Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Matthew Whealen είναι ένα πραγματικό τέρας τατουάζ.

Ασυνήθιστα και σπάνια όπλα

Παράξενα πράγματα από την Ιαπωνία

Ludo-od-japonija-0001
Ludo-od-japonija-0002
Ludo-od-japonija-0003
Ludo-od-japonija-0004
Ludo-od-japonija-0006
Ludo-od-japonija-0008
Ludo-od-japonija-0009
Ludo-od-japonija-0012
Ludo-od-japonija-0015

10 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι σε σχέση μια αιωνιότητα (και μια μέρα)


Τα 10 σημάδια

- Όταν βλέπεις γυμνό τον σύντροφό σου να κάνει ντουζ και εστιάζεις σε λάθος σημείο.
- Όταν κάνεις πράγματα μαζί του που δεν (είχες σκεφτεί ότι) θα έκανες ποτέ.
- Όταν είσαι ειλικρινής. Ακόμη κι εκεί που δεν είναι απαραίτητο.
- Όταν διαβάζεις το μυαλό του.
- Όταν μοιράζεσαι τα πάντα. Ακόμη και τις... σωματικές λειτουργίες σου.
- Όταν έχεις καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να του δίνεις το χώρο του (και να έχεις κι εσύ τον δικό σου).
- Όταν ακούς ξανά και ξανά τις ίδιες ιστορίες από τα χείλη του.
- Όταν αυθόρμητα λες κάτι και δεν το έχεις καν καταλάβει-μην ανυσηχείς, το έχει "πιάσει" ο φίλος σου.
- Όταν η κακή αναπνοή είναι για σας απλώς μια πραγματικότητα.
- Ξέρεις ακόμη πώς θα πεις το "Σ'αγαπώ".

7 προβλήματα που έχουν όσοι φορούν γυαλιά

Να γιατί τα ταξίδια θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο


To travelblog maryhop.gr,  επίσημος συνεργάτης του Cosmo.gr αναρωτιέται πως θα ήταν η ζωή χωρίς τα ταξίδια και τις εικόνες που μας προσφέρουν. Πώς θα ήταν άραγε;
Πολλές φορές αναρωτιέμαι πώς θα ήταν να μπορούσα να κλείσω όλα μου τα ταξίδια σε ένα κουτί, όχι πολύ μεγάλο και να δω πώς θα ήμουν χωρίς αυτό. Έτσι, να βλεπα για λίγο πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς όλες αυτές τις εικόνες. Να τα έκλεινα εκεί και να το έβαζα κάτω από το κρεβάτι, όπως η Παρασκευούλα στου κουτιού τα παραμύθια και να το άνοιγα μόνο κρυφά και μόνο τα βράδια.
Να μπορούσα να δω πώς μπορεί να ήταν η ζωή μου αν δεν είχα ζήσει όλες αυτές τις στιγμές, πολλές φορές μοναχικές, σε κάθε άκρη του κόσμου. Όλες αυτές οι εικόνες, τα συναισθήματα, οι μυρωδιές, οι εντάσεις, οι γεύσεις, οι σκέψεις να έφευγαν για λίγο από μπροστά μου. Θα έβλεπα μία ζωή χωρίς χρώμα, χωρίς περιπέτεια, χωρίς ρίσκο, χωρίς βιασύνες.
Μία ζωή φιλήσυχη, όπως την ορίζει η συνήθεια και το συνηθισμένο. Αυτό το συνηθισμένο που σε κρατάει πάντα μακριά από τα όνειρά σου. Ο φόβος να ρισκάρεις να αλλάξεις τη ζωή σου. Ο φόβος να ζήσεις το διαφορετικό, το καινούριο και το...ίσως λίγο καλύτερο.
Αυτός ο φόβος είναι που πήγε να με κρατήσει πίσω κάποτε, πριν ξεκινήσω τα ταξίδια της ζωής μου.
 
Πόσο σπουδαίο πράγμα είναι να μπορείς να προσαρμόζεσαι. Σπουδαίο και δύσκολο συνάμα. Φαντάσου να σε έπιανε μια μέρα μία αόρατη τσιμπίδα πίσω από την πλάτη, να σε άφηνε σε ένα μέρος άγνωστο και εσύ να έπρεπε να προσαρμοστείς, να επιβιώσεις, να εγκλιματιστείς.
Να ξεκινήσεις από το μηδέν, να περπατήσεις μόνος, να μάθεις να μη φοβάσαι τους ανθρώπους και να γεμίζεις με καινούριες εικόνες και συναισθήματα. Αυτό θα σε έκανε καλύτερο άνθρωπο, θα ενίσχυε τα ένστικτά σου και θα κέρδιζες μόνο αν ξεκινούσες το ταξίδι. Μπορεί και όχι αλλά δεν πειράζει. Κανένα ταξίδι δε θα σου χαλάσει ποτέ τη ζωή, αρκεί να γνωρίζεις γιατί το κάνεις.
Aυτή η τσιμπίδα με έπιασε πολλές φορές. Και ήταν τόσο ωραία αυτά τα ταξίδια.
Το λέω συχνά αλλά είναι η αλήθεια μου. Τα ταξίδια είναι προίκα. Το μυαλό ανοίγει, το μάτι γεμίζει, η καρδιά μαθαίνει και το σώμα εγκλιματίζεται. Όλα σου μαθαίνουν σε μία νέα πραγματικότητα και αυτό είναι η ουσία της ζωής.
Να αγνοοείς το συνηθισμένο και να προχωράς προς το διαφορετικό. Αυτό που θα ομορφύνει τη ζωή σου, αυτό που θα σε κάνει να ρισκάρεις και να δεις ότι εκεί έξω υπάρχουν άλλοι κόσμοι. Κόσμοι που δεν πρέπει να αγνοήσεις.
 
Θα δοκιμάσεις το καινούριο, θα αντικρύσεις το άγνωστο και θα ζήσεις το "κάτι-έξω-από-το-δικό-σου-κόσμο-". Θα διαπιστώσεις πόσο μικρός είναι ο δικός σου κόσμος και πόσο κακό σου κάνει αυτό το "συνηθισμένο" που στοιχειώνει τη ζωή σου καμιά φορά. Και ναι, το να μάθεις πώς πίνουν τον καφέ τους στο Κίεβο ή πόσα φιλιά δίνουν για καλημέρα στη Βασιλεία, είναι προίκα. Μόνο αν τα ζήσεις θα τα αφομοιώσεις.
Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έχεις ζήσει χίλιες ζωές σε μία, αυτό είναι να έχεις κάνει χίλια ταξίδια σε μία ζωή.
Για μένα κάθε ταξίδι είναι και μία ζωή και παλεύω καμιά φορά να τις χωρέσω όλες αυτές σε μία. Σε κάθε ταξίδι πρέπει να ζεις και μία διαφορετική ζωή και όλες μαζί θα φτιάξουν τη δική σου. Είτε φεύγεις για λίγο, είτε για πολύ, είτε για πάντα, είτε χωρίς επιστροφή
Να ξέρεις ότι ακόμη και η μοναξιά στα ταξίδια μπορεί να γίνει η καλύτερή σου φίλη. Ούτε αυτό να φοβάσαι. Ο καλός συνταξιδιώτης πρέπει πρώτα να είναι ο εαυτός σου και έτσι να οργανώνεις τα ταξίδια σου. Η υπόλοιπη παρέα είναι εκεί για να κάνει αυτό που κάνεις και εσύ. Να ζήσει άλλη μία ζωή.
Και αν όλα αυτά σου ακούγονται πολύ ρομαντικά και καθόλου εμψυχωτικά, θα σου δώσω μόνο αυτό για να δεις ότι δεν υπερβάλλω καθόλου.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory