Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Το κρύο αδυνατίζει!

Ποια είναι η καλύτερη δίαιτα; Πριν βιαστείτε να απαντήσετε προσπαθήστε να δείτε το θέμα αδυνάτισμα από μια διαφορετική σκοπιά. Μην σκέφετεστε τι πρέπει να τρώτε ή τι πρέπει να αποφεύγετε. Η λύση μπορεί να βρίσκεται αλλού. 

Το κρύο είναι η καλύτερη δίαιταΤι πρέπει να κάνετε για να χάσετε κιλά; Πριν κόψετε τα πάντα, δοκιμάστε να μειώσετε λιγάκι την θερμοκρασία στον χώρο που ζείτε. 

Μα είναι δυνατόν το κρύο να βοηθάει στο αδυνάτισμα; Κι όμως, είναι! Και μάλιστα δεν είναι λόγια της θείας από το χωριό, αλλά αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας. 

Σύμφωνα λοιπόν με τους επιστήμονες του πανεπιστημίου του Μάαστριχτ, η καθημερινή έκθεση σε σχετικά κρύο περιβάλλον (μην το παρακάνετε και πάθετε κρυοπαγήματα) είναι ένας πολύ υγιεινός τρόπος αδυνατίσματος! 

Το καφέ λιποκύτταρο που βοηθάει στην καύση του λίπουςΣυγκεκριμένα οι επιστήμονες από την Ολλανδία παρατήρησαν ότι η έκθεση σε χαμηλή θερμοκρασία (γύρω στους 15 βαθμούς Κελσίου) για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ενεργειακής κατανάλωσης στο σώμα, δηλαδή των καύσεων, μέσω της αύξησης των καφέ λιποκυττάρων που βοηθούν στην καύση του λίπους

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση απώλεια βάρους. Μάλιστα όσο περνούσε ο καιρός το σώμα συνήθιζε στο κρύο και οι άνθρωποι κρύωναν λιγότερο! 

Στην ουσία με τον τρόπο αυτό αφήνουμε το σώμα μας να δουλέψει (άρα να καταναλώσει ενέργεια) για να ρυθμίσει μόνο του την θερμοκρασία του. 

Επομένως η υπερβολική ζέστη στους χώρους που ζούμε, όπως το σπίτι ή το γραφείο, μπορεί να φταίει που παχαίνουμε!


Σε συνδυασμό μάλιστα με την καθιστική ζωή που κάνουμε, η κατάσταση επιδεινώνεται δραματικά. 

Για αυτό, αν θέλουμε να χάσουμε κιλά, πρέπει να αποχωριστούμε για λίγο το καλοριφέρ και να αυξήσουμε παράλληλα τη σωματική άσκηση. 

Εκεί που έχει φτάσει η τιμή του πετρελαίου δεν θα είναι και πολύ δύσκολο... 
http://coolweb.gr/to-krio-adinatizei-erevna/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory