Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Pamela Anderson Στη Γαλλία

pamela_anderson
pamela_anderson
pamela_anderson
pamela_anderson
pamela_anderson

Παοδότοποι .

playground_22
playground_22

Πολύ Ενδιαφέρουσες Φωτογραφίες

very_interesting_photos
very_interesting_photos

Γιαγιά χορεύει Salsa

Σχέση εξ' αποστάσεως

Σχέση εξ' αποστάσεως
Πάντα υπάρχουν στιγμές στη ζωή σας που πρέπει να αποχωριστείτε το έτερον ήμισυ είτε για το στρατό, είτε για τις σπουδές, είτε για επαγγελματικούς λόγους. 
Όταν φτάσει αυτή η στιγμή καλό θα είναι να ξέρετε πώς να τη χειριστείτε.   Το πρώτο και σημαντικότερο θέμα είναι να υπάρχειεμπιστοσύνη στη σχέση. Αν ο φίλος σας θέλει να κάνει την παρασπονδία του μπορεί κάλλιστα να την κάνει και να μην το μάθετε και ποτέ όπως και εσείς άλλωστε, γι αυτό προσπαθήστε να έχετε εμπιστοσύνη στο σύντροφο σας γιατί με την πίεση που μπορεί να ασκείτε με τις ερωτήσεις τύπου: που βγαίνει, τι κάνει έξω και αν είναι κάποια άλλη σε απόσταση δυο μέτρων τα κάνετε ακόμα χειρότερα.
Δεν χρειάζεται να υπάρχει παραπάνω ζήλεια και γκρίνια ειδικά όταν ήδη είναι μακριά και από εσάς, από την οικογένεια και από τους φίλους του. Εμπιστευτείτε τον λοιπόν και «αφήστε» τον να βρει καινούργιες ασχολίες και παρέες όσο καιρό λείπει. 
Αν σε κάποια σημεία δείτε ότι δεν συμφωνείτε προσέξτε να μην αυξάνονται οι εντάσεις με φωνές και τσακωμούς, αλλά προσπαθήσετε και από τις δυο μεριές να λύνετε τα όσα προβλήματα δημιουργούνται με συζήτηση και ηρεμία. Όσο και να μην έχετε συνηθίσει να κάνετε υποχωρήσεις από τη δική σας μεριά πρέπει να αρχίσετε γιατί αν κάνει υποχώρηση συνέχεια ο άλλος κάποια στιγμή ενδεχομένως να κουραστεί, ακόμα και να αποχωρήσει!
Όσο σας το επιτρέπει ο χρόνος, κάντε που και που και ένα ταξιδάκι «έκπληξη» προς το σύντροφο σας για να μείνετε λίγο μόνοι σας, και να περάσετε χρόνο μαζί. Μόνο η επικοινωνία από τηλεφώνου/διαδικτύου δεν είναι πάντα αρκετή για να μείνει σταθερή και πιο κοντινή η επικοινωνία και κατ’ επέκταση η σχέση σας.
Τέλος και σημαντικότερο τώρα που είστε απομακρυσμένοι θα ακούσετε πολλά πικρόχολα σχόλια τρίτων που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σας, ότι και αν είναι αυτό που θα ακούσετε, συζητήστε το πρώτα να δείτε κατά πόσο ισχύει και μετά πράττετε αναλόγως. Μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν. 
Η υπομονή και η εμπιστοσύνη είναι δυο λέξεις που δύσκολα καταφέρνουν να γίνουν  πράξεις, αλλά για την περίπτωση της «απόστασης» είναι ότι καλύτερο για να έχετε μια επιτυχημένη σχέση.

ΒΓΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ


Γλίτωσε τον Καβγά. 
«Τηλεφώνησε από πριν στον ενοχλητικό συγγενή» λέει ο Roger Frame, ειδικός σε θέματα οικογενειακών συγκρούσεων. Δοκίμασε αυτό: «Θείε Γιώργο, δεν τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας. Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε ειρηνικά έστω και για λίγο;». Ακόμα κι αν υπάρξει έντονη διαφωνία εκείνη τη στιγμή, στη συνάντηση το κλίμα θα είναι καλύτερο.
Αγγλος στο Ραντεβού. 
Πέρνα ποιοτικό χρόνο με τους οικοδεσπότες. Βρες όμως κι ένα λόγο για να φύγεις σχετικά νωρίς. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς κάτι πρωτότυπο. «Τα παιδιά νυστάζουν» είναι μία καλή δικαιολογία, λέει ο Cary Tennis, αρθρογράφος στο Salon.com. Προσπάθησε βέβαια να βοηθήσεις με τα πιάτα.
Κάνε Διαλείμματα. 
Βρες χρόνο για να αποδράσεις από την οικογενειακή τρέλα και να κρατήσεις τα λογικά σου. Παίξε μπάλα με τα μικρά παιδιά ή διάβασέ τους ένα παραμύθι. Επίσης, παίξε μαζί τους με το κινητό σου, προτείνει ο Tennis.
Η Μεγάλη Απόδραση. 
Αφού φύγεις μπορείς να ξεσπάσεις, αλλά μη μείνεις για πολύ κολλημένος στο θέμα. «Αυτό θα σε βλάψει και θα σε γεμίσει άγχος» προσθέτει ο Frame. Γι’ αυτό προγραμμάτισε από πριν μία δραστηριότητα -περίπατο, σινεμά ή λούνα παρκ- που θα χαλαρώσει τόσο εσένα όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory