Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Μια συλλογή με fails από Cameramen

Κορίτσια .

top photos chive 73 Best photos of the week (80 Photos)
top photos chive 65 Best photos of the week (80 Photos)

Εικόνες .

top photos chive 3 Best photos of the week (80 Photos)
top photos chive 1 Best photos of the week (80 Photos)

8 βασικές αιτίες που μπορεί να σας προκαλέσουν χρέος!

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί έχετε χρέος; Μερικές φορές είναι πραγματικά συνειδητή επιλογή, άλλες φορές όμως όχι, μιας και η ζωή μας τα φέρνει λίγο ανάποδα μερικές φορές, πόσο μάλλον τώρα και με την οικονομική κρίση. 

Παρακάτω θα δούμε τις 8 πιο βασικές αιτίες που μπορούν εύκολα να σας προκαλέσουν χρέος και... να τρέχετε και να μη φτάνετε. 

Οπότε θα δούμε ποια είναι αυτά, ώστε να ξέρουμε να τα αντιμετωπίζουμε με περισσότερη σοβαρότητα και να παίρνουμε τα μέτρα μας από πριν. 


1) Μείωση εισοδήματος 

Αυτό συμβαίνει στην εποχή μας συχνά. Αλλιώς τα υπολογίζαμε και... αλλιώς μας ήρθαν! Ενώ πριν τα φέρναμε βόλτα, πλέον, τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα. 

Πολλές φορές αν καθυστερήσουμε να ανταποκριθούμε σε κάποια έξοδα, μπορεί να υποστούμε και τις συνέπειες. 

Έτσι, μπορεί να πάρουμε κάποιο δάνειο για να ανταπεξέλθουμε. Όμως αυτό, αν και θα μας ανακουφίσει προσωρινά, θα μας δεθεί μία θηλιά στο λαιμό μας για πολλά χρόνια. 


2) Χωρισμός - διαζύγιο 

Εδώ γίνεται χαμός! Φεύγουν τα λεφτά σε δικηγόρους, κλπ και μπαίνουμε σε μια διαδικασία παγίων εξόδων κάθε μήνα για να πληρώνουμε πχ διατροφή αν έχουμε παιδιά ή να καλύπτουμε όλα τους τα έξοδα ολομόναχοι. 


3) Λάθος διαχείριση χρημάτων 

Τις περισσότερες φορές, η λάθος διαχείριση φέρνει χρέος. Πολλές φορές, όταν δούμε λεφτά μαζεμένα, δεν τα διαχειριζόμαστε καλά και μετά μένουμε... ταπί και ψύχραιμοι! 

Επίσης η λέξη αποταμίευση θα πρέπει να γίνει κανόνας! 

Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να δημιουργήσουμε χρέος (πχ να δανειστούμε) ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε, με ό,τι συνεπάγεται αυτό... 


4) Ανεργία 

Όσο είμαστε άνεργοι, τρώμε από τα έτοιμα ή τρώμε από τα λεφτά των άλλων. Αυτό όμως "το πάρτυ" κάποια στιγμή, μπορεί να τελειώσει... 

Έτσι, θα πρέπει από κάπου να βρούμε λεφτά για τα πολύ βασικά μας έξοδα. Αν αυτά τα λεφτά δεν είναι από δουλειά, τότε η παρατεταμένη ανεργία θα μας δημιουργήσει χρέος... 


5) Τζόγος 

Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, μιας και είναι αυτονόητα τα πράγματα. 

Αρχικά μπορεί να χάσουμε αυτά που έχουμε και έπειτα θα αναγκαστούμε να δανειστούμε για να ζήσουμε, ή ακόμα χειρότερα, θα χρειαστεί να δανειστούμε για να τα ξαναχάσουμε! 


6) Ιατρικά έξοδα 

Πρόκειται για κακή και άτυχη συγκυρία που μπορεί να μας συμβεί στη ζωή ανά πάσα στιγμή. 

Μπορεί εμείς ή κάποιο συγκενικό μας πρόσωπο να αρρωστήσει και να χρειάζεται να δαπανήσουμε πολλά λεφτά για να παραμείνει στη ζωή. 

Έτσι, ή τα έτοιμα τελειώνουν και αναγκαζόμαστε να δανειστούμε, ή αν δεν έχουμε αποταμιεύσεις, αναγκαζόμαστε να δανειστούμε εξ’ αρχής, μη ξέροντας μέχρι που μπορεί να φτάσει "η θηλιά"... 


7) Ελάχιστες έως και καθόλου αποταμιεύσεις 

Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, μιας και εν μέρη το καλύψαμε πιο πριν. 

Απλά τα πράγματα, αν δεν έχουμε αποταμιεύσεις κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να βουτήξουμε στο χρέος, μιας και η ζωή μερικές φορές τα φέρνει ανάποδα. 

Οπότε προσέχουμε για να έχουμε... 


8) Δημιουργία επιχείρησης 

Πολλοί τύποι επιχειρήσεων χρειάζονται κεφάλαιο για να ξεκινήσουν και να δουλέψουν. Θα πρέπει όμως να είμαστε πολύ σίγουροι και να έχουμε κεφάλαιο. 

Αν κάτι δεν πάει καλά, πράγμα που είναι αρκετά πιθανό στην εποχή μας, τότε μπορούμε εύκολα να βουλιάξουμε στο χρέος. 
http://coolweb.gr/xreos-aities/

10 συμβουλές για να επιταχύνετε το μεταβολισμό σας

) Να μην λιμοκτονείτε. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα πρέπει να λιμοκτονήσουν, προκειμένου να χάσουν βάρος, ή να τρώνε λιγότερο. 

Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια. Δεν είναι απαραίτητο να λιμοκτονήσετε, αλλά πρέπει να προσέχετε τι λαμβάνετε. 

Αν τα τρόφιμα που τρώτε είναι κάπως ανθυγιεινά, τότε θα πρέπει να τα αποφεύγετε όσο γίνεται. Αν όμως κάνετε πιο “υγιεινές επιλογές”, τότε μπορείτε να παίρνετε αρκετές θερμίδες από μια πιο υγιεινή διατροφή


2) Κοιμηθείτε καλά τη νύχτα. 

Όταν δεν κάνετε καλό και σωστό ύπνο (κατά προτίμηση 8-10 ώρες), το σώμα σας έχει την τάση να υπολειτουργεί. 

Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που δεν κοιμούνται καλά τη νύχτα, είναι στην πραγματικότητα λιγότερο υγιείς από αυτούς που κοιμούνται και κάνουνε σωστό ύπνο

Αυτό έχει σαν συνέπεια και την επιβράδυνση του μεταβολισμού σας. 


3) Φάτε πρωτεΐνες! 

Η έρευνα δείχνει ότι η πρωτεΐνη μπορεί να κάψει περισσότερες θερμίδες μετά την προπόνηση, έως και 35%. 

Έτσι, την επόμενη φορά που θέλετε να αρπάξετε ένα κομμάτι πίτσα, δοκιμάστε να φάτε ένα στήθος κοτόπουλο αντί αυτού. 


4) Αγοράστε βιολογικά προϊόντα

Ναι, τα βιολογικά τρόφιμα είναι γνωστό ότι είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά αυτό είναι επειδή δεν είναι γεμάτα με όλες τις χημικές ουσίες και τα φυτοφάρμακα που έχουν τα συνηθισμένα φρούτα και τα λαχανικά. 

Έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που τρώνε περισσότερα βιολογικά προϊόντα, πραγματικά έχουν την τάση να έχουν γρηγορότερο μεταβολισμό από εκείνους που δεν το κάνουν. 


5) Πίνετε κρύο νερό. 

Ακούγεται αρκετά προφανές, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι πίνουν ένα μπουκάλι νερό σε θερμοκρασία δωματίου. 

Η έρευνα δείχνει ότι πίνοντας 6 φλιτζάνια κρύο νερό την ημέρα, έχετε τη δυνατότητα να χάσετε περίπου 5 κιλά περισσότερο κάθε χρόνο. 


6) Τρώτε ένα πλήρες πρωινό. 

Δεν φαντάζεστε πόσο σημαντικό μπορεί είναι ένα υγιεινό πρωινό. Όχι μόνο θα βοηθήσει να ξεκινήσετε την ημέρα με κέφι, διάθεση και ενέργεια, αλλά θα βοηθήσει και το μεταβολισμό σας. 

Επίσης θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, μιας και το σώμα σας θα έχει περισσότερο χρόνο για να κάψει το μεγάλο πλούσιο πρωινό που έφαγε το πρωί. 


7) Πιείτε καφέ ή τσάι

Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος, πράγμα που σημαίνει ότι ο μεταβολισμός σας μπορεί να ενισχυθεί 5-8% απλά πίνοντας ένα φλιτζάνι την ημέρα. 

Επίσης, η έρευνα δείχνει ότι τα αντιοξειδωτικά στο τσάι παρέχουν αυτή την "ώθηση". 


8) Φάτε πικάντικα τρόφιμα. 

Η έρευνα δείχνει ότι τα πικάντικα τρόφιμα ή τρόφιμα, όπως πιπεριές τσίλι - καυτερές πιπεριές, ή πιπεριές jalapenos μπορούν να βοηθήσουν να επιταχύνετε το μεταβολισμό σας! 

Η καψαϊκίνη, μια ένωση στις πιπεριές τσίλι, είναι η κυρίως υπεύθυνη για αυτό. 


9) Πίνετε γάλα. 

Έχει αποδειχθεί ότι η ανεπάρκεια ασβεστίου μπορεί πραγματικά να οδηγήσει σε ένα πιο αργό μεταβολισμό. 

Επίσης το γάλα παρέχει και πολλά θρεπτικά συστατικά που θα βοηθήσουν στην επιτάχυνση του μεταβολισμού σας. 


10) Φάτε περισσότερο καρπούζι! 

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που διεξήχθη από το περιοδικό Journal of Nutrition, τα αμινοξέα στο καρπούζι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην απώλεια βάρους. 

Τι είναι το tablet pc;

Τα tablet pc είναι στην ουσία φορητοί υπολογιστές σε πολύ "minimal" γραμμή. 

Πρόκειται για μικρούς, λεπτούς υπολογιστές που δεν έχουν ούτε πληκτρολόγια, ούτε ποντίκια ούτε τίποτα, παρά μόνο μία οθόνη και 3-4 βοηθητικά κουμπιά. 

Το μέγεθος ενός tablet pc είναι όσο ένα μέσο λεπτό βιβλίο. 

Τα πάντα γίνονται από τη μεγάλη οθόνη του (αναλογικά με το μέγεθός του) όπως κι εκεί εμφανίζεται πχ ένα εικονικό πληκτρολόγιο, από το οποίο μπορούμε να πληκτρολογούμε το οτιδήποτε. 

Οθόνη

οθόνη του tabletΟ οθόνη του tablet είναι αφής, που σημαίνει πως όταν την ακουμπάμε, αυτή επιτελεί κάποιο έργο. 

Πέραν αυτού, η οθόνη του tablet συνήθως έχει εκπληκτική ποιότητα και μπορούμε να δούμε ακόμα και ταινίες και να τις ευχαριστηθούμε. 

Μην ξεχνάτε ότι η τεχνολογία των οθονών έχει προχωρήσει πολύ... 

Μπαταρία

Η συσκευή αυτή λειτουργεί με μπαταρία και με ρεύμα και είναι ιδανικό για μία πολύ πρακτική φορητή λύση. 

Όπως αντιλαμβάνεστε και όπως συμβαίνει και σε πολλές φορητές συσκευές, η μπαταρία γενικά είναι ένα "αγκάθι" και θέλει να κάνουμε "τσιγγουνιές" αν θέλουμε να μας κρατήσει. 

Επιδόσεις

Έχει σχεδόν όλες τις δυνατότητες που έχει ένας υπολογιστής, αλλά οι επιδόσεις του είναι ελαφρώς χαμηλότερες, μιας και τα πάντα είναι υπερ-συμπιεσμένα σε ένα "μικρο κουτί" που το κάνει βέβαια και πολύ εύχρηστο αν πρόκειται να εκμεταλλευτούμε τη φορητότητά του. 

Λειτουργικό σύστημα

λειτουργικό σύστημα androidΤα tablets έχουν ένα δικό τουςλειτουργικό σύστημα, που συνήθως είναι το android στα περισσότερα. 

Από την άλλη τα ipad της Apple έχουν το δικό τους λειτουργικό σύστημα που είναι το iOS. 

Τα λειτουργικά συστήματα αυτά (android και iOS) είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εκμεταλλεύονται πλήρως τους πόρους ενός tablet και γι’ αυτό και οι εφαρμογές που πρόκειται να εγκαταστήσουμε, πρέπει να είναι πχ για android (άρα πρέπει να ψάξουμε τις αντίστοιχες). 

Υπάρχουν βέβαια σε αφθονία και στο μέλλον θα εξελιχθούν και θα αυξηθεί η "ποικιλία" με γοργούς ρυθμούς. 

Συνδεσιμότητα

Φυσικά, πλέον το tablet pc μπορεί να συνδεθεί με ασύρματα δίκτυα, με wifi και bluetooth και γενικά σε θέματα συνδεσιμότητας είναι πολύ καλά οργανωμένο. 

Έτσι μπορούμε να έχουμε internet παντού και γενικά δεν θα δυσκολευτούμε όσον αφορά το θέμα της συνδεσιμότητας. 

Επιδόσεις

Σε γενικές γραμμές οι επιδόσεις του είναι αρκετά ικανοποιητικές για πολλές βασικές εργασίες. Δεν μπορούμε να τις συγκρίνουμε με ένα laptop ή desktop, αλλά παρόλο το μέγεθός του είναι αρκετά εντυπωσιακό. 

Φυσικά κι εδώ ισχύει το ό,τι πληρώσεις, αυτό θα πάρεις. Άλλες επιδόσεις έχει το tablet των 200 ευρώ κι άλλες αυτό των 700 ευρώ... 

Εν κατακλείδι...

tablet pc δεν είναιΤο tablet pc δεν είναι για όλους. Είναι μόνο για αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά κυρίως για τη δουλειά τους (για ταξίδια, παρουσιάσεις, κλπ). 

Ναι, θα τους λύσει τα χέρια. 

Είναι ένας φορητός minimal υπολογιστής, που όμως εξαιτίας αυτού μερικές φορές είναι δύσχρηστος παρόλο των έξυπνων συστημάτων του, και μπορεί να απογοητεύσει κάποιον μέσω χρήστη με αρκετές απαιτήσεις. 

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι για τα πάντα και επίσης να σκεφτείτε ώριμα που θα σας ήταν πολύ εξυπηρετικό. 

Αυτό είναι το tablet pc λοιπόν. 

Αν σας καλύπτει, μπορείτε να προβείτε στην αγορά του μιας και είναι συσκευή αναντικατάστατη ΜΟΝΟ αν σας χρειάζεται πραγματικά.
http://coolweb.gr/ti-einai-to-tablet-pc/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory