Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Η ζωή είναι φοβερή .

life_is_awesome_04
life_is_awesome_04

Γλυπτά Κολοκύθας

passion_for_pumpkins
passion_for_pumpkins

Οι διαφωνούντες

pravat ΧΑΟΣ-0037
pravat ΧΑΟΣ-0036

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ


Ελευθέρας Βοσκής
Αυτό σημαίνει ότι τα κοτόπουλα έχουν πρόσβαση σε εξωτερικό περιβάλλον. «Η ελεύθερη βοσκή δεν είναι επιβεβαιωμένη» λέει η Rangan. «Αυτή η ένδειξη δεν εγγυάται ότι τα πουλερικά όντως  ανατράφηκαν σε εξωτερικό περιβάλλον». 
Χωρίς Αντιβιοτικά
Στα περισσότερα πουλερικά δίνονται αντιβιοτικά, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η ανάπτυξή τους. «Απόφυγέ τα και θα απολαύσεις γευστικό κοτόπουλο μετά από καιρό» λέει ο Theo Weening, υπεύθυνος αγοράς κρέατος για την αμερικανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Whole Foods.
Χορτοφαγικής Εκτροφής
«Οποτε έχεις τη δυνατότητα, αγόραζε κοτόπουλα που έχουν ακολουθήσει χορτοφαγική διατροφή» λέει ο Weening. «Τα ζωικά υποπροϊόντα που χρησιμοποιούνται μερικές φορές στην εκτροφή μπορεί να επιταχύνουν την ανάπτυξη, αλλά δεν κάνουν το κρέας τόσο γευστικό». 
Βιολογικά
Τα κοτόπουλα αυτής της κατηγορίας τρέφονται μόνο με βιολογικά προϊόντα, δεν παίρνουν πρόσθετα φάρμακα κι έχουν άμεση πρόσβαση στο εξωτερικό περιβάλλον. «Εχουν καλύτερη γεύση και υφή» λέει ο Alfred Portale, σεφ στο Gotham Bar & Grill, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. 
Χωρίς Ορμόνες
«Η χρήση ορμονών στα πουλερικά γενικά έχει απαγορευτεί. Ετσι, από τη στιγμή που ο ισχυρισμός της διαφημιστικής καμπάνιας είναι, έτσι κι αλλιώς, αληθινός δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις παραπάνω χρήματα για να δεις την απαγόρευση γραμμένη πάνω στη συσκευασία» λέει η Rangan.
Εκτροφείου
«Εχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε ζωμό ή αλατόνερο» λέει η Urvashi Rangan, διευθύντρια της Αμερικανικής Ενωσης Καταναλωτών. Επομένως, μπορεί να πληρώνεις περισσότερα χωρίς να υπάρχει λόγος.  

ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ


Τα προφυλακτικά έχουν τη φήμη ότι σκοτώνουν τη λίμπιντο, αυτό όμως μπορεί να βρίσκεται μόνο στο μυαλό. Πρόσφατη μελέτη βρήκε ότι δεν επηρεάζουν την αντρική διέγερση ή την απόλαυση του ζευγαριού. 
1 / Τύπος Προφυλακτικού κατά τη Διάρκεια του Σεξ
Latex
81%  -    71%
Φυσικό δέρμα/δέρμα αρνιού
5%   -     4%
Πολυουρεθάνη
5%    -   <1 strong="">
2 / Ποσοστά χρήσης προφυλακτικού ανά ηλικία

39%: 18-24 χρόνων 
24%: 25-34 χρόνων
17: 35-44 χρόνων
10: 45-50 χρόνων
7%: 61+χρόνων
3 / Χρήση Προφυλακτικού

36%: Αντρες, ηλικίας 18-34
22%: Αντρες, ηλικίας 35-54
24%: Γυναίκες, ηλικίας 18-34
9%: Γυναίκες, ηλικίας 35-45
38% των αντρών σταματούν να χρησιμοποιούν προφυλακτικό σε μακρόχρονες σχέσεις.
24% των γυναικών λένε το ίδιο.
4 / Πιο Κοινά Προβλήματα με τα Προφυλακτικά

Σπάσιμο
54%   60%
Πολύ ακριβά
53%  56%
Μειώνουν την απόλαυση
55%  44%
Δεν προλαμβάνουν τα ΣΜΝ
34%  43%
Δεν εμποδίζουν την εγκυμοσύνη
28%  37%
5 / Θα ήθελες να δοκιμάσεις…

Θερμαντικό Λιπαντικό;
64% - 54%
Πολύ λεπτά προφυλακτικά;
54% - 44%
Θερμαντικά προφυλακτικά;
55% - 43%
Δονούμενο Δαχτυλίδι;
52% - 43%
Προφυλακτικά που καθυστερούν τον οργασμό;
53% - 32%
Προφυλακτικά με γεύσεις;
48% - 30%
6  /  Πού είχε χρησιμοποιηθεί το λιπαντικό όταν ερχόταν σε οργασμό;

2% Στην άκρη του προφυλακτικού
28% Πάνω στο πέος
62% Πάνω στο προφυλακτικό
68% Στον κόλπο της

Γιατί στήν Σπάρτη δέν εὑρέθησαν ναοί;

Δέν ἀναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δέν ἔχει μείνει κάποιο ἀρχαιολογικό εὕρημα στήν Σπάρτη;
Δέν εἶχε ναούς ἡ Σπάρτη;
Ἀγάλματα; Μνημεῖα;

Εἶχε…
Ἁπλῶς «φρόντισε» ἕνας Ἑβραῖος Ἀββὰς νὰ τὰ ἐξαφανίσῃ, διαλύοντας τὰ πάντα.
Ὁ ἀββὰς λοιπὸν Μισὲλ Φουρμόντ, ἀπεσταλμένος τοῦ Λοδοβίκου ΙΕ’, ὥστε νὰ συλλέξῃ βυζαντινὰ χειρόγραφα, τὸ 1729, ἔφθασε στὴν Σπάρτη.
Χρειάστηκε 53 ἡμέρες γιὰ νὰ καταστρέψῃ τὰ πάντα!!!
Ἀκολουθεῖ ἡ ἐπιστολή του πρὸς τὸν κόμητα Maurepas…

Κύρος Μανούσκας


“επί 30 μέρες και πλέον 30, 40 και 60 εργάτες εκθεμελιώνουν, καταστρέφουν, εξαφανίζουν την πόλη της Σπάρτης. Μου υπολείπονται 4 μονό πύργοι να καταστρέψω… Προς το παρόν ασχολούμαι με την καταστροφή των τελευταίων αρχαιοτήτων της Σπάρτης. Καταλαβαίνετε (αποτείνεται στο Maurepas) τι χαρά δοκιμάζω(!).
Αλλά να η Μαντινεία, η Στυμφαλία, η Τεγέα και ιδιαίτερα η Νεμέα και η Ολυμπία αξίζουν την εκ βάθους εκθεμελίωση. (!!!!!!!!!)Έκανα πολλές πορείες αναζητώντας αρχαίες πόλεις αυτής της χωράς και έχω καταστρέψει μερικές. Ανάμεσα τους την Τροιζηνα, την Ερμιόνη, την Τύρινθα (tyrins στο χειρόγραφο αντί tiryns), τη μισή ακρόπολη του Άργους, τη Φλιασιά, το φενέο…

Εισέδυσα στη Μάνη.Εδώ και έξι εβδομάδες ασχολούμαι με την ολοκληρωτική καταστροφή της Σπάρτης! Γκρεμίζοντας τα τείχη, τους ναούς της, μην αφήνοντας πέτρα στην πέτρα θα κάνω και την τοποθεσία της άγνωστη στο μέλλον, για να την ξανακάνω εγώ γνωστή. Έτσι θα δοξάσω το ταξίδι μου. Δεν είναι αυτό κάτι;”.

Και πιο κάτω: “η Σπάρτη είναι η πέμπτη πόλη που κάτεσκαψα. Δεν θέλω να αφήσω λίθο επί λίθου. Δεν ξέρω αν υπάρχει στον κόσμο πράγμα ικανό να δοξάσει μια αποστολή περισσότερο από του να σκορπίσεις στους ανέμους τη στάχτη του Αγησιλάου, από το ανακαλύψεις τα ονόματα των εφόρων, των γυμνασιαρχών, αγορανόμων, φιλοσόφων, γιατρών, ποιητών, ρητόρων, διάσημων γυναικών, ψηφίσματα της Γερουσίας, τους νόμους του Λυκούργου. Ασχολούμαι τώρα με την καταστροφή των βαθύτερων θεμελίων του ναού του Αμυκλαίου Απόλλωνα. Θα κατέστρεφα και άλλους αρχαίους τόπους το ίδιο εύκολα, αν με άφηναν. Τον πύργο τον γκρέμισα ολοκληρωτικά.”

Για την Τροιζήνα αναφέρει: “γκρέμισα ότι απέμεινε από τα οχυρά και τους ναούς της.”. Και με απίστευτη αφέλεια ομολογεί: “από τους περιηγητές που προηγήθηκαν δεν θυμάμαι να τόλμησε κανείς να κατεδαφίσει πύργους και άλλα μεγάλα κτίρια! Εγώ δεν μοιάζω με αυτούς που τρέχουν από πόλη σε πόλη για ιδούν. Πρέπει να παίρνω χρήσιμα πράγματα”.

Και πώς δικαιολογείται; Στις 20 Απριλίου 1730, ο Fourmont γράφοντας στον πρεσβευτή της Γαλλίας στην Κωνσταντινούπολη Βιλλενεβέ, δικαιολογεί τους βανδαλισμούς του στην Σπάρτη σαν εκδίκηση, από την κακή απέναντί του συμπεριφορά των Μανιατών: ” Βρίσκομαι σε έναν φοβερό τόπο, στην περίφημη Μάνη. Κακός λαός και είμαι ευτυχής που γλίτωσα. Έφυγα από την βάρβαρη πατρίδα τους χωρίς να αποκομίσω τίποτα αξιόλογο, τίποτα για να βγουν τουλάχιστον τα έξοδά μου. Για να ξεσπάσω, για να εκδικηθώ αυτό το σκλυλολόι, ρίχτηκα πάνω στην αρχαία Σπάρτη. Δεν ήθελα να μείνει τίποτα από την πόλη που έκτισαν οι πρόγονοί τους. Την έσβησα, την ανασκάλεψα, την ξεθεμελίωσα, δεν έμεινε λίθος επί λίθου”, και συνεχίζει: ”Την ισοπέδωσα λοιπόν με κάθε επισημότητα. Και αυτό προκάλεσε το θαυμασμό των Τούρκων, ενώ οι Έλληνες λύσσαξαν και οι Εβραίοι έμειναν κατάπληκτοι. Είμαι ήσυχος,πολύ περισσότερο γιατί απόκτησα από το ταξίδι μου πράγματα ικανά να βοηθήσουν και να θαμπώσουν όλους τους σοφούς”.

Ολα τα ημερολογια, χειρογραφα και επιγραφες βρισκονται στην Βασιλικη Βιβλιοθηκη στο Παρισι.

Τετοια Ανθελληνικα καθιζηματα λυμαινονται τον πλανητη εως και σημερα. Διοτι ο Ελληνισμος ειναι μια οικουμενικη εννοια, δεν συνορευει με κανεναν και δεν φυλακιζεται απο κανεναν. Ο διεθνης Σιωνισμος λειτουργωντας παντα υπο το σκοτος προσπαθει απο αρχαιοτατων χρονων να πληγωσει την ανθρωποτητα. Αυτη ειναι και η βασικη διαφορα μεταξυ των 2 εννοιων. Ο Ελληνισμος προωθει την βελτιωση του ανθρωπου μεσω του πολιτισμου, της Γλωσσας, της Κριτικης σκεψης, της Δημοκρατιας. Ο Σιωνισμος απο την αλλη αρεσκεται στην υποδουλωση και τον αφανισμο των ανθρωπων, ετσι δημιουργησε θρησκειες, ματαιοδοξια, πολιτικες ιδεολογιες ωστε να καταφερει να διαιρεσει τον ανθρωπο σε οσες περισσοτερες υποκατηγοριες μπορει με αποτελεσμα την χειραγωγηση του.

Δυστυχως γι αυτους το Φως δεν μπορει να υποκυψει στο σκοταδι. Κλεινω με μια προταση του Αδαμαντιου Κοραη,

“Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος»

φιλοσοφία κι ἔρευνα

http://filonoi.gr/2013/10/21/f-giati-sthn-sparth-den-eyrethhsan-naoi/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory