Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν Φαίνεται Καλό

oh_crikey_this_is_not_looking_good
oh_crikey_this_is_not_looking_good

Καλώς ήρθατε στο γκέτο.

meanwhile_in_the_ghetto
meanwhile_in_the_ghetto

Απαιχτο .

funny-pictures-551

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ

“Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που λένε ότι είναι αληθινή.
 Συνέβη κάπου στην Αφρική”.
Έξι μεταλλωρύχοι εργάζονται σε μια πολύ βαθιά σήραγγα και βγάζουν ορυκτά από τα έγκατα της γης. Ξαφνικά, μια κατολίσθηση φράζει την έξοδο της σήραγγας και τους απομονώνει από τον έξω κόσμο. Μόλις γίνεται αυτό, με μια γρήγορη ματιά, χωρίς να πουν λέξη, εκτιμούν την κατάσταση. Είναι όλοι τους πολύ έμπειροι και καταλαβαίνουν αμέσως πως το μεγάλο πρόβλημα θα είναι το οξυγόνο. Αν κάνουν ό,τι πρέπει, τους μένουν τρεις, το πολύ τρεισήμισι ώρες αέρα.
Ο κόσμος απέξω ξέρει πως είναι εκεί εγκλωβισμένοι, μια τέτοια κατολίσθηση όμως
H ΣυνέχειαΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2013/09/blog-post_10.html#ixzz2gBjx10DB

Oι φίλοι μας κρατούν υγιείς

Παρακάτω θα διαβάσετε μερικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να δίνετε προτεραιότητα σε αυτές τις σχέσεις της ζωή σας από τις οποίες έχετε να αποκομίσετε πολλά οφέλη, όχι μόνο σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο υγείας.
Γιατί, λοιπόν, έχουν μεγάλη σημασία οι φίλοι μας; Διότι αν έχετε καλούς φίλους:
– Έχετε λιγότερες πιθανότητες να αρρωστήσετε, καθώς από μια πολύ γνωστή έρευνα αποδείχθηκε ότι άνθρωποι με ποικίλες κοινωνικές σχέσεις ήταν λιγότερο επιρρεπείς σε κρυώματα από ό,τι εκείνοι που ήταν κοινωνικά πιο κλειστοί και απομονωμένοι.
– Θα κοιμάστε καλύτερα, μιας και η μοναξιά οδηγεί σε ανήσυχο ύπνο. Αυτό τουλάχιστον έδειξε μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Σικάγο, υποδεικνύοντας ότι όσο πιο μόνος νιώθει και είναι κάποιος, τόσο χειρότερο ύπνο κάνει.
– Θα έχετε μεγαλύτερη πνευματική οξύνοια, διότι οι ισχυρές κοινωνικές σχέσεις ενδέχεται να ανακόψουν την πνευματική φθορά του ανθρώπου και να τον βοηθήσουν να διατηρήσει το πνεύμα του σε καλή κατάσταση.
– Θα ζήσετε περισσότερο, μιας και οι άνθρωποι που έχουν πιο δυνατούς κοινωνικούς δεσμούς έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν πιο πολύ από ό,τι εκείνοι που δεν έχουν τέτοιου είδους σχέσεις

Από εδώ και πέρα θα πίνω μόνο μια μπύρα την εβδομάδα…

Το χάος από χαρτιά γεννά πρωτότυπες ιδέες

Τώρα οι ακατάστατοι έχουν το καλύτερο άλλοθι για την παθητική αδιαφορία που δείχνουν για την τάξη. Επιστημονική έρευνα αποδεικνύει πως για τους ίδιους υπάρχουν οφέλη από αυτή την εικόνα που εκνευρίζει τους υπόλοιπους.
Μία έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Psychological Science ασχολήθηκε με το κατά πόσο τα ακατάστατα γραφεία επηρεάζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά.
Για το σκοπό αυτό έκαναν πειράματα με δύο ομάδες εργαζομένων, από τους οποίους οι μισοί δούλευαν σε εντυπωσιακά οργανωμένο περιβάλλον, όπου τα πάντα πάνω στο γραφείο τους ήταν σε τάξη. Και οι υπόλοιποι εργάζονταν μέσα σε ένα χάος από χαρτιά, υπενθυμίσεις, σημειώσεις και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Το εντυπωσιακό συμπέρασμα που προέκυψε ήταν πως εκείνοι που δούλευαν στο δεύτερο περιβάλλον «κατέβαζαν» πιο ενδιαφέρουσες ιδέες, αφού φαίνεται πως το χάος ευνοεί την καινοτόμο σκέψη.
Βέβαια και εκείνοι που λειτουργούσαν μέσα στην τάξη είχαν πλεονεκτήματα, καθώς προέκυψε πως αυτό το περιβάλλον τους επέβαλλε εσωτερική πειθαρχία και τους ωθούσε σε πιο υγιεινές επιλογές στον τρόπο ζωής και τη διατροφή τους.

Πηγή: iefimerida.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory