Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Η αυξανόμενη δημοτικότητα του πόκερ

Πρόσφατα, ο 13 φορές κάτοχος Grand Slam και θρύλος του τένις Ράφα Ναδάλ απέδειξε πόσο επιτυχημένη μπορεί να είναι μια online εκπαίδευση στο πόκερ, όταν κέρδισε το πρώτο του live τουρνουά στα τέλη του περασμένου μήνα. Παίζοντας σε ένα παιχνίδι πόκερ για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Ευρωπαικό Τουρνουά Πόκερ στην Πράγα, ο Ναδάλ κέρδισε 50.000 ευρώ για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που επέλεξε, The Good Hand Project,νικώντας τον επαγγελματία παίχτη Daniel Negreanu, ο οποίος έχει κερδίσει πάνω από 19 εκατομμύρια δολάρια σε live τουρνουά καριέρα του.
Ο Ναδάλ δεν είναι ο μόνος που έχει μπει στον πειρασμό να ανακατευθεί στα παιχνίδια πόκερ. Μια σειρά από άλλες διασημότητες έχουν γίνει επίσης οπαδοί του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των Ben Affleck, Toby Maguire και Leonardo DiCaprio. Αλλά μεταξύ των θρύλων των σπορ και των σταρ του Χόλιγουντ, τα μέλη του κοινού επίσης ανακαλύπτουν ένα online κόσμο γεμάτο με ευκαιρίες για να παίξουν και ενδεχομένως, να κερδίσουν και χρήματα.
Η αύξηση της δημοτικότητας του online πόκερ οφείλεται κατα ενα μεγάλο ποσοστό στη συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνολογία. Η πλατφόρμα της κινητής τεχνολογίας βοηθά τους ανθρώπους να ανακαλύψουν μια βολική και ευπροσάρμοστη εμπειρία του gaming, έχοντας ως αποτέλεσμα οι αριθμοί των παικτών να αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς. Η Juniper Research έχει προβλέψει ότι ο αριθμός των χρηστών τυχερών παιχνιδιών απο κινητά τηλέφωνα θα αυξηθεί κατά το τεράστιο ποσοστό των 100 εκατομμυρίων μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, φθάνοντας συνολικά τα 164 εκατομμύρια μέχρι το 2018.
Πολλές μεγάλες εταιρείες online πόκερ ήδη προσφέρουν μια σφαιρική εμπειρία gaming , παρέχοντας ειδικές εφαρμογές στις ιστοσελίδες τους. Ένα τέτοιο εμπορικό όνομα είναι και το PokerStars, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πόκερ στον κόσμο. Όντας οι επίσημοι χορηγοί του Ναδάλ στην πορεία του στο πόκερ, οι PokerStars αποτελούν επίσης και το πιο γερό έδαφος για μια πετυχημένη καριέρα στο πόκερ τόσο για επαγγελματίες όσο και για αρχάριους.
Ενώ η εφαρμογή PokerStars επιτρέπει σε παίκτες κάθε λογής επιπέδου να λάβουν μέρος σε ελεύθερα παιχνίδια ή παιχνίδια με πραγματικά μετρητά ενώ βρίσκονται εν κινήσει, η ιστοσελίδα είναι ένας διασκεδαστικός και φθηνός τρόπος για γνωστούς και αγνώστους να παίξουν και να κοινωνικοποιηθούν. Με κατ “εκτίμηση 50 εκατομμύρια μέλη, η ιστοσελίδα έχει προσελκύσει ένα ευρύ και ποικίλο κοινο παιχτών.
Δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι μεταξύ των εν λόγω παικτών υπάρχει μια σειρά από καθημερινούς παίκτες, επαγγελματίες και αστέρια, με πρόσβαση στα αγαπημένα τους παιχνίδια από υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablets. Καθώς η τεχνολογική εμπειρία του online πόκερ συνεχίζει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται, το ίδιο συμβαίνει και με το δημογραφικό των παικτών που απολαμβάνουν την τύχη τους στα εικονικά τραπέζια.
http://endiaferonta.com/?p=50729

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory