Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Τα Κορίτσια του Βόλεϊ

Βόλεϊ-0001
Βόλεϊ-0002

Top Στιγμές

omg-0001
omg-0002

Τι συμβαίνει με τα άλογα

sto-im-e-na-konjive-0001
sto-im-e-na-konjive-0002

Ο γηραιότερος άνθρωπος

 123-year-old που ζουν σε μια καλύβα στη Βολιβία πιστεύεται ότι είναι ο παλαιότερος άνθρωπος που έχει καταγραφεί ποτέ.
παλαιότερη άνθρωπος στη Βολιβία 0 ο γηραιότερος άνθρωπος Living καταγραφεί ποτέ (8 φωτογραφίες)
παλαιότερη άνθρωπος στη Βολιβία 1 ο γηραιότερος άνθρωπος Living καταγραφεί ποτέ (8 φωτογραφίες)

Η γέφυρα του ποταμού Veluwemeer

οι περισσότεροι-0002
οι περισσότεροι-0003
οι περισσότεροι-0004
οι περισσότεροι-0005
οι περισσότεροι-0006
οι περισσότεροι-0007
οι περισσότεροι-0008
οι περισσότεροι-0009

Οι ουσίες που καταστρέφουν τη νοημοσύνη

Στη διατροφή μας υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούμε να καταναλώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε. Άλλα τρόφιμα βοηθούν στην απώλεια βάρους, ενώ άλλα διεγείρουν τις διανοητικές λειτουργίες και βελτιώνουν τη μνήμη.
Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και τροφές που έχουν καταστρεπτικές συνέπειες για τον οργανισμό και τη λειτουργία του εγκεφάλου και οι διατροφολόγοι προτείνουν να περιορίσουμε την κατανάλωσή τους προκειμένου να έχουμε και λιγότερες αρνητικές συνέπειες.
Παρακάτω θα διαβάσετε ποια είναι τα έντεκα τρόφιμα με τη χειρότερη επίδραση στη νοημοσύνη μας και τα οποία θα πρέπει να αποφεύγονται, ειδικά σε μεγάλη ποσότητα και συχνότητα…
 • Προϊόντα με ζάχαρη
Η ίδια η ζάχαρη αλλά και τα προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη είναι βλαβερά όχι μόνο για το βάρος μας, αλλά και για τον εγκέφαλό μας. Η κατανάλωση ζάχαρης μακροπρόθεσμα μπορεί να δημιουργήσει μια πληθώρα νευρολογικών προβλημάτων και μπορεί να επηρεάσει και τη μνήμη.
Επίσης, η ζάχαρη σχετίζεται και με τη δυνατότητα της μάθησης, γι’ αυτό το λόγο προτείνεται να αποφεύγονται τα προψημένα τρόφιμα, τα προϊόντα με ζάχαρη και σιρόπι καλαμποκιού, καθώς και τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε φρουκτόζη.
 • Αλκοόλ
Το αλκοόλ είναι γνωστό ότι βλάπτει το συκώτι μακροπρόθεσμα και προκαλεί αυτό που ονομάζεται «εγκεφαλική ομίχλη» (brain fog). Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του φαινομένου, παρουσιάζεται ένα συναίσθημα πνευματικής σύγχυσης που δρα σαν ένα σύννεφο που επηρεάζει τη διαυγή σκέψη όπως και τη μνήμη.
Έχετε παρατηρήσει ότι πολλές φορές δεν θυμάστε τα ονόματα μερικών αντικειμένων ή δεν μπορείτε να φέρετε στη μνήμη σας ορισμένα γεγονότα και να αποφασίσετε αν έγιναν στην πραγματικότητα ή αν τα είδατε στον ύπνο σας; Αυτό μπορεί να συμβαίνει εξαιτίας της υψηλής ποσότητας αλκοόλ που ενδέχεται να καταναλώσατε, που επηρεάζει την ισορροπία του εγκεφάλου. Ευτυχώς, αυτά τα συμπτώματα είναι αναστρέψιμα, αν σταματήσετε το αλκοόλ ή αν περιορίσετε την κατανάλωσή του σε ένα ή δυο ποτά την εβδομάδα.
 • Πρόχειρο και γρήγορο φαγητό
Οι ουσίες που καταστρέφουν τη νοημοσύνη (2)
Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στο πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ αποκάλυψε ότι το γρήγορο φαγητό μπορεί να αλλάξει τα χημικά στοιχεία του εγκεφάλου μας, προκαλώντας έτσι συμπτώματα που σχετίζονται με την κατάθλιψη και το άγχος. Έτσι κι αλλιώς, τα φαγητά που είναι πλούσια σε λιπαρά προκαλούν συμπτώματα στέρησης, όταν διακόπτεται η κατανάλωσή τους.
Αυτά τα τρόφιμα επηρεάζουν την παραγωγή της ντοπαμίνης, ενός σημαντικού χημικού που συνεισφέρει στο συναίσθημα της ευτυχίας και της γενικότερης ευεξίας. Επιπλέον, η ντοπαμίνη υποστηρίζει και τη διανοητική λειτουργία, τη γνωστική ικανότητα, την αφύπνιση, την κινητοποίηση και τη μνήμη. Για όλους αυτούς τους λόγους, τέτοιου είδους τρόφιμα είναι καλό να αποφεύγονται.
 • Τηγανητά φαγητά
Όλα σχεδόν τα επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν χημικά, προσθετικά, τεχνητά αρώματα, συντηρητικά και άλλα παρόμοια, τα οποία επηρεάζουν τη συμπεριφορά και τη διανοητική λειτουργία μας εξαιτίας των χημικών στοιχείων που διαθέτουν, τα οποία προκαλούν υπερκινητικότητα στα παιδιά και τους ενηλίκους.
Τα τηγανητά ή επεξεργασμένα φαγητά καταστρέφουν με αργό ρυθμό τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου. Ωστόσο, ορισμένα είδη ελαίων είναι πιο επικίνδυνα από άλλα, με το ηλιέλαιο να θεωρείται από τα πιο τοξικά έλαια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.
 • Επεξεργασμένα ή προμαγειρεμένα φαγητά
Ακριβώς όπως και τα τηγανητά, έτσι και τα επεξεργασμένα ή προμαγειρεμένα φαγητά επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιας εκφυλιστικής εγκεφαλικής διαταραχής, όπως το Αλτσχάιμερ, αργότερα στη ζωή.
 • Πολύ αλμυρά φαγητά
Οι ουσίες που καταστρέφουν τη νοημοσύνη (3)
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα αλμυρά φαγητά επηρεάζουν την πίεση του αίματος και είναι πολύ επικίνδυνα για την καρδιά. Ωστόσο, όπως δείχνουν οι έρευνες, τα φαγητά που περιέχουν πολύ μεγάλες ποσότητες αλατιού μπορεί να επηρεάσουν τη διανοητική λειτουργία και να αμβλύνουν την ικανότητα της σκέψης. Με άλλα λόγια, τα αλμυρά φαγητά επιδρούν στη νοημοσύνη μας!
Επίσης, έχει αποδειχτεί ότι η κατανάλωση αλμυρών φαγητών καθώς και νικοτίνης έχει τις ίδιες συνέπειες με τα ναρκωτικά, αφού μόλις σταματήσει η κατανάλωσή τους εμφανίζεται σύνδρομο στέρησης και θέληση για επιπλέον αλμυρά φαγητά.
 • Σιτηρά εκτός από τα 100% ολικής άλεσης
Όλα τα σιτηρά επιδρούν στην εγκεφαλική λειτουργία και στη συνολική υγεία μας, εκτός από τα σιτηρά που είναι 100% ολικής άλεσης, τα οποία είναι πολύ πλούσια σε ίνες και είναι γνωστό ότι προλαμβάνουν την αρτηριακή γήρανση.
Αν καταναλώνετε τα απλά σιτηρά, το σώμα σας κινδυνεύει από πρόωρη γήρανση, ενώ μπορεί να παρατηρηθεί και απώλεια μνήμης και «εγκεφαλικής ομίχλης» (brain fog). Επομένως, προσπαθήστε να αντικαταστήσετε τους απλούς υδατάνθρακες με τους σύνθετους, επιλέγοντας ουσιαστικά στην καθημερινότητά σας ψωμί ολικής άλεσης αντί για άσπρο.
 • Επεξεργασμένες πρωτεΐνες
Οι ουσίες που καταστρέφουν τη νοημοσύνη (4)
Οι πρωτεΐνες είναι η τροφή των μυών και είναι πολύ σημαντικές για τη σωστή λειτουργία του σώματος. Το κρέας είναι η βασικότερη πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών, ωστόσο πολύ επεξεργασμένες μορφές πρωτεΐνης, όπως τα χοτ ντογκ, το σαλάμι και τα λουκάνικα θα πρέπει να αποφεύγονται.
Αντίθετα με τις φυτικές πρωτεΐνες που βοηθούν το σώμα να προστατέψει το νευρικό σύστημα, οι επεξεργασμένες πρωτεΐνες κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Επιδιώξτε να τρώτε ψάρι (ειδικά τόνο και σολομό), γαλακτοκομικά προϊόντα και καρύδια, που είναι πηγές πρωτεϊνών υψηλής διατροφικής αξίας.
 • Τρανς λιπαρά
Τα τρανς λιπαρά προκαλούν πληθώρα προβλημάτων, από καρδιακά προβλήματα και ανεβασμένη χοληστερόλη μέχρι παχυσαρκία. Είναι εξίσου επιβλαβή και για τον εγκέφαλό μας, καθώς κάνουν το μυαλό μας πιο νωθρό, επηρεάζουν τα αντανακλαστικά μας και την ποιότητα των εγκεφαλικών αντιδράσεων, ενώ αυξάνουν και την πιθανότητα εγκεφαλικού επεισοδίου.
Επιπλέον, αν τα τρανς λιπαρά καταναλώνονται παρατεταμένα, οδηγούν σε ένα είδος συρρίκνωσης του εγκεφάλου, παρόμοιο με τη συρρίκνωση που προκαλεί το Αλτσχάιμερ. Αυτό συμβαίνει διότι τα τρανς λιπαρά καταστρέφουν αργά τις αρτηρίες, μεγαλώνοντας τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, γεγονός που μπορεί να αποφευχθεί μειώνοντας απλώς την κατανάλωση αυτών των λιπαρών.
 • Τεχνητά γλυκαντικά
Όταν οι άνθρωποι επιθυμούν να χάσουν βάρος, θεωρούν ότι θα αδυνατίσουν μέσα σε μια νύχτα, αντικαθιστώντας απλώς τη ζάχαρη με τα τεχνητά γλυκαντικά. Είναι αλήθεια ότι οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες περιέχουν πράγματι λιγότερες θερμίδες, ωστόσο μπορεί να προξενήσουν μεγαλύτερη βλάβη από το καλό που θεωρούμε ότι φέρνουν.
Όταν χρησιμοποιούνται για εκτεταμένη χρονική περίοδο, τα τεχνητά γλυκαντικά μπορεί να προκαλέσουν εγκεφαλική βλάβη και να αποδυναμώσουν τη νοητική ικανότητά μας, ειδικά αν χρησιμοποιούνται σε μεγάλες ποσότητες.
 • Νικοτίνη
Παρά το γεγονός ότι η νικοτίνη δεν είναι ακριβώς τρόφιμο, προκαλεί χάος στον εγκέφαλό μας περιορίζοντας τη ροή του αίματος και τη φυσιολογική ροή γλυκόζης και οξυγόνου σε αυτό το σημαντικό όργανο του ανθρώπινου σώματος. Η νικοτίνη προκαλεί όχι μόνο πρόωρη γήρανση, κακή αναπνοή και αυξημένο κίνδυνο καρκίνου των πνευμόνων, αλλά επηρεάζει και την παραγωγή και λειτουργία των νευροδιαβιβαστών, στενεύοντας τα τριχοειδή αγγεία, εκείνα τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία που παίζουν βασικό ρόλο στη λειτουργία του εγκεφάλου.
Πηγή: Newsbeast.gr

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ


Τι Ξέρεις από Οικονομικά;
Αν τα βρίσκεις σκούρα με το πορτοφόλι σου, σχεδόν σίγουρα θα τα βρεις σκούρα και στο σεξ. Για να επιβιώσεις πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι τις συναλλαγές σου σαν οικονομολόγος που έχει αποφοιτήσει από το LSE. Φυσικά, δεν αναφέρομαι σε συναλλαγές μετρητών. Τα οικονομικά του στοματικού σεξ βασίζονται σε μία από τις πιο απλές θεωρίες που θα μάθαινες στο LSE: τη θεωρία της αμοιβαιότητας.
Η αμοιβαιότητα είναι, με ακαδημαϊκούς όρους, «ένας τρόπος καθορισμού της άτυπης ανταλλαγής αγαθών και εργασίας μεταξύ των ανθρώπων». Στη πραγματικότητα, μεταφράζεται κάπως έτσι: «Αν κατέβεις προς τα κάτω, τότε είναι πιο πιθανό να σου ανταποδώσω τη χάρη». Βασικά, κάν’ το εσύ πρώτος σε αυτήν. Είναι ο πιο ευγενικός τρόπος να τη ρωτήσεις αν θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το στόμα της στο υπερόπλο σου και ο πιο αποτελεσματικός για να πάρεις την απάντηση που θέλεις. Επίσης, είναι 100% πιο σέξι από το να τη ρωτήσεις ευθέως. Θα το κάνω πιο σαφές: μην τη ρωτήσεις ποτέ ευθέως.
Δεν Μπορείς να το Κάνεις όπως οι Πορνοστάρ
Η σχέση μεταξύ του πόσο συχνά βλέπεις τσόντες και πόσο σεξ κάνεις είναι αντιστρόφως ανάλογη: όσο πιο συχνά φαντασιώνεσαι ότι είσαι ο πρωταγωνιστής σε μια ερωτική ταινία τόσο χειρότερη θα σου φαίνεται η πραγματικότητα. Γι’ αυτό πέταξε τις ταινίες και τα περιοδικά με τα εφηβικά σου όνειρα, βγάλε τους σελιδοδείκτες με τα αγαπημένα σου βίντεο (όχι, δεν έχουμε χακάρει το pc σου. Απλώς ξέρουμε ότι όλοι το κάνετε) και σταμάτα να ζητάς στοματικό όπως όλοι οι καλοί πορνοστάρ: δείχνοντας με το κεφάλι σου την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε.
Σκέψου τι μας ζητάς να κάνουμε: να βάλουμε το  πολυτιμότερο εργαλείο σου ανάμεσα στα δόντια μας. Στην πραγματικότητα, αυτό μας δίνει τον έλεγχο. Μπορεί να μην είναι η πρώτη σκέψη που θα κάνεις ή θα κάνουμε, αλλά μέσα σου το ξέρεις κι εμείς ξέρουμε ότι το ξέρεις.
Οσο για την ίδια την πράξη, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν μας αρέσει. Σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες προτιμούν να αναπνέουν από το να πνίγονται. Οπότε, άσ’ το πάνω μας.
 Η Καθαριότητα Είναι η Μισή Αρχοντιά
Η υγιεινή κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας με όσα θα μας κάνουν να θέλουμε να σου κάνουμε στοματικό. Αν μόλις έχεις βγει από το μπάνιο, θα είμαστε πολύ πιο ενθουσιώδεις για το όλο σκηνικό - και ο ενθουσιασμός είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να έχουμε.
Οτιδήποτε δεν μυρίζει -ή έχει γεύση- αφρόλουτρου, θα προκαλέσει την άτακτη φυγή μας. Αρα, αν μόλις έχεις γυρίσει από αγώνα, κάνε μπάνιο. Θα περιμένουμε. Επίσης, αν νιώθεις ότι το πέος σου δείχνει μεγαλύτερο αφού έχεις τριμάρει τα περίχωρα, τότε θα περιμένουμε κι άλλο. Εξάλλου, από την πλευρά της γυναίκας, το γεγονός ότι έχεις δώσει προσοχή σε αυτήν την περιοχή είναι ένδειξη ότι τη φροντίζεις με την ευρύτερη έννοια. Δεν χρειάζεται να τρελαθείς με τα ξυράφια.
Τελικά, Ποιος Εχει το Πάνω Χέρι;
Μπορεί να είναι πεσμένη στα γόνατα. Μπορεί να είναι από πάνω σου. Οποια κι αν είναι η θέση της γυναίκας, το στοματικό σεξ ερεθίζει και τους δύο. 
Υπάρχει όμως μία λεπτή αλλά καθοριστική διαφορά μεταξύ του να μας αρέσει η πράξη και του να μας αρέσει να σε ευχαριστούμε. Είναι απίστευτο να σε βλέπουμε να έρχεσαι σε οργασμό, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να βλέπουμε και να νιώθουμε τις αντιδράσεις σου.
Στο στοματικό σεξ έχουμε εμείς το πάνω χέρι. Είναι προφανές από το πόσο ακίνητος μένεις κατά τη διάρκειά του ότι το ξέρεις αυτό. Εμείς αποφασίζουμε πώς θα νιώσεις και πόσο γρήγορα ή αργά θα τελειώσεις. Το απολαμβάνουμε. Το 2010, το Πανεπιστήμιο της Alberta ρώτησε γυναίκες για τη στάση τους απέναντι στο στοματικό σεξ και οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι συνδέεται με θετικά συναισθήματα. Είναι ένα ταξίδι που μας αρέσει, μόνο και μόνο επειδή έχουμε το τιμόνι στα χέρια μας. Η καλύτερη επιλογή σου είναι να μας αφήσεις να οδηγήσουμε.
 Θα Φανεί στο Χειροκρότημα
Το στοματικό σεξ δεν προσφέρει συναισθηματική σύνδεση ούτε ενισχύει τα αισθήματα συντροφικότητας του ζευγαριού. Πρέπει να θυμηθείς, όμως, ότι αν δεν δείξεις ότι σου άρεσε 100%, δεν θα έρθει γρήγορα η επόμενη φορά. Κι επειδή είναι ένα κομμάτι του σεξ που εκθέτει περισσότερο τις ικανότητές μας μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αισθανθεί αμήχανα. Αν δεν ακούσουμε ενθαρρυντικά λόγια και θετικές αντιδράσεις, μπορεί να αναρωτηθούμε αν το κάνουμε σωστά ή πως μας συγκρίνεις με άλλες γυναίκες που το έκαναν καλύτερα.
Αυτές οι σκέψεις μπορούν να εξαφανιστούν αν πεις πότε κάνουμε κάτι που πραγματικά σ’ αρέσει. Δεν έχει σημασία αν θα το πεις ή θα το δείξεις με τον τρόπο σου. Σημασία έχει να το καταλάβουμε. Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και θα το κάνουμε καλύτερα στο μέλλον.
Αν δεν είσαι σίγουρος για το πώς να εκφραστείς σε μια γυναίκα χωρίς να την κάνεις να σταματήσει αυτό που κάνει, τότε θυμήσου την τελευταία φορά που της έκανες εσύ στοματικό σεξ. Τι σου είπε όταν βρήκες το σωστό σημείο; Αν δεν μπορείς να θυμηθείς, τότε υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να αναθεωρήσεις. Ξαναδιάβασε για τη θεωρία της αμοιβαιότητας.
Η Ευχαρίστηση Δεν Είναι Αποκλειστικά Δική σου
Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν το στοματικό σεξ ως μέρος της σεξουαλικής πράξης και δεν θέλουν να τελειώνει εκεί. Προφανώς ισχύει το ίδιο και για σένα: μόνο 1 στους 10 άντρες προτιμά οι οργασμοί του να προέρχονται από το στόμα μιας γυναίκας. Φυσικά, καμία δεν σκέφτεται τα στατιστικά - θέλουμε απλώς να κάνουμε σεξ, καθαρά από σεξουαλικό εγωισμό. Η βιολογία του αντρικού σώματος, όμως, δείχνει ότι πολλοί από εσάς δεν θα έχουν τα μέσα να συνεχίσουν. Επειδή το στοματικό σεξ όμως ερεθίζει τη γυναίκα είναι άδικο να τελειώσει όταν για εκείνη μόλις άρχισε.
Το Τέλος Είναι που Θυμόμαστε
Πέρα από το ντους, την περιποίηση, το σεβασμό στα ανακλαστικά μας και τη θετική ανταπόκριση υπάρχει άλλος ένας τρόπος να μας διευκολύνεις. Κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, προειδο-ποίησέ μας πριν τελειώσεις. Ετσι θα μας δώσεις το περιθώριο να μειώσουμε το ρυθμό ή να το κάνουμε καλύτερα. Αν πάρεις τον έλεγχο από τα χέρια μας εκείνη τη στιγμή, τότε δεν θα μας αρέσει και τόσο πολύ το αποτέλεσμα.
Τέλος, αναπόφευκτα, υπάρχει και το θέμα του πού θα τελειώσεις. Οι περισσότερες γυναίκες βάζουν τα δικά τους όρια και μερικές μπορεί να αλλάξουν τελείως γνώμη, ανάλογα με τη διάθεσή τους. Είναι αλήθεια όμως ότι μια γυναίκα που φτύνει μπορεί κατά κάποιον τρόπο να αισθάνεται λιγότερο σεξουαλική από μια που καταπίνει. Εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να μην κρίνεις.
Επίσης, θυμήσου ότι, από την οπτική γωνία της γυναίκας, αυτό που σου μοιάζει με έκρηξη, για εκείνη είναι λιγότερο συνταρακτικό. Είναι σαν να δαγκώνει ξινή ντομάτα. Απλώς με λιγότερα σπόρια.

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΠΑΓΑΚΙΑ

Πρόσφατη έρευνα από τη Νέα Ζηλανδία δείχνει ότι οι γυναίκες που πίνουν ποτό τακτικά με το σύντροφό τους είναι πιο ευτυχισμένες στη σχέση τους από εκείνες που πίνουν μόνες τους.

Πρόσφατη έρευνα από τη Νέα Ζηλανδία δείχνει ότι οι γυναίκες που πίνουν ποτό τακτικά με το σύντροφό τους είναι πιο ευτυχισμένες στη σχέση τους από εκείνες που πίνουν μόνες τους. Οταν πίνετε μαζί, γίνεστε κοινωνικοί, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της ικανοποίησής σας, υποστηρίζει η συγγραφέας της μελέτης Jessica Meiklejohn. Επίσης, οι παρόμοιες προτιμήσεις, όσον αφορά τα ποτά, δείχνουν ότι ταιριάζετε.
Ωστόσο, δεν πρέπει να πίνετε ανεξέλεγκτα. Η μελέτη διαπίστωσε ότι η ευτυχία στη σχέση μειώνεται εάν ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι είναι εθισμένοι στο ποτό ή εάν ένας από τους δύο πίνει περισσότερο από τον άλλο.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory