Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Τα συχνότερα λάθη με τα προϊόντα μαλλιών

Τα συχνότερα λάθη με τα προϊόντα μαλλιών
Με τόσα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλές από εμάς δυσκολευόμαστε να βρούμε τα καταλληλότερα για τα μαλλιά μας. 

Και ακόμα όταν τα επιλέξουμε, η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη γιατί μπορεί να μην τα χρησιμοποιήσουμε σωστά. Η λανθασμένη χρήση τους μπορεί να γίνει ασυνείδητα και μόνο από τις «παρενέργειες» μπορούμε να καταλάβουμε ότι μάλλον κάτι έχουμε κάνει λάθος. Είναι σημαντικό να προλάβουμε αυτά τα λάθη για να πετύχουμε το καλύτερο για την περιποίηση και το styling των μαλλιών μας.

Σαμπουάν
Το να μην το ξεπλύνουμε καλά είναι ένα λάθος που δε στοιχίζει μόνο στα μαλλιά αλλά και στην επιδερμίδα του κεφαλιού που είναι το πιο σημαντικό. Επίσης, δε χρειάζεται υπερβολική ποσότητα γιατί μπορεί να δημιουργήσει πολλά δερματικά προβλήματα όπως πιτυρίδα.

Conditioner
Εάν αναρωτιέστε γιατί τα μαλλιά σας δείχνουν flat και χωρίς ζωή παρότι βάζετε conditioner, το πρόβλημα είναι στην ποσότητα αλλά και στον τρόπο που την κατανέμετε. Αν τοποθετήσετε το μαλακτικό κοντά στις ρίζες και λιγότερο στις άκρες, τότε τα αποτελέσματα δε θα είναι αυτά που περιμένετε. Ένας γενικός κανόνας είναι να μη βάζετε παραπάνω από 2 κουταλιές του γλυκού μαλακτικό εκτός αν έχετε πολύ μακριά μαλλιά και φυσικά θα πρέπει να βάζετε από τη μέση και κάτω.

Λακ
Μπορεί να καταστρέψει ένα χτένισμα μέσα σε ένα λεπτό αν δεν εφαρμοστεί σωστά! Η απόσταση είναι κλειδί. Κρατήστε τη λακ τουλάχιστον 20 εκατοστά μακριά από το κεφάλι και ψεκάστε. Δε χρειάζεται μεγάλη ποσότητα γιατί μπορεί να κάνει τα μαλλιά σκληρά και άτονα αλλά ούτε συχνή χρήση γιατί το οινόπνευμα που περιέχει μπορεί να ξηράνει τα μαλλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory