Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Χαμηλή πτήση

Αυτοκίνητα και ρωσίδες .

Ρωσικά κορίτσια αυτοκινήτων 500 12 Dirty Παρασκευή: Ρωσικά κορίτσια αυτοκινήτων (71 Φωτογραφίες)
Ρωσικά κορίτσια αυτοκινήτων 500 52 Dirty Παρασκευή: Ρωσικά κορίτσια αυτοκινήτων (71 Φωτογραφίες)

Τατουάζ

awesome_tattoo
awesome_tattoo

Τι συμβαίνει όταν οι γυναίκες έχουν τον τελευταίο λόγο

Ερευνητές από τη Νέα Ζηλανδία υποστηρίζουν ότι οι άντρες που συμφωνούν πάντα με όσα λέει η γυναίκα τους, είναι πιο δυστυχισμένοι. Μάλιστα, οι επιστήμονες αναγκάστηκαν να… σταματήσουν το πείραμα που έκαναν, καθώς οι άντρες-εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτό έγιναν πολύ δυστυχείς.

Κάτι που δεν ίσχυε βέβαια για τις συζύγους τους, οι οποίες ήταν μεν πιο χαρούμενες, αλλά όχι με σημαντική διαφορά.
Στο πλαίσιο της έρευνας, που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal, μια ομάδα αντρών-συζύγων έπρεπε να συμφωνεί με κάθε άποψη και απαίτηση εξέφραζε η γυναίκα τους, χωρίς να παραπονιούνται καθόλου, ακόμη κι αν πίστευαν ότι ήταν λάθος εκείνη σε κάτι.

Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, παρατήρησαν ότι η ποιότητα ζωής των ανδρών μειώθηκε μέσα σε 12 μόλις μέρες, αξιολογούμενη από 7 στα δέκα σε 3 στα δέκα πριν συμπληρωθούν δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, η επίδραση του πειράματος ήταν τόσο καταλυτική, που αναγκάστηκαν να το σταματήσουν.

Αντίθετα, σε ό,τι αφορά τις γυναίκες τους, ανέφεραν μικρή βελτίωση στα ποσοστά ευτυχίας τους από 8 σε 8,5.

«Το να έχει κανείς δίκιο είναι αιτία που προκαλεί το αίσθημα ευτυχίας και το να συμφωνεί κανείς με κάτι στο οποίο διαφωνεί προκαλεί σίγουρα δυστυχία. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης έδειξαν ότι το να είναι κανείς σε θέση να ασκεί ανεξέλεγκτη εξουσία, επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της ζωής των αποδεκτών αυτής. Το πείραμα έπρεπε να σταματήσει στις 12 ημέρες, καθώς οι άντρες συμμετέχοντες πίστευαν ότι οι γυναίκες έγιναν υπερβολικά κριτικές σε οτιδήποτε κι αν έκαναν» ανέφεραν οι ερευνητές σύμφωνα με τη Daily Mail.

Πώς να ξεβάψετε τα νύχια χωρίς ασετόν

Πώς να ξεβάψετε τα νύχια χωρίς ασετόν
Σας τελείωσε το ασετόν και έχετε μείνει με μισοβαμμένα νύχια;. Ακόμη κι έτσι, υπάρχουν τρόποι να τα ξεβάψετε. Μάθετε λοιπόν τι να κάνετε.

Ζεσταίνετε νερό και βάζετε τα χέρια σας μέσα για 15 λεπτά (εννοείται ότι η θερμοκρασία είναι τέτοια που να μην καίγεστε). Το βερνίκι θα μαλακώσει και θα μπορέσετε να το ξύσετε και να το αφαιρέσετε.

Ξύδι και λεμόνι: Το ξύδι μόλις έρθει σε επαφή με το βερνίκι να είστε σίγουρες ότι θα το διαλύσει. Ωστόσο εσείς θα βάλετε σε ένα μπολ μια μικρή ποσότητα από ξύδι και θα προσθέσετε χυμό από λεμόνι. Βάλτε λίγο από το μείγμα σε ένα βαμβάκι και αρχίστε να τα ξεβάφετε.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Το μάσημα τσίχλας μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους

Το μάσημα τσίχλας μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλουςΌπως όλοι γνωρίζουμε οι έφηβοι μασάνε συχνά τσίχλες. Τώρα ο δρ. Nathan Watemberg από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ βρήκε ότι οι έφηβοι, όπως και τα μικρότερα παιδιά, που μασάνε τσίχλα υποφέρουν συχνά από πονοκεφάλους. 

Τα αποτελέσματα της έρευνάς του δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση Παιδιατρική Νευρολογία και φαίνεται ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων και των ημικρανιών σε παιδιά και εφήβους.

Ο δρ. Nathan Watemberg δήλωσε: «Από τους 30 ασθενείς μας (από 6 ως 19 χρονών), οι 26 ανέφεραν σημαντική βελτίωση και οι 19 απαλλάχτηκαν τελείως από τους πονοκεφάλους. Επίσης, 20 από τους ασθενείς που ένιωσαν καλύτερα δέχτηκαν να ξαναξεκινήσουν τη συνήθεια του να μασάνε τσίχλα και ανέφεραν ότι τα συμπτώματα των πονοκεφάλων τους επανήλθαν».

Οι πονοκέφαλοι είναι συχνοί στα παιδιά και γίνονται συχνότεροι στην εφηβεία, ειδικά στα κορίτσια. Συχνά, εκκλητικοί παράγοντες είναι το στρες, η κούραση, η έλλειψη ύπνου, η ζέστη, τα βιντεοπαιχνίδια, ο θόρυβος, ο ήλιος, το κάπνισμα, η παράλειψη γευμάτων και η έμμηνος ρύση. Αλλά μέχρι σήμερα υπήρχε ελάχιστη ερευνητική δουλειά σε σχέση με το μάσημα τσίχλας και τον πονοκέφαλο. 

Στη Μονάδα Παιδονευρολογίας, στο Κέντρο Παιδιατρικής Ανάπτυξης και στις κοινοτικές κλινικές του Ιατρικού Κέντρου Meir ο δρ. Nathan Watemberg παρατήρησε ότι πολλοί ασθενείς, κυρίως κορίτσια, που υπέφεραν από πονοκεφάλους μάσαγαν συχνά τσίχλα. Επίσης, παρατήρησε ότι όταν σταμάταγαν αυτήν τη συνήθεια, σύμφωνα με τη συμβουλή του, ένοιωθαν κατά κανόνα πολύ καλύτερα.

Άλλες δύο έρευνες είχαν συνδέσει τους πονοκεφάλους με το μάσημα της τσίχλας, η μία είχε αποδώσει το πρόβλημα στην ασπαρτάμη που περιέχουν οι τσίχλες (ο δρ. Nathan Watemberg όμως θεωρεί ότι αυτό δεν ισχύει αφού οι τσίχλες διατηρούν τη γλυκιά τους γεύση για πολύ λίγο και δεν έχουν πολλή ασπαρτάμη και επίσης τονίζει ότι σε τέτοια περίπτωση θα μας προκαλούσαν πονοκεφάλους και άλλα προϊόντα με πολύ περισσότερη ασπαρτάμη, π.χ. τα light αναψυκτικά) και η άλλη στην υπερβολική χρήση, πίεση της μασέλας μας, άποψη με την οποία ο δρ. Nathan Watemberg τείνει να συμφωνήσει.

Πηγή: vita.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory