό σου δίνει τον έλεγχο στον ρυθμό, καθοδηγώντας τους γοφούς της – καθυστερώντας ή σταματώντας τους όταν αισθάνεσαι ότι πλησιάζεις να τελειώσεις. Σκέψου τις στάσεις που σου αρέσουν αλλά σε κάνουν να αργείς περισσότερο.
Επανάληψη Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις σεξ πιο συχνά. Πρώιμη εκσπερμάτωση έχει συνήθως κανείς όταν υπάρχει μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που έκανε σεξ. Εξάλλου όλοι βρίσκουν καλύτερες τις επιδόσεις τους με την εξάσκηση.
Όλη η νύχτα μπροστά σου Οι περισσότεροι άνδρες ανησυχούν όταν βρίσκονται με τη σύντροφό τους για πρώτη φορά και νομίζουν ότι πρέπει να έχουν επιδόσεις πορνοστάρ. Μην αισθάνεσαι άσχημα αν τελειώσεις γρήγορα και διαβεβαίωσε την σύντροφό σου ότι συνέβη επειδή την ποθείς πάρα πολύ. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γυναίκες παραπονιούνται επειδή το σεξ διαρκεί πάρα πολύ και οι περισσότερες κατανοούν ότι ο ενθουσιασμός μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη εκσπερμάτωση. Έχεις όλη τη νύχτα μπροστά σου και ακόμη και αν εσύ έχεις φθάσει σε οργασμό, μπορεί να την κάνεις να περάσει υπέροχα.

Γιατί η γλώσσα μας κολλάει στον πάγο ή σε παγωμένο μέταλλο;!

Αυτό συμβαίνει στο μέταλλο, στον πάγο, κλπ, αλλά δεν συμβαίνει στο πλαστικό και σε κάποια υλικά. 

Όλα έχουν να κάνουν με θερμική αγωγιμότητα (=ικανότητα απορρόφησης θερμότητας) του κάθε υλικού και θα καταλάβετε παρακάτω τι συμβαίνει. 

Αρχικά, η γλώσσα μας είναι λίγο πολύ υγρή: περιέχει σάλιο, το οποίο σάλιο περιέχει μέσα του μεγάλη ποσότητα νερού. 

υγρή γλώσσα

Τώρα, όταν έρθει σε επαφή με κάποιο παγωμένο υλικό (με θερμοκρασία κάτω των 0 βαθμών κελσίου), είναι πολύ πιθανόν να την κάνει να κολλήσει επάνω του, αν καταφέρει να παγώσει το νερό του σάλιου. 

γλώσσα κολλάει στον πάγοΈτσι δημιουργείται πάγος μεταξύ της γλώσσας και του υλικού, με αποτέλεσμα ο πάγος αυτός να τα έχει "κολλήσει" αναμεταξύ τους. 

Τώρα, για να γίνει αυτό, θα πρέπει η θερμοκρασία που έχει η γλώσσα, να μην είναι ικανή να κρατήσει "ζεστό" σάλιο στο σημείο επαφής, δηλαδή, σε θερμοκρασία άνω των 0 βαθμών κελσίου. 

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, αν το υλικό που ακουμπάμε τη γλώσσα μας, έχει την ικανότητα να απορροφάει τη θερμοκρασία της, και παρόλα αυτά, να καταφέρει να κρατήσει τη "θερμοκρασία επαφής" λίγο κάτω από τους 0 βαθμούς κελσίου, ώστε να παγώσει το σάλιο, παρόλη τη συνεχόμενη "παροχή θερμότητας" από το αίμα, στη γλώσσα! 

Αντιλαμβάνεστε ότι αν υπάρχει αρκετό σάλιο στη γλώσσα, θα συμβεί πιο δύσκολα αυτό το φαινόμενο, αλλά αν συμβεί, θα κολλήσουμε πιο καλά επάνω του! (είναι πιο δύσκολο να το παγώσει) 

Τώρα, το μέταλλο και το παγάκι, έχουν σχετικά μεγάλη θερμική αγωγιμότητα σε αντίθεση πχ με το πλαστικό, με αποτέλεσμα να είναι ικανά να δημιουργήσουν αυτό το φαινόμενο. 

Πολύ απλά, το πλαστικό δεν απορροφάει τη θερμότητα και δεν τη διαχέει στο υπόλοιπο "σώμα του", με αποτέλεσμα να την κρατάει "τοπικά", έχοντας ως αποτέλεσμα τη ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας του σε εκείνο το σημείο! 

Ενώ το μέταλλο τη διαχέει στο υπόλοιπο σώμα του, με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο τοπικά(στο σημείο επαφής) να ανέβει η θερμοκρασία.

Έτσι, είναι πολλές φορές πιθανόν, εξαιτίας αυτού, να παραμένει το σημείο επαφής κάτω από τους 0 βαθμούς, με αποτέλεσμα να παγώνει το σάλιο και να κολλάει η γλώσσα επάνω του! 

Οπότε... προσοχή που βάζετε τη γλώσσα σας! :) 
http://coolweb.gr/glossa-kollaei-pagomeno-metallo/

Τι πρέπει να φοράτε και τι όχι εάν έχετε μεγάλο στήθος…

Τι πρέπει να φοράτε και τι όχι εάν έχετε μεγάλο στήθος…
Το μεγάλο στήθος θεωρείται ιδιαίτερα σέξι από την πλειονότητα των ανδρών ενώ κάποιες γυναίκες που δεν το διαθέτουν το «ζηλεύουν» με μερικές από αυτές να καταφεύγουν στη λύση του πλαστικού χειρουργού.

Εάν ρωτήσετε όμως τις γυναίκες με μεγάλο στήθος πώς νιώθουν, οι περισσότερες θα σας μιλήσουν για τη δυσκολία τους να βρουν κάτι να φορέσουν και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν ώστε να μη χαρακτηριστεί προκλητική η εμφάνισή τους.

Για εσάς λοιπόν που έχετε μεγάλο στήθος και κάθε φορά που πρέπει να επιλέξετε τι να φορέσετε στέκεστε αρκετή ώρα μπροστά από τη ντουλάπα σας, ετοιμάσαμε μία λίστα με όλα όσα πρέπει και δεν πρέπει να φοράτε!

Το σωστό σουτιέν θα κάνει τη διαφορά

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρείτε το σουτιέν που θα έχει την τέλεια εφαρμογή ώστε να σας κάνει να φαίνεστε πιο λεπτή και ελκυστική ό,τι κι αν φορέσετε! Η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι ένα σουτιέν στυλ balconette καθώς θα δώσει τέλειο σχήμα στο στήθος σας. Βεβαιωθείτε ότι σας παρέχει επαρκή στήριξη χωρίς όμως να είναι τόσο σφιχτό επάνω σας σε σημείο να σας «κόβει» σε κάποια σημεία.

Ντεκολτέ

Και φθάνουμε στο πιο δύσκολο… που δεν είναι άλλο από το ντεκολτέ. Εάν φορέσετε ένα κλειστό ντεκολτέ ή ζιβάγκο το χειμώνα το μόνο σίγουρο είναι ότι το στήθος σας θα φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα ενώ θα προσθέσετε μερικά κιλά στη συνολική σας εικόνα. Από την άλλη εάν επιλέξετε ένα βαθύ ντεκολτέ κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε προκλητική. Άρα θα πρέπει να επιλέγετε ντεκολτέ με V αποφεύγοντας την υπερβολή, με σχήμα καρδιά που θα κολακεύσει ιδιαίτερα τη σιλουέτα σας, λαιμόκοψη στρογγυλή ή τετράγωνη αλλά και μπλούζες ή φορέματα με έναν ώμο. 

Φορέματα

Αγαπήστε τα wrap φορέματα. Είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για εσάς καθώς θα τονίσουν όμορφα το στήθος σας, θα αναδείξουν τη λεπτή σας μέση και θα φαίνεστε πιο αδύνατη. Αποφύγετε τα φορέματα χωρίς μανίκια καθώς θα τραβήξετε την προσοχή στο στήθος και τα μπράτσα σας και προτιμήστε μανίκια τριών τετάρτων.

Μπλούζες

Σε ό,τι αφορά τις μπλούζες πείτε όχι στις oversized και ναι σε αυτές που αγκαλιάζουν το σώμα σας! Επιλέξτε απλές γραμμές, αποφύγετε τα βολάν και οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να σας προσθέσει όγκο και τις λεπτές τιράντες οι οποίες επίσης θα αυξήσουν τον όγκο στο στήθος σας ενώ δε θα σας παρέχουν στήριξη. Όσο για τα πουκάμισα ή τις μπλούζες με κουμπιά, βεβαιωθείτε ότι δε σας στενεύουν σε σημείο να παίζετε με τις πιθανότητες να τραυματίσετε το συνομιλητή σας!

Αξεσουάρ

Ο κανόνας για το κολιέ είναι να επιλέγετε είτε αρκετά μακρύ είτε αρκετά κοντό ωστόσο εμείς σας συμβουλεύουμε να προσανατολιστείτε καλύτερα στα σκουλαρίκια τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή μακριά από το στήθος σας. Σε ό,τι αφορά την τσάντα πάντα να επιλέγετε μεσαία ή μεγάλα μεγέθη και τέλος σας επισημαίνουμε ότι τα φουλάρια και τα κασκόλ το χειμώνα είναι ένας κομψός τρόπος να καλύψετε το στήθος σας.

Πηγή: news.gr

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory