Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Μνημείο Του Άγνωστου Στρατιώτη Από Όλο Τον Κόσμο

unknown_soldier
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Δεν Είναι Πια Ο Ίδιος

when_and_now
when_and_now

Τα άτομα αυτά πρέπει να είναι τρελα

ludaci-0001
ludaci-0002

Οι Τροφές Της Αντιγήρανσης

Οι τροφές της αντιγήρανσης
Φυσικό «μπότοξ» χωρίς κόστος με τα όπλα της φύσης.
Ανακαλύψτε πώς το αβοκάντο, ο σολομός και άλλες τροφές και θρεπτικά στοιχεία βελτιώνουν την όψη του δέρματός σας χωρίς να χρειαστείτε να περάσετε το κατώφλι του πλαστικού χειρουργού!
  • Τα αβοκάντο δεν είναι μόνο για φαγητό
Είναι μια καλή πηγή βιοτίνης, που αποτρέπει το ξηρό δέρμα και τα εύθραυστα μαλλιά και νύχια. Φτιάξτε μια ενυδατική μάσκα με αβοκάντο: αφαίρεσε το κουκούτσι, χτύπησε στο μίξερ τη σάρκα και απλώστε τη στο δέρμα σας. Το έλαιο λειτουργεί ως μαλακτικό, ενώ περιέχει και ωφέλιμη βιταμίνη Ε.
  • Πιείτε πράσινο για υγιές δέρμα
Το πράσινο τσάι βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα ροφήματα που κάνουν καλό στο δέρμα, χάρη στην εντυπωσιακή περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες. Προσπαθήστε να πίνετε τέσσερα φλιτζάνια στη διάρκεια της ημέρας.
  • Φάτε ντομάτες για αντιγήρανση
Εκτός του ότι αποτελεί εξαιρετική πηγή του αντιοξειδωτικού λυκοπένιου, η ντομάτα θεωρείται φρούτο πλούσιο σε καροτενοειδή. Αυτά τα θρεπτικά στοιχεία ενδέχεται να επιβραδύνουν την κυτταρική βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες και να καθυστερούν τη γήρανση.
  • Βάλτε το ρόδι στην καθημερινότητά σας
Όταν απλώνεται τοπικά, αυτό το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά φρούτο, βοηθά το δέρμα να συνθέσει περισσότερο κολλαγόνο, ενώ επιταχύνει την επανόρθωσή του.
  • Δοκιμάστε καρύδια για νεανικό δέρμα
Θέλετε να προσθέσετε λιπαρά οξέα Ω3 στη διατροφή σας αλλά δεν είστε λάτρεις του ψαριού; Τα καρύδια είναι μια πλούσια πηγή σε Ω3, τα οποία χαρίζουν λάμψη στα μαλλιά και κάνουν το δέρμα να δείχνει πιο απαλό και νεανικό.
  • Επιβραδύνετε τη γήρανση με σολομό
Περιέχει ασταξανθίνη, ένα καροτενοειδές που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.
Πηγή: omorfamystika.gr


Επιστήμονες απενεργοποιούν το αίσθημα της πείνας με χρήση laser

Ένα νέο τρόπο να καταπολεμήσουν την παχυσαρκία και τις λοιπές διατροφικές διαταραχές ανακάλυψαν επιστήμονες “απενεργοποιώντας” το αίσθημα της πείνας από τη συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου.
Ερευνητές του University of North Carolina με επικεφαλής τους Joshua Jennings και Garret Stuber τροποποίησαν γενετικά μια ομάδα ποντικιών έτσι ώστε μια μικρή ομάδα νευρώνων τους -αυτοί που αποστέλουν μηνύματα στον πλευρικό υποθάλαμο, την περιοχή του εγκεφάλου που ευθύνεται για την όρεξη- να απεργοποιείται κάθε φορά που δέχεται ένα ερέθισμα φωτός.
Κάθε φορά που οι επιστήμονες σημάδευαν με laser τον εγκέφαλο των ποντικιών, αυτά έχαναν την όρεξη τους και σταματούσαν να τρώνε μέχρι που οι νευρώνες τους επανέρχονταν στην αρχική τους κατάσταση και ξανάρχιζαν το φαγητό, με τον κάθε κύκλο να διαρκεί για 20 λεπτά.
Αυτό που μένει είναι να εξακριβώσουν αν τα αποτελέσματα του εν λόγω πειράματος είναι εξίσου επιτυχημένα και σε πιο μακροπρόθεσμη βάση και φυσικά αν μπορεί να εφαρμοστεί στον άνθρωπο χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.
[via]

ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Γιατρός: Έχετε μία σπάνια αρρώστια, σας συνιστώ να κάνετε πολλά αμμόλουτρα.
Ασθενής: Και με τα αμμόλουτρα θα θεραπευτώ, γιατρέ μου;
Γιατρός: Όχι, τα αμμόλουτρα είναι για να συνηθίσετε την ιδέα του χώματος!


Μετά την επέμβαση.
- Γιατρέ πριν την εγχείρηση δεν είχες γενιά.
- Δεν είμαι ο γιατρός, ο Άγιος Πέτρος είμαι…
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory