Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Top 10 Worst Video Game Consoles

Φωτογραφίες του χειμώνα

Χειμώνας Landscapes1 20 Breathtaking Φωτογραφίες του χειμώνα Τοπία
Χειμώνας Landscapes2 20 Breathtaking Φωτογραφίες του χειμώνα Τοπία

Κτίρια απο πάγο .


Τι πρέπει να φάτε πριν βγείτε για να μην σας βαράει το αλκοόλ

Τι πρέπει να φάτε πριν βγείτε για να μην σας βαράει το αλκοόλ
Το αλκοόλ είναι δυστυχώς μια από τις υπερβολές των εορτών. Αποτελεί άλλωστε και από τις βασικότερες αιτίες που τα κιλά μας τις γιορτές αυξάνονται.
Δεν θα πρέπει φυσικά να ξεχνάμε ότι η υπερκατανάλωσή του σχετίζεται και με δυσμενείς για την υγεία μας συνέπειες. Η βασική λοιπόν οδηγία που δίνουμε αρχικά είναι, περιορίστε το.
Επειδή όμως γιορτές είναι και όλο και κανένα ποτάκι παραπάνω πίνουμε, δείτε τι μπορείτε να κάνετε πριν βγείτε για ποτό, για να μην σας επηρεάζει ιδιαίτερα και μεθάτε εύκολα:
- Ποτέ μην πηγαίνετε νηστικοί για ποτό.
Το αλκοόλ απορροφάται από το στομάχι μας. Όσο πιο άδειο το στομάχι, τόσο πιο γρήγορα περνάει στο αίμα μας και πιο εύκολα μεθάμε.
- Τρώτε κάτι λίγο πιο λιπαρό πριν βγείτε.
Το λίπος έχει όπως λέμε αργό ρυθμό γαστρικής κένωσης, δηλαδή μένει στο στομάχι μας για περισσότερη ώρα. Κατά συνέπεια, εμποδίζει τη διέλευση του αλκοόλ από το στομάχι προς το αίμα.
Πηγή: neadiatrofis.gr

Δείτε πώς το αλάτι μπορεί να χαλάσει τη δίαιτά σας

Δείτε πώς το αλάτι μπορεί να χαλάσει τη δίαιτά σας
Μια κλασσική οδηγία που δίνει ένας διαιτολόγος σε κάποιον που ξεκινάει ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους είναι … «αλάτι με μέτρο». Το γεγονός αυτό δεν οφείλεται στο ότι το αλάτι παχαίνει, όπως πολλοί νομίζουν, καθώς δεν μας δίνει θερμίδες.
Μπορεί όμως να εμποδίσει τη διαδικασία απώλειας βάρους, επηρεάζοντας τα υγρά μας. Έτσι όταν κάποιος χρησιμοποιεί πολύ αλάτι στο φαγητό του ή τρώει αλμυρά φαγητά εκτός σπιτιού, τύπου fast food ή delivery, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνει τη λειτουργία του λεμφικού του συστήματος και να εμποδίζει τους μηχανισμούς φυσικής του αποτοξίνωσης. Κάνει αυτό που λέμε πολλές κατακρατήσεις σε υγρά, δυσκολεύοντας κατά αυτόν τον τρόπο το χάσιμο των κιλών.
Αν λοιπόν είστε σε δίαιτα, προσέξτε πόσο αλάτι χρησιμοποιείτε. Βάζετε πολλά μυρωδικά, μπαχαρικά, όπως το πιπέρι, η ρίγανη, ο δυόσμος, το ξύδι, το λεμόνι κ.α., για να δώσετε γεύση, ενώ ένας επίσης καλός τρόπος είναι η χρήση κρασιού ή μπίρας για να σβήνετε τα φαγητά και να τους δίνετε άρωμα.
Πηγή: neadiatrofis.gr


Φωτογραφία της ημέρας

Το αντίο δύο πιστών φίλων | Φωτογραφία της ημέρας
Ο ισχυρός δεσμός που υπάρχει ανάμεσα στον άνθρωπο και τον σκύλο μέσα από μια φωτογραφία που ραγίζει καρδιές.
Στο συγκινητικό στιγμιότυπο, ο 21χρονος Mike Petrosino που πάλεψε με τον καρκίνο για 7 χρόνια και η ασθένεια του βρίσκεται πια σε τελικό στάδιο, έχει μια τελευταία συνάντηση με τον αγαπημένο του σκύλο Rusty, στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.
http://www.otherside.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory