Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Εκεί πραγματικά είναι η ομορφιά

ubavina-0005
ubavina-0007

Michigan Cheerleaders

navivacki-0066
navivacki-0062

Φωτογραφίες που λένε μια ολόκληρη ιστορία

prikazni-0002
prikazni-0003
prikazni-0005
prikazni-0006
prikazni-0007
prikazni-0008
prikazni-0009

Πρωτιά στην ασφάλεια

bezbednosta-e-Prva-0001
bezbednosta-e-Prva-0002

Αυτές οι εικόνες έχουν τόσο μεγάλη ιστορία στο εσωτερικό τους.

sliki-0001
sliki-0002

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος υγείας που κάνουν οι άνθρωποι;

λάθος υγείας που κάνουν οι άνθρωποι
Μπορεί οι πιο έξυπνοι άνθρωποι θεωρητικά να μην έπρεπε να κάνουν σοβαρά λάθη, καθώς έχουν μεγαλύτερη αντίληψη, όμως εν τέλει είναι αυτοί που κάνουν και τα μεγαλύτερα.
Όσον αφορά στη διατροφή το μεγαλύτερο διατροφικό λάθος που κάνουν οι πιο «έξυπνοι» άνθρωποι -λέγοντας έξυπνοι εννοούμε εκείνους που έχουν κάποιου είδους παιδεία, είναι πιο «νοήμονες» και γενικά πιο «πολιτισμένοι»- έχει να κάνει με τα αναψυκτικά. Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήγαγε το Κέντρο Υγείας του Πανεπιστημίου του Texas οι άνθρωποι που πίνουν ένα αναψυκτικό διαίτης την ημέρα για επτά συνεχόμενα χρόνια, έχουν κατά 41% περισσότερες πιθανότητες να παχύνουν από εκείνους που δεν καταναλώνουν διαιτητικά αναψυκτικά και οι λόγοι είναι προφανείς.
Όσοι, λοιπόν, πίνουν διαιτητικά αναψυκτικά καταναλώνουν τις έξτρα θερμίδες που γλυτώνουν σε ένα σνακ ή μια τελευταία μπουκιά ή ένα τελευταίο κομμάτι pizza, ενώ επιπρόσθετα υπάρχουν ενδείξεις πως οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες ανοίγουν την όρεξη για περισσότερα γλυκά. Η λύση είναι μονόδρομος: ελάττωση των αναψυκτικών και κατανάλωση περισσότερων αφεψημάτων.
Πηγή: queen.gr

Πως Να Κάψετε Θερμίδες Στην Παραλία

Γυναίκα στην παραλία
Οι καλοκαιρινές διακοπές προσφέρονται για να βελτιώσετε την εμφάνιση του σώματός σας και, γιατί όχι, να απαλλαγείτε από μερικά περιττά κιλά. Η βρετανίδα γυμνάστρια Πέτα Μπι, συνεργάτης της εφημερίδας «Τάιμς» του Λονδίνου, έχει μερικές συμβουλές για όσους θέλουν να κάψουν περισσότερες θερμίδες στις διακοπές τους.
1. Να παίζετε μπιτς βόλεϊ. Ένα παιχνίδι διαρκείας 75 λεπτών (με άφθονα άλματα, πλάγιες αποκρούσεις και «βουτιές» για να κτυπηθεί η μπάλλα) αρκεί για να κάψετε έως 420 θερμίδες.
2. Περπατήστε στο νερό. Ουσιαστικά είναι η νέα «τρέλα» στις παραλίες της Καλιφόρνια, όπου οι λουόμενοι σπεύδουν να περπατούν όση περισσότερη ώρα μπορούν, με το νερό να φτάνει μέχρι στην μέση τους. Αν καταφέρετε να περπατήσετε επί μισή ώρα, θα έχετε κάψει 240 θερμίδες.
3. Παίξτε φρίσμπι. Σε μία ώρα μπορεί να κάψετε έως 230 θερμίδες, αναλόγως με το πόσο ακριβείς είναι οι ρίψεις του συμπαίκτη σας. Όσο περισσότερο σας αναγκάζει να τρέχετε γύρω-γύρω για να πιάσετε το φρίσμπι, τόσο περισσότερο λίπος θα κάψετε.
4. Νοικιάστε ένα ποδήλατο θαλάσσης. Καθώς θα κάνετε πεντάλ για να απολαύσετε τις χάρες της ακτής, θα καίτε έως 280 θερμίδες την ώρα – όσες περίπου θα καίγατε στο γυμναστήριο, ασκούμενοι στο στατικό ποδήλατο.
5. Χορέψτε όλη νύκτα. Πηγαίνετε στο τοπικό κλαμπ, χορέψτε με την ψυχή σας επί ένα δίωρο και θα έχετε απαλλαγεί από 520 θερμίδες – χώρια που θα έχετε εκτονωθεί και θα έχετε διασκεδάσει όσο δεν φαντάζεστε (για παν ενδεχόμενο… γρίπης, όμως, φροντίστε να είναι ανοικτό).
6. Γράψτε κάρτες. Μπορεί να μην φαντάζει ιδιαίτερα δραστήριος τρόπος για να κάψει κανείς θερμίδες, αλλά η αλήθεια είναι πως αν γράφετε επί μία ώρα κάρτες για τους φίλους σας θα κάψετε 100 θερμίδες!
7. Κτίστε παλάτια στην άμμο. Μετά από μισή ώρα σκάψιμο και κτίσιμο, θα έχετε κάψει 150 θερμίδες.
8. Βάλτε αντηλιακό. Αν τρίβετε το δέρμα σας (ή το δέρμα των δικών σας) με αντηλιακό επί δύο λεπτά, θα καίτε 80 θερμίδες – συνεπώς, αν επαναλάβετε τις επαλλείψεις πέντε φορές την ημέρα, θα καίτε συνολικά 400 θερμίδες! Απαραίτητη προϋπόθεση: να τρίβεστε με αντηλιακό, όχι να… χαϊδεύεστε.
9. Ψάξτε για κοχύλια. Μισή ωρίτσα αναζήτηση στα βράχια σημαίνει 90 θερμίδες λιγότερες.
10. Παίξτε ρακέττες. Προκαλέστε το ταίρι σας για ένα παιχνίδι διαρκείας μίας ώρας και… αποχαιρετήστε 400 θερμίδες.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ


Πως να αποτύχετε παταγωδώς στις εξετάσεις οδήγησης μέσα σε 7 δευτερόλεπτα

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory