Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2013

Μπλούζα Διάσπασης

down_blouse_06
down_blouse_06

Η Ζωή Είναι Καταπληκτική

life_is_awesome-1
life_is_awesome-1

Το φθηνότερο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη μόλις $ 10 μια νύχτα

φθηνότερη διαμονή Place Νέα Υόρκη 01 1 το φθηνότερο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη (9 φωτογραφίες)

Mercedes-Benz Sprinter B6 γύρισε από Lexani Motorcars σε ένα θωρακισμένο φορτηγό πολυτελείας που ονομάζεται Reale.

πολυτελή van 1 Luxury Armored Mercedes Benz Sprinter B6 (9 φωτογραφίες)

Οι Μεγάλες φωτογραφίες γίνονται την κατάλληλη στιγμή.

118 τέλεια χρονομετρημένη Φωτογραφίες (38 εικόνες)
217 τέλεια χρονομετρημένη Φωτογραφίες (38 εικόνες)

Περιμένοντας το τεχνητό κύμα σε πισίνα της Κίνας

Βρήκαν το γονίδιο που παχαίνει τις γυναίκες κατά 8 κιλά

Βρήκαν το γονίδιο που παχαίνει τις γυναίκες κατά 8 κιλά
Εάν βλέπετε τον δείκτη της ζυγαριάς να ανεβαίνει επίμονα, κατηγορήστε τα γονίδιά σας. Ολλανδοί επιστήμονες εντόπισαν την γονιδιακή μεταλλαγή που κάνει τις γυναίκες να παίρνουν εύκολα 8 κιλά.
Η συγκεκριμένη μεταλλαγή, την οποία πιστεύεται ότι φέρουν μία στις τρεις γυναίκες, τροφοδοτεί την ανάπτυξη λιπώδους ιστού και έτσι αυξάνει κατά 2,5 φορές τις πιθανότητες των φορέων να παχύνουν.
Στους άνδρες δεν ασκεί την ίδια επίδραση. Ωστόσο οι επιστήμονες λένε πως εκείνοι έχουν το δικό τους «γονίδιο της παχυσαρκίας», το οποίο τους ωθεί να υπερκαταναλώνουν παχυντικά φαγητά.
Η όλη μελέτη πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ και παρουσιάσθηκε στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται σήμερα στο Λίβερπουλ.
Όπως εξήγησε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Φρέεκ Μπόουμαν, από το Ίδρυμα Έρευνας Διατροφής & Τοξικολογίας του Μάαστριχτ (NUTRIM), οι ερευνητές παρακολούθησαν επί μία δεκαετία 4.662 εθελοντές, καταγράφοντας τις διακυμάνσεις στο σωματικό βάρος τους.
Στο τέλος της δεκαετίας, επέλεξαν δύο ομάδες: μία που είχε διατηρήσει σχεδόν σταθερό το βάρος της (απαρτιζόταν από 259 εθελοντές, οι οποίοι πήραν ή έχασαν λιγότερο από 2 κιλά) και μία άλλη που πήρε πολύ βάρος (237 εθελοντές που πήραν πάνω από 8 κιλά στη διάρκεια της δεκαετίας).
Οι ερευνητές υπέβαλλαν σε γενετικές εξετάσεις τους εθελοντές που είχαν διαλέξει, για να εξετάσουν εάν έφεραν ορισμένες μεταλλαγές στα γονίδια ACE, FTO, AKR1C2, TIMP4 και MMP2, οι οποίες σε προγενέστερες μελέτες είχαν συσχετισθεί με το βάρος ή με τη ρύθμισή του.
Όπως διαπίστωσαν, μία συγκεκριμένη μεταλλαγή στο γονίδιο MMP2 ήταν πολύ συχνή στις γυναίκες οι οποίες είχαν παχύνει, ενώ στους άνδρες που είχαν παχύνει εντοπίσθηκε συγκεκριμένη μεταλλαγή του γονιδίου FTO.
Η μεταλλαγή του MMP2 εντοπίσθηκε σε μία στις τρεις εθελόντριες που πάχυναν, ενώ οι άντρες-φορείς του μεταλλαγμένου FTO είχαν 87% πιθανότητες να έχουν παχύνει.
Το γονίδιο FTO, που αποκαλείται και «γονίδιο του junkfood», αυξάνει τη λαχτάρα για τρόφιμα πλούσια σε λίπη και ζάχαρη, με αποτέλεσμα οι άντρες που το φέρουν να καταναλώνουν κατά μέσον όρο 100 θερμίδες περισσότερες σε κάθε τους γεύμα.
Όπως εξήγησε ο δρ Μπόουμαν, τα γονίδια της παχυσαρκίας μπορεί να είναι διαφορετικά στα δύο φύλα, επειδή ελέγχονται από τις ορμόνες του φύλου.
Όπως και να’ χει, οι ερευνητές εκτιμούν ότι οι συγκεκριμένοι «γονιδιακοί πολυμορφισμοί» στα FTOκαι MMP2 «μπορεί να αποτελούν προάγγελους αύξησης του σωματικού βάρους σε διάστημα μιας 10ετίας».
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Πες μου πότε κοιμάσαι, για να σου πω ποιος είσαι…

Ύπνος & Ρολόι
Θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας πρωινό ή νυχτερινό τύπο; Προσέξτε τι θα απαντήσετε, διότι η απάντησή σας ίσως αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπικότητά σας.
Αυτό υποστηρίζει διεθνής ομάδα επιστημόνων που ανακάλυψε ότι η κατάκλιση αργά το βράδυ ή τις πρωινές ώρες σχετίζεται με την αντικοινωνική συμπεριφορά και τα άλλα χαρακτηριστικά της επονομαζόμενης σκοτεινής τριάδας.
Η σκοτεινή τριάδα χαρακτηρίζεται από ναρκισσιστικές και εγωιστικές πράξεις, χειριστικές συμπεριφορές και ψυχοπαθητικές τάσεις.
Οι επιστήμονες από την Αγγλία και την Αυστραλία, με επικεφαλής τον δρα Πήτερ Τζόνασον, λέκτορα Προσωπικότητας και Ατομικών Διαφορών στο Τμήμα Κοινωνικής, Προσωπικής & Αναπτυξιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Δυτικού Σίδνεϊ, αξιολόγησαν 263 φοιτητές.
Η μέση ηλικίας τους ήταν τα 24 χρόνια, ενώ οι 74 ήταν άντρες και 189 ήταν γυναίκες.
Οι ερευνητές τους έθεσαν διάφορα ερωτήματα για τον χρονότυπό τους, ο οποίος αντανακλά τις ώρες τις ημέρες που τα ορμονικά επίπεδα, η θερμοκρασία, η εγκεφαλική λειτουργία, η κατανάλωση τροφής και ο ύπνος είναι πιο ενεργά, αλλάζουν ή φτάνουν σε ένα ορισμένο επίπεδο.
Ένα από τα ερωτήματα για τον χρονότυπο ήταν λ.χ. «Πώς νιώθεις την πρώτη μισή ώρα από τη στιγμή που ξυπνάς το πρωί;»
Οι εθελοντές συμπλήρωσαν επίσης ερωτηματολόγια ναρκισσισμού και τους ζητήθηκε να απαντήσουν πόσο συμφωνούν με προτάσεις όπως «Έχω φυσικό ταλέντο να επηρεάζω τους άλλους».
Στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήματα που αξιολογούσαν ψυχοπαθολογικά χαρακτηριστικά, όπως «Νομίζω ότι εύκολα θα περνούσα έναν ανιχνευτή ψεύδους».
Όσο πιο «σκοτεινή» ήταν η συνολική βαθμολογία που συγκέντρωσαν οι εθελοντές, τόσο πιθανότερο ήταν να είναι «κουκουβάγιες», δηλαδή να είναι πιο δραστήριοι το βράδυ και να μπαίνουν για ύπνο τις πρώτες πρωινές ώρες ή κι αργότερα ακόμα, ξυπνώντας πολύ αργά το πρωί.
Όπως επισημαίνουν στην επιθεώρηση «Personality and Individual Differences» ο δρ Τζόνασον και οι συνεργάτες του, είναι λογικό όσοι κατέχουν τα χαρακτηριστικά της σκοτεινής τριάδας να αξιοποιούν τις ώρες με λιγοστό φωτισμό, διότι αυτές «διευκολύνουν το περιστασιακό σεξ και τις ριψοκίνδυνες συμπεριφορές με τις οποίες σχετίζεται».
Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι απαιτούνται πολλές έρευνες ακόμα για το όλο θέμα, αλλά εκτιμούν ότι τα ευρήματά τους αποτελούν σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των πιο σκοτεινών πλευρών της ανθρώπινης φύσης.
Πηγή: Τα Νέα


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory