Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Προβλήματα Με Τα Οχήματα

oops_that_didnt_quite_go_as_planned
oops_that_didnt_quite_go_as_planned

Oktoberfest Body Art

oktober_03
oktober_03

Είστε Έτοιμοι Για Την Αποκάλυψη Ζόμπι;

weapon_zombie_apocalypse
weapon_zombie_apocalypse
weapon_zombie_apocalypse
weapon_zombie_apocalypse
weapon_zombie_apocalypse
weapon_zombie_apocalypse
weapon_zombie_apocalypse

Συμβουλές για την αποτρίχωση με ξυράφι

Συμβουλές για την αποτρίχωση με ξυράφι
Ο τρόπος που φροντίζεις να ξεφορτωθείς την τριχοφυΐα είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Πολλά λέγονται για την αποτελεσματικότητα του ξυραφιού και τα μειονεκτήματά του. Ωστόσο, μπορεί να αποτελέσει μια αποτελεσματική μέθοδο, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές...

Χρησιμοποίησε τζελ ξυρίσματος: Το ξύρισμα των ποδιών μόνο με νερό και λίγο σαπούνι δεν είναι καθόλου καλό. Δεν πρέπει ούτε να σκεφτείς από βιασύνη να τα ξυρίσεις χωρίς κάποιο προϊόν, γιατί το δέρμα σου θα γίνει τραχύ και σίγουρα θα υποφέρεις από κοκκινίλες και ερεθισμούς από το ξυράφι. 

Το τζελ ξυρίσματος είναι ιδανικό για να ενυδατώσει και να μαλακώσει την περιοχή που θέλεις πριν το ξύρισμα και κυρίως για να γίνει σωστά η διαδικασία.

Η σωστή κατεύθυνση είναι το παν: Το να ξυρίζεις τις τρίχες προς την σωστή κατεύθυνση είναι πολύ σημαντικό! 

Ξυρίζεις προς την κατεύθυνση που βγαίνουν οι τρίχες σου με κινήσεις προς τα κάτω και όχι προς τα επάνω, που είναι και ο πρώτος τρόπος που «μαθαίνουμε». Η βασική διαφορά είναι πως αν ξυρίζεις τις τρίχες προς την κατεύθυνση που βγαίνουν, τότε ελαχιστοποιείς την πιθανότητα να «γυρίσει» η τρίχα προς τα μέσα. 

Απολέπιση: Η απολέπιση βοηθάει να μαλακώσεις το ξηρό δέρμα και συμβάλει σημαντικά στο να μην αυξηθεί η τριχοφυΐα. 

Ενυδάτωση: Η ενυδάτωση παίζει τεράστιο ρόλο επίσης στην ανάπτυξη της τριχοφυΐας, οπότε όσο πιο περιποιημένο έχεις το δέρμα σου τόσο το καλύτερο και για τις ανεπιθύμητες τρίχες.

Πηγή: womenonly.gr

Οι άνδρες είναι πιο άπιστοι λόγω εντονότερων σεξουαλικών ορμών

Οι άνδρες είναι πιο άπιστοι λόγω εντονότερων σεξουαλικών ορμών
Κατά κοινή ομολογία, οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία, όμως μέχρι τώρα όλοι πίστευαν ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν τόσο αυτοέλεγχο, ώστε να συγκρατηθούν. Ωστόσο, μια νέα έρευνα έρχεται στο φως της δημοσιότητας για να αλλάξει τις κοινές πεποιθήσεις που επικρατούν μέχρι τώρα. Το Τμήμα Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο Texas A&M ανακάλυψε ότι οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη τάση στην απιστία, διότι οι σεξουαλικές ορμές τους είναι πολύ έντονες και ισχυρές κι όχι επειδή δεν μπορούν να συγκρατηθούν. 

Η έρευνα υποδεικνύει ότι οι άνδρες τείνουν να κυνηγούν μια απαγορευμένη και εφήμερη σεξουαλική εμπειρία, καθώς δεν τους είναι εύκολο να την αποφύγουν, λόγω της έντασης της ορμής που νιώθουν, γεγονός που οι γυναίκες δεν μπορούν να κατανοήσουν, μιας και τα δικά τους σεξουαλικά ένστικτα είναι λιγότερο έντονα. 

Δημοσιευμένη στο περιοδικό Personality and Social Psychology Bulletin, η έρευνα εξέτασε με ένα τεστ γρήγορων απαντήσεων τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων στους πειρασμούς, ρωτώντας τους για τη συμπεριφορά τους στο παρελθόν, αλλά και το κατά πόσο συνδέονταν οι σεξουαλικές ορμές τους με τον αυτοέλεγχο. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να δουν γρήγορα τη μια μετά την άλλη φωτογραφίες ανθρώπων που αντίθετου φύλλου, οι οποίες είχαν χαρακτηρισμούς όπως «μου ταιριάζει» ή «δεν μου ταιριάζει». 

Από ό,τι έδειξαν τα αποτελέσματα, οι άνδρες συμμετέχοντες ένιωσαν μεγαλύτερη ορμή να αποδεχτούν τους πιο ταιριαστούς ανθρώπους, ανεξαρτήτως της δικής τους αξιολόγησης για τα συγκεκριμένα άτομα. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι ερευνητές, αυτά τα ευρήματα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τη λανθασμένη επιλογή ενός άνδρα να απατήσει, καθώς η αυτοσυγκράτηση μπορεί να υπερνικήσει αυτές τις ορμές. Εφόσον δεν υπάρχει καμιά διαφορά στο βαθμό στον οποίο και τα δυο φύλα αντιδρούν στον αυτοέλεγχο, τότε αφού οι άνδρες έχουν μεγαλύτερες ορμές, έχουν και πιο πολύ δύναμη να αυτοσυγκρατηθούν. 

Όπως αναφέρει η επικεφαλής της έρευνας Natasha Tidwell «όταν οι άνδρες σκέφτηκαν την παρελθοντική σεξουαλική συμπεριφορά τους, επισήμαναν ότι βίωσαν σχετικά πιο έντονες ορμές και έδρασαν εξαιτίας αυτών των ορμών πιο έντονα από ό,τι οι γυναίκες. Όταν οι άνδρες και οι γυναίκες ανέφεραν ότι άσκησαν αυτοέλεγχο σε διάφορες σεξουαλικές καταστάσεις, η δύναμη των ορμών δεν μπορούσε να δείξει κατά πόσο το κάθε φύλο θα εμπλεκόταν με το εφήμερο σεξ». Από τη μεριά του, ο Paul Eastwick που συμμετείχε στην έρευνα, πρόσθεσε: «Οι άνδρες έχουν αρκετό αυτοέλεγχο, όσο βασικά και οι γυναίκες. Ωστόσο, αν οι άνδρες δεν καταφέρνουν να αυτοσυγκρατηθούν, οι σεξουαλικές τους ορμές είναι πολύ έντονες και δυνατές, για αυτό και υπάρχουν πολλά περιστατικά απιστίας».

Για να μην παρατήσετε τη γυμναστική...

Για να μην παρατήσετε τη γυμναστική...
Πολλές από εσάς κάνετε εγγραφή στα γυμναστήρια, όμως, μετά από ένα διάστημα σκληρής (ή όχι τόσο για άλλες) τα παρατάτε…

Όσες λοιπόν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, μάθετε πώς να μην εγκαταλείψετε την προπόνηση.

Αρχικά, μπορείτε να θέσετε σημεία αναφοράς που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας. Για παράδειγμα μπορείτε να σκεφτείτε ότι θέλετε να επιτύχετε απώλεια βάρους. 

Είναι σημαντικό επίσης να γραφτείτε σε ένα μάθημα χορού με κάποια φίλη σας. 

Απλώς, πρέπει να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να θυμίζετε στον εαυτό σας καθημερινά το στόχο που έχετε βάλει…
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory