Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Ένα παιδί σε αλυσίδες

Η οικογένεια του eleven-year-old Ο Zili λένε ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τον συγκρατήσει, όπως ο ίδιος έχει την τάση να επιτεθεί στους γύρω του.

Αλατωρυχεία Μετατράπηκαν σε εκπληκτική υπόγειο Μουσείο

12 αλατωρυχεία Μετατράπηκε σε εκπληκτική υπόγειο Μουσείο
31 αλατωρυχεία Μετατράπηκε σε εκπληκτική υπόγειο Μουσείο
41 αλατωρυχεία Μετατράπηκε σε εκπληκτική υπόγειο Μουσείο
51 αλατωρυχεία Μετατράπηκε σε εντυπωσιακό υπόγειο μουσείο

Πως θα ήταν ο άνθρωπος χωρίς δερμα ?

HeidiKlumHalloweenCostumeDeadBody7
HeidiKlumHalloweenCostumeDeadBody6
HeidiKlumHalloweenCostumeDeadBody8
HeidiKlumHalloweenCostumeDeadBody1
HeidiKlumHalloweenCostumeDeadBody2
HeidiKlumHalloweenCostumeDeadBody3

Πως ζευγαρώνουν οι κότες;

Αναρωτηθήκατε ποτέ σας πως αυτά τα υπέροχα κοτοπουλάκια έχουν έρθει στον κόσμο; Εμείς αναρωτηθήκαμε και ψάξαμε και βρήκαμε πληροφορίες που είναι εντυπωσιακές! 

Που στο καλό έχουν κρυμμένα ταγεννητικά τους όργανα οι κότες και οι κόκκορες και πως τελείται το "μυστήριο"; 

Πάντως δεν είναι και τίποτα τρομερό αλλά έχει ενδιαφέρον, ας δούμε λοιπόν τι γίνεται! 

Πως ξεκινάει το ζευγάρωμα;

Όταν ένας κόκκορας θέλει να ζευγαρώσει, έχει "εξάψεις" κοινώς, θα κάνει έναν μικρό χορό γύρω από την υποψήφια κότα. Συνήθως οι κότες δεν ενδιαφέρονται για κάτι "πονηρό" και φέυγουν. 

Τώρα αν ο κόκκορας θέλει να ζευγαρώσει, θα την πάρει στο κυνήγι! Αν είναι αρκετά γρήγορος για να την πιάσει, θα την γραπώσει από τα πούπουλα και θα την καθηλώσει. Έτσι, θα αρπάξει την πλάτη της με τα νύχια του και το κεφάλι της με το ράμφος του και θα σκαρφαλώσει από πίσω της. Κατά την πράξη αυτή, ανασηκώνονται τα πούπουλα της κότας και έρχονται και τα δυο τους σε πιο στενή επαφή, χωρίς σχεδόν τα πούπουλα. 

αναπαραγωγή


Ο κόκκορας δεν έχει πέος. Έχει όμως μία κύστη με σπέρμα σε μία σχισμή στο κάτω μέρος του σώματός του, όπου, κατά την αναπαραγωγή, προσπαθεί να εκχύσει το σπέρμα αυτό, σε μία αντίστοιχη σχισμή που έχει η κότα, στο πίσω πάνω μέρος της (ουσιαστικά κάτω από τα πούπουλα που ανασηκώθηκαν). 

Έτσι ολοκληρώνεται η διαδικασία της αναπαραγωγής

Τι συμβαίνει μετά; Το αυγό;

Μετά, το σπέρμα παραμένει μέσα στην κότα και κατεβάζει η κότα ένα ωάριο(κάθε ~25 ώρες) το οποίο γονιμοποιείται. Με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει σιγά σιγά η δημιουργία του αυγού. Έτσι σταδιακά(7-10 ημέρες) αρχίζει και δημιουργείται το αυγό με το "ασπράδι" του, τον κρόκο, τις μεμβάνες, το κέλυφος. Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί, το αυγό θα βγει από την κότα μέσα σε 24 ώρες. 

κότες


Η κότα, παράγει αυγά ανεξάρτητα αν έρθει σε επαφή με τον κόκκορα ή όχι. Απλά αυτά τα αυγά δεν είναι γονιμοποιημένα και είναι τα αυγά τα οποία τρώμε. 

Έτσι, αν η κότα γονιμοποιηθεί, τότε δημιουργείται γονιμοποιημένο αυγό, από το οποίο θα βγεί το κοτοπουλάκι!

Έχουν αίμα τα μυρμήγκια;

Αιμοραγούν, σφαδάζουν τα καημένα και μπορεί να πεθάνουν και από αιμοραγία! 
μυρμήγκιΣτην πραγματικότητα όλα τα έντομαέχουν αίμα αλλά δεν είναι σαν το δικό μας. Το δικό μας αίμα είναι κόκκινο επειδή περιέχει αιμογλοβίνη. 

Το αίμα των εντόμων όπως και των μυρμηγκιών είναι άχρωμο ή ελαφρώς πράσινο ή κίτρινο. 

Το αίμα μας, μεταφέρει οξυγόνο το οποίο χρειάζεται στο σώμα μας ενώ τα έντομα παίρνουν οξυγόνο από ένα σύνθετο σύστημα σωλήνων αέρα που ενώνει το σώμα τους με το εξωτερικό περιβάλλον, μέσα από ανοίγματα που λέγονται αναπνευστικοί πόροι. 

Έτσι, αντί να μεταφέρει οξυγόνο, το αίμα τους μεταφέρει θρεπτικά συστατικά από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο. 

μυρμηγκάκι
Τα μυρμήγκια αιμορραγούν όταν τραυματίζονται και το αίμα τους μπορεί να πήξει έτσι ώστε να μπορούν να ανακάμπτουν από ασήμαντες πληγές, όπως δηλαδή και του ανθρώπου! 

Παρατηρήστε καμιά φορά όταν σκοτώνετε ένα καημένο μυρμηγκάκι, που βγάζει ένα ζουμί... 

...αυτό είναι το αίμα τους!

Οι κοκκινομάλλες πρώτες στην επιλογή password

Οι κοκκινομάλλες πρώτες στην επιλογή password
Η διαδικτυακή μας καθημερινότητα διέπεται από τους δικούς της κανόνες και κλείνει πονηρά το μάτι σε όσους κυνηγούν να τη βάλουν σε καλούπια.

Οι χρήστες βαριούνται να αφιερώσουν χρόνο στην επιλογή ενός password και χρησιμοποιούν στάνταρ στοιχεία και ακόμη χειρότερα στη διαπίστωση ότι περίπου το 70% (σύμφωνα με κάποιες έρευνες) των «κλειδιών» δεν ανοίγουν μόνο μια υπηρεσία, αλλά εξασφαλίζουν πρόσβαση και σε άλλες (ένα password για όλους τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς των χρηστών) σύμφωνα με το ένθετο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας «Plus».

Έρευνες έχουν δείξει ότι το πιο δημοφιλές χρώμα στο διαδίκτυο είναι το μπλε. Αυτό συμβαίνει επειδή δημοφιλείς ιστοσελίδες και μηχανές αναζήτησης (Google, Facebook, Twitter) χρησιμοποιούν συχνά το μπλε στα λογότυπά τους. Κατ' επέκταση όταν οι χρήστες κληθούν να διανθίσουν τους κωδικούς τους με κάποια στοιχεία, το χρώμα που επιλέγουν είναι το μπλε.

Κάποιες έρευνες δείχνουν ότι τα καλύτερα passwords τα διαλέγουν κοκκινομάλλες, ενώ τα χειρότερα οι μουσάτοι. Οι χρήστες όταν έρχεται η ώρα να διαλέξουν κωδικό πρόσβασης δεν αφιερώνουν χρόνο στην επιλογή του. Έτσι ενώ ένας ασφαλής κωδικός θα μπορούσε να περιέχει συνδυασμό πολλών διαφορετικών στοιχείων, πολύ συχνά οι άνθρωποι κολλάνε στους ίδιους χαρακτήρες.

Οι ειδικοί ξεκινούν ανάποδα προσπαθώντας να αναλύσουν τις μεθόδους παραβίασης κωδικών, για να εξελίξουν στη συνέχεια τα συστήματα ενίσχυσης της ασφάλειάς τους. Μπαίνουν στη λογική των χάκερ οι οποίοι σε στοχευμένες επιθέσεις ανασύρουν στοιχεία από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και χρησιμοποιώντας μαθηματικά σύμβολα ξεκλειδώνουν γρήγορα τα ασφαλισμένα στοιχεία των χρηστών.
http://www.newsbeast.gr/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory