Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Αστείες Εικόνες

Κορίτσια .

Ahump-day-9
καμπούρα ημέρα 110 ημέρα καμπούρα, να κάνουν ένα διάλειμμα (45 Φωτογραφίες)

Παράδοση Ψάριων

διανομή
διανομή
διανομή

Το Μπικίνι Necronomicon

riddle_of_the_day
riddle_of_the_day
riddle_of_the_day
riddle_of_the_day
riddle_of_the_day

Χαμόγελα .

facepalm
facepalm
facepalm
facepalm
facepalm
facepalm
facepalm
facepalm
facepalm
facepalm

Πώς να κλείσεις την…. πόρτα στα μυρμήγκια!


Διώξε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες με τον πιο απλό τρόπο…


Τα μυρμήγκια κάνουν πάρτι στο σπίτι σου; 
Υπάρχουν λύσεις να τους δείξεις την έξοδο, και μάλιστα πολύ απλές! 
Αρχικά βρες την πηγή του κακού! 
#1: Αν υπάρχει μια τρύπα από την οποία εισέρχονται σωρηδόν, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «κλείσεις» την τρύπα χρησιμοποιώντας βαζελίνη. Τα μυρμήγκια δεν θα μπορέσουν να τη διαπεράσουν και έτσι θα μείνουν εκεί που πρέπει! 
#2: Αν πάλι μπαίνουν από τη σχισμή της πόρτας, τότε χάραξε μια γραμμή κάτω από την πόρτα με μια κιμωλία. Θα δεις ότι τα μυρμήγκια θα αποφύγουν τη γραμμή και θα γυρίσουν με βήμα γοργό προς τα πίσω!

anakalipto

tromaktiko


Επιλέγοντας προσεκτικά τα υλικά ενός ολόφρεσκου χυμού, μπορείς να δώσεις στον οργανισμό σου τα απαραίτητα συστατικά ώστε να κάνει περισσότερες καύσεις…


To πιο fun quiz για έναν χυμό που ενεργοποιεί το μεταβολισμό!

 Εσύ μπορείς να μαντέψεις τι μπορεί να περιλαμβάνει ένας τέτοιος “θαυματουργός” χυμός; Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις και πρόσθεσε κάθε συστατικό που βρίσκεις στο…shaker σου για το πιο healthy cocktail από τον Δημήτρη Γρηγοράκη!
 1. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνη C! Έχεις ιδέα ποιο φρούτο είναι;
Το πορτοκάλι
 2. Περιέχει άφθονες φυτικές ίνες και ένα μοναδικό αντιοξειδωτικό συστατικό την πηκτίνη! Ποιο φρούτο είναι;
Το μήλο
 3. Περιέχει σημαντική ποσότητα Καλίου! Για ποιο φρούτο μιλάμε;
Η μπανάνα
 4. Διαθέτει μοναδικά διατροφικά χαρακτηριστικά! Χαρακτηρίζεται ως μικροβιοκτόνο και αντισηπτικό! Ποιο γλυκό συστατικό είναι;
Το μέλι
 5. Χαρακτηρίζεται ως σούπερ αντιοξειδωτική! Ποια μυρωδάτη ύλη είναι;
Η κανέλα
 6. Ξεχωρίζουν για την αντιοξειδωτική τους ισχύ αλλά και για την περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη Ε! Για ποιους ξηρούς καρπούς μιλάμε;
Το φουντούκι
 7. Μας δροσίζει, ενώ περιέχει «μηδέν» θερμίδες! Τι είναι; 
Ο πάγος
 Τώρα έχεις όλα τα υλικά που χρειάζεσαι!
Συστατικά
 Το χυμό από 2 πορτοκάλια
 1 μήλο καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια
1 μπανάνα κομμένη σε ροδέλες
1 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. φουτνούκια τριμμένα
1 κ.γ. κανέλα
Μπόλικο πάγο τριμμένο

 Τρόπος δημιουργίας
 1. Βάλε το χυμό πορτοκάλι με όλα τα υλικα εκτός από τον πάγο σε ένα μπλέντερ. Χτύπησε καλά να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα
2. Σε ένα μεγάλο ποτήρι ρίξε μπόλικο τριμμένο πάγο και γέμισε με το χυμό.
3. Σέρβιρε.
 Tip: Αν δεις πως ο χυμός σου είναι λίγο πιο παχύρρευστος από όσο χρειάζεται πρόσθεσε χυμό πορτοκάλι.
 “Ο απολαυστικός αυτός συνδυασμός γεύσεων ενεργοποιεί το μεταβολισμό και συνιστά μια μοναδική πρόταση πλούσια σε διατροφική αξία. Αποτελεί πηγή φυτικών ινών. Επιπλέον, περιέχει σημαντική ποσότητα καλίου, βιταμίνης Β6, αλλά και βιταμίνης C. 
Τις θρεπτικές ιδιότητες του συγκεκριμένου χυμού συμπληρώνουν η βιταμίνη Ε, το ιχνοστοιχείο μαγνήσιο και το αντιοξειδωτικό β-καροτένιο”. 
tromaktiko

Οδηγίες συντήρησης τροφίμων το καλοκαίρι

Οδηγίες συντήρησης τροφίμων το καλοκαίρι
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λόγω αύξησης της θερμοκρασίας, τα τρόφιμα αλλοιώνονται γρηγορότερα και υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος εκδήλωσης ασθενειών από τροφικές δηλητηριάσεις.

Οι τροφοδηλητηριάσεις συνήθως οφείλονται στην κατανάλωση τροφίμων για την προετοιμασία, διατήρηση ή διάθεση των οποίων δεν έχουν τηρηθεί οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής.

Γενικές οδηγίες

- Ελέγχουμε τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων (χρώμα, οσμή, γεύση), καθώς και τις ημερομηνίες λήξης και τις συνθήκες διατήρησής τους.

- Δεν επιλέγουμε και δεν αφήνουμε τρόφιμα εκτεθειμένα στον ήλιο ή τα έντομα.

- Τοποθετούμε τα ευαλλοίωτα τρόφιμα όσο πιο γρήγορα γίνεται μετά την αγορά τους στο ψυγείο ή την κατάψυξη.

Χυμοί και εμφιαλωμένα νερά

- Τα αγοράζουμε από ψυγεία που λειτουργούν σωστά ή φυλάσσονται σε δροσερά και σκιερά μέρη.

- Τα ψυγεία πρέπει να λειτουργούν σε θερμοκρασίες κάτω των 7οC και δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένα στον ήλιο.

- Μετά το άνοιγμά τους, τα φυλάσσουμε στο ψυγείο.

Παγωτά

- Τα αγοράζουμε από καταψύκτες που λειτουργούν σωστά. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργούν σε θερμοκρασίες κάτω των 18οC, δεν είναι εκτεθειμένοι στον ήλιο και κλείνουν καλά.

- Τα παγωτά δεν πρέπει να είναι μαλακά και δεν πρέπει να υπάρχει πάγος στο εσωτερικό τους.

- Δεν αγοράζουμε προϊόντα που εμφανίζουν ελαττώματα στη συσκευασία τους, όπως παραμορφωμένες ή σκισμένες συσκευασίες, που υποδηλώνουν είτε προβλήματα στη λειτουργία του καταψύκτη, είτε λανθασμένους χειρισμούς κατά τη μεταφορά, μεταχείριση ή διάθεσή τους.

- Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν είναι υποχρεωτική η αναγραφή της ημερομηνίας λήξης στις ατομικές συσκευασίες, παρά μόνο στις συσκευασίες «οικογενειακού» τύπου.

- Όσοι προτιμάμε το χύμα παγωτό, ελέγχουμε αν το κατάστημα τηρεί τους κανόνες υγιεινής και ελέγχουμε τις συνθήκες διατήρησής τους στις βιτρίνες, που πρέπει να λειτουργούν σε θερμοκρασίες κάτω των 14οC και να μην είναι εκτεθειμένες στον ήλιο.

- Πριν την κατανάλωσή τους παρατηρούμε αν έχουν σχηματιστεί κρύσταλλοι στο εσωτερικό τους. Ο αποχρωματισμός και οι μεγάλοι κρύσταλλοι πάγου αποτελούν ένδειξη απόψυξης και επανακατάψυξης, γεγονός που ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων.

Φαγητό έξω

- Επιλέγουμε καταστήματα που φαίνεται να τηρούν τους κανόνες υγιεινής (καθαρά πατώματα, τοίχοι, τραπεζομάντιλα, τουαλέτες, απουσία εντόμων και προσωπικό με καθαρά ρούχα).

- Ζητάμε τα κρέατα, πουλερικά και ψάρια καλοψημένα.

- Προτιμάμε φαγητά πρόσφατης παρασκευής ή αυτά που ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας.

Στο ταξίδι

- Έτοιμα σάντουιτς (με αλλαντικά, τυριά, αβγά, σαλάτες, σάλτσες κτλ) πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο.

- Τα έτοιμα σνακ(τυρόπιτες, πίτσες, σπανακόπιτες κτλ) πρέπει να διατηρούνται σε θερμοκρασία άνω των 60οC, να είναι δηλαδή πολύ ζεστά.

- Σαλάτες που διατίθενται σε salad bars πρέπει να διατηρούνται υπό ψύξη και σε ειδικές προθήκες.

- Τα τρόφιμα που δεν καταναλώνουμε μέσα σε 2 ώρες από την αγορά τους και δεν διατηρήθηκαν σε ψυγείο, πρέπει να απορρίπτονται.

Πηγή: vita.gr

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory