Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Κοιτάζοντας αγιους βασίληδες από τα περασμένα χρόνια

Strasen dedomraz-0001
Strasen dedomraz-0002

Daisy Marie Φωτογραφίες

μαργαρίτα-marie
μαργαρίτα-marie

Γιατί δεν το είχα σκεφτεί αυτό

ubavo-0003
ubavo-0004

Πως να ξεμυρίσετε το ψυγείο σας

1ος Τρόπος

ψυγείο(Για ένα ψυγείο 1,5 μέτρου περίπου) 

α) Κόβετε 4 λεμόνια στη μέση, με αποτέλεσμα να έχετε 8 μισά λεμόνια, 

β) βγάζεται την ψύχα και από τα 8 μισά λεμόνια (κρατώντας ουσιαστικά σχεδόν μόνο τη φλούδα), 

γ) αφού έχουν γίνει σαν "καλούπι", γεμίζετε και τα 8 με αλάτι (προσέξτε να μην τα γεμίσετε μέχρι τέρμα πάνω και χύνεται το αλάτι μέσα στο ψυγείο!), 

δ) τα βάζετε διασκορπισμένα μέσα στο ψυγείο σε διάφορα σημεία, 

ε) αφήστε τα για 1+ βδομάδα και έπειτα βγάλτε τα. 


Τι συμβαίνει; Το αλάτι έχει την ιδιότητα να τραβάει τις μυρωδιές και η φλούδα του λεμονιού βοηθάει δίνοντας μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας στο ψυγείο σας. 

2ος Τρόπος

μυρωδιά(Για ένα ψυγείο 1,5 μέτρου περίπου) 

α) Πάρτε δύο πιατάκια και απλώστεφρέσκο ελληνικό καφέ (προσοχή, ΦΡΕΣΚΟ που να μυρίζει πολύ έντονα!),

β) βάλτε τα εξαπλωμένα μέσα στο ψυγείο, 

γ) ετοιμάστε και ένα τρίτο μικρότερο και εξαπλώστε και σε αυτό καφέ και αυτό βάλτε το στην κατάψυξη, 

δ) έπειτα κόψτε ένα ολόκληρο μήλο σε φέτες, βάλτε το και αυτό σε ένα πιάτο και τοποθετήστε το μέσα στο ψυγείο, 

ε) αφήστε τα για μία μόνο μέρα και δείτε το αποτέλεσμα! 


Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε να ψάξετε το ψυγείο σας εξωνυχιστικά σε "απόκρυφα" σημεία για τυχόν λεκέδες από υγρά, υπολλείματα από φαγητά, κτλ τα οποία μπορεί να δημιουργούν όλη αυτή τη βρωμιά και απλά να τα καθαρίσετε

Τέλος μπορείτε να δοκιμάσετε να πλύνετε το ψυγείο σας με ζεστό νερό και σαπουνάδα, να το σκουπίσετε καλά και να το ξαναπλύνετε τρίβοντας απλά το εσωτερικό του με ένα σφουγγάρι βρεγμένο με baking soda. H baking soda κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά στο να διώχνει τις μυρωδιές. 

Να ξέρετε πως η αιτία της μυρωδιάς μέσα στο ψυγείο μπορεί να προέρχεται από πχ κάποια χυμένα υγρά σε απόκρυφα μέρη όπως προαναφέραμε, με αποτέλεσμα, αν δεν καθαριστεί, η μυρωδιά να μην φεύγει με τίποτα!

Μία κουταλιά μέλι πριν τον ύπνο κάνει… θαύματα

Το μαγικό μυστικό της δίαιτας - Μία κουταλιά μέλι πριν τον ύπνο κάνει... θαύματα
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πώς θα μπορούσε να «πέσει» κανείς ένα νούμερο στα ρούχα του μέσα σε ένα μήνα, απλά τρώγοντας μία κουταλιά μελιού κάθε βράδυ πριν πέσει στο κρεβάτι; Κι όμως, αυτό υποστηρίζει μία νέα επαναστατική δίαιτα.
Πρόκειται για ένα διατροφικό πρόγραμμα που αξιοποιεί την αποδεδειγμένη δράση του μελιού, που αλλάζει το μεταβολισμό κόβοντας τις κρίσεις… υπογλυκαιμίας, ενώ προκαλεί καύση λίπους στον ύπνο. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο διατροφολόγος Μάικ ΜακΙνες, που ανακάλυψε μέσα από τις μελέτες του πως το μέλι είναι το ιδανικό τρόφιμο για την απώλεια βάρους.
Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, στη συγκεκριμένη δίαιτα μπορεί κανείς να συνεχίσει να απολαμβάνει ότι έτρωγε ως τώρα, αρκεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη με μέλι. Αυτό, συνδυασμό με μία κουταλιά μέλι πριν από τον ύπνο ενεργοποιεί μηχανισμούς στον εγκέφαλο που έχουν ως αποτέλεσμα να μην αποζητά κανείς τις γλυκές λιχουδιές όλη την ημέρα.
Πηγή: iefimerida.gr

Απίστευτα Κολπάκια Κουζίνας!

Απίστευτα κολπάκια κουζίνας!
Για να κάνετε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και διασκεδαστική, καλό είναι να γνωρίζετε μερικά χρήσιμα κολπάκια!
1. Αν το ψωμί έχει αρχίσει να μπαγιατεύει, απλά βάλτε ένα κομμάτι από φρέσκο σέλινο στη σακούλα και κλείστε το. Θα επαναφέρει τη γεύση του αλλά και την υφή του.
2. Διατηρείτε πάντα ένα φυτό αλόη βέρα στην κουζίνα σας. Είναι ανεκτίμητο όταν κόβετε το χέρι σας ή νακαίγεται το δάχτυλό σας. Κόψτε ένα φύλλο και τρίψτε το ζελέ από το εσωτερικό στο σημείο τραυματισμού.
3. Όταν κάνετε μια σούπα, ή σάλτσα, η κατσαρόλα καταλήγει με πολλά λιπαρά. Για να τα απωθήσετε ρίξτε ένα παγάκι. Ο πάγος θα προσελκύσει το λίπος, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να απομακρύνετε.
4. Για να χρησιμοποιήσετε ξανά το μαγειρικό λάδι χωρίς να μυρίζει από το προηγούμενο φαγητό μαγειρέψτε ένα κομμάτι τζίντζερ στο λάδι. Θα αφαιρέσει όλες τις υπόλοιπες γεύσεις και οσμές.
5. Για να καθαρίσετε τους λεκέδες φρούτων από τα δάχτυλά σας, τρίψτε τα με μια φρέσκια, καθαρισμένη πατάτα.Το λευκό ξίδι μπορεί να έχει επίσης το ίδιο αποτέλεσμα.
6. Αν δύο ποτήρια κολλήσουν μεταξύ τους στο στοίβαγμα, είναι αδύνατο να ξεκολλήσουν. Για αυτό, απλά βάλτε πάγο στο εσωτερικό ποτήρι από γυαλί και στο εξωτερικό ζεστό νερό. Το ζεστό ποτήρι θα επεκταθεί και το κρύο γυαλί θα συρρικνωθεί. Έτσι τα ποτήρια θα ξεκολλήσουν!
Πηγή: neadiatrofis.gr


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory