Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Δεν είναι όλα τα τατουάζ κακα

Awesome-Τατουάζ-19
Awesome-Τατουάζ-8

γιγαντιαίο καλαμάρι ξεβράζετε στην Ισπανία

Μαζική 30-Foot γιγαντιαίο καλαμάρι ξεβράζει στην Ισπανία
Μαζική 30-Foot γιγαντιαίο καλαμάρι ξεβράζει στην Ισπανία

Κοπέλες με topless στην παραλία; Δείτε πως να πάρετε μάτι!

Πως να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες από το σπίτι!

Αρχικά για να ξεφορτωθούμε τις κατσαρίδες, θα πρέπει πρώτα να "ετοιμάσουμε" κατάλληλα το περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα αφιλόξενο περιβάλλον για αυτές! 

ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδεςΕπίσης να αναφέρουμε πως δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες μόνιμα ακριβώς, απλά μπορείτε να τις "ξεπαστρέψετε" κι έπειτα να μην τις προσφέρετε φιλόξενο περιβάλλον ώστε να σας... επισκέπτονται! 

Τέλος, πληροφοριακά, ας αναφέρουμε και κάτι που πιθανόν δεν ξέρατε:

1) οι κατσαρίδες αφήνουν αυγά σε έπιπλα, ρούχα, χαλιά, κλπ, και 
2) συμπαθούν το σκοτάδι, σε σχέση με το φως 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! 

Στερήστε τες το... φαγητό!

Ένα πρώτο καλό βήμα, είναι να βάλετε σε τάξη και το νοικοκυριό σας κι έτσι να τις στερήσετε φαγητό! 

Πιο συγκεκριμένα: 

1) διατηρήστε τα τρόφιμά σας είτε στο ψυγείο, είτε σε τάπερς, είτε σε κάποια τέλος πάντων συσκευασία όπου το φαγητό θα είναι ερμητικά κλεισμένο 

2) κρατήστε τα ράφια, τα συρτάρια, τα τραπέζια, κλπ καθαρά από ψίχουλα κι άλλα υπολλείματα τροφών 

3) βάλτε τα σκουπίδια σας σε σακούλες που είναι ερμητικά κλεισμένες, "σφραγίστε τες" ώστε να μην μπορούν να μπουν μέσα και να πετάτε τα σκουπίδια τακτικά, μην το αμελείτε αυτό! 

4) να πλένετε καθημερινά τα πιάτα και τα ποτήρια, να είναι πάντα καθαρά. Ειδικά το βράδυ, μην αφήνετε τίποτα άπλυτο! 

5) διατηρήστε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τα δημητριακά και άλλα τέτοια, σε βάζα ή τέλος πάντων σε συσκευασίες που είναι ερμητικά κλειστές. 

Εξαφανίστε τις κρυψώνες των κατσαριδών!

Γενικά είναι καλό να μη χρησιμοποιείτε ταπετσαρίες στον τοίχο και στα συρτάρια, μιας και είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν καινούριες κρυψώνες κατσαριδών, σε αυτές. 

Τι να κάνετε: 

1) να καθαρίζετε τακτικά, να αφαιρείτε όλα τα σκουπίδια και να συμμαζεύετε συχνά τα ράφια, τα συρτάρια, τις ντουλάπες, κλπ 

2) απαλλαγείτε από άχρηστα έπιπλα, συσκευές, τρόφιμα και ρούχα 

3) κάντε επισκευές στο σπίτι: 
- σφραγίστε ρωγμές, 
- σφραγίστε τυχόν ανοίγματα στον τοίχο που μπορεί να υπάρχουν γύρω από κάποιους σωλήνες 
- αφαιρέστε ή επιδιορθώστε τυχόν "τρύπιες" ή φθαρμένες ταπετσαρίες ή τυχόν προβληματικά "τρύπια" - φθαρμένα σημεία στα σοβατεπιά 
- διορθώστε τυχόν διαρροές νερού 

4) να καθαρίζετε καλά και συχνά τις αποχετεύσεις, το μπάνιο, την κουζίνα, το πάτωμα, τους τοίχους, κλπ, με καθαριστικά, ώστε να έχετε αποτελεσματική καθαριότητα 

5) διατηρείτε όλες τις περιοχές καθαρές και στεγνές 

Διώξτε τις κατσαρίδες: το τελικό χτύπημα!

πως να διώξετε τις κατσαρίδεςΓια να δώσετε και το τελικό χτύπημα και να διώξετε τις κατσαρίδες, αφού καθαρίσετε και ακολουθήστε τα παραπάνω, κάντε και τα εξής: 

1) βάλτε παγίδες κοντά σε "υποπτα σημεία" όπως για παράδειγμα κάτω από έπιπλα, κάτω από νεροχύτες, σημεία "δύσβατα" που είναι δύσκολο να έχουμε πρόσβαση, κοντά στις αποχετεύσεις, κλπ 

2) ψεκάστε με κατσαριδοκτόνο αυτά τα "ύποπτα σημεία" και επαναλάβετε κάθε 2 ημέρες για καμιά βδομάδα. 

Προσοχή με τα κατσαριδοκτόνα!
Είναι επικίνδυνα δηλητήρια και είναι επικίνδυνα και να τα αναπνέουμε! Οπότε πχ ψεκάστε όταν είναι να φύγετε από το σπίτι και αερίστε καλά! Απομακρύνετε τυχόν τρόφιμα και συσκευασίες εκεί που πρόκειται να ψεκάσετε, που μπορεί να ακουμπήσετε κάποια στιγμή.


Γενικά να ξέρετε ότι μπορεί να μη βλέπετε συχνά κατσαρίδες στο σπίτι, αλλά όσο εσείς κοιμάστε, αυτές βολτάρουν στον χώρο σας αναζητώντας τροφή και την βρίσκουν αν δεν έχετε τηρήσει τους παραπάνω στοιχειώδεις κανόνες. Αντίστοιχα, γεννάνε τα αυγά τους σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας που ούτε φαντάζεστε. 

κατσαρίδες στο σπίτι

Επίσης, είναι ευκαιρία να γίνετε και άνθρωποι! Να ζείτε σε ένα ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον και παράλληλα πετυχαίνετε να διώχνετε τις κατσαρίδες. 

Μ’ ένα σμπάρο δυο τριγώνια: 
http://coolweb.gr/ksefortotheite-dioksete-katsarides-spiti/

Από τι κινδυνεύουν οι... υπναράδες

Από τι κινδυνεύουν οι... υπναράδες
Είναι γνωστό ότι η έλλειψη ύπνου μπορεί να κάνει κακό στην υγεία, όμως σύμφωνα με μια νέα έρευνα οι πολλές ώρες ύπνου μπορεί να κάνουν ακόμη μεγαλύτερο κακό.

Τόσο η έλλειψη, όσο και οι πολλές ώρες ύπνου αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών ασθενειών, όπως ο διαβήτης, η στεφανιαία νόσος, το άγχος και η παχυσαρκία υποστηρίζει η νέα αυτή έρευνα.

Όσοι πασχίζουν να κοιμηθούν για περισσότερες από έξι ώρες τη βραδιά διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου, εγκεφαλικού, διαβήτη, παχυσαρκίας και ψυχικών ασθενειών.

Από την άλλη, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, η πολύ ξεκούραση δεν είναι επίσης καλή για την υγεία του οργανισμού.

Το να κοιμάται κανείς πολλές ώρες (πάνω από 10 ώρες τη βραδιά) είναι εξίσου επικίνδυνο όσο και η έλλειψη ύπνου, ωστόσο σύμφωνα με την American Academy of Sleep Medicine μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου, εγκεφαλικού και διαβήτη διατρέχουν οι... υπναράδες! 

Αντίθετα, το να κοιμάται κανείς «τις ιδανικές ώρες» (από 7 έως 9 ώρες) μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αυτών των ασθενειών, ενώ μπορεί να βοηθήσει τους ήδη πάσχοντες άνω των 45 ετών, αναφέρει η Daily Mail.

«Ένας υγιεινός, ισορροπημένος τρόπος ζωής δεν περιορίζεται μόνο στη διατροφή και την άσκηση, αλλά είναι σημαντικό και το πότε και πόσο κοιμάται κανείς. Είναι κρίσιμο οι ενήλικες να επιδιώκουν να κοιμούνται από επτά έως εννέα ώρες κάθε βράδυ, προκειμένου να μπορέσουν να απολαύσουν τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ένας καλός ύπνος στην υγεία τους καθώς επίσης και σε όσους πάσχουν από χρόνιες ασθένειες» είπε ο ειδικός στα θέματα ύπνου Dr Safwan Badr.

Ο Dr Badr και οι συνεργάτες του ανέλυσαν τα δεδομένα από 54.000 Αμερικανούς άνω των 45 ετών και τα αποτελέσματα της μελέτης τους δημοσιεύτηκαν στο έγκριτο περιοδικό Sleep.

Κοκκινίζουμε και στο σκοτάδι

Κοκκινίζουμε και στο σκοτάδι
Είναι ένα ερώτημα που είχα απασχολήσει ακόμη και τον Δαρβίνο. Φαίνεται όμως ότι πρόσφατα οι επιστήμονες βρήκαν την απάντηση στο ερώτημα: Κοκκινίζουν οι άνθρωποι στο σκοτάδι;

Και η απάντηση είναι ναι.

Επί αιώνες οι ειδικοί προσπαθούσαν να προσδιορίσουν, γράφει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, αν οι άνθρωποι κοκκινίζουν όταν είναι μόνοι τους ή σε κάποιο σκοτεινό χώρο, μιας και κανείς δεν τους βλέπει.

Αρκετοί πίστευαν ότι, αφού το κοκκίνισμα είναι ένδειξη συναισθήματος που βασίζεται στην κοινωνική συναναστροφή ή το αίσθημα ντροπής, ήταν μάλλον αδύνατο να συμβαίνει όταν το άτομο είναι μόνο του.

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Erfurt στη Γερμανία και της Ολλανδικής Ακαδημίας Μεταφυσικής του Άμστερνταμ, έχοντας πια στη διάθεσή τους θερμοευαίσθητες κάμερες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι κοκκινίζουν στο σκοτάδι ή και όταν δεν τους βλέπει κανείς.
http://www.newsbeast.gr/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory