Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Εικόνες .

Chive-top-photos-19
Chive-top-photos-1

Κορίτσια .

sexy chivers 7 There Are Sexy Chivers Among Us (104 Photos)
sexy chivers 2 There Are Sexy Chivers Among Us (104 Photos)

Κάνε κάτι έξυπνο .

Όσο πέφτει το εισόδημα κάποιου, τόσο αυξάνονται οι πονοκέφαλοί

Όσο πέφτει το εισόδημα κάποιου, τόσο αυξάνονται οι πονοκέφαλοί
Οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες είναι πιθανότερο να εμφανιστούν σε ανθρώπους με χαμηλότερα εισοδήματα, σύμφωνα μια νέα μεγάλη αμερικανική επιστημονική έρευνα. Όμως, τείνουν να υποχωρούν με τον ίδιο ρυθμό σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως εισοδήματος.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια και του Ιατρικού Κολλεγίου Άλμπερτ Αϊνστάιν, με επικεφαλής τον Γουόλτερ Στιούαρτ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας «Neurology», σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, ανέλυσαν στοιχεία για 162.700 άνδρες και γυναίκες, που εμφάνιζαν περιοδικές και όχι μόνιμες ημικρανίες. Όπως διαπίστωσαν οι επιστήμονες, όσο έπεφτε το εισόδημα, τόσο αυξάνονταν οι πονοκέφαλοι.

Τις περισσότερες ημικρανίες είχαν οι άνθρωποι με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα κάτω των 60.000 δολαρίων (περίπου 41.000 ευρώ). Η νέα μελέτη επιβεβαιώνει προηγούμενες έρευνες, που επίσης είχαν συσχετίσει το χαμηλότερο εισόδημα με μεγαλύτερη συχνότητα πονοκεφάλων.

Σύμφωνα με τον Γουόλτερ Στιούαρτ, το άγχος και άλλοι παράγοντες που σχετίζονται με το χαμηλότερο εισόδημα, καθιστούν κάποιον πιο επιρρεπή στους πονοκεφάλους, χωρίς να αποκλείεται ότι παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως το περιβάλλον και τα γονίδια. Το στρες είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι πυροδοτεί ημικρανίες.

Οι γυναίκες έχουν τριπλάσια πιθανότητα να εμφανίσουν ημικρανίες σε σχέση με τους άνδρες. Οι πρώτοι πονοκέφαλοι συνήθως εμφανίζονται στο τέλος της εφηβείας και στην αρχή της ενήλικης ζωής. Σύμφωνα με τους ερευνητές, μετά το φύλο και την ηλικία, το εισόδημα είναι ο κυριότερος παράγοντας εμφάνισης πονοκεφάλων.

Φτιάξτε τη διάθεσή σας με την... κηπουρική

Φτιάξτε τη διάθεσή σας με την... κηπουρική
Αρκετοί άνθρωποι όταν δεν νιώθουν καλά και είναι «στα κάτω» τους, το ρίχνουν στο ποτό. Μια καλύτερη εναλλακτική, που κάνει καλό στην ψυχική και σωματική σας υγεία, ωστόσο θα ήταν αντί να πιάσετε ένα μπουκάλι με αλκοόλ να... το ρίξετε στην κηπουρική.

Πάνω από το 90% των ατόμων που ασχολούνται με κηπουρικές εργασίες, ανέφεραν, σύμφωνα με έρευνα που έκανε το περιοδικό Gardeners’ World, ότι βελτιώθηκε η διάθεσή τους. Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι ερασιτέχνες κηπουροί έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.500 ενήλικες από τη Μ. Βρετανία. Το 80% των ατόμων που ασχολούνταν με την κηπουρική ανέφεραν ότι ήταν ικανοποιημένοι από τη ζωή τους, ενώ το ποσοστό αυτό σε όσους δεν ασχολούνταν ούτε με μία γλάστρα έπεφτε στο 67%.
Ποιο είναι το πιο βρώμικο μέρος του σπιτιού
Αν απαντήσατε το κάθισμα της τουαλέτας, τότε πέφτετε πολύ έξω, αλλά δεν είστε οι μόνοι! Ο ένας στους τρεις έχει την ίδια γνώμη, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα μικρόβια κάνουν πάρτι αλλού μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με βρετανική δημοσκόπηση οι τρεις στους πέντε πιστεύουν ότι τα παιδιά εκτίθενται σε πλήθος μικροβίων όταν βρίσκονται στο σχολείο, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέσα στο σπίτι οι εστίες μικροβίων είναι μεγαλύτερες.

Το μπράτσο του καναπέ λόγου χάρη έχει δώδεκα φορές περισσότερα μικρόβια από το κάθισμα της τουαλέτας που έχει 1600 μικρόβια ανά 100cm2. 

Συγκριτικά τα ποδήλατα και οι μπάλες έχουν 14.000 μικρόβια ανά 100cm2, οι κονσόλες των βίντεο παιχνιδιών έχουν περί τα 7.863 μικρόβια ανά 100cm2, η λαβή του ψυγείου 7.474 και τα παιδικά παιχνίδια 2.549 ανά 100cm2.

Ο πιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος προφύλαξης σύμφωνα με τους ειδικούς παραμένει το καλό πλύσιμο των χεριών. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από εταιρία καθαριστικών σε συνεργασία με την Unicef.

Πηγή: vita.gr

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory